Δίδυμοι | Μηνιαία Πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2018

didimos

Με αρκετή κίνηση και ένταση σας βρίσκει ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, με τον Άρη να κινείται στο ζενίθ του ηλιακού σας ωροσκοπίου και να σας γεμίζει με επαγγελματικές υποχρεώσεις, πολλές παραπάνω από όσες αντέχετε.

Ένας προγραμματισμός θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μην πελαγώσετε, τουλάχιστον μέχρι τις 7/12, όπου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ακόμα ανάδρομος, φέρνοντας αναβολές και ακυρώσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 7/12 έρχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, πιο πολύ για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Έχετε την ανάγκη για μια νέα αρχή, τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και συνεργασιών, όμως η δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη-Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, περιπλέκει αρκετά τα πράγματα και σας ωθεί σε ψεύτικες ελπίδες. Δώστε την προσοχή σας σε ο,τι τώρα σας παρουσιάζεται σαν ιδανικό και δείτε καθαρά σε ποιους δίνεται την εμπιστοσύνη σας.

Η Πανσέληνος στις 22/12, μπορεί να φέρει μια απρόσμενη αλλαγή στα οικονομικά σας. Ένα δώρο, ένα μπόνους, ή μια σημαντική και απρόβλεπτη χρηματική εξέλιξη, μπορεί τώρα να σας ενθουσιάσει. Προσέξτε όμως που ξοδεύετε και τι. Οι ανάγκες σας αλλάζουν, όμως οι ανασφάλειές σας σας κρατούν ακόμα δέσμιους.


Το μήνυμα του Δεκέμβρη:
Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μια φράση που καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε. Οι τολμηρές αλλαγές απαιτούν και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
25 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
17 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum