Τα πιο μυστικοπαθή ζώδια

Τα πιο μυστικοπαθή ζώδια

Πόσο σου αρέσουν τα μυστικά; Θα υποθέσουμε όχι και τόσο πολύ, επειδή – αντικειμενικά – τα μυστικά δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι αγχωτικά. Απειλούν να καταστρέψουν ζωές. Απειλούν να καταστρέψουν φιλίες. Και είναι ίσως το ένα αφηγηματικό κλισέ που δεν θα σταματήσει ποτέ να χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένταση.

Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι που είναι φτιαγμένοι από μυστικά. Και, όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν θα τα μάθεις ποτέ. Ώρα να τους ξεμπροστιάσουμε.

Τι μας κρύβουν; Αποκαλύπτουμε ποια ζώδια είναι κυριολεκτικά οι πιο μυστικοπαθείς άνθρωποι που θα γνωρίσεις…


kriosΚριός
Ο Κριός είναι πανέξυπνος. Ναι, το ξέρουμε, δεν επιλέγει να το δείχνει. Αυτό είναι το πρώτο του μυστικό. Από εκεί και μετά, υπάρχουν μερικές χιλιάδες ακόμα πράγματα στο κεφάλι του, ιστορίες από το παρελθόν, παράξενες στιγμές που συνέβησαν όσο δεν κοιτούσες… Και δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ. Επειδή ο Κριός, όπως και η Rihanna, μπορεί να είναι κακός, αλλά είναι πολύ καλός σε αυτό.


zygosΖυγός
Όχι ακριβώς μυστικοπαθής. Περισσότερο θα τον έλεγες λιγομίλητο. Και είναι λογικό, επειδή οποιοσδήποτε κάνει τα πράγματα που κάνει ένας Ζυγός θα επέλεγε να μην μιλάει για αυτά. Ο Ζυγός, όμως, έχει το μπόνους ότι μπορεί να χαμογελάσει και να φανεί σαν τον πιο αθώο άνθρωπο του κόσμου. Επίσης, ξέρεις πόσο πονάει ένας Ζυγός; Όχι. Επειδή δεν θα σου το πει, και επίσης επειδή όλοι οι μηχανισμοί άμυνας που έχει είναι αυτοκαταστροφικοί, οδηγώντας σε ακόμα περισσότερες καταστάσεις για τις οποίες απλά δεν μιλάμε.


ydroxoosΥδροχόος
Ξέρεις τι μισεί ο Υδροχόος; Πολλά πράγματα, με πάθος. Αλλά στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η αρνητική κριτική, και όποιος έχει περάσει μερικές ώρες δίπλα σε έναν Υδροχόο ξέρει πως είναι εύκολο να τους κρίνεις. Άρα, αν δεν βρίσκεσαι στον πολύ στενό του κύκλο, μάλλον δεν θα τον πείσεις να σου ανοιχτεί ποτέ. Και επίσης θα σπάσουν τα νεύρα σου, επειδή – όπως φαίνεται – ο “στενός του κύκλος” μπορεί να περιλαμβάνει και αγνώστους απ’ το ίντερνετ.


ixthysΙχθείς
Εδώ μιλάμε για το απόλυτο τζίνιους. Έχουν οι Ιχθείς μυστικά που δεν πρέπει να μάθεις, επειδή λογικά θα σταματήσεις να τους μιλάς; Ω ναι. Ξέρουν να τα κρύβουν; Όχι και τόσο καλά. Αλλά οι άνθρωποι είμαστε εκπληκτικοί στο να προσαρμοζόμαστε στις δύσκολες συνθήκες, και οι Ιχθείς το κατάφεραν αυτό με το να γίνουν εκπληκτικοί στο κουτσομπολιό. Αντίο, βρώμικα μυστικά των ψαριών, καλησπέρα σε κυριολεκτικά κάθε κακό πράγμα που έκαναν ποτέ οι φίλοι τους.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
Μάτι και ξεμάτιασμα Μάτι και ξεμάτιασμα
Δεκατρία πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την πίστη στο «μάτι» ή την βασκανία και για τις μεθόδους ξεματιάσματος. 2 στους 3 Έλληνες...
More detail
Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε τα 10 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) και δώρο επιπλέον ένα "Σεμινάριο Επιλεκτικής Αστρολογίας διάρκειας 90'...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα