Αιγόκερως | Μηνιαία Πρόβλεψη Μαΐου 2019

aigokeros

Αρκετά ενδιαφέρον αυτός ο τελευταίος μήνας της άνοιξης για εσάς, τόσο ερωτικά όσο και σε επίπεδο δημιουργικών σας σχεδίων.

Συγκεκριμένα η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/5 και μέσα στον 5ο σας ηλιακό οίκο σας προτρέπει για να χαρείτε και να εστιάσετε στην δημιουργική πλευρά της ζωής έστω και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σας ως προς εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σας που αποφεύγετε να δημοσιοποιήσετε.

Η Πανσέληνος στις 18/5 έρχεται να φωτίσει το πεδίο εκείνο των σχέσεών σας που μπορεί να σας φέρει κοντά σε μια δημοτικότητα όσο και σε ένα καινούριο πεδίο δημιουργικής ενασχόλησης που μπορεί να σας κινητοποιήσει ευχάριστα.

Η Αφροδίτη συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Κριού, και για τους γεννημένους στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου σας, γύρω στις 7-8 Μαίου θα σας δυσκολέψει αρκετά σε θέματα σχέσεων ή οικονομικών με σκοπό ένα ξεκαθάρισμα τοπίου.

Από τις 16/5 και μετά και με το πέρασμά της στον Ταύρο τολμήστε για ερωτικά και δημιουργικά ανοίγματα.

Μαζί και με την μετατόπιση του Άρη στον Καρκίνο, το ερωτικό πεδίο επεκτείνεται με αρκετή συναισθηματική δόση σε έντονες αντιπαραθέσεις κάτι που μάλλον θα λειτουργήσει περισσότερο σαν αλατοπίπερο στις σχέσεις σας παρά σαν τάση χωρισμού.

Από τις 22/5 και μετά, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε εργασιακά θέματα αναζητώντας μα πιο επικοινωνιακή θέση.


Το μήνυμα του Μαΐου
Αφήστε ένα παράθυρο ανοιχτό στην τύχη σας καθώς και αυτό που σχετίζεται με την οπτική ενός νέου ορίζοντα και πάρτε βαθιές ανάσες.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
3 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
14 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
22 ημερών
Powered by Saxum