Δίδυμοι | Μηνιαία Πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2018

ΔίδυμοιΜε τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθόδρομη κίνηση ήδη από τον προηγούμενο μήνα, να διασχίζει περήφανα το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, έχετε όλες τις δυνατότητες να κερδίσετε επικοινωνιακά και να εντυπωσιάσετε.

Από τις 7/9 και μέχρι τις 22/9, μπαίνετε σε διαδικασίες διευθέτησης θεμάτων σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.

Η Νέα Σελήνη στις 9/9, σας φέρνει μπροστά σε διλήμματα και σε δρόμους που θα πρέπει να διαλέξετε. Αποφύγετε καταστάσεις που μπορούν να σας περιπλέξουν επαγγελματικά, χάνοντας τον στόχο σας. Δώστε σημασία στο τι υπόσχεστε καθώς και σε ο,τι σας υπόσχονται, γιατί πολλά θα είναι αυτά που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθούν.

Το ταυ-τετράγωνο της Αφροδίτης-Ουρανού-Άρη, που πραγματοποιείται στις 11/9, ανατρέπει θέματα μετακίνησης και επικοινωνίας καθώς και προγραμματισμένα ταξίδια. Δείξτε υπομονή, επισπεύστε τα αντανακλαστικά σας, και δράστε με ευελιξία μπροστά στο απρόσμενο. Φανείτε προσεχτικοί σε θέματα υγείας και μην αμελείτε τις όποιες ενοχλήσεις παρουσιαστούν.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25/9, φέρνει κοντά σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας αφορούν είτε ερωτικά είτε δημιουργικά, όμως η δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου και του Ερμή σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά και συναισθηματικά σας αποθέματα και εμπειραθείτε σε ανασχηματισμό των εσωτερικών σας δυνάμεων.


Το μήνυμα του Σεπτεμβρίου
Η απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά σας σκοπό έχουν να αναπτύξουν την ικανότητα της στρατηγικής και της ευελιξίας σας. Εμπειραθείτε το.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς
Για να μάθεις λεπτομέρειες για το ζώδιό σου κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων
8758758080
μόνο από σταθερό - 0,75€/1΄ (με Φ.Π.Α.)
9011404142
από Σταθ. 1,56€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας)
από Κιν. 1,58€/1΄ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Κιν. Τηλ/νιας * )
* Eφαρμόζεται επιπλέον Tέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125-127 Αθήνα
Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε τα 10 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) και δώρο επιπλέον ένα "Σεμινάριο Επιλεκτικής Αστρολογίας διάρκειας 90'...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
28 μοίρες
στον Υδροχόο
Σελήνη στον Υδροχόο
5 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
10 ημερών
Powered by Saxum