Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2017

Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2017

Οι ανάδρομοι πλανήτες το 2017 με κύριο τον Ερμή, φέρνουν εντάσεις, προβλήματα αλλά και αλλαγές (που δεν είναι πάντα αρνητικές) στη ζωή μας. Το μήνυμα της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη, επειδή συνδέεται με τα πιο εσωτερικά πεδία της ύπαρξής μας, δεν το αντιλαμβανόμαστε εύκολα -παρόλο που υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό- καθότι τροφοδοτείται από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μέσω των ορθόδρομων κινήσεων.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τους ανάδρομους πλανήτες του 2017, τις ημερομηνίες, καθώς και πώς θα μας επηρεάσουν φέτος.

mercury-120Ο ανάδρομος Ερμής το 2017

Το 2017 ξεκινάει με τον Ερμή να είναι ήδη ανάδρομος στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο του 2016 και να ολοκληρώνει την αναδρομή του στις 28 Ιανουαρίου 2017. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αφήσουμε για αργότερα τα όποια σοβαρά ζητήματα έχουμε -ιδιαίτερα τα επαγγελματικά- καθώς θα είμαστε μπερδεμένοι και θα οδηγούμαστε σε λάθος αποφάσεις. Ταξίδια, μετακινήσεις και εργασιακά να προσέξουν οι Κριοί, σχέσεις αλλά και συνεργασίες οι Καρκίνοι, οικογενειακά ζητήματα Αιγόκεροι και Παρθένοι, ερωτικά και σχέσεις οι Δίδυμοι και Τοξότες, επαγγελματικά οι Ιχθείς.

Δεύτερη αναδρομή θα έχει στον Ταύρο, από τις 10 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2017 και θα επηρεάσει κυρίως τα παρορμητικά αλλά και σταθερά ζώδια Λιοντάρια, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει από 20 Μαρτίου έως 21 Μαΐου 2017 κυρίως σε θέματα σχέσεων, αλλά και περιουσιακά.

Τρίτη αναδρομή θα έχει στην 11η μοίρα της Παρθένου στις 13 Αυγούστου έως την 28η μοίρα του Λέοντα στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του σταθερού αλλά και του μεταβλητού σταυρού. Το διάστημα από 25 Ιουλίου μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου 2017 - από τη σκιά μέχρι και την απελευθέρωσή του- πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Τέταρτη και τελευταία αναδρομή θα έχει στον Τοξότη, από 3 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2017, επηρεάζοντας τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού. Το διάστημα από 15 Νοεμβρίου 2017 έως 10 Ιανουαρίου 2018 (σκιά έως απελευθέρωσή του) θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα προκαλέσει αναβολές ή καθυστερήσεις σε θέματα μετακινήσεων και ταξιδιών όπου.


venus-120Η ανάδρομη Αφροδίτη το 2017

Η Αφροδίτη μας βγαίνει ανάδρομη στον Κριό στις 4 Μαρτίου, θα συνεχίσει ανάδρομη από 3 Απριλίου στους Ιχθείς απ’ όπου και επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15 Απριλίου 2017, επηρεάζοντας τα παρορμητικά και μεταβλητά ζώδια των τελευταίων ημερών. Η Αφροδίτη προετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη από τις 31 Ιανουαρίου και θα απελευθερωθεί από την σκιά της στις 19 Μαΐου 2017, όπου και θα μας αφήσει.

Σε αυτή την αναδρομή θα πρέπει να προσέξουν πολύ σε θέματα υγείας οι Κριοί, σε θέματα συνεργασιών αλλά και σχέσεων οι Ζυγοί, στα επαγγελματικά τους οι Καρκίνοι και σε οικογενειακά θέματα οι Αιγόκεροι.


jupiter-120Ο ανάδρομος Δίας το 2017

Φέτος ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον Ζυγό, από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 9 Ιουνίου, επηρεάζοντας κυρίως τα παρορμητικά ζώδια. Φυσικά τον έχουμε ήδη νιώσει τον Δία από τον Νοέμβριο του 2016 και θα τον νιώθουμε έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017, λόγο της σχετικά αργής κίνησής του.

Σε αυτή την αναδρομή θα πρέπει να προσέξουν τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες τους οι Κριοί, τα οικογενειακά τους οι Καρκίνοι, τις τρικλοποδιές στα επαγγελματικά τους οι Αιγόκεροι και οι Ζυγοί να έχουν στο νου τους ότι θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις στα σχέδιά τους.


saturn-120Ο ανάδρομος Κρόνος το 2017

Ο Κρόνος τώρα, βγαίνει ανάδρομος στον Τοξότη, από τις 6 Απριλίου έως τις 25 Αυγούστου, επηρεάζοντας τα παρορμητικά ζώδια κυρίως.

Σε αυτή την αναδρομή θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι Τοξότες και κατά κύριο λόγο τα εργασιακά τους, τα επαγγελματικά τους οι Ιχθείς, τις φιλίες τους οι Παρθένοι και τις συνεργασίες τους οι Δίδυμοι.


uranus-120Ο ανάδρομος Ουρανός το 2017

Ο Ουρανός βγαίνει ανάδρομος στον Κριό, από τις 3 Αυγούστου 2017 έως τις 2 Ιανουαρίου 2018, επηρεάζοντας και πάλι τα παρορμητικά ζώδια.

Σε αυτή την αναδρομή θα υπάρξουν δυσκολίες κυρίως στην υλοποίηση νέων σχεδίων για τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους, τους Κριούς και τους Ζυγούς.


neptune-120Ο ανάδρομος Ποσειδώνας το 2017

Ο Ποσειδώνας βγαίνει ανάδρομος στους Ιχθείς, από τις 16 Ιουνίου έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού.

Σε αυτή την αναδρομή θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα αισθηματικής φύσης θέματά τους οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς και οι Τοξότες.


pluto-120Ο ανάδρομος Πλούτωνας το 2017

Ο Πλούτωνας βγαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω, από τις 20 Απριλίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, επηρεάζοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.

Σε αυτή την αναδρομή θα υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα με τα οικονομικά κυρίως ζητήματα για τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους, τους Κριούς και τους Ζυγούς.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
26 μοίρες
στον Καρκίνο
Σελήνη στον Καρκίνο
25 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα