Ζευγαρώματα από την κόλαση

Ζώδια: Ζευγαρώματα από την κόλαση

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συμβατοί ο ένας με τον άλλον. Και μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά μέχρι να λάβουμε σκληρές επιστημονικές αποδείξεις για αυτό, εμείς δεν θα το παραδεχτούμε.

Επτά ζώδια, τέσσερα ζευγαρώματα… από την κόλαση.

Εντάξει, ναι, ξέρουμε ότι στην Φυσική τα ετερώνυμα όντως έλκονται, αλλά εδώ δεν μιλάμε για Φυσική, αλλά για ανθρώπους. Και οι αντίθετοι άνθρωποι, αν δοκιμάσουν να κάνουν σχέση, μάλλον θα καταλήξουν να σκοτώνονται.

Και αυτά είναι τα πιο καταστροφικά ζευγαρώματα που έχουμε δει να συμβαίνουν...

 

 Λέων  +  Ταύρος 
Ο ένας είναι εξωστρεφής και με τεράστια αυτοπεποίθηση, ενώ ο άλλος είναι προσγειωμένος, φιλόδοξος και τακτικός. Σίγουρα οι προσωπικότητες αυτών των δύο θα συγκρουστούν κάποια στιγμή, αλλά το μεγάλο μπαμ θα έρθει όταν αναγκαστούν να συμβιώσουν.

Οι Λέοντες ζουν μέσα στο χάος—ένα χάος οργανωμένο στην εντέλεια. Οι Ταύροι δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν πώς λειτουργεί αυτή η κατάσταση, και σύντομα θα αρχίσουν να χάνουν την υπομονή τους.

Πάρε ΤΩΡΑ στη Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων από σταθερό στο 8758758080 και λύσε όλες σου τις απορίες, με χρέωση μόνο 0,79 €/1'* από σταθερό και 0,82 €/1' από κινητό, με ΦΠΑ και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει (Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα) Καρκίνος  +  Κριός 
Παρόμοια κατάσταση… αλλά δεκαπέντε φορές πιο ακραία. Αν ο Ταύρος είναι ήρεμος και μεθοδικός, ο Καρκίνος είναι control freak. Αν ο Λέων είναι ανάλαφρος και δεν χρειάζεται κάποιον έλεγχο στην ζωή του, ο Κριός απλά είναι ένα κινούμενο μπάχαλο.

Και αν το προηγούμενο ζευγάρι μπορεί να προκαλέσει μερικούς ομηρικούς καυγάδες (που θα τους ακολουθήσει νευριασμένο σεξ), ο Καρκίνος απλά θα καταλήξει να παθαίνει κρίσεις πανικού, ενώ ο Κριός σπάει πιάτα στον τοίχο για να δείξει ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Πάρε ΤΩΡΑ στη Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων από σταθερό στο 8758758080 και λύσε όλες σου τις απορίες, με χρέωση μόνο 0,79 €/1'* από σταθερό και 0,82 €/1' από κινητό, με ΦΠΑ και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει (Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα) Ταύροι  +  Τοξότες 
Έχει γίνει ολόκληρη σειρά στα 90s για το πόσο αταίριαστοι είναι. Και με πολύ καλό λόγο, καθώς αυτά τα δύο ζώδια έχουν εντελώς αντίθετες προσωπικότητες.

Ο Ταύρος είναι σταθερός, συγκρατημένος. Ο Τοξότης έχει μόνο ένα σταθερό πράγμα στην ζωή του: την αγάπη του για την αστάθεια.

Πάρε ΤΩΡΑ στη Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων από σταθερό στο 8758758080 και λύσε όλες σου τις απορίες, με χρέωση μόνο 0,79 €/1'* από σταθερό και 0,82 €/1' από κινητό, με ΦΠΑ και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει (Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα) Αιγόκερως  +  Ζυγός 
Αυτά τα δύο ζώδια θα γίνονταν εξαιρετικοί φίλοι. Ο Ζυγός θα είναι η Κάρι και ο Αιγόκερως η Μιράντα. Και ακριβώς επειδή ποτέ στην ιστορία της σειράς η Κάρι και η Μιράντα δεν ήταν εκείνου του είδους οι κολλητές που λένε στην πλάκα “Έι, ας γίνουμε λεσβίες και ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με άντρες”, έτσι και αυτή η σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ο Αιγόκερως έχει ήδη πολλά πράγματα να τον αγχώνουν για να ανησυχεί για το δράμα του Ζυγού, και ο Ζυγός έχει πολύ δράμα για να ασχολείται με την ανασφάλεια του Αιγόκερου. Μακάρι να μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Πάρε ΤΩΡΑ στη Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων από σταθερό στο 8758758080 και λύσε όλες σου τις απορίες, με χρέωση μόνο 0,79 €/1'* από σταθερό και 0,82 €/1' από κινητό, με ΦΠΑ και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει (Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα)


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο