Δίδυμοι | Μηνιαία Πρόβλεψη Απριλίου 2019

didimos

Με τον Άρη να κινείτε στο ζώδιό σας, ο Απρίλης είναι για εσάς ένας μήνας που μπορείτε να καταφέρετε πολλά και σε διαφορετικά επίπεδα. Διανύετε μια παραγωγική όσο και δυναμική περίοδο γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την, προσέχοντας όμως και την ταχύτητα της βιασύνης σας.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι και τα μέσα του Απριλίου η κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα ανεβαίνει βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε.

Με την Νέα Σελήνη στις 5/4 καλό θα ήταν να περιορίσετε τα έξοδά σας και να συνειδητοποιήστε την τωρινή οικονομική σας κατάσταση, ενώ φίλοι θα μπορούσαν να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στα παραπάνω θέματα.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 22/4 και στην συνάντησή του με τον Ουρανό θα σας φέρει μπροστά σε κάποια ανατροπή ισορροπιών σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχει όμως και ένα ενδιαφέρον για νέες πειραματικές κινήσεις μέσα από καινούριες επιλογές, κάτι που και η Πανσέληνος στις 19/4 πριμοδοτεί.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό το δεύτερο μισό του μήνα η γοητεία σας όσο και η επικοινωνία σας γοητεύουν αλλά μπορεί και να σας μπλέξουν.

Εστιάστε σε φιλικές συναναστροφές και ομαδικές δραστηριότητες.


Το μήνυμα του Απριλίου
Αρκετές οι καινούριες εμπειρίες αυτόν μήνα. Εστιάστε σε αυτές που μπορούν να προωθήσουν την ισορροπία σας και όχι σε ο,τι σας χαϊδεύει τ’ αυτιά.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
29 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
10 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
17 ημερών
Powered by Saxum