Αιγόκερως | Μηνιαία Πρόβλεψη Αυγούστου 2019

aigokeros

Πολλά είναι τα ανοιχτά οικονομικά πεδία αυτού του μήνα για εσάς αλλά και αυτά που μπορείτε να καταφέρετε σε αυτόν τον τομέα.

Με την Νέα Σελήνη την 1/8 αλλά και με τον Ερμή μέσα στον Καρκίνο για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις και να διευθετήσετε κληρονομικά και φορολογικά θέματα που είχαν καθυστερήσει.

Τα οικονομικά σας σχέδια βρίσκουν και ανάλογους υποστηρικτές, έτσι μπορείτε να ελπίζετε και σε μια σημαντική ανάκαμψη.

Αν αφήσετε στην άκρη διαφωνίες και διαφορές μπορείτε να βρείτε εκείνες τις λύσεις που θα προστατέψουν και τις σχέσεις σας αλλά και το πορτοφόλι σας.

Η Πανσέληνος στις 15/8 φωτίζει τα παραπάνω θέματα και σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια ή μπορεί να επιχειρήσετε και μια σημαντική αγορά.

Από τις 18/8 και μετά περνάτε σε μια σημαντική παραγωγική περίοδο με πολλά από τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 30/8 σας υπόσχεται την εκκίνηση ενός σημαντικού φθινοπώρου που μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα σας και να ενισχύσει με πίστη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.


Το μήνυμα του Αυγούστου
Με εναλλακτικές λύσεις και σχέδια μπορείτε αυτήν την περίοδο να καταφέρετε πολλά. Κινηθείτε πρακτικά αλλά και με φρέσκες ιδέες.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Λέων
Ήλιος στον Λέων
25 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
27 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum