Εικόνα επαφής
Σέβομαι βαθιά τη Φύση και τα μυστικά της και τα προσεγγίζω πάντα με μεγάλη προσοχή και πολλή μελέτη. Είμαι της άποψης πως για να αλλάξεις οτιδήποτε γύρω σου, πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου κι αυτό ακολουθώ ως βασική αρχή στη ζωή μου.
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

amadryasΓεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου κατοικώ μόνιμα εκεί με την οικογένειά μου. Είμαι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έχω εργαστεί σε αρκετά λύκεια στα πλαίσια της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης καθώς και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Αν και σκόπευα, παράλληλα με την εκπαίδευση, να ακολουθήσω την Κλινική Ψυχολογία και την Ψυχανάλυση και συμμετείχα σε εθελοντικά προγράμματα του πανεπιστημίου, κυρίως με παιδιά με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες, εγκατέλειψα την ιδέα αυτή όταν συνειδητοποίησα πως οι άνθρωποι δε χρειάζονται στείρες συμβουλές και απρόσωπες συνεδρίες, αλλά βελτίωση του τρόπου σκέψης και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή και την ύπαρξή τους. Έτσι, παρόλο που εξακολουθώ να μελετώ την εξελικτική και κλινική ψυχολογία, η κύρια επαγγελματική μου ιδιότητα είναι αυτή της φιλολόγου και εργάζομαι με ιδιαίτερα μαθήματα, απαλλαγμένη από κατευθυντήριες γραμμές υπουργείων και αρνούμενη να ενσωματωθώ στο σύστημα της εκπαίδευσης όπως λειτουργεί στη χώρα μας.

Επειδή απο νωρίς συνειδητοποίησα πως αυτό που ουσιαστικά αποκαλούμε «Θεό», βρίσκεται στη Φύση και στα πάντα γύρω μας, στράφηκα προς τον παγανισμό, τον οποίο μελετάω τα τελευταία 11 χρόνια, με τα διάφορα ρεύματα και τις πρακτικές του, χωρίς να έχω ενταχθεί ενεργά σε κάποιο από αυτά, και χωρίς να αναζητώ δασκάλους και μέντορες. Θεωρώ ότι καθένας μας βρίσκει μόνος του το μονοπάτι του αργά ή γρήγορα και ότι ο καλύτερος τρόπος να το ανακαλύψεις είναι μέσα από προσωπικά βιώματα και μελέτη.

Μετά από μια μακρά πορεία χρόνων μελέτης, εξάσκησης και ενδοσκόπησης, συνειδητοποίησα πως μέσα μας υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά μας και η δύναμη που συνήθως αναζητάμε σε εξωτερικές πηγές, αρκεί να εναρμονιστούμε με τις δυνάμεις της φύσης και να τις κατανοήσουμε και κυρίως να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και όλα τα πλάσματα γύρω μας, ως κομμάτια του Όλου από το οποίο προερχόμαστε. Σέβομαι βαθιά τη Φύση και τα μυστικά της και τα προσεγγίζω πάντα με μεγάλη προσοχή και πολλή μελέτη. Είμαι της άποψης πως για να αλλάξεις οτιδήποτε γύρω σου, πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου κι αυτό ακολουθώ ως βασική αρχή στη ζωή μου.

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail