Σκορπιός | Μηνιαία Πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2018

skorpios

Αν και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και μέχρι τις 7/12, με τον ανάδρομο Ερμή, εν τούτοις έχετε την δυνατότητα για επιδιορθωτικές αλλαγές σε κενά ή παραλείψεις που σας απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό.

Η Αφροδίτη θα κινείται όλο τον μήνα στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα δώσει τη συναισθηματική πληρότητα καθώς και τον ερωτισμό που χρειάζεσθε ως Σκορπιοί στην καθημερινότητά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 7/12, θα φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά σας. Προσοχή στο τι ξοδεύετε αλλά και στην εξαπάτηση ακόμα και από οικεία σας πρόσωπα, μιας και ο Άρης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς συμμετέχουν δυσαρμονικά σε αυτό το νέο φεγγάρι, και ναι μεν τονώνουν κάθε δημιουργική σας διάθεση, από την άλλη όμως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα, τόσο με τα παιδιά σας, όσο και με κάποιο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Καλό θα ήταν να αποφύγετε και καταχρήσεις παντός είδους.

Η Πανσέληνος στις 22/12 σας βρίσκει στα καλύτερά σας. Κινηθείτε με γνώμονα την εξωστρέφεια και επιδιώξτε όμορφες στιγμές. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να προβείτε σε μακρινά ταξίδια και να φωτίσετε θετικά το μέλλον σας.


Το μήνυμα του Δεκέμβρη:
Ανοίξτε την καρδιά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και φωτίστε τα όνειρά σας. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
25 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum