Τοξότης | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2019

toxotis

Η καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας εδώ και καιρό και θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό για τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα.

Παρ’ όλα αυτά φυλαχτείτε από την υπεραισιοδοξία σας και κρατείστε ένα μέτρο για να μην μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Οι σχέσεις με άτομα εξουσίας βρίσκονται λίγο σε τεντωμένο σκοινί κι εσείς δυσκολεύεστε να κρατήσετε μια ισορροπία.

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα που ενεργοποιείται και πάλι αυτόν τον μήνα, μπορεί να σας φέρει ξανά μπροστά σε κάποιες ματαιώσεις.

Η Πανσέληνος στις 14/9 γίνεται μέσα στον οικογενειακό σας τομέα και σας φορτώνει με διλήμματα αλλά και με καταστάσεις που δεν μπορείτε να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα γι’ αυτό φανείτε λίγο παραπάνω προσεκτικοί.

Το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα φαίνονται να καλυτερεύουν για εσάς και να σας μεταφέρουν σε μια πιο ανάλαφρη καθημερινότητα. Η επαφή με φίλους μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας.

Η Νέα Σελήνη στις 28/9 σας βοηθά να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα και σας δίνει την ευκαιρία να αποτελέσετε μέλος μιας νέας ομάδας ή ενός καινούριου κοινού στόχου.

Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Αν και αυτός ο μήνας σας βρίσκει γεμάτους αντιφάσεις, εσείς μπορείτε να προχωρήσετε με προσοχή και να επιλέξετε εκείνα τα βήματα που μπορούν να σας δείξουν μια καινούρια κατεύθυνση.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Εσωτερισμός (μέρος 1ο) Εσωτερισμός (μέρος 1ο)
Σεβόμενοι τις αρχές της λογικής δεν είναι καθόλου συνετό να θέλουμε να περιορίσουμε τα όρια της δεν είναι συνεπώς λογικό να περιο...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
24 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum