Η πανσέληνος του Αυγούστου

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2020

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2020, που θα συμβεί στις 3 του μηνός, φέρνει πολλές αλλαγές για τέσσερα ζώδια. Ποια είναι αυτά;

Αρχικά, θα ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία δήλωση: Δεν θα διαβάσεις πολλά καλά νέα παρακάτω. Οπότε, σου δίνουμε λίγο ένα λεπτάκι να αποφασίσεις αν θες να συνεχίσεις ή να κλείσεις αυτή την σελίδα. Δεν θα παρεξηγηθούμε.

Ακόμα εδώ; Εντάξει. Που λες, στις 3 Αυγούστου πέφτει φέτος η πανσέληνος, μόνο που δεν θα είναι τόσο ωραία. Και, σίγουρα, η κατάσταση στον πλανήτη είναι αρκετά φορτισμένη αυτή τη στιγμή, από πολλά μέτωπα, και κάποιος θα έλεγε ότι είναι λίγο άτοπο να λέμε πως τα άστρα και οι πλανήτες θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη… αλλά το λέμε.

Φυσικά φαινόμενα που θα ξεφεύγουν από τα φυσιολογικά (που, εντάξει, μια βροχή να δροσίσει λίγο θα την δεχτούμε, αλλά αν φτάσει σε χαλάζι η φάση, ίσως να είναι το τέλος του κόσμου, δε ξέρουμε, προχωράμε), κακές εκπλήξεις και ξαφνικά γεγονότα θα ταράξουν τις ισορροπίες, και για καλύτερο αφήσαμε το τελευταίο…

Στα προσωπικά, θα υπάρξουν εντάσεις με τα κοντινά μας άτομα – που σημαίνει ότι δεν θα μας φτάνει η ζέστη ή οποιοδήποτε άλλο ακραίο καιρικό φαινόμενο αποφασίσει να μας πετάξει το φεγγάρι – αλλά θα έχουμε και γκρίνιες, καυγάδες και πολλές παρεξηγήσεις.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο αυτή είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.


tavrosΤαύροι
Προσέξτε τα κοντινά σας άτομα και πιθανές… ύπουλες επιθέσεις που θα δοκιμάσουν να λεκιάσουν την καλή σας φήμη. Μην παρασύρεστε σε βιαστικές δηλώσεις και δεσμεύσεις, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν τόσο γρήγορα, που σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ. Και, ναι, με αυτή την πρόταση θα κλείνει κάθε παράγραφος που ακολουθεί.


leonΛέοντες
Αυτό που είπαμε για το λέκιασμα φήμης πιο πάνω; Εντάξει, εφόσον μιλάμε για Λέοντες δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους. Δεν θα το κάνουμε χειρότερο. Ξεκάθαρα κρατήστε χαμηλό προφίλ εσείς.


skorpiosΣκορπιοί
Ένα από τα πιο παρεξηγήσιμα ζώδια σίγουρα θα τα βρει πολύ σκούρα αυτή την περίοδο. Ακόμα χειρότερα, ενώ ο Σκορπιός το ζει πολύ ευχάριστα το δράμα του, τρέφεται από αυτό, στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι θα καταλήξουν να νιώθουν μουδιασμένοι και κενοί. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ.


ydroxoosΥδροχόοι
Ναι, είναι ένα ζώδιο που ζει όλες τις καταστάσεις σούπερ έντονα και μετά τις αναλύει και βγάζει νέες θεωρίες για την ανθρώπινη συμπεριφορά (που δικαιώνονται τριάντα χρόνια αργότερα), αλλά αυτή τη στιγμή ούτε ο πιο οξυδερκής Υδροχόος δεν θα ξέρει από πού να την πρωτοπιάσει την φάση και από πού να την πρωτομαζέψει. Σε γενικές γραμμές, κρατήστε χαμηλό προφίλ (επειδή όποια ανάλυση της στιγμής βγει από το στόμα σας για την κατάσταση, θα είναι ντροπιαστικά λάθος).


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο