Αφιέρωμα στους γυναικείους ωροσκόπους

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται σε ζώδιο της Φωτιάς:
ΚΡΙΟΣ > ΛΕΩΝ > ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε μία εξωστρεφής και πολύ δυναμική γυναίκα. Τα αισθήματά σας τα εκδηλώνετε με ενθουσιασμό και σχεδόν πολύ εύκολα γίνεστε φίλη με όλους. Σας αρέσουν οι μαχητικοί τύποι ανθρώπων, οι δραστήριοι και οι περιπετειώδεις κυρίως, εκείνοι που δε φοβούνται τις ευθύνες της ζωής.

Αν έχετε λοιπόν τον:

Ωροσκόπο στον Κριό
Είστε μία φιλελεύθερη γυναίκα. Απεχθάνεστε ακόμα και την ιδέα ότι μπορεί να σας εξουσιάζουν άλλοι. Θέλετε σχεδόν πάντα να έχετε εσείς την τελευταία λέξη.
Στη συμπεριφορά σας διακρίνεται ένα ς μικρότερος η μεγαλύτερος εγωκεντρισμός ο οποίος συνήθως δεν αρέσει στους άνδρες. Και το χειρότερο είναι αν σας ενδιαφέρει πραγματικά… ο ένας άνδρας… τότε αυτή η συμπεριφορά σας μπορεί να σας στοιχίσει ίσως και ακριβά…
Μήπως να πρέπει να καλλιεργήσετε με την έννοια να βελτιώσετε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Να γίνετε πιο ήπιες, λιγότερο παρορμητικές και επιθετικές, και να θυμάστε ότι γεννηθήκατε θηλυκό και όχι ο «καπετάν Νταβέλης»

Ωροσκόπο στον Λέοντα
Είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει να κρατάτε εσείς τα γκέμια της άμαξας που διευθύνετε και να είστε η κυρία όλων των καταστάσεων και μάλιστα με ύφος και επιβλητικότητα. Δηλαδή ο τύπος του «διατάζουμε και αποφασίζουμε». Γι αυτό ο κάθε άνδρας που θα σας δείξει υποταγή τον έχετε από χέρι «απορρίψει».
Οι άνδρες που σας έλκουν είναι συνήθως κράμα θρασύτητας, δραστηριότητας, επιβολής και δυναμισμού. Δηλαδή ένα είδος αριβίστα.

Ωροσκόπο στον Τοξότη
Είστε μια εντελώς ανεξάρτητη γυναίκα που και μόνο στο άκουσμα της λέξης «χαλινάρι» αντιδράτε. Γι αυτό και η τύχη όποιου προσπαθήσει να σας περιορίσει, κοντά του θα είναι για πολύ λίγο καιρό. Συνήθως σας έλκουν οι άνδρες που από την πρώτη κιόλας γνωριμία σας τους έχετε κατατάξει στους τυχερούς της ζωής και που πιστεύουν στην ανεξάρτητη ζωή χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Επίσης αυτοί που είναι έξυπνοι ευέλικτοι αισιόδοξοι, πνευματώδεις, ευχάριστοι. Κοντά σε έναν τέτοιο άνδρα όσο καιρό βέβαια θα είστε μαζί θα ζήσετε ένα πολύ ωραίο ρομάντζο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ
Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται σε ζώδιο της Γης
ΤΑΥΡΟΣ > ΠΑΡΘΕΝΟΣ > ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε μία αρκετά πρακτική και προνοητική γυναίκα. Οι φιλόδοξες επιθυμίες σας ακολουθούνται από την υπομονή και την επιμονή, γι αυτό καταφέρνετε να τις υλοποιείτε. Δεν έχετε τίποτα να ζηλέψετε από αυτές που ασχολούνται σε επιχειρήσεις, διότι έχετε αρκετά προσόντα και ικανότητες και εσείς. Συνήθως στους τρόπους σας υπάρχει εκείνο το «κάτι» που αρέσει. Όμως εσείς ξέρετε πώς να το αξιοποιείτε και να μην το χαραμίζετε για τον οποιονδήποτε.
Σε πολλές από σας αρέσουν οι άνδρες που έχουν τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουν τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά. Όπως και να είναι ρεαλιστές και μεθοδικοί όπως άλλωστε και εσείς.

Αν έχετε λοιπόν τον:

Ωροσκόπο στον Ταύρο
Εσείς στη ζωή σας για να προοδεύσετε χρειάζεται να έχετε την υλική σας εξασφάλιση, να νιώθετε συναισθηματικά ήρεμη και να μην υπάρχει κάποιος που να σας καταπιέζει. Γι αυτό, ο άνδρας που σας ταιριάζει πρέπει να είναι πάντα υπεύθυνος των πράξεων του και κατά συνέπεια υπεύθυνος απέναντι σε εσάς. Με λίγα λόγια, να έχει συνειδητοποιήσει ότι στη ζωή του δεν είναι ένας αλλά μαζί με σας δύο.

Ωροσκόπο στην Παρθένο
Είστε από τις γυναίκες που προτιμάτε, αφού έχετε εξασφαλίσει αρχικά μόνες σας τις ανάγκες της ζωής σας μετά να ακολουθήσετε κάποιον άνδρα. Γι αυτό ο άνδρας που ταιριάζει σε εσάς πρέπει να είναι έξυπνος και δραστήριος αλλά και περισσότερο από όλα να γνωρίζει πολύ καλά την αξία του χρήματος, κάτι που σα σας μετράει πολύ σοβαρά.

Ωροσκόπο στον Αιγόκερω
Είστε αρκετά φιλόδοξη γυναίκα, το μάτι σας στοχεύει πάντα ψηλά. Γι αυτό σας είναι πολύ δύσκολο να ανεχθείτε κάποιον που θα στεκόταν εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδια σας.
Ο άνδρας που σας ταιριάζει είναι αυτός που θα είναι πάντα έτοιμος να συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες από σας ψάχνετε για τον έντιμο άνδρα και ας είναι λιγότερο δυναμικός.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ
Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται Σε ζώδιο του Αέρα
ΔΙΔΥΜΟΙ > ΖΥΓΟΣ > ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε από εκείνες τις γυναίκες που βαδίζουν στη ζωή περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Αυτό βέβαια, δεν αφαιρεί τίποτα από τα συναισθήματα των άλλων να σας αγαπούν και να σας θεωρούν φίλη τους. Αντίθετα η πνευματικότητά σας τους κάνει να επιθυμούν την συντροφιά σας.
Η ανάγκη σας για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτόν σας είναι να αποδείξετε ότι μπορείτε να καταφέρνετε το κάθε τι και μάλιστα με πρωτότυπους τρόπους.

Αν έχετε λοιπόν τον:

Ωροσκόπο στου Διδύμους
Είστε μία νευρώδης γυναίκα με ένα «δαιμόνιο» μυαλό που δύσκολα το βάζετε να ξεκουραστεί καθώς ψάχνετε όλο και για καινούρια ενδιαφέροντα και καινοτομίες. Τη ζωή την παίρνετε από την ελαφριά τη ς πλευρά με την έννοια ότι και τα πολύ δύσκολα δεν τα παίρνετε κατάκαρδα, γι αυτό και σας είναι δύσκολο να ανεχθείτε για πολύ καιρό πρόσωπα και πράγματα που σας κουράζουν.
Το καλό βέβαια με εσάς είναι ότι όσο ζείτε μία κατάσταση μπορείτε και προσαρμόζεστε εύκολα σε αυτήν, άσχετα αν συνηθίζετε να λέτε ότι ούτε και αυτή είναι στα μέτρα σας.
Έτσι λοιπόν, ο άνδρας που σας ταιριάζει είναι αυτός που θα μπορεί να εκπέμπει στην ίδια διανοητική συχνότητα με εσάς διαφορετικά… αντίο.

Ωροσκόπο στο Ζυγό
Είστε από τις γυναίκες που φημίζονται για το «σεξ απίλ» και την ωραία κομψή τους εμφάνιση. Σας έλκει κάθε τι όμορφο και ευγενικό και σας απωθεί ή κάθε ασχήμια και κακογουστιά. Ο άνδρας που μπορεί να κερδίσει την καρδιά σας πρέπει να ανήκει στον πολύ εκλεπτυσμένο τύπο ανδρός. Να συμπεριφέρεται με όλους τους κανόνες ευγενείας και να ξοδεύει το χρήμα του χωρίς να γκρινιάζει.

Ωροσκόπο στον Υδροχόο
Είστε μία ανήσυχη διανοητικά γυναίκα. Σας αρέσει να συζητάτε και να ανταλλάσετε απόψεις, γι αυτό και η πόρτα σας είναι ανοιχτή σε όλον τον κόσμο χωρίς διακρίσεις. έτσι ο άνδρας που σας ταιριάζει πρέπει να είναι επιεικής και προσιτός στους άλλους και επιπλέον να εκπέμπει κάποιο μαγνητισμό που να έλκει τους γύρω του.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ
Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται σε ζώδιο του Νερού
ΚΑΡΚΙΝΟΣ > ΣΚΟΡΠΙΟΣ > ΙΧΘΥΕΣ
Εσείς υποφέρετε από την υπερβολική σας ευαισθησία η οποία θα έλεγα ότι τις περισσότερες φορές καταντά εχθρός του εαυτού σας. Νοιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να σας αγαπούν άσχετα αν πολλές φορές δεν εκδηλώνετε αυτή σας την επιθυμία. Κατά βάση ανήκετε στις γυναίκες με την πολύ θηλυκότητα, γεμάτες χάρη και νάζι στους τρόπους σας.

Αν έχετε λοιπόν τον:

Ωροσκόπο σας στον Καρκίνο
Έχετε πολύ έντονη την ανάγκη της μητρικής στοργής. Από την άλλη η μοναξιά σας σκοτώνει. Γι αυτό αν βρείτε κάποιον που μπορεί να σας τα προσφέρει, μπορεί να τον αγαπήσετε τόσο που να του αφιερωθείτε «ψυχή και σώμα». Πιστεύω όμως, ότι δεν είναι δύσκολο να έχετε έναν τέτοιο σύντροφο διότι η σαγηνευτική εμφάνισή σας έχει αυτό που έλκει τον άνδρα που αναζητάτε.

Ωροσκόπο σας στον Σκορπιό
Εσείς ανήκετε στις γυναίκες με την πολύ δυνατή προσωπικότητα. Για αυτό μπορείτε να ελέγχετε τις συγκινήσεις σας μέχρι τη στιγμή που θα αξίζει τον κόπο να εγκαταλειφτείτε στην πληθωρική και παθιασμένη φύση σας.
Ωστόσο, ο άνδρας που σας ταιριάζει είναι αυτός που έχει την ικανότητα να συγκρατεί το πάθος και τη ζήλεια σας , χωρίς όμως να σας βασανίζει και να σας καταπιέζει.

Ωροσκόπο σας στους Ιχθείς
Συχνά ανήκετε στον τύπο των γυναικών που δίνουν την εντύπωση της ιδιότροπης και απόμακρης. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφέρεστε έτσι κάθε φορά που κάτι σας απογοητεύει και διαψεύδει τα πιστεύω σας. Η πνευματική επικοινωνία για εσάς είναι τροφή. Για αυτό, μόνο κοντά σε ένα συναισθηματικό και αφοσιωμένο άνδρα θα γέμιζε με ευτυχία η ζωή σας.


της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο