Β. Παπαδολιάς: Προβλέψεις 2017

Β. Παπαδολιάς: Προβλέψεις 2017

του Βασίλη Παπαδολιά

Ανακατατάξεις; Τύχη; Ευκαιρίες; Παγίδες και ανατροπές; …τι θα μας φέρει το νέο έτος;

Ο Βασίλης Παπαδολιάς μας διαφωτίζει για το τι επιφυλάσσει το 2017, στον τομέα της οικογένειας, της υγείας, των σχέσεων και των οικονομικών για τους… κατοίκους του ζωδιακού κύκλου!

krios

Κριός 2017
Για τους περισσότερους από σας και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου η χρονιά δείχνει θετικοί για σχέσεις και συνεργασίες. Ένα πρόσωπο που σας στηρίζει ηθικά και οικονομικά πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο σας και να σας βοηθήσει. Συνιστά ανακούφιση από τη μια τέτοια συνεργασία, από την άλλη όμως οι προσδοκίες ίσως φανούν υπερβολικές και το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο τους.

Το τρίτο δεκαήμερο δείχνει σε άλλη ρότα να εξερευνά νέους τρόπους έκφρασης και επαγγελματικά κι ίσως να πετυχαίνει μια ανανέωση στην εργασία. Θέματα υγείας ίσως απασχολήσουν δικούς σας ανθρώπους Φλεβάρη και Αύγουστο, ενώ στα ερωτικά σας ευκαιρίες θα υπάρχουν αλλά δεν είναι εποχές για δραματοποίηση.



tavros

Ταύρος 2017
Αρχικά φαίνεται εύκολη χρονιά το 2017 με γέλια και διασκέδαση στο χώρο εργασίας κι ίσως μια νέα συνεργασία-σχέση από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για το πρώτο δεκαήμερο. Η εξομάλυνση της καθημερινότητας θα είναι βάλσαμο για τις εσωτερικές σας ανησυχίες καθώς μέσα σας είστε μάλλον ηφαίστειο που θέλει να εκραγεί ψυχολογικά.

Η απώλεια της πίστης σας στους άλλους κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου έχει οδηγήσει ήδη σε ψυχολογικό αδιέξοδο τις καταστάσεις κι ευτυχώς από κάπου φαίνεται φως στον ορίζοντα. Μάρτη και Σεπτέμβρη κάποιες φιλίες σας θα διαλυθούν, ενώ Φλεβάρη και Αύγουστο μην εμπλέκεστε σε κόντρες σε θέματα εργασίας. Επιμένετε στη μέθοδο μακριά από εγωισμούς και σύντομα από Σεπτέμβρη θα ανταμειφθείτε με νέες προτάσεις.



didimoi

Δίδυμοι 2017
Ενδιαφέρουσα χρονιά για τους Δίδυμους κυρίως του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου με δοκιμές τόσο δημιουργικά όσο και ερωτικά και πολλά διαφορετικά ερεθίσματα. Η του πρώτου δεκαημέρου ίσως πιο ριζικά τολμηροί μπορεί να φτάσουν και σε εκκεντρικότητες.

Το τρίτο δεκαήμερο απ’ την άλλη θα χρειαστεί πιο πολύ προσοχή καθώς σχέσεις και συνεργασίες θα δυσκολέψουν. Απαιτείται προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμός στα θέλω των άλλων που θα είναι αρκετά ισχυρά. Μάρτη και Σεπτέμβρη προσοχή στα εργασιακά θέματα για το πρώτο δεκαήμερο ενώ γενικά η αφηρημάδα πληρώνεται. Τα αισθηματικά ζητήματα σε υψηλή προτεραιότητα φέτος είτε για καλό είτε για κακό.



karkinos

Καρκίνος 2017
Δύσκολη χρονιά φέτος για τους Καρκίνους, τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη. Για το πρώτο δεκαήμερο πιο ήπια κάπως τα πράγματα έχουν κυρίως να προσέξουν εκκρεμότητες νομικές που τις έχουν αμελήσει.

Δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο όμως αρκετά πιο στρυμωγμένα συνεχίζουν οι δεύτεροι να ψάχνουν στίγμα ζωής - που δε βρίσκουν - κι οι πρώτοι να έχουν βάρη οικονομικά και ψυχολογικά που φέτος ειδικά θα μεγεθυνθούν κι από την οικογένεια. Βασικό πρόβλημα σας φέτος ότι δε θα μπορείτε να πείτε όχι. Από Σεπτέμβρη πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο έχετε να ελπίζετε σε διεξόδους επαγγελματικές η αισθηματικές που καλύπτουν περισσότερο τα θέλω σας.



leon

Λέων 2017
Δραματική σε κάποιο βαθμό αναμένεται η χρονιά για τους Λέοντες ειδικά του τρίτου δεκαημέρου που τρεις απ’ τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σχετίζονται με κάποιο τρόπο μαζί τους.

Σταθεροποιητική για το τρίτο δεκαήμερο η πορεία του Κρόνου, γεμάτη εμπόδια όμως για πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο που μπορεί να δουν να χάνουν πράγματα που προσπάθησαν να κρατήσουν με υπομονή στην κατοχή τους τα δυο προηγούμενα χρονιά. Αν και επικοινωνιακά ευνοήστε φέτος και επεκτείνεστε η καλή εικόνα και το πλασάρισμα δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν από Σεπτέμβρη και μετά. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε στο κέντρο των εξελίξεων, δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα πάρετε σε κάθε περίπτωση τις σωστές αποφάσεις.



parthenos

Παρθένος 2017
Περίεργη περίοδος για σας καθώς ευνοείται πολύ φέτος το δημοσιοσχετίστικο στυλ, στο οποίο δεν έρχεστε πρώτοι. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους ίσως σας βρει έτσι σε δεύτερο ρόλο, βάζοντας άλλους μπροστά που το μπλα μπλα το έχουν καλύτερα. Ζητήματα υγείας δικών σας ανθρώπων ίσως σας απασχολήσουν, ειδικά Φλεβάρη και Αύγουστο, ενώ το πρώτο δεκαήμερο ίσως οδηγηθεί σε αστοχίες παρασυρόμενο από σχέσεις και συνεργασίες.

Το δεύτερο δεκαήμερο δείχνει πιο αποφασισμένο μετά τις περσινές δοκιμασίες να στηριχτεί στα πόδια του με θέληση, ενώ το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να μην έχει υψηλές προσδοκίες ειδικά από Φλεβάρη ως Σεπτέμβρη. Από Σεπτέμβρη και μετά νέες φιλίες και συνεργασίες πιο κοντά στο σκεπτικό σας ίσως σας ανοίξουν περισσότερο και η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί. Πιθανόν να κάνετε νέες δυνατές φιλίες.



zygos

Ζυγός 2017
Πολλές οι ελπίδες, οι προσδοκίες και τα σχέδια, ίσως μια νέα δουλειά, ελπίδες για οικονομική ανάπτυξη αλλά και ηθική και συναισθηματική στήριξη μπορεί να φέρει για σας το 2017 κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, αλλά συχνά πυκνά οι φόβοι κι η υπονόμευση από δικούς σας ανθρώπους ίσως σας πικράνει η σας απομακρύνει απ’ αυτούς περισσότερο.

Οι του τελευταίου δεκαημέρου ίσως συγκρουστούν με συντρόφους και συνεργάτες και βρεθούν μόνοι αλλά δε θα στενοχωρηθούν ιδιαίτερα για φέτος καθώς και άλλες προτάσεις θα υπάρξουν αλλά και μια τάση να απαλλαγούμε επιτέλους από ακαλλιέργητους ανθρώπους. Από Σεπτέμβρη τα οικονομικά θα περιπλακούν κάπως κι ακόμη κι αν φαίνεται ότι αποδίδουν αυτό θα απαιτήσει να βασιστείτε σε άλλους. Αν δουλεύετε σε μισθωτή εργασία ίσως απειληθείτε. Σκεφτείτε την ελεύθερη εργασία, για φέτος ευνοείται περισσότερο.



skorpios

Σκορπιός 2017
Για σας τους Σκορπιούς η φετινή χρονιά δείχνει ευχάριστη από πλευράς διάθεσης ίσως κι από πλευράς ερωτικών περιπετειών. Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια ανάπαυλα σε σχέση με την κούραση προηγουμένων ετών, ενώ θα μπορούσε να περιέχει και κάποιου είδους μακρόχρονες διακοπές. Μερικά προβλήματα στις φιλίες σας ίσως προκύψουν με άτομα που θ αποδειχθούν αναξιόπιστα, αλλά στους άλλους τομείς της ζωής σας τα πράγματα αν δε βελτιωθούν, τουλάχιστον δε θα χειροτερέψουν.

Από Σεπτέμβριο σίγουρα θα δείτε να εμφανίζεται η ανάγκη για την παρουσία σας για να καθαρίσετε δύσκολες καταστάσεις ως συνήθως, όταν είστε απαραίτητοι και η ευχαρίστηση ενός αγώνα καλού θα ξαναεπιστρέψει μετά από καιρό. Ωστόσο παρατηρείτε και αξιολογείτε και κάποια στιγμή θα έρθει κι η ώρα που θα δράσετε.



toxotis

Τοξότης 2017
Για σας τους Τοξότες είναι λίγο αμφίσημη η φετινή χρονιά καθώς ούτε οι μεγάλες επαγγελματικές επεκτάσεις που γίναν πέρσι αναμένονται ούτε η μεγαλύτερη αντίστοιχη κούραση. Εξαίρεση θ αποτελέσει το τρίτο δεκαήμερο που θα συνεχίσει να παλεύει μ αυτά που οι άλλοι Τοξότες πάλευαν πέρσι και να δέχεται πίεση στα ωράρια και την προσωπική ζωή του.

Οι του πρώτου δεκαημέρου πιο πολύ καλούνται να προσέξουν οικογενειακές κρίσεις, ειδικά το Μάρτη και το Σεπτέμβρη ειδικά που ως τώρα τα έχουν αφήσει όλα τα οικογενειακά θέματα να λειτουργούν στον αυτόματο. Κατά τα λοιπά ο αγώνας με τα οικονομικά θα συνεχιστεί με εξάρσεις φορολογίας και κερδοσκοπίας για το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ οι του τρίτου δεκαημέρου έχουν να περιμένουν ερωτικές ανάσες που θα κρατάνε κάπως το ενδιαφέρον.



aigokeros

Αιγόκερως 2017
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι χρονιά επιτυχίας, αν έχετε αρκετό Τοξότη μαζί με τον Αιγόκερω για να μπορείτε να αφεθείτε στην προοπτική του «μεγάλου κόλπου» ειδικά οι του δευτέρου δεκαημέρου. Επειδή όμως αυτό δεν είναι σίγουρο, ίσως απλά να το δοκιμάσετε για να δείτε πως θ αντιδράσουν οι άλλοι. Αυτό θα ήταν πιο κοντά στη λογική σας. Όπως και να ‘χει, προοπτική για τη μεγάλη βουτιά η τη μεγάλη αρπαχτή υπάρχει αν την επιθυμήσετε.

Οι του τρίτου δεκαημέρου ίσως και να τη γλιτώσετε μετά. Οι του δευτέρου θα σας πάρει πιο πολύ χρόνο. Το θετικό είναι ότι είμαστε στα προεόρτια της εισόδου του Κρόνου στο ζώδιο σας και το βλέπετε από τώρα πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε σας, ειδικά από Σεπτέμβρη που θα αποκτήσετε κι υποστηρικτές και συνοδοιπόρους. Περιμένετε λοιπόν και φέτος υπομονετικά ως το καλοκαίρι κι αμέσως μετά αρχίστε να ανεβάζετε ταχύτητες για τις μεγάλες κι υψηλές θέσεις εκεί που κάθονται μόνο οι μεταξωτοί κ...λοι...



ydroxoos

Υδροχόος 2017
Δεν είναι εύκολες οι προβλέψεις για σας αν δεν ξέρει κανείς αν είστε Κρόνιος η Ουράνιος Υδροχόος. Αλλά συχνά δεν το γνωρίζετε κι εσείς και πατάτε σε δυο βάρκες. Κι αυτό θα αποπειραθείτε και φέτος, αναποφάσιστοι σε πολλά θέματα για τη στάση σας. Η επιλογή και μαζί και χώρια δεν υπάρχει όμως παρά μόνο στο χώρο της ουτοπίας.

Μπορεί ως το Σεπτέμβρη να μην έχετε επιπτώσεις αλλά από κει και μετά και κυρίως προς το τέλος του χρόνου θα οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις. Άλλο κοινωνική παρέα κι άλλο ψυχική συντροφιά. Αν και το γνωρίζετε ήδη, δυστυχώς κάθε τόσο ξαναπέφτετε στην παγίδα. Θέματα υγείας θα πρέπει όπως και πέρσι να προσεχθούν. Ο ψυχικός παράγοντας μπορεί να σας επιβαρύνει αν δεχτείτε πάλι στενοχώριες.



ixtheis

Ιχθείς 2017
Ευχάριστη χρονιά υπό μια έννοια με τυχερά στα ερωτικά και τα οικονομικά αλλά και μικρές κρίσεις στα αισθηματικά ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Κάποιες ανατροπές για το δεύτερο δεκαήμερο στα οικονομικά είναι στην ατζέντα, ενώ ίσως γίνετε μάρτυρες συγκρούσεων ζήλιας και ανταγωνισμών στο χώρο εργασίας.

Δυσκολίες σε προαγωγές και δικαστήρια για το τρίτο δεκαήμερο και καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι, ενώ Φλεβάρη και Αύγουστο προσέξτε την υγεία τη δικιάς σας και των δικών σας ανθρώπων. Βασικό πρόβλημα της χρονιάς το λάθος που δεν έχετε υπολογίσει. Προσέξτε λοιπόν να είστε συγκεντρωμένοι να μην το κάνετε.


Υγ: Θυμηθείτε ότι οι ετήσιες προβλέψεις δίνουν κυρίως ενδείξεις και δεν αντικαθιστούν την ατομική ανάλυση ωροσκοπίου.

Βασίλης Παπαδολιάς
astro-journal.blogspot.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
26 μοίρες
στον Καρκίνο
Σελήνη στον Καρκίνο
25 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα