Στο μήνα του Τάυρου

Στο μήνα του Τάυρου

Στο μήνα του Τάυρου (για όλους) 21/4-20/5

Ακόμα και ο πλέον αδαής προς τα σύμβολα των ζωδίων και μόνο βλέποντας το ιδεόγραμμά τους μπορεί να αντιληφθεί πιο ζώδιο απεικονίζουν. Το σύμβουλο του Ταύρου απεικονίζει το κεφάλι του ταύρου. Αυτό και μόνο παραπέμπει σε συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές των γεννημένων σε αυτό το ζώδιο δηλαδή αργές νωχελικές κινήσεις, καλό φαγητό, χουζούρι, επάρκεια αγαθών κ.λπ.

Αν λάβουμε υπόψη μας όμως το βαθύτερο συμβολισμό η απεικόνιση με ένα κύκλο και έναν ημικύκλιο πάνω σε αυτόν, θα το ερμηνεύαμε ως ένα συνδυασμό της ύλης και του πνεύματος.

Ο Ταύρος στον Εσωτερισμό λοιπόν, συμβολίζει την είσοδο της ψυχής στον κόσμο της ύλης.

Γι αυτό, τα άτομα Ταύρος οφείλουν να φωτίζονται μέσα από αυτά που βλέπουν, καθώς ο βασικός στόχος τους είναι να εκπαιδεύονται στον έλεγχο της επιθυμίας, δηλαδή να μάθουν να τιθασεύουν τις ακόρεστες διαθέσεις της σάρκας και της απληστίας.

Εδώ λοιπόν, στον μήνα του Ταύρου όλοι μας μπορούμε –εφόσον το επιθυμούμε– να αλλάξουμε τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αφιερώσουμε τον εαυτό μας πιο εκτεταμένα σε πνευματικούς στόχους. Δηλαδή να εναρμονίσουμε τη ζωή μας με το νόμο της εξέλιξης ή με το θεϊκό σχέδιο, όπως διατυπώνεται στον αποκρυφισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάποιες θυσίες, όπως με το να απαρνηθούμε κάτι που θα θέλαμε για τον εαυτό μας προσφέροντας κάποια υπηρεσία στους άλλους.

Έτσι, σε τούτην την εποχή –του Ταύρου-, το Σύμπαν συνηγορεί, αν βέβαια το θέλουμε, να μάθουμε να βλέπουμε.

Δηλαδή η «τύφλωση» μας να δώσει τη θέση της στην πνευματική όραση, μέσω της οποίας θα αποκτήσουμε ζωή στις πράξεις μας, καθώς θα εξαγνίζουμε τα συναισθήματα μας και θα εξυψώνουμε το νου μας. Διότι τώρα, αποκτάμε την επίγνωση ότι η μόνη αξιόλογη ιδιοκτησία μας είναι ο πνευματικός μας πλούτος, μέσα από τον οποίον προφυλασσόμαστε από τον καταστροφικό υλισμό.

Καταρχήν γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και δε θα βαδίζουμε στα τυφλά, διότι θα ακολουθούμε το δρόμο και με τη διορατικότητά μας. Στα αρχαία γραπτά ο Ταύρος αναφερόταν ως «το μάτι της διαφώτισης», «η μητέρα της θυσίας», «ο ερμηνευτής της θείας Φωνής», «Ο φωτισμένος Βούδας», «Ο λυτρωτικός Χριστός».

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Ταύρου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
Θετική και αρνητική ενέργεια Θετική και αρνητική ενέργεια
Το ξέρετε το συναίσθημα… Αυτό που έχετε όταν είστε στεναχωρημένοι και συναντάτε εκείνον τον φίλο σας που μόνο και μόνο η παρουσία...
More detail
Ψυχολογική Αστρολογία Ψυχολογική Αστρολογία
Το βιβλίο Ψυχολογική Αστρολογία είναι ένα απαραίτητο βοήθημα για το σπουδαστή της Αστρολογίας που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
27 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
20 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα