Στο μήνα των Ιχθύων

Στο μήνα των Ιχθύων

Στο μήνα των Ιχθύων (για όλους) 20/2-20/3

Κάθε χρόνο σε ετούτη τη χρονική περίοδο ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο είναι γεννημένος ο καθένας ανάλογα του οίκου και του ζωδίου που εξουσιάζεται από τους Ιχθείς μπορεί να ταυτιστεί με τη Θεϊκή Πηγή από την οποία κατάγεται.

Ο άνθρωπος, από τη στιγμή της δημιουργίας του προσπαθεί να προσεγγίσει τις Ουράνιες Θεϊκές Δυνάμεις με την προσευχή του. Κι όπως αναφέρει ένας μεγάλος μύστης η προσευχή είναι «το κλάμα της ψυχής που αναγνωρίζει δυνάμεις σπουδαιότερες από τις δικές της».

Ωστόσο, όλες οι μορφές αυτοσυγκέντρωσης και όλες οι προσπάθειες για αναζήτηση επαφής με τον άυλο πνευματικό κόσμο, ακολουθούν τους νόμους της αυτοσυγκέντρωσης και της ικεσίας.

Και εδώ μπορούμε να πούμε ότι στην εποχή που μεσουρανεί το ζώδιο των Ιχθύων, και μάλιστα ως το τελευταίο ζώδιο στο ζωδιακό δείχνοντας μας το τέλος μιας πορείας που αρχίζει από τον Κριό, εδώ αρχίζει η αντίστροφη πορεία αυτή της επιστροφής πίσω στην πραγματική πατρίδα, εκεί στη θεϊκή στέγη.

Γι αυτό σε τούτη την εποχή αποκτάμε την ευχέρεια να απαλλαγούμε από όλα όσα μας προκαλούν ανησυχία.

Όμως, το βασικότερο πράγμα που συνειδητοποιούμε είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στον υλικό κόσμο και ότι όλα βρίσκονται σε μία συνεχή ρευστότητα.

Έτσι λοιπόν, σε τούτο τον μήνα, βρισκόμαστε στη φάση που κλείνουμε έναν κύκλο εμπειριών και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο, καθώς τώρα μπορεί και μπαίνει αυτόματα ο ενορατικός μηχανισμός μας ο οποίος δραστηριοποιείται μέσω της ικεσίας μας.

Εδώ το αίτημά μας βρίσκει άμεση ανταπόκριση με το «προχώρα και θα σε συναντήσω στα μισά του δρόμου» και μάλιστα τώρα σε μία τόσο ταραγμένη εποχή.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Ιχθύ

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Τα χρώματα της Αύρας Τα χρώματα της Αύρας
Οι επτά όψεις του ανθρώπου ταξινομούνται συνήθως με βάση τα επτά εκλεπτυσμένα μας σώματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με τα επτά κέντρα...
More detail
5 άγνωστοι αρχαίοι πολιτισμοί 5 άγνωστοι αρχαίοι πολιτισμοί
Πέντε πολιτισμοί του αρχαίου κόσμου, από τη Μεσόγειο ως τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής, που πιθανότατα δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν....
More detail
Όλα τα Μαθήματα Αστρολογίας I, II, III Όλα τα Μαθήματα Αστρολογίας I, II, III
Αποκτήστε τώρα και τα 3 βιβλία "Μαθήματα Αστρολογιας Ι, ΙΙ, ΙΙΙ" του Βασίλη Παπαδολιά, μέσα από το starsecrets.gr σε μία προσφορά από €45 μόνο...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
25 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
22 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα