Σκορπιός | Μηνιαία Πρόβλεψη Απριλίου 2019

skorpios

Οι γεννημένοι των Οκτώβρη αρχίζετε σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεστε μια καινούρια εποχή που έχει ξεκινήσει για εσάς, με πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα σας να έχουν αρχίσει να ανατρέπονται.

Πολλοί αναζητάτε καινούριες εμπειρίες σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ για άλλους η συνήθεια και η ρουτίνα είναι δυο από τα βασικά υλικά των σχέσεών σας που θα θέλατε να ανατρέψετε.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 19/4 μπορεί να να δώσει, για εσάς των πρώτων ημερών, την αφορμή για να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές. Παράλληλα δώστε και την ανάλογη σημασία στην υγεία σας η οποία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει εξ’ αιτίας της μεγάλης σας εσωτερικής έντασης.

Η Νέα Σελήνη που προηγείται στις 5/4, αφορά τα οικονομικά σας και τις εργασιακές σας σχέσεις κι εδώ θα πρέπει να τηρήσετε μια προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Ερμής και Αφροδίτης από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά μέσα από το ζώδιο του Κριού και μέσα στο 6ο ηλιακό σας οίκο καθιστούν υγεία και εργασία τους βασικούς τομείς που θα διανείμετε την ενέργειά σας.

Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και τάσεις επιθετικότητα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την θέση σας και την καλή σας διάθεση.


Το μήνυμα του Απριλίου
Ξεμπερδέψτε με καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν κι ανοίξτε μια άλλη δίοδο στους προβληματισμούς σας.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
29 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
10 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum