Ζώδια: Γιατί έμειναν "στο ράφι"

Ζώδια: Γιατί έμειναν "στο ράφι"

Ας φανταστούμε μια εκδοχή του κόσμου, στην οποία όλοι μένουμε μπακούρια. Τέλος οι σχέσεις. Τέλος οι αγάπες και τα σιρόπια. Πλέον μόνο μοναξιά. Ακούγεται δυστοπικό.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να ξεχάσουμε τα δυστοπικά σενάρια και να δούμε τι κάναμε λάθος και τώρα είμαστε πιο μόνοι από ποτέ. Επειδή σίγουρα κάτι κάναμε λάθος.

Αν μέναμε όλοι στο ράφι, που δεν θα μείνουμε, αλλά ΑΝ μέναμε, θα θέλαμε τουλάχιστον να μάθουμε τι κάναμε λάθος.


kriosΚριός
Δεν είχες ποτέ χρόνο για την σχέση σου. Συνέχεια έτρεχες από το ένα πράγμα στο άλλο, δεν μοίραζες ποτέ καλά τις ευθύνες σου, και – δυστυχώς – δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις κάποιο άτομο που να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σου.


tavrosΤαύρος
Όσο και να προσπάθησε να σε κάνει να ανοιχτείς, εσύ απλά δεν σκόπευες να ανοιχτείς. Κι αυτό δεν γίνεται επειδή πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν αξίζουν. Είσαι απλά πολύ κλειστός άνθρωπος. Μακάρι να μπορούσες να βρεις και κάποιον που θα το καταλάβει.


didimoiΔίδυμοι
Και σχέσεις που έκανες, δεν μπορούσες ποτέ να ξεπεράσεις την άγρια πλευρά σου. Εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που θέλει μονάχα να περνάει καλά και έχει αλλεργία στις δεσμεύσεις.


karkinosΚαρκίνος
Είσαι εκπληκτικός σύντροφος, αλλά μερικές φορές έχεις την τάση να κολλάς σε κάτι χαζές και ασήμαντες λεπτομέρειες, οπότε η σχέση μαζί σου μπορεί να γίνει πάρα πολύ δύσκολη.


leonΛέων
Ποτέ δεν είχες ιδιαίτερο πρόβλημα να βρεις κάποιον σύντροφο, αλλά το πρόβλημά σου ήταν ότι δυσκολευόσουν να τον κρατήσεις. Είσαι λίγο εγωιστής άνθρωπος από την φύση σου, και μερικές φορές πρέπει να βάζεις αυτόν τον εγωισμό στην άκρη.


parthenosΠαρθένος
Σταμάτα να είσαι τόσο επιλεκτικός. Δεν γίνεται να βρεις τον έναν άνθρωπο στο σύμπαν που να ικανοποιεί όλα τα κριτήριά σου. Κάνε ό,τι κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι: Συμβιβάσου—αλλά, ξέρεις, με τον καλό τρόπο.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός θέλει – υποτίθεται – απόλυτη ισότητα για όλους, αλλά την ίδια στιγμή έχει την τάση να κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του. Ναι, το καταφέρνει κάπως. Ζυγέ, ξεκίνα να βάζεις μερικές φορές προτεραιότητα και τους άλλους, και όλα θα πάνε καλά.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός συνήθως λέει ότι θέλει να μείνει μόνος του, πως κανείς δεν τον καταλαβαίνει—και το καταφέρνει. Στο τέλος τον αφήνουν μόνο του. Και μετά βγάζει αυτό το σκληρό προσωπείο, και δεν ξέρει τι να κάνει.


toxotisΤοξότης
Ο Τοξότης πολλές φορές ξεκινάει σχέσεις που βασίζονται μόνο στο σεξ. Κι αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, αλλά αν μετά από λίγο καιρό δεν αρχίσουν να εμφανίζονται και μερικά συναισθήματα, ποιο είναι το νόημα;


aigokairosΑιγόκερως
Ο Αιγόκερως καταστρέφει τις σχέσεις του όπως καταστρέφει γενικότερα την κοινωνική του ζωή: δουλεύοντας. Μερικές φορές είναι καλό να ξεσκάμε, εντάξει, Αιγόκερε;


ydroxoosΥδροχόος
Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Δηλαδή, έχει μιλιά, και πολύ δυνατή κιόλας, αλλά μόνο για πράγματα που τον ενδιαφέρουν. Εννοούμε, για πράγματα που είναι σημαντικά. Εννοούμε… Εντάξει, ποιον πάμε να κοροϊδέψουμε, ο Υδροχόος δεν έδινε δεκάρα για την σχέση σας εξαρχής.


ixthysΙχθείς
Έχει άσχημο παρελθόν. Και δεν το ξεπέρασε ποτέ. Και το άφηνε να του βασανίζει όλες του τις σχέσεις. Αυτό, επίσης, ονομάζεται μαζοχισμός.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
Θετική και αρνητική ενέργεια Θετική και αρνητική ενέργεια
Το ξέρετε το συναίσθημα… Αυτό που έχετε όταν είστε στεναχωρημένοι και συναντάτε εκείνον τον φίλο σας που μόνο και μόνο η παρουσία...
More detail
Ψυχολογική Αστρολογία Ψυχολογική Αστρολογία
Το βιβλίο Ψυχολογική Αστρολογία είναι ένα απαραίτητο βοήθημα για το σπουδαστή της Αστρολογίας που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα