Προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2017

Β. Παπαδολιάς: Προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2017

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και τα άστρα μας δείχνουν το μονοπάτι… ποιος θα περάσει τέλεια και ποιος πρέπει να προσπαθήσει πιο πολύ;

Ο Βασίλης Παπαδολιάς μας διαφωτίζει για το τι επιφυλάσσει το καλοκαίρι του 2017!

krios

Για σας τους Κριούς το καλοκαίρι δεν έχει ξεκινήσει στα καλύτερα του καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο και σας προκαλεί διάφορα οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν επίλυση.

Οι όψεις του κυβερνήτη σας μάλιστα με Πλούτωνα, Κρόνο και Ουρανό τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου δείχνουν ότι θα σας είναι δύσκολο να κάνετε κάποιο προγραμματισμό διακοπών. Τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα μετά τις 21 Ιουλίου οπότε και θα αρχίσετε να έχετε περισσότερες δυνατότητες να οργανώσετε τα πράγματα.

Στις αρχές Αυγούστου ίσως έχετε κάποιες κόντρες στη δουλειά με άτομα που δε συμφωνείτε για τις άδειες αλλά σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν κι ως τις 5 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε αρχικά σε ένα περιβάλλον που δε θα σας φανεί και πολύ πρωτότυπο, αλλά σταδιακά τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου ίσως εισπράξετε και καινούριες εμπειρίες.



tavros

Για σας τους Ταύρους τα οικονομικά είναι αρκετά σφιχτά αυτή την περίοδο κι αυτό σας κάνει να προσδοκάτε βοήθεια από κάποιο σύντροφο η φλερτ για να προχωρήσετε σε καλοκαιρινά σχέδια.

Διακοπές κοντά σε άλλους ευνοούνται απ αυτή την άποψη ως το τέλος Ιουνίου, μετά όμως η τάση του συντρόφου για επιβολή ίσως γίνει υπερβολική για σας που τώρα θα αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία. Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα αναλωθείτε σε σχέδια εξορμήσεων μαζί με φίλους για γυναικοπαρέες ή αντροπαρέες με σκοπό το φλερτ, αλλά μετά κάποιες διαφωνίες ή η έλλειψη χρημάτων θα σας προσγειώσει και τον Αύγουστο που οι άλλοι φεύγουν εσείς μάλλον θα επιστρέψετε σπίτι.

Η περίοδος του Δεκαπενταύγουστου ίσως να μην είναι ότι περιμένατε καθώς είτε θα νιώθετε πιο μόνοι από όσο θα θέλατε είτε η συντροφιά που θα έχετε θα είναι ιδιαίτερα προσκολλημένη επάνω σας με τρόπο που θα σας καταπιέζει.

Λίγο καλύτερα τα πράγματα από τέλος Αυγούστου μετά την έκλειψη τις 24/8 αλλά αν σας παίρνει για διακοπές το Σεπτέμβρη ακόμα καλύτερα. Δοκιμάστε το ιδιαίτερα από 14/9 και μετά..



didimoi

Για σας τους Διδύμους το τέλος Ιουνίου είναι λίγο πιεστικό από πλευράς υποχρεώσεων κι αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως τις 5 Ιουλίου.

Μία κάπως πιο χρήσιμη περίοδος ξεκινάει μετά, μέχρι τις 25 Ιουλίου με τη δυνατότητα να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που εκτιμούν την προσωπικότητα σας και θα θέλουν να σας το δείξουν χρηματοδοτώντας ενδεχομένως και κάποια ταξίδια που να σας αφορούν. Την περίοδο αυτή θα διαδεχτεί ο Αύγουστος που στο σύνολο του ο κυβερνήτης σας θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου. Εκεί θα μπορέσετε να βάλετε σε μια λίγο καλύτερη τάξη το άναρχο συνήθως πρόγραμμα σας και να κοιτάξετε και λίγο το σπίτι σας η να επιστεφτείτε τους δικούς σας ανθρώπους.

Από τις 11 Αυγούστου και μετά που ο Ερμής αναδρομεί καλό είναι να χαλαρώσετε, να μην έχετε από τον εαυτό σας ιδιαίτερες απαιτήσεις και να επισκεφτείτε το χωριό για να δείτε παλιούς φίλους. Όσοι δουλεύετε θα δυσκολευτείτε να φέρετε αποτέλεσμα οπότε καλό είναι να το αποφύγετε.

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ίσως σας βρει με μια ξεκάρφωτη πρόταση να επισκεφτείτε κάποιο θαυμαστή σας, αλλά μην δημιουργήσετε μεγάλες ελπίδες καθώς ο θαυμασμός θα είναι παροδικός κι από 10/9 μάλλον θα πρέπει να μαζέψετε σιγά σιγά τα πράγματα σας και να ετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν.



karkinos

Για σας τους Καρκίνους ο Ιούνιος μάλλον σας δυσκολεύει με τις δύσκολες όψεις του Άρη που έχουν επίδραση στο πρόγραμμα σας και αλλάζουν κάθε τόσο τις προσπάθειες που κάνετε να βάλετε μια σειρά. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο ίσως βρεθεί προ δυσκολιών που θα αναιρέσουν πλήρως το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ιδιαίτερα τις περιόδους από 20 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου. Το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσει ένα έντονο εκνευρισμό στα επαγγελματικά του από 12 ως 24 Ιουλίου.

Η Πανσέληνος της 9 Ιουλίου δεν υπόσχεται εύκολη έξοδο από υποχρεώσεις επαγγελματικές η οικογενειακές που συνεχώς απαιτούν την παρουσία σας. Με τη νέα σελήνη στις 23/7 αρχίζει και φαίνεται κάποιο φως στην προοπτική να πάτε κι εσείς κάπου να ξεκουραστείτε όμως οι αποδράσεις που θα αποτολμήσετε θα είναι σύντομες έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας το απρόσμενο που θα σας φέρει πίσω.

Από αρχές Αυγούστου που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας αλλά και με την έκλειψη που για σας δε θα είναι δυσάρεστη ίσως έχετε την ευκαιρία αφενός να ξεκουραστείτε αφετέρου να ταξιδέψετε και σ ένα καινούριο τόπο που δε γνωρίζετε. Καλό είναι να έχετε πάει αυτό το ταξίδι ως το Δεκαπενταύγουστο γιατί μετά τα πράγματα σφίγγουν κι ίσως πρέπει να επιστρέψετε πάλι σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα οι του δευτέρου δεκαημέρου.

Γενικά το καλοκαίρι θα είναι αρκετά πιεστικό και μόνο το διάστημα 1-15/8 υπόσχεται κάποια δυνατότητα αληθινής ξεκούρασης.



leon

Για σας τους Λέοντες ο Ιούνιος και το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου θα είναι μάλλον πηγή εκνευρισμού από θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων η υπερβολικές εργασιακές απαιτήσεις που θα νιώθετε ότι δε σας επιτρέπετε να οργανώσετε όπως θέλετε το καλοκαίρι σας.

Από τις 24 Ιουλίου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Άρη θα εκτονώσει αυτόν τον εκνευρισμό σας σε κινήσεις που ίσως ξενίσουν τους γύρω σας όπως ξόδεμα υπερβολικά πολλών χρημάτων η μια συμπεριφορά απότομη σε όσους συνεχίζουν να σας εμποδίζουν. Σταδιακά ο θυμός σας θα υποχωρήσει κι από τις 10 Αυγούστου και μετά κρίνετε πιο ρεαλιστικά και τις ανάγκες των άλλων ενώ κοντά στις 20 Αυγούστου μπορεί να καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τον εαυτό σας για να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκη.

Υγιέστερο διάστημα διακοπών για να αποφύγετε τις ακρότητες είναι αυτό μεταξύ 10 και 20 Αυγούστου, αλλά δύσκολα θα αποφύγετε τα νεύρα αν δεν ξοδέψετε και μερικά χρήματα μεταξύ 24/7 και 10/8. Δείξτε προσοχή στο περιβάλλον σας και βγάλτε ίσως τον εκνευρισμό σε κάποια σωματική άσκηση για να εκτονωθείτε.



parthenos

Για σας τους Παρθένους η περίοδος ως τις 5 Ιουλίου είναι γεμάτη εργασιακές ανατροπές που συνοδεύονται από τον ανάλογο εκνευρισμό. Από 25 Ιουλίου και μετά η δουλειά υποχωρεί και μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα αυτά που θέλετε να κάνετε.

Την περίοδο αυτή θα διαδεχτεί ο Αύγουστος που ο κυβερνήτης σας θα είναι στο ζώδιο σας και θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα ενδιαφέροντα σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε διακοπές στη φύση αυτή η περίοδος μάλλον θα είναι η καλύτερη. Από τις 11 Αυγούστου και μετά που ο Ερμής αναδρομεί καλό είναι να δείτε κάποιες εκκρεμότητες με τον εαυτό σας, θέματα υγείας ή κάποια πράγματα που τον έχετε αμελήσει. Προσοχή χρειάζεται επίσης στη σχέση σας μήπως άλλα λέτε κι άλλα καταλαβαίνει ο σύντροφος σας.

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ίσως συμβεί εσείς ή κάποιος δικός σας να περάσετε μια μικρή ασθένεια η έχετε ανάγκη από σωματική ξεκούραση.

Σταδιακά κι ενώ οι άλλοι θα ετοιμάζονται για επιστροφή στη δουλειά εσείς από τις 10/9 και μετά ίσως προγραμματίσετε ένα δεύτερο γύρο διακοπών απ τη δουλειά σας.



zygos

Για σας τους Ζυγούς τα αισθηματικά είναι αρκετά μπερδεμένα αυτή την περίοδο κι αυτό σας κάνει να μην προχωρείτε σε καλοκαιρινά σχέδια αν δεν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα από πλευράς του συντρόφου. Οι περιορισμοί του συντρόφου ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και αλλά πρόσωπα στη μέση ίσως γίνουν ανεκτοί ως το τέλος Ιουνίου, μετά όμως η ανοχή και αντοχή σας μάλλον θα έχει λήξει. Θα αναζητήσετε έτσι μακρινά ταξίδια ως τις 20 Ιουλίου κοντά σε καλούς φίλους, την κατανόηση των οποίων θα εκτιμήσετε.

Στο τέλος Ιουλίου μία αίσθηση μοναξιάς θα σας μελαγχολήσει κι έτσι τον Αύγουστο που ο κόσμος πάει διακοπές εσείς ίσως απεργάζεστε νέα επαγγελματικά σχέδια.

Η περίοδος του Δεκαπενταύγουστου ίσως αποδειχτεί λίγο δύσκολη με έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν και θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Τα πράγματα καλυτερεύουν λίγο μετά τις 24/8 κι ίσως σας περάσει απ το νου να προγραμματίσετε διακοπές το φθινόπωρο για να αναπληρώσετε τυχόν χαμένους χρόνους.



skorpios

Για σας τους Σκορπιούς το καλοκαίρι ξεκινάει κάπως μετ’ εμποδίων καθώς οι διάφορες εξορμήσεις που κάνετε ήδη από τον Ιούνιο φαίνεται να προσκρούουν σε διάφορα εμπόδια και κάποιες από αυτές να αναβάλλονται η να ακυρώνονται.

Η κατάσταση θα δυσκολέψει μάλιστα λίγο παραπάνω με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα μετά τις 21 Ιουλίου οπότε οι απαιτήσεις στη δουλειά θα αυξηθούν κι ίσως να μη σας επιτρέπουν όνειρα για αποδράσεις.

Κάποιο ξεκαθάρισμα ίσως γίνει αρχές Αυγούστου για το τι είναι δική σας υποχρέωση και τι όχι κι αυτό ίσως σας επιτρέψει να αναχωρήσετε χωρίς όμως να έχετε την όρεξη που είχατε τον Ιούνιο. Η Αφροδίτη που θα μπει στον Καρκίνο πάντως θα σώσει λίγο τα προσχήματα επιτρέποντας σας να κάνετε 1-2 τουλάχιστον ταξίδια που είχατε επιθυμήσει.

Γενικά ωστόσο θα μείνετε πιο ευχαριστημένοι με ότι διακοπές καταφέρετε να κάνετε μέχρι τις 21 Ιουλίου.



toxotis

Για σας τους Τοξότες η δυναμική των διακοπών ξεκινάει μάλλον μετά τις 21 Ιουλίου οπότε και η συνδυασμένη δράση Ήλιου και Άρη θα σας επιτρέψει να σπάσετε για λίγο το πρόγραμμα σας και να αναζητήσετε τους έρωτες και την τέχνη σε τόπους μακρινούς.

Αν αποφασίσετε πάλι να ταξιδέψετε τον Αύγουστο ίσως το ταξίδι σας συνδυαστεί με δουλειά και σας επιτρέψει να πετύχετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο κυβερνήτης σας θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα αρχές Αυγούστου φέρνοντας οικονομικούς και ερωτικούς πειρασμούς στην πόρτα σας αλλά και πιθανή υπέρβαση των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Ευτυχώς στο τέλος του μήνα το τρίγωνο με τον Κρόνο θα βοηθήσει να επανέρθετε στη λογική και να επικρατήσει η σύνεση στα ρίσκα σας.

Η συμπεριφορά που θα δείξετε θα μετρηθεί πολύ από τρίτους κι ιδίως το έτερον ήμισυ και θα βαρύνει πολύ σε αποφάσεις ανεξαρτητοποίησης που ίσως βρεθούν μπροστά σας τέλος Σεπτεμβρίου. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε παρασπονδίες που μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον σας.



aigokeros

Για σας τους Αιγόκερους ο Ιούνιος δύναται να χαρακτηριστεί δύσκολος μήνας ειδικά για το δεύτερο δεκαήμερο που μπορεί να εισπράξει κάποιες απογοητεύσεις από συντρόφους προς το τέλος του μήνα. Οι του τρίτου δεκαημέρου καλούνται να ανησυχήσουν περισσότερο για εργασιακές αναποδιές που θα τους συμβούν ως τα μέσα Ιουλίου, οι οποίες όμως με καλή θέληση θα ξεπεραστούν.

Ο Ιούλιος θα είναι μάλλον μήνας κρυφών εντάσεων με έντονη ερωτική διάθεση από τη μια, δυσκολία ελεύθερης έκφρασης της όμως ανοικτά -ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους.

Γι’ αυτούς ο Αύγουστος μάλλον θα είναι πιο ομαλός καθώς και μηνύματα από φίλους για μακρινά ταξίδια θα δώσει και επαφή με κάτι νέο τεχνολογικά γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω και αποκατάσταση ομαλότητας στη σχέση με το έτερον ήμισυ.

Αν ανήκετε στους φρόνιμους Αιγόκερους λοιπόν τυπικούς και οικογενειάρχες ο Αύγουστος σας πάει περισσότερο, ενώ αν ανήκετε στους Αιγόκερους που τα παίζουν όλα για όλα ο Ιούλιος ίσως σας δώσει κάποιες ιδιαίτερες αν κι όχι υποσχόμενες διάρκεια εμπειρίες.



ydroxoos

Για σας τους Υδροχόους ο Ιούνιος σας ταλαιπωρεί αρκετά με θέματα υγείας, τόσο που να μη θεωρείται μήνας διακοπών.

Ο Ιούλιος συνεχίζει στο ίδιο κλίμα περίπου ως τις 21 Ιουλίου, οπότε και ανοίγεται μία νέα σελίδα στα πράγματα που για τους αδέσμευτους υπόσχεται νέες γνωριμίες. Για τους δεσμευμένους το καλοκαίρι θα είναι εξίσου θερμό καθώς το έτερον ήμισυ θα έχει ιδιαίτερες εντάσεις, που όμως θα σβήνουν εγκαίρως με κινήσεις καλής θέλησης που θα κάνετε κάθε φορά.

Οι εκλείψεις του Αυγούστου θα δημιουργήσουν τέτοιες εντάσεις ακόμη περισσότερο, αλλά λόγω των όψεων τους δε θα οδηγήσουν απαραίτητα σε ρήξη των σχέσεων. Αντίθετα μέσα από αυτή την αντιπαράθεση ίσως και να δέσει πιο καλά η σχέση σας αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός και ειλικρίνεια.

Για θέματα διακοπών πάντως ο Αύγουστος δείχνει μάλλον καταλληλότερος από την άποψη ότι τουλάχιστον θα υποχωρήσουν σε κάποιο βαθμό τα θέματα υγείας.



ixthys

Για σας τους Ιχθείς ο Ιούνιος σας φέρνει είναι αλήθεια πιο κοντά στα παιδιά σας, ακόμη κι αν αυτό δε γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Για τους ελεύθερους η δυναμική αυτή εκφράζεται μέσα από μία στοργική ερωτική σχέση που έχει όμως τα αξεπέραστα προβλήματα της.

Το θέμα είναι ότι μετά τις 21 Ιουλίου οι ανάγκες της δουλειάς ή της υγείας σας θα σας απομακρύνουν για κάποιο διάστημα από αυτό το κλίμα. Ένας εκνευρισμός θα επικρατήσει και μία ανυπομονησία από μέρους σας. Προσπαθήστε να μην αποτολμήσετε να ξεπεράσετε το πρόβλημα με τα λεφτά σας, η λύση θα είναι προσωρινή και χωρίς βέβαιο αποτέλεσμα.

Ειδικά στα μέσα του Αυγούστου θα ακούσετε πολλές πληροφορίες που θα διαψεύδουν τις εξιδανικεύσεις σας (το αν θα τις λάβετε υπόψη είναι διαφορετικό ζήτημα). Θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου για να δείτε την πραγματικότητα κι αυτό θα μετρήσει σε τυχόν αποφάσεις χωρισμού από μέρους σας σε σχέσεις ή συνεργασίες που θα ληφθούν τέλος Σεπτεμβρίου.

Οι διακοπές τελικά για όσους από σας το καταφέρουν θα είναι καλό παρά τα εμπόδια να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 21 Ιουλίου.

Βασίλης Παπαδολιάς

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
27 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
10 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα