Σκορπιός | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2018

ΣκορπιόςΕπανέρχονται ξανά καταστάσεις στο προσκήνιο, που σας είχαν απασχολήσει από τα μέσα Μαίου, και πάλι με διάθεση ανατροπής και αλλαγής σκηνικού στην ζωή σας εφ’ όλης της ύλης, ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Συγκεκριμένα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 9/9 και μετά, το ταυ-τετράγωνο της με Άρη και Ουρανό, καθώς και η επανεμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο, έρχονται να πυροδοτήσουν, τόσο την οικογενειακή όσο και την συναισθηματική σας ζωή.

Μην επαναπαυτείτε σε όποια “δώρα” φαίνεται να σας χαρίζουν τώρα, γιατί η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης μέσα στον επόμενο μήνα, θα έρθει να σας θυμίσει τις πραγματικές σας προσδοκίες αλλά και να σας δείξει καθαρά τα πρόσωπα των άλλων.

Η διάρκεια και η σταθερότητα δεν φαίνεται να σας κάνουν παρέα αυτόν τον μήνα, μάλιστα με την Νέα Σελήνη στις 9/9 και με την συμμετοχή του Ποσειδώνα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε όποια καινούρια άτομα εμφανίζονται τώρα στη ζωή σας επιδιώκοντας την ερωτική ή φιλική σας συμμετοχή στα σχέδιά τους.

Η Πανσέληνος στις 25/9, γίνεται με συμμετοχή του Κρόνου και του Ερμή σε δυσαρμονική σχέση, βγάζοντας στην επιφάνεια θέματα υγείας ή εργασιακές υποχρεώσεις. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας μελετημένα και μην αφήσετε καταθλιπτικές σκέψεις να σας κυριεύσουν.


Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Αν και το παρόν σας δυσκολεύει στην διαχείρισή του, έχετε την ικανότητα να μετατρέψετε τις συγκρούσεις που ζείτε σε μια προσωπική ευκαιρία προχωρήματος.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς
Για να μάθεις λεπτομέρειες για το ζώδιό σου κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων
8758758080
μόνο από σταθερό - 0,75€/1΄ (με Φ.Π.Α.)
9011404142
από Σταθ. 1,56€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας)
από Κιν. 1,58€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Κιν. Τηλ/νιας * )
* Eφαρμόζεται επιπλέον Tέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125-127 Αθήνα
Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε τα 10 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) και δώρο επιπλέον ένα "Σεμινάριο Επιλεκτικής Αστρολογίας διάρκειας 90'...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
28 μοίρες
στον Υδροχόο
Σελήνη στον Υδροχόο
5 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum