Τα ζώδια στις γιορτές

Τα ζώδια στις γιορτές

Θα κάνουν σεξ την Πρωτοχρονιά οι Σκορπιοί; Θα βρουν οι Ταύροι κουτιά ολόκληρα με δίπλες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Έχουμε τις απαντήσεις.

Πού θα βρει το κάθε ζώδιο ο νέος χρόνος; Ρωτήσαμε τα άστρα να μας πουν τι θα κάνει ο καθένας από εμάς φέτος τις γιορτές, κι εκείνα μας απάντησαν με τον δικό τους μοναδικό –και ίσως λίγο σαρκαστικό– τρόπο.

kriosΟ Κριός θα πάει για σκι στο πλησιέστερο χιονοδρομικό που θα βρει ανοιχτό, και θα καταλήξει να κάνει έλκηθρο επειδή του φαίνεται λιγότερο σοβαρό και πιο περιπετειώδες.

tavrosΟ Ταύρος θα τιμήσει κάθε μπουφέ κάθε φιλικού, συγγενικού και κοινωνικού πάρτι που θα βρει. Θα φύγει από όλα τα πάρτι με ταπεράκι γεμάτο δίπλες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και γαλοπούλες γεμιστές, το οποίο θα απολαύσει ανακουφισμένος στην ασφάλεια του σπιτιού του.

didimoiΟ Δίδυμος θα πηγαίνει σερί από τα πάρτι στη δουλειά, θα φλερτάρει οποιονδήποτε βρεθεί σε ακτίνα πέντε μέτρων από το μπαρ (άρα και από τον ίδιο), θα μπερδέψει μεταξύ τους τα τηλέφωνα που θα συλλέξει, και θα καταλήξει να αναρωτιέται σε ποιους ανήκουν αυτές οι νοτισμένες με ρούμι κάρτες στις τσέπες του. Όταν ξεμεθύσει.

karkinosΟ Καρκίνος θα κάνει αγκαλιές και θα πει σε όλους τους ανθρώπους που ξέρει ότι τους αγαπάει. Παραδόξως, θα το εννοεί. Πιθανότατα, θα τους γράψει και μερικά CD με μελαγχολική χριστουγεννιάτικη μουσική για να τους το αποδείξει.

leonΟ Λέων θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των γιορτών διαλέγοντας προσεκτικά τι ακριβώς θα βάλει και πώς θα φτιάξει τα μαλλιά του για να πάει στα δύο (2) αυστηρά επιλεγμένα πάρτι που θεωρεί ότι αξίζουν την τιμή να τον έχουν καλεσμένο τους.

parthenosΟ Παρθένος θα οργανώσει στην παραμικρή τους λεπτομέρεια όλα τα πάρτι –της εταιρείας, το δικό του, των φίλων του και των γονιών του– θα καθαρίσει μόνος του και μανιωδώς όλα τα σπίτια πριν (αλλά όχι μετά, έχουν μικρόβια) και μετά θα περάσει όλα τα βράδια να παραπονιέται πόσο κουρασμένος είναι, επειδή τίποτα δε γίνεται χωρίς αυτόν.

zygosΟ Ζυγός θα επενδύσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για να μελετήσει ενδελεχώς όλες τις προοπτικές όλων των πάρτι στα οποία τον έχουν καλέσει, και να καταλήξει στα πιο hip για να πάει. Όταν τελικά πάει, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς να εξηγεί στους αδαείς τη διαφορά ανάμεσα στην urban culture και το street spirit.

skorpiosΟ Σκορπιός θα χαρεί με όλες τις προσκλήσεις για πάρτι και ρεβεγιόν που θα δεχτεί, αλλά όταν τελικά βρεθεί εκεί θα είναι εξίσου αμήχανος όσο είναι και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Μέχρι να περάσει κάποια ωραία άγνωστη το βλέμμα του κενού που έχει για σέξι και μυστηριώδες, και να πάει να κάνει σεξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρα των διοργανωτών του πάρτι.

toxotisΟ Τοξότης θα αμφιταλαντευτεί ανάμεσα στο να ξοδέψει όλα του τα λεφτά σε αλκοόλ, ή να κρατήσει μερικά για ένα ταξιδάκι μετά τις γιορτές που θα έχουν πέσει οι τιμές. Θα καταλήξει στην πρώτη επιλογή, γιατί το μέλλον είναι μια ανθρώπινη επινόηση και το μόνο που έχουμε είναι το παρόν. Αν του περισσέψουν λεφτά από το αλκοόλ, θα πάρει εντελώς άχρηστα –αλλά αστεία– δωράκια στους φίλους του.

aigokerosΟ Αιγόκερως θα πάρει άδεια από τη δουλειά για να ξεκουραστεί επιτέλους και να περάσει τις γιορτές φρέσκος και χαλαρός. Θα αγχωθεί με το γεγονός ότι δεν δουλεύει από την δεύτερη μέρα της άδειάς του, και θα καταλήξει να περάσει τα μισά πάρτι με το laptop στα γόνατα, να στέλνει αγχωμένα e-mail σε συναδέλφους, προϊσταμένους και υφισταμένους.

ydroxoosΟ Υδροχόος θα εκνευριστεί με το εορταστικό πνεύμα που θέλει να τον βάλει σε καλούπια και να τον υποχρεώσει να είναι ευτυχισμένος επειδή είναι Χριστούγεννα, οπότε θα κλειστεί σπίτι αγκαλιά με τον υπολογιστή του. Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα βγει, θα ανοίγει κουβέντες μόνο για θλιβερά θέματα («το ξέρατε ότι το 50% των αυτοκτονιών παγκοσμίως συμβαίνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;»).

ixthysΟ Ιχθύς θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των γιορτών οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στις οποίες στην πραγματικότητα θα εύχεται να βρει την αληθινή αγάπη. Θα μελαγχολήσει όταν διαπιστώσει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ούτε φέτος να συμβεί, και θα περάσει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μουτρωμένος σε μια γωνία.

 

από το in2life.gr


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο