Τα ζώδια μετά τον χωρισμό

Ζώδια: Πώς φέρονται μετά τον χωρισμό

Και ρωτάμε τώρα εμείς: Υπάρχει άνθρωπος που να την παλεύει στον χωρισμό; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς να φερθεί; Που να μην πέσει σε όλες τις παγίδες;

Κάποια ζητήματα είναι περίπλοκα, και είναι πολύ λογικό να κάνουμε λάθη, να φερθούμε άσχημα ή αυτοκαταστροφικά. Και, όπως έχουμε μάθει μετά από πολλούς χωρισμούς, τίποτα κακό δεν κρατάει για πάντα.

Το μόνο σίγουρο είναι το εξής:
Κανένας μας δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα αισθήματά του.

Πάμε να δούμε όμως πώς αντιμετωπίζουν τον χωρισμό τους τα ζώδια;

kriosΚριός
Θα κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά μόνο η καρδιά του ξέρει πόσο κομμάτια είναι. Η ανασφάλειά του τον χτυπάει από κάθε μέτωπο, αλλά δεν θα μιλήσει ποτέ. Θα αφήσει τον πόνο του να τον τρώει, μέχρι να νιώσει καλύτερα.

tavrosΤαύρος
Οι Ταύροι δεν τα πάνε καλά με την αλλαγή, και – αν μη τι άλλο – ένας χωρισμός είναι μεγάλη αλλαγή. Χρειάζεται πολύ καιρό μέχρι να συνηθίσει ξανά να είναι single, και μέχρι τότε θα τον δεις να μην λειτουργεί στο 100%.

didimoiΔίδυμοι
Όπως κι ο Κριός, θα το παίξουν τρελίτσα και θα λένε πως είναι εντάξει. Σε αντίθεση με τον Κριό, όμως, οι Δίδυμοι δεν θα αφήσουν την μαυρίλα τους να τους καταστρέψει· θα ρίξουν απλά το φταίξιμο στον/στην πρώην.

karkinosΚαρκίνος
Οι Καρκίνοι πονάνε και το δείχνουν. Θα μιλήσουν για τον χωρισμό τους σε όποιον δεχτεί να τους ακούσει, και δεν θα σταματήσουν μέχρι να βρουν κάποιο καινούριο άτομο, που θα τους τραβήξει την προσοχή.

leonΛέων
Οι Λέοντες δεν τα πάνε καλά με τους χωρισμούς, ειδικά αν δεν ήταν δική τους επιλογή. Νιώθουν προδομένοι, απογοητευμένοι. Ο εξευτελισμός που αισθάνονται μπορεί να τους κάνει να δράσουν πολύ παρορμητικά και εγωιστικά.

parthenosΠαρθένος
Το κακό με τους Παρθένους είναι η απαισιοδοξία τους. Ακόμα και στις αρχές μιας σχέσης, φτιάχνουν σενάρια στο μυαλό τους για το πώς θα τελειώσει άδοξα, τι θα κάνουν και τι θα πουν. Άρα, αυτό σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι δεδομένος, και καταλήγουν να μην αντιδρούν καν, σαν να μην σήμαινε η σχέση τίποτα για αυτούς.

zygosΖυγός
Ο εγωισμός τους πληγώνεται πάρα πολύ εύκολα, και όταν χωρίζουν, όλες τους οι ανασφάλειες γιγαντώνονται. Και ο μόνος τρόπος να ηρεμήσουν είναι να βρουν καινούριο άτομο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

skorpiosΣκορπιός
Ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, ο Σκορπιός θα πέσει στα πατώματα μετά από έναν χωρισμό. Πόνος, θλίψη, οργή, όλα αυτά ταυτόχρονα. Θα πιάσουν το τιμόνι, και ένας θεός ξέρει τι θα κάνουν. Είναι πολύ απρόβλεπτοι, άρα καλό θα ήταν να φυλάγεσαι.

toxotisΤοξότης
Οι Τοξότες θα πληγωθούν από τον χωρισμό, ναι. Αλλά δεν θα το δείξουν. Θα πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν, και θα προχωρήσουν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως μέσα τους δεν κλειδώνουν όλη την ασχήμια που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν.

aigokerosΑιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δέχονται τα πράγματα όπως είναι. Χωρισμός; Χωρισμός. Ναι, είναι θλιβερό, αλλά τουλάχιστον τώρα θα έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν με αυτά που θέλουν. Διόρθωση: έχουν ανάγκη να ασχοληθούν με αυτά που θέλουν. Μην αφήσεις έναν Αιγόκερω μόνο με τις σκέψεις του.

ydroxoosΥδροχόος
Οι Υδροχόοι σπάνια δένονται με άτομα σε τέτοιο βαθμό, που να πέσουν σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό. Την ίδια στιγμή, όμως, έχουν και την ευαίσθητη πλευρά τους, που νιώθει αδικημένη—και τις περισσότερες φορές επιλέγουν να μην της δίνουν σημασία.

ixthysΙχθείς
Το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια, και το πιο πιθανό να πέσει σε έναν φαύλο κύκλο αυτολύπησης. Οι Ιχθείς αυτομαστιγώνονται με τον πόνο τους, και όσα πιστεύουν ότι έκαναν λάθος, και απομακρύνονται από τους πάντες και τα πάντα, μέχρι να ξαναβρούν τον εαυτό τους.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
Πασχαλινό αυγό: Η ιστορία του Πασχαλινό αυγό: Η ιστορία του
Αν νομίζετε πως αυτό το μικρό, αθώο, στρογγυλό τρόφιμο ξεχωρίζει μόνο για τη θρεπτική του αξία και τα πασχαλινά τσουγκρίσματα, κάνετε...
More detail
Ψυχολογική Αστρολογία Ψυχολογική Αστρολογία
Το βιβλίο Ψυχολογική Αστρολογία είναι ένα απαραίτητο βοήθημα για το σπουδαστή της Αστρολογίας που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα