Ζώδια: Οι πιο βαθιές φιλίες

Ζώδια: Οι πιο βαθιές φιλίες

Ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει κολλητός ενός συναισθηματικού Καρκίνου; Ποιος είναι αρκετά αξιόπιστος για να κερδίσει την φιλία ενός Παρθένου; Και ποιος θα μπορεί να συμβαδίσει με τον μη συμβατικό Υδροχόο; Μάθετε ποιοι εκπρόσωποι των αστεριών είναι… φτιαγμένοι να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας, ανάλογα με το ζώδιό σας.


Μερικά ζώδια ταιριάζουν λίγο περισσότερο μεταξύ τους και δημιουργούν πιο βαθιές φιλίες. Ποια είναι αυτά;


kriosΚριός
Οι Κριοί μπορεί να διακατέχονται από περιπετειώδες πνεύμα και άγριες διαθέσεις, αλλά είναι ιδανικοί σύντροφοι για πιστές, μακροχρόνιες φιλίες. Ταιριάζουν περισσότερο με τα υπόλοιπα δυναμικά ζώδια, όπως οι Λέοντες και οι Τοξότες.


tavrosΤαύρος
Η προσγειωμένη φύση των Ταύρων τους καθιστά ιδανικούς για συμβουλές, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για Ιχθείς και Καρκίνους, που θα βρουν συμπονετικούς φίλους που πάντα έψαχναν.


didimoiΔίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Αυτοί με τους οποίους ταιριάζουν όμως σε φιλικό επίπεδο είναι από τη μία οι εκλεπτυσμένοι και σπεπτόμενοι Ζυγοί και από την άλλη οι περιπετειώδεις Κριοί, που απευθύνονται στο πιο ενεργητικό κομμάτι τους.


karkinosΚαρκίνος
Οι Καρκίνοι προσέχουν πολύ με ποιους γίνονται φίλοι. Η επιλεκτικότητά τους ταιριάζει με τα αντίστοιχα εκλεκτικά γούστα των Σκορπιών και των Παρθένων, με αποτέλεσμα... μια ιδανική, μακροχρόνια παρέα.


leonΛέων
Η δυναμική φύση των λιονταριών απαιτεί φίλους που μετριάζουν τον δυναμισμό τους και εξιοσορροπούν την καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό και οι Δίδυμοι ή οι Ζυγοί τους ταιριάζουν γάντι σαν φίλοι.


parthenosΠαρθένος
Είναι εσωστρεφείς, αλλά με τους Παρθένους μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι έχετε έναν αξιόπιστο φίλο που δεν θα σας προδώσει. Τα ιδανικά φιλικά τους ταίρια είναι οι δυναμικοί Αιγόκεροι και οι υποστηρικτικοί Καρκίνοι.


zygosΖυγός
Το χάρισμά τους στις συζητήσεις και στις συμβουλές όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθιστά τους Ζυγούς ιδανικά φιλαράκια για τους αναποφάσιστους. Με άλλα λόγια, για τους ασταθείς Διδύμους και τους εκρηκτικούς Τοξότες.


skorpiosΣκορπιός
Αν τον κάνετε να θυμώσει, μπορεί από καλός φίλος να γίνει θανάσιμος εχθρός. Εν ολίγοις, ταιριάζει φιλικά περισσότερο με τα ζώδια σταθερής φύσης, που μπορούν να εγγυηθούν αξιοπιστία, όπως οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι.


toxotisΤοξότης
Οι Τοξότες μπορούν να κάνουν φίλους παντού, όπου κι αν βρεθούν, ανά πάσα στιγμή. Αυτοί που τους ταιριάζουν περισσότερο, συνεπώς, είναι τα ζώδια με ροπή στην περιπέτεια και την ενεργητικότητα, δηλαδή οι Κριοί και οι Λέοντες.


aigokerosΑιγόκερως
Είναι πιστοί και κοιτάζουν μακροπρόθεσμα. Αυτά τα στοιχεία τούς φέρνουν κοντά με τους Ταύρους και τους Παρθένους, των οποίων η αξιόπιστη και εσωστρεφής φύση έλκεται από την προσωπικότητα του Αιγόκερου.


ydroxoosΥδροχόος
Οι Υδροχόοι προτιμούν να έχουν ένα ευρύ φάσμα από προσωπικότητες στον φιλικό τους κύκλο. Αυτοί ωστόσο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι οι Ζυγοί, οι οποίοι τους κερδίζουν με την ικανότητά τους να αναπτύσσουν εγκεφαλικές σχέσεις.


ixthysΙχθείς
Τα άκρως συναισθηματικά ψαράκια ξέρουν να φροντίζουν τους φίλους τους και να αποδεικνύουν ότι νοιάζονται. Ιδανικοί τους φίλοι είναι ζώδια όπως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι τους ταιριάζουν όσον αφορά το πάθος που επιδεικνύουν στις διαπροσωπικές σχέσεις.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο