Τοξότης | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2018

ΤοξότηςΑντιφατικός αυτός ο πρώτος του φθινοπώρου για εσάς, ίσως και λίγο κουραστικός. Συγκεκριμένα, η πρώτη του εβδομάδα είναι ίσως η πιο καλή για να νιώσετε λίγο ανάλαφρα και να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από τις 9/9 και μετά, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, η επαναφορά του Άρη στον Υδροχόο και οι δύσκολες σχέσεις τους με τον Ουρανό, επιφέρουν στην ζωή σας ανατροπές, σε θέματα υγείας, μετακινήσεων, ταξιδιών, ή ακόμα και όποιων επεμβάσεων έχετε προγραμματίσει.

Ειδικά για τους Τοξότες του Νοεμβρίου, τα πράγματα θα κινούνται λίγο σε αμμώδη έδαφος, και το ζητούμενο από εσάς θα είναι να μπορέσετε να ισορροπήσετε πάνω σε καινούρια και εναλλασσόμενα δεδομένα.

Η Νέα Σελήνη συντελείται κι αυτή στις 9/9 στην Παρθένο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, επηρεάζοντας τον άξονα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Αποφύγετε παγίδες και δείτε όσο μπορείτε πιο καθαρά τις εργασιακές σας προσδοκίες ή αυτές που μπορούν να σας τάξουν ως μεγάλη ευκαιρία. Από την άλλη, κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας ίσως να βρίσκεται σε μια δύσκολη προσωπική του φάση και εσείς θα πρέπει να τρέξετε για να συνδράμετε.

Η Πανσέληνος του μήνα συντελείται μέσα στον 5ο σας ηλιακό οίκο, όμως η συμμετοχή του Κρόνου σε όψη τετραγώνου, την καθιστά δύσκολη σε θέματα παιδιών, δημιουργικών σχεδίων και ομάδων. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε επίπεδο οικονομικών ή να προβείτε σε κάποιον πιο υπεύθυνο προγραμματισμό τους.


Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Επικεντρωθείτε στις θετικές πλευρές που σας δίνει η ζωή και προγραμματίστε κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά και συναισθηματικά σας σχέδια.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς
Για να μάθεις λεπτομέρειες για το ζώδιό σου κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων
8758758080
μόνο από σταθερό - 0,75€/1΄ (με Φ.Π.Α.)
9011404142
από Σταθ. 1,56€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας)
από Κιν. 1,58€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Κιν. Τηλ/νιας * )
* Eφαρμόζεται επιπλέον Tέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125-127 Αθήνα
Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε τα 10 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) και δώρο επιπλέον ένα "Σεμινάριο Επιλεκτικής Αστρολογίας διάρκειας 90'...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
28 μοίρες
στον Υδροχόο
Σελήνη στον Υδροχόο
5 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum