Ημερήσιες Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις

Μέσα από τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μας μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιό σου σήμερα.

Για να μάθεις λεπτομέρειες για το ζώδιό σου κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων
875 875 80 80
μόνο από σταθερό - 0,75€/1΄ (με Φ.Π.Α.)
90 11 40 41 42
από σταθερό και κινητό - Σταθ. 1,49€/1΄ Κιν. 1,58€/1΄ (με Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125-127 Αθήνα
Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς
Horoscopes for 24 April 2017
 1. Κριός

  Είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου και δίνεις την εντύπωση μίας εξισορροπημένης προσωπικότητας. Οι ευαισθησίες σου κάνουν τους άλλους πιο δεκτικούς στις προτάσεις σου. Είναι καλή στιγμή για να φροντίσεις ανειλημμένες υποχρεώσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Εντούτοις, λάβε υπόψη σου ότι θα πρέπει να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης που σου δείχνουν οι άλλοι. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να συνεχίσεις να αξιοποιήσεις αυτές τις σχέσεις στο μέλλον.
 2. Ταύρος

  Μία αλλαγή έρχεται στη ζωή σου που δεν μπορείς πλέον να ωθήσεις σε μια πλευρά. Είσαι γεμάτη ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να κάνεις το πρώτο βήμα. Συζήτησε με τους πιο στενούς σου φίλους και συγγενείς. Όλοι θα τρέξουν πίσω σου και θα σε υποστηρίξουν δραστήρια.
 3. Δίδυμοι

  Η ζωτικότητά σου έχει ενισχυθεί από τη φυσική σου σύσταση. Χρησιμοποίησε τις ξεκάθαρες ικανότητες σου για τη λήψη αποφάσεων για να θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση. Εάν αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά και είσαι πολύ παθητική, τότε δεν πρόκειται να επιτύχεις πολλά! Έχεις τη δυνατότητα πλέον να καθοδηγείς τον εαυτό σου κατάλληλα σε κάθε κατάσταση.
 4. Καρκίνος

  Σήμερα οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις είναι πιο έντονες απ’ ότι συνήθως. Είσαι πιο ευέξαπτη και δυσκολεύεσαι να ανεχτείς τις ιδιοτροπίες των άλλων. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να ανακύψουν διαφορές και στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί ακόμα και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ούτε και εσύ η ίδια αντιλαμβάνεσαι. Ίσως βοηθούσε, εάν εξέταζες τα βαθύτερα αίτια και προσπαθούσες να τα αποβάλλεις. Ακόμα και η υγεία σου ενδέχεται να κλονιστεί, εάν ανέχεσαι περισσότερα απ’ όσα μπορείς.
 5. Λέων

  Οι απόψεις σου για την δουλειά θα πρέπει να ελεγχθούν λεπτομερώς με κάποιο τρόπο. Αν δεν πάει τόσο καλά, μπορείς να δοκιμάσεις να καταλογίσεις το φταίξιμο σε κάποιον άλλο. Αντ' αυτού, εάν είσαι προσεκτική και υπομονετική, τότε θα επιβιώσεις σε αυτή τη δύσκολη στιγμή χωρίς ζημία και θα μπορούσες να μάθεις κάτι από αυτό.
 6. Παρθένος

  Εάν υπάρχουν αβεβαιότητες ή ασαφή θέματα στη ζωή σου, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να τα εξαλείψεις και να δώσεις στη ζωή σου ένα σταθερό πλαίσιο. Δεν θα καταλήξεις ενάντια σε πολλά εμπόδια προς ρο παρόν και θα ληφθείς σοβαρά υπόψη και θα σεβαστείς από τους άλλους. Οτιδήποτε ξεκαθαρίσεις τώρα θα σε βοηθήσει αργότερα, όταν τα αστέρια δεν είναι σε τόσο πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, η ανάγκη σου για επιβεβαίωση ίσως καταστεί ισχυρή και θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε μικρές δόσεις.
 7. Ζυγός

  Καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου, αλλά δεν μπορείς να διαχειριστείς τον παραλογισμό τους. Η λογική σου μπορεί να γνωρίζει τι πρέπει να γίνει, όμως τα συναισθήματά σου σε αποτρέπουν από να ενεργήσεις λογικά. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα συναισθήματα σου, αποδέξου τα. Αναζήτησε αποκλειστικά και μόνο την γαλήνη και αποφάσισε εάν θέλεις να ακολουθήσεις τα συναισθήματά ή τη λογική σου.
 8. Σκορπιός

  Πολεμάς διαμάχες με αυξημένη επιθετικότητα προς το παρόν και θα δημιουργήσεις πραγματικούς εχθρούς εκτός από εκείνους σε αντικρούουν. Δες πάνω από τον εαυτό σου με κριτικό μάτι και επέλεξε μια συγκρατημένη στρατηγική, αν δεν συμφωνείς με κάποιον. Προς το παρόν έχεις την τάση να λες πράγματα που μπορεί αργότερα να τα μετανιώσεις, αλλά δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Για το λόγο αυτό σκέψου δύο φορές πριν πεις οτιδήποτε, ιδίως σε περιπτώσεις αμφιβολίας.
 9. Τοξότης

  Σήμερα οι άλλοι θα εκπλαγούν από σένα και θα σε παραδεχθούν. Αυτό συμβαίνει, αφ' ενός, επειδή δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εξαιρετικά καλή και όλα φαίνεται να τα πετυχαίνεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, και αφετέρου, επειδή είσαι μία φιλική ύπαρξη. Πάντα κατορθώνεις να δώσεις το στίγμα σου και είσαι ζεστή με όλους όσους έρχεσαι σε επαφή.
 10. Αιγόκερως

  Βρίσκεσαι σε κατάσταση ρευστότητας. Τα πάντα φαίνονται να λειτουργούν από μόνα τους και κάθε καθήκον είναι αβίαστα επιτυχές. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκολία της ύπαρξης για να κάνεις όλα όσα ήθελες ποτέ. Να είσαι προσεκτική, ωστόσο, ότι δεν ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι το οποίο στη συνέχεια θα είναι υπερβολικό για σένα και δεν θα πηγαίνουν τόσο ομαλά τα πάντα.
 11. Υδροχόος

  Πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπος σου. Φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σου όπου και να κοιτάξεις. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αυτές τις προφανείς δυσμενείς συνθήκες με έναν χαλαρό τρόπο και να τις δεις ως πρόκληση. Αν κάτι δεν προχωράει με τον τρόπο που το σχεδίασες, μπορεί να έχει ακόμα και θετικά αποτελέσματα και όλα τα εμπόδια στην πορεία απλά να χρησιμεύουν για να γίνει το ταξίδι πιο ενδιαφέρον.
 12. Ιχθείς

  Οι σχέσεις στον φιλικό σου κύκλο θα ενταθούν και θα προκύψει μία κάπως αξέχαστη εμπειρία. Ειδικά στις ομάδες με τις οποίες είσαι δεσμευμένη, πολύ θετικές διεργασίες χτισμένες στις δυναμικές της ομάδας θα έρθουν να τις υποβαστάξουν, κάτι το οποίο θα σε φέρει στο στόχο σου με απίστευτη ταχύτητα. Αποδέξου τον καθένα όπως είναι και άφησε την ενέργεια να ρέει.
Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Κουνταλίνι Γιόγκα: Πως λειτουργεί Κουνταλίνι Γιόγκα: Πως λειτουργεί
Η Κουνταλίνι Γιόγκα διαδόθηκε στη Δύση από τον Γιόγκι Bhajan και είναι η ανώτατη τεχνογνωσία για να ξυπνήσει η επίγνωσή του ατόμου και...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Μαθήματα Αστρολογίας

Μαθήματα Αστρολογίας του Βασίλη Παπαδολιά
Από τον Βασίλη Παπαδολιά

Fortune Cookie

Άνοιξέ το και δες τι έχει να σου πει ;-)

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα

Powered by zodia123.gr

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
1 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
6 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
26 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα