Οι «Θανάσιμοι» εχθροί των ζωδίων

«Θανάσιμοι» εχθροί του ζωδιακού κύκλου

Έχουμε πει ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά, ποια ζώδια ταιριάζουν φιλικά… ποια είναι όμως τα ζώδια που σιχαίνονται το ένα το άλλο;

Ποιοι είναι οι «θανάσιμοι» εχθροί του ζωδιακού κύκλου;
Ποια αστέρια δεν αντέχουν ούτε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί;

Ας ρίξουμε λίγο φως στις μεγαλύτερες βεντέτες που κρύβονται πίσω από τα ζώδια. Υποσχόμαστε να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, όπως πάντα.

 

krios

parthenos
Κριός vs Παρθένος
Το ένα ζώδιο της φωτιάς, το άλλο ζώδιο της γης. Το ένα παρδαλό κατσίκι, το άλλο καθωσπρέπει και συντηρητικό. Ο Κριός θέλει καινούριες περιπέτειες, και θέλει να παρασέρνει τους ανθρώπους του σε κάθε λογής τρέλες… κάτι που βρίσκει τον οργανωτικό και καθόλου παρορμητικό Παρθένο εντελώς αντίθετο. Όταν τους βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, μπορείς να περιμένεις αρκετά εκνευρισμένα βλέμματα.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Κριού, Παρθένου

 

tavros

toxotis
Ταύρος vs Τοξότης
Πάρτε όλα αυτά που είπαμε για τους προηγούμενους δύο άσπονδους εχθρούς, πολλαπλασιάστε τα με το άπειρο, και μπορείτε να καταλάβετε την σχέση που θα έχουν ένας Ταύρος με έναν Τοξότη. Ο Τοξότης, ανεξάρτητος ως εκεί που δεν παίρνει, έχει σκοπό της ζωής του να περνάει τέλεια. Κάποιος θα έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά αυτός ο κάποιος μάλλον δεν θα ήταν πεισματάρης Ταύρος. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαδίσουν οι ζωές αυτών των δύο, καθώς ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Ταύρου, Τοξότη

 

didimos

ixthys
Δίδυμος vs Ιχθείς
Ο Δίδυμος δεν υπολογίζει και πολλά πράγματα, πέρα από την προσωπική του απόλαυση. Στις παρέες του, μπορεί να κάνει τα πιο χοντροκομμένα αστεία, οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή και να διατηρήσει το κλίμα ανάλαφρο. Και τα ψαράκια έχουν αλλεργία και στα χοντροκομμένα αστεία, και στην προσοχή. (Και στις ανάλαφρες καταστάσεις, δεν ταιριάζουν με το θλιμμένο, βασανισμένο καλλιτεχνικό aesthetic τους).
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Διδύμου, Ιχθύ

 

karkinos

ydroxoos
Καρκίνος vs Υδροχόος
Τώρα, κατά πόσο μπορεί να αποκαλεστεί Deathmatch η σχέση των δύο ζωδίων που θα προτιμούσαν να τους πατήσει αυτοκίνητο από το να βιώσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι πως ο συχνά ψυχρός και λιγάκι εξωγήινος Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων στον τόσο αθεράπευτα ανθρώπινο και συναισθηματικό Καρκίνο. Απορία, απέχθεια, τρόμο… Όχι πως το ζώδιο του αέρα, βέβαια, θα φερθεί καλύτερα. Υπάρχει κάτι στα πιο ευαίσθητα ζώδια που θα κάνει τον ελιτισμό του να χτυπήσει κόκκινο.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου, Υδροχόου

 

leon

skorpios
Λέων vs Σκορπιός
Φωτιά ο ένας, νερό ο άλλος. Αναμενόμενο να μην είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Τα λιοντάρια είναι περήφανα, ακομπλεξάριστα και διασκεδαστικά… δηλαδή, αυτό που θα ήταν ο Σκορπιός αν δεν άφηνε τον εαυτό του να νοιάζεται υπερβολικά για όλες τις ασήμαντες λεπτομέρειες.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Λέοντα, Σκορπιού

 

zygos

aigokeros
Ζυγός vs Αιγόκερως
Ο Ζυγός δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που μιλούν σταράτα. Θα εκτιμήσει μια ενδιαφέρουσα παρουσία, η οποία δεν έχει ανάγκη από υπερβολές. Τότε, γιατί έχει πρόβλημα με τον Αιγόκερω; Είναι απλό: επειδή ο Αιγόκερως δεν είναι ο τυπικός σοβαρός, μετριοπαθής άνθρωπος. Είναι η αυστηρή βιβλιοθηκάριος που θα κάνει παρατήρηση στα κακά παιδιά… έναν τίτλο που οι Ζυγοί δικαιωματικά αξίζουν.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Ζυγού, Αιγόκερου

από το in2life.gr


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα