Διάσημοι καυγάδες και ζώδια

Διάσημοι καυγάδες και ζώδια

Ναι, το ξέρουμε. Χα, χα, αυτός είναι ένας τίτλος που θα φέρει κλικς. Τρίβουμε τα χέρια μας για την εύκολη επιτυχία μας. Αλλά αν θες να ξέρεις, αυτό που κλίκαρες δεν ήταν clickbait.

Εννούμε τα πάντα που θα πούμε παρακάτω, και τα έχουμε μελετήσει προσεκτικά. Στον άξονα των χ έχουμε την αστρολογία και στον άξονα των ψ έχουμε την κοινωνιολογία.

Αυτό το κείμενο έχει δουλέψει σε μεσημεριανή εκπομπή. Αυτό το κείμενο έχει δουλέψει σε σκυλάδικο με φιμέ παράθυρα. Αυτό το κείμενο έχει αποφοιτήσει από το Πάντειο. Ξέρουμε τι λέμε.

Και αν ήθελες ποτέ να διαβάσεις ένα κείμενο για καυγάδες μεταξύ διασήμων και πώς αυτό μπορεί να λέει πράγματα για την προσωπικότητά σου, τότε αυτό είναι το μόνο κείμενο που θα χρειαστείς.


Αυτό δεν είναι κείμενο για ψυχαγωγία. Αυτή είναι μια "επιστημονική ανάλυση" και επιθυμούμε να αντιμετωπιστεί αναλόγως


Κριός και "Ανάποδα να σε γυρίσω, κουράδες θα βγάλεις"

Όπως δείχνει η Κριός Εύα Κουμαριανού, η πολιτική ορθότητα φεύγει από το παράθυρο, αλλά δεν αρκεί αυτό. Κατεβαίνει στον δρόμο και χτυπάει το πτώμα της προτού ανεβεί ξανά εφτά ορόφους με τα πόδια για να περιλάβει κι εσένα. Οι Κριοί γίνονται έξαλλοι εύκολα και γρήγορα, αλλά συνήθως μένουν στα πολύ βαριά λόγια. Άλλο παράδειγμα Κριού σε κακή μέρα ο Άλεκ Μπάλντουιν να αποκαλεί την κόρη του "αχάριστη μικρή γουρούνα".

 

Ταύρος και "Δεν σκοπεύω... να μιλήσω... αυτή τη στιγμή"

Η Ούμα Θέρμαν ήταν έτοιμη να σκοτώσει τους πέντε πιο κοντινούς ανθρώπους όταν την ρώτησαν τι είχε να πει για το #metoo; Ναι. Δεν το έκανε, όμως. Είπε απλώς ότι ήταν πολύ θυμωμένη, με πολύ τρομακτικό τρόπο και κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να την αμφισβητήσει.

 

Δίδυμοι και "Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, ρε μαλάκα"

Όπως η Βάσια Τριφύλλη, οι Δίδυμοι μπορούν να εκραγούν με ιδιαίτερα θεαματικό τρόπο όταν νιώθουν πως αδικούνται. Επίσης, όπως η Βάσια Τριφύλλη, έχουν την τάση να πετούν πολύ ωραίες ατάκες που κόβουν βαθιά. Γενικά δεν θες να μαλώσεις με Διδύμους, δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

 

Καρκίνος: Πάμελα Άντερσον εναντίον αμερικανικής κυβέρνησης
splash anderson

Έντεκα ώρες ομιλία έκανε η Πάμελα Άντερσον για να αφεθεί ελεύθερος ο Τζούλιαν Ασάνζ, δημιουργός του site Wikileaks και υπεύθυνος για την διαρροή μυστικών της αμερικανικής κυβέρνησης. Και η Πάμελα το έκανε από αγάπη. Αν όχι για τον Τζούλιαν, που πηγές λένε ότι αν ήταν ελεύθερος μάλλον θα ήταν ζευγάρι, τότε αγάπη για την ελευθερία του τύπου.

 

Λέων και η Μαντόνα εναντίον Κόρτνεϊ Λαβ

Η Μαντόνα, που είναι ο μεγαλύτερος Λέων που έχει υπάρξει ποτέ, δίνει συνέντευξη στο MTV. Η Κόρτνεϊ Λαβ, που είναι Καρκίνος και αυτή τη περίοδο είναι ταυτόχρονα χήρα και λεχώνα πετάει το παπούτσι της στο κεφάλι της. Και ως το ζώδιο που θα κάνει παρέα με πιο άσχημα άτομα για να δείχνει πιο όμορφο και πιο φιλάνθρωπο, η Μαντόνα αντιδρά ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς. 

 

Παρθένος και η Τζέιντα έχει να πει μερικά πράγματα για την σχέση σας

Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που θα μπορούσε να σου φτιάξει ανάλυση στο powerpoint με τους λόγους που σε κεράτωσε και μετά να το κάνει να φανεί σαν κάτι που συναίνεσες για να σωθεί η σχέση σας. Το ότι το έκανε μπροστά σε κάμερες, μετά το μόνταρε και το δημοσίευσε στο ίντερνετ είναι απλώς περιττό δράμα, μπορεί να φταίει ο ωροσκόπος της.

 

Ζυγός και η Χίλαρι σκοπεύει να κρατήσει το κεφάλι ψηλά

Προφανώς όχι η Χίλαρι Κλίντον. Το μακρινό 2005, υπήρχαν η Χίλαρι Νταφ (Ζυγός) και η Λίντσεϊ Λόχαν (Καρκίνος). Σαν έφηβες της εποχής τους, μάλωσαν για γκόμενο και η Χίλαρι αποφάσισε ότι είναι υπερβολικά ώριμη για να ασχολείται με κατινιές. Αντ' αυτού, έβγαλε το εμβληματικό της άλμπουμ Dignity (Αξιοπρέπεια), στο οποίο έκραζε ανώνυμα την ηθική των αντιπάλων της. Κλασική περίπτωση ζωδίου που η τουαλέτα του μυρίζει πάντα τριαντάφυλλο.

 

Σκορπιός και βλέπω το θάνατό σου

Η Μπιόρκ να πλακώνει στις μπουνιές παπαράτσι που την κυνηγά τρεις μέρες είναι peak Σκορπιός moment. Εναλλακτικά η Κέιτι Πέρι, που είναι επίσης Σκορπιός, προσπαθεί εδώ και χρόνια να αγοράσει ένα οικόπεδο που ανήκει σε κάτι καλόγριες, εκ των οποίων είχαν μείνει μόνο δύο ζωντανές. Η προτελευταία ξεψύχησε στα σκαλιά του δικαστηρίου.

 

Τοξότης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σού έχει ετοιμάσει γεύμα
583843-meimarakis-600 225259 354915

Αναφερόμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο και την επίσκεψή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν είχε όρεξη να μασήσει τα λόγια του. "Σε άκουσα που βγήκες να γλείψεις τον ____ του Χατζηνικολάου. Έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι καλύτερος". Αυτό το θράσος μπορεί να το έχει μόνο ένας άνθρωπος που ξύπνησε και αποφάσισε να ρίξει μπουνιά στον Θεό, και ο Τοξότης είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να το καταφέρει. 

 

Αιγόκερως και... εμ...
lotr3 movie screencaps.com 25312

Πίστεψέ μας όταν σου λέμε ότι διαβάσαμε τεράστιες λίστες με επιφανείς ανθρώπους αυτού του ζωδίου και ο μόνος καυγάς που βρήκαμε ήταν ο Ορλάντο Μπλουμ να ρίχνει μπουνιά στον Τζάστιν Μπίμπερ. Επίσης μάθαμε ότι ο Νίκος Μπελογιάννης ήταν Αιγόκερως, αλλά δεν σκοπεύουμε να το πάμε εκεί.

 

Υδροχόος και ΒΛΑΧΑ ΒΛΑΧΑΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ

Όλοι οι Υδροχόοι γεννιούνται με αλλεργία στους καυγάδες, αλλά κάποια στιγμή στη ζωή τους γίνεται το κλικ και μεταμορφώνονται στον Τζόκερ. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώνουν ως η Κασσάνδρα της ανθρωπότητας. Το έξτρα βιτριόλι είναι απλά για να διασκεδάζουν τον εαυτό τους, όπως αποδεικνύει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου.

 

Ιχθείς και "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου"

Που μια χαρά την καταλαβαίνει, αλλά αυτό δεν είναι ενδιαφέρον. Ότι τι; Θα σου πει ότι καταλαβαίνει την έκρηξή σου και θα σου την ανταποδώσει με μια ανανεωμένη αίσθηση συμπόνοιας και θα κλάψετε μαζί; Και μόνο το γεγονός ότι έχεις εκραγεί σε έχει βγάλει νοκ-άουτ επειδή αυτό είναι το ζώδιο που έχει εφεύρει την φράση "το παίζω τρελίτσα". Τα υποκοριστικά σημαίνουν ότι θέλει να πεθάνεις.

από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo