Τοξότης | Μηνιαία Πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2018

toxotis

Ένας σημαντικός μήνας για εσάς, αυτός ο τελευταίος του 2018, αλλά και ο γενεθλιακός σας μήνας που έχει πολλά να σας προσφέρει αν μπορέσετε να διακρίνετε πίσω από τα απατηλά φαινόμενά του.

Ναι μεν ο Δίας στο ζώδιό σας σας δίνει απλόχερα την γενναιοδωρία του, από την άλλη όμως τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν αρκετά προσεχτικούς στους χειρισμούς σας.

Ο Άρης για όλο τον μήνα θα κινείται στους Ιχθείς, και μέσα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα καθώς και αλλαγές ή επιδιορθώσεις σε θέματα σπιτιού.

Συγκεκριμένα στην Νέα Σελήνη στις 7/12, η δυσαρμονική του συμμετοχή μαζί με τον Ποσειδώνα, πιο πολύ για τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνει λάθη, παραλείψεις και εξαπατήσεις στα παραπάνω θέματα. Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή της ζωής σας, γι’ αυτό δείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε τις επιλογές σας.

Η Πανσέληνος στις 22/12, αφορά τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε παραπάνω έξοδα για συναισθηματικούς λόγους. Δάνεια καθώς και κληροδοτήματα, έρχονται να σας απασχολήσουν. Προγραμματίστε όσο καλύτερα μπορείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.


Το μήνυμα του Δεκέμβρη:
Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με την τέχνη του βέλους σας, στοχεύοντας σε καθαρές και ξεκάθαρες λύσεις. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να ορίσετε έναν ρεαλιστικό στόχο.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
25 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum