Ολική έκλειψη Σελήνης 27/7/2018

Ολική έκλειψη Σελήνης 27 Ιουλίου 2018

Της Αννίτας Καγκάλου

Η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου με την άμεση συμμετοχή Άρη Ουρανού σε δύσκολες όψεις.

Ο Άρης Κυβερνήτης του Ωροσκόπου της έκλειψης σε στενή σύνοδο με τη Σελήνη και η σκληρή όψη ταυ τετραγώνου του Ουρανού με τα φώτα σίγουρα δεν αποτελεί μια ευχάριστη συγκυρία για τη συγκεκριμένη έκλειψη. Αντίθετα την πυροδοτεί με απότομο, ξαφνικό έως βίαιο τρόπο φέρνοντας στην επιφάνεια γεγονότα που θα μας αιφνιδιάσουν και θα αναστατώσουν αρκετά την καθημερινότητά μας τόσο σε πολιτικό-κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα λόγω της ανάδρομης θέσης του Άρη τα γεγονότα αυτά να έχουν σχέση και με υποβόσκουσες καταστάσεις από το παρελθόν που θα μας αποκαλυφθούν κάτι που ενισχύεται και από την επίσης ανάδρομη θέση του Κρόνου που κι αυτός παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις βρισκόμενος πάνω στο Μεσουράνημα της έκλειψης.

Θετικά σημάδια σε αυτή την πλανητική συγκυρία που θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και σαν σανίδα σωτηρίας γι’ αυτά που θα συμβούν είναι η διευκολυμένη αντίθεση, όψη σφήνα, που πραγματοποιούν τα φώτα με τον Ωροσκόπο της έκλειψης και το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ουρανός με τον Κρόνο.

Πάντως το γεγονός ότι η έκλειψη είναι ολική ενισχύει τη δυναμική της, δηλαδή τα αποτελέσματά της θα γίνουν έντονα αντιληπτά σε μας.

Το ότι η Σελήνη βρίσκεται πολύ κοντά στον απλανή Βος (μοίρα που συνδέεται και με αεροπορικά δυστυχήματα)είναι ένα ακόμη σημείο που πρέπει να σταθούμε αφού η συγκεκριμένη πλανητική θέση μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε διεξόδους εάν κι εφόσον χρησιμοποιήσουμε σωστά την ευφυΐα μας. Κάτι που ενισχύεται και από τη μοίρα του ωροσκόπου της έκλειψης (μοίρα ζωής και θανάτου)και δηλώνει ότι με προσεκτικές κινήσεις και διπλωματία μπορεί να βρεθεί λύση στα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν.

Το κλειδί λοιπόν για να αποφύγουμε δυσάρεστες απώλειες είναι να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που πιθανότατα θα μας συμβούν με λογική και ψυχραιμία αποφεύγοντας όσο είναι εφικτό τις συναισθηματικές εξάρσεις, τα ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα και τις υπερβολικές αντιδράσεις ώστε με τη συνετή διαχείριση των πιθανών προκλήσεων να μετατρέψουμε την όποια κρίση σε ευκαιρία ξεχωριστή για τον καθένα μας! Εξάλλου το λυτρωτικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα δηλώνει ότι η πίστη μπορεί να οδηγήσει στο θαύμα και το όραμα να πραγματωθεί!

Η επίδραση της έκλειψης μπορεί να γίνει αισθητή όχι μόνο κοντά στις μέρες που θα πραγματοποιηθεί(αν και λόγω της ισχυρής εμπλοκής του Άρη θα δούμε γεγονότα να εκδηλώνονται άμεσα)αλλά και έως 6 μήνες μετά σε περιόδους που θα ενεργοποιηθεί από το πέρασμα άλλων πλανητών.

Πιθανά διαστήματα που μπορεί να νιώσουμε την επιρροή της είναι η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου από διέλευση του Άρη που ξαναγυρνά ορθόδρομος αυτή τη φορά πάνω στη μοίρα της έκλειψης,25-30 Οκτωβρίου από διέλευση του Ηλίου και 9-12 Ιανουαρίου από διέλευση του Άρη πάνω στον Ωροσκόπο της έκλειψης.

Ποιους θα επηρεάσει η έκλειψη

Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα γίνει αντιληπτή κυρίως από τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου.

Προσοχή λοιπόν σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ζώδιο, ωροσκόπο, μεσουράνημα στον Λέοντα Υδροχόο Ταύρο Σκορπιό και μάλιστα από την 2η έως 7η μοίρα.

 

Λίγα λόγια για την Αννίτα Καγκάλου

Ξεκίνησα την επαφή μου με την επιστημονική μέθοδο της Αστρολογίας το 1996 κοντά στον Ερευνητή της Αστρολογίας και καλό μου φίλο Ιωάννη Παναγιωτόπουλο.

Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Συμβουλευτικής Αστρολογίας και Συστημάτων Πρόβλεψης με τους Δρ. Χρήστο Παίζη, Θωμά Γαζή, Βασίλη Παπαδολιά.

Έχω εργαστεί με την ομάδα του Θωμά Γαζή στις γραμμές του Αντέννα.

Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Δ. Φωτιάδη.

Σκηνοθέτης - Καλλιτεχνική Διευθύντρια - δημιουργός του Teatro Piccolo Greece και του Αφυπνιστικού Θεάτρου της Κίνησης Φως σε Δράση.

Για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
28 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
21 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα