Οι «Θανάσιμοι» εχθροί των ζωδίων

«Θανάσιμοι» εχθροί του ζωδιακού κύκλου

Έχουμε πει ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά, ποια ζώδια ταιριάζουν φιλικά… ποια είναι όμως τα ζώδια που σιχαίνονται το ένα το άλλο;

Ποιοι είναι οι «θανάσιμοι» εχθροί του ζωδιακού κύκλου;
Ποια αστέρια δεν αντέχουν ούτε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί;

Ας ρίξουμε λίγο φως στις μεγαλύτερες βεντέτες που κρύβονται πίσω από τα ζώδια. Υποσχόμαστε να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, όπως πάντα.

Κριός vs Παρθένος
Το ένα ζώδιο της φωτιάς, το άλλο ζώδιο της γης. Το ένα παρδαλό κατσίκι, το άλλο καθωσπρέπει και συντηρητικό. Ο Κριός θέλει καινούριες περιπέτειες, και θέλει να παρασέρνει τους ανθρώπους του σε κάθε λογής τρέλες… κάτι που βρίσκει τον οργανωτικό και καθόλου παρορμητικό Παρθένο εντελώς αντίθετο. Όταν τους βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, μπορείς να περιμένεις αρκετά εκνευρισμένα βλέμματα.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Κριού, Παρθένου


Ταύρος vs Τοξότης
Πάρτε όλα αυτά που είπαμε για τους προηγούμενους δύο άσπονδους εχθρούς, πολλαπλασιάστε τα με το άπειρο, και μπορείτε να καταλάβετε την σχέση που θα έχουν ένας Ταύρος με έναν Τοξότη. Ο Τοξότης, ανεξάρτητος ως εκεί που δεν παίρνει, έχει σκοπό της ζωής του να περνάει τέλεια. Κάποιος θα έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά αυτός ο κάποιος μάλλον δεν θα ήταν πεισματάρης Ταύρος. Δεν υπάρχει τρόπος να συμβαδίσουν οι ζωές αυτών των δύο, καθώς ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Ταύρου, Τοξότη


Δίδυμος vs Ιχθείς
Ο Δίδυμος δεν υπολογίζει και πολλά πράγματα, πέρα από την προσωπική του απόλαυση. Στις παρέες του, μπορεί να κάνει τα πιο χοντροκομμένα αστεία, οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή και να διατηρήσει το κλίμα ανάλαφρο. Και τα ψαράκια έχουν αλλεργία και στα χοντροκομμένα αστεία, και στην προσοχή. (Και στις ανάλαφρες καταστάσεις, δεν ταιριάζουν με το θλιμμένο, βασανισμένο καλλιτεχνικό aesthetic τους).
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Διδύμου, Ιχθύ


Καρκίνος vs Υδροχόος
Τώρα, κατά πόσο μπορεί να αποκαλεστεί Deathmatch η σχέση των δύο ζωδίων που θα προτιμούσαν να τους πατήσει αυτοκίνητο από το να βιώσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι πως ο συχνά ψυχρός και λιγάκι εξωγήινος Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων στον τόσο αθεράπευτα ανθρώπινο και συναισθηματικό Καρκίνο. Απορία, απέχθεια, τρόμο… Όχι πως το ζώδιο του αέρα, βέβαια, θα φερθεί καλύτερα. Υπάρχει κάτι στα πιο ευαίσθητα ζώδια που θα κάνει τον ελιτισμό του να χτυπήσει κόκκινο.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου, Υδροχόου


Λέων vs Σκορπιός
Φωτιά ο ένας, νερό ο άλλος. Αναμενόμενο να μην είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Τα λιοντάρια είναι περήφανα, ακομπλεξάριστα και διασκεδαστικά… δηλαδή, αυτό που θα ήταν ο Σκορπιός αν δεν άφηνε τον εαυτό του να νοιάζεται υπερβολικά για όλες τις ασήμαντες λεπτομέρειες.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Λέοντα, Σκορπιού


Ζυγός vs Αιγόκερως
Ο Ζυγός δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που μιλούν σταράτα. Θα εκτιμήσει μια ενδιαφέρουσα παρουσία, η οποία δεν έχει ανάγκη από υπερβολές. Τότε, γιατί έχει πρόβλημα με τον Αιγόκερω; Είναι απλό: επειδή ο Αιγόκερως δεν είναι ο τυπικός σοβαρός, μετριοπαθής άνθρωπος. Είναι η αυστηρή βιβλιοθηκάριος που θα κάνει παρατήρηση στα κακά παιδιά… έναν τίτλο που οι Ζυγοί δικαιωματικά αξίζουν.
Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του Ζυγού, Αιγόκερου

από το in2life.gr


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Εσωτερισμός (μέρος 1ο) Εσωτερισμός (μέρος 1ο)
Σεβόμενοι τις αρχές της λογικής δεν είναι καθόλου συνετό να θέλουμε να περιορίσουμε τα όρια της δεν είναι συνεπώς λογικό να περιο...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα