Πως να ηρεμήσετε ένα εξαγριωμένο σύντροφο

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Ένα ακανθώδες θέμα στις ημέρες μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρόβλημα της επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, καθώς ο ανταγωνισμός όλο και καταλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται όλο και πιο απόμακρες χάνοντας τη ζεστασιά που είχαν κάποτε. Ο θυμός και η ένταση προϊόντα της μηχανοποιημένης ζωής μας έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται βίωμα μας και μάλιστα ορισμένες φορές χωρίς όρια στην εργασία όταν υπάρχουν, στην αγορά στο δρόμο, στο σχολείο, στο σπίτι κλπ.

Οι χειρότερες συγκρούσεις βέβαια είναι αυτές που γίνονται στο σπίτι και ιδιαίτερα μεταξύ των συζύγων και ακόμα χειρότερα όταν υπάρχουν και παιδιά. Το θέμα μας όμως είναι πως μπορούμε να ελέγχουμε τους εαυτούς μας ώστε να αποφεύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Ίσως οι πολύ απλοί κανόνες που ακολουθούν να βοηθήσουν σε αυτό. 


1. Προσδιορισμός του προβλήματος

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος. Οποιαδήποτε παρανόηση, όσο έξυπνα και αν τη χειριστείτε για να διορθώσετε το λάθος σίγουρα θα αποτύχει. Ακόμα και τα προβλήματα που πιστεύετε ότι δε δέχονται καμία αμφισβήτηση δεν παύουν να είναι η απόρροια μιας σοβαρότερης απόκρυφης αιτίας. Για αυτό θα πρέπει πάντα να εντοπίζετε την ακριβή αιτία που προκάλεσε την οργή.
Για παράδειγμα αν ο σύντροφος σας είναι αλκοολικός με τους καβγάδες δεν βοηθάτε να κόψει το ποτό. Χρειάζεται να βρείτε την αιτία που τον/την οδήγησε σε αυτό.


2. Συγκέντρωση στοιχείων
Όταν ξεκινάτε μία συζήτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να έχετε όλες τις αποδείξεις έτοιμες προκαταβολικά.
Για παράδειγμα αν η διαφωνία με τον/τη σύντροφο σας αφορά οικονομικά ζητήματα κυρίως ότι κάνει σπατάλες. Θα είναι μεγάλο λάθος να ξεκινήσετε με την κατηγορία τον αυξημένο λογαριασμό του τηλεφώνου επειδή βρίσκεται συνεχώς με το ακουστικό στο χέρι. Σίγουρα αυτά δεν είναι σοβαρές αιτίες για έντονους καβγάδες αν δε υπάρχουν αποδείξεις που να του χρεώνετε την κατηγορία.


3. Αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων
Σε αυτήν την περίπτωση η λύση στο πρόβλημα όποια και αν είναι, είναι να γίνει αποδεκτή και από τη/τον σύντροφο σας. Σκεφτείτε όλες τις πιθανές λύσεις και αρχίστε να εφαρμόζετε την επικρατέστερη, πάντα όμως με τη σκέψη ότι είναι δοκιμαστική.
Αν δείτε ότι έγινε αποδεκτή, κανένα πρόβλημα. Αν χρειαστεί να γίνουν βελτιώσεις μη διστάσετε. Αν όμως διαπιστώσετε ότι δεν έχετε φέρει κανένα αποτέλεσμα μην απογοητευτείτε. Δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα, σκεφτείτε μία άλλη τακτική.


4. Η βοήθεια της Αστρολογίας
Σημαντική βοήθεια μπορεί να δώσει και Αστρολογία, προκειμένου να ηρεμήσετε ένα εξαγριωμένο σύντροφο. Βέβαια υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν είναι όλοι γνώστες της Αστρολογίας. Το ζώδιο τους όμως όλοι το γνωρίζουν. Για αυτό και θα περιοριστούμε σε μια συμπεριφορά μόνο των ζωδίων.

Σε πολλούς θα φανεί χρήσιμη η περιγραφή τους που ακολουθεί:


kriosΚριός
Ποτέ μη πάτε κόντρα σε ένα εξαγριωμένο Κριό. Στις στιγμές των εκρήξεων του διατηρείστε όσο περισσότερο μπορείτε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε τον ήρεμα. Διαφορετικά αν γίνετε και εσείς επιθετικοί, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κατακυριευθεί και από εχθρικά συναισθήματα.
Πρέπει να ξέρετε ότι ένα Κριάρι δε δαμάζεται εύκολα. Αν διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας εκείνη την «κακιά ώρα» να είστε σίγουροι ότι μετά από λίγο ο θυμός του θα αντικατασταθεί από την λογική του και θα ηρεμήσει.
Άλλωστε, πρέπει να ξέρετε ότι το στοιχείο της φωτιάς που επικρατεί στη φύση του χαρακτήρα του, επικρατεί και τους θυμούς του. Δηλαδή όπως ανάβει εύκολα έτσι εύκολα και σβήνει. Αξίζει λοιπόν να βάζετε λάδι στη φωτιά; Όχι βέβαια.


tavrosΤαύρος
Με έναν Ταύρο σύντροφο, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από το προηγούμενο ζώδιο. Ο Ταύρος σας μπορεί να εκνευριστεί αν σας ακούει να μιλάτε γρήγορα και μεγαλόφωνα. Μαζί του εφαρμόστε την τακτική της ήρεμης συμπεριφοράς. Πρέπει να ξέρετε ότι από τη φύση του είναι προικισμένος με πείσμα και αποφασιστικότητα, αλλά και με νωχέλεια, που πολλές φορές εκνευρίζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Η τακτική που πρέπει να εφαρμόσετε κοντά σε έναν Ταύρο είναι να μην του επιβάλλετε τη γνώμη σας με το «έτσι θέλω» ή να τον ωθείτε να κάνει κάτι «εδώ και τώρα». Όχι μόνο δε θα καταφέρετε τίποτα, αλλά αντίθετα θα τον δείτε να γίνεται όνομα και πράγμα πραγματικός Ταύρος. Έτσι, όταν για διάφορους λόγους τον δείτε εκνευρισμένο αδιαφορήστε. Οπλιστείτε με όλη σας την ευγένεια, πλησιάστε τον ήρεμα αλλά σταθερά και μόνο τότε προσπαθήστε να του εκθέσετε τη γνώμη σας μέχρι που τελικά… να συμβιβαστεί.


didimoiΔίδυμοι
Ο πολυμήχανος Δίδυμος μπορεί να σας τρελάνει μόνο και μόνο, επειδή τις περισσότερες φορές άλλο πράγμα του φταίει, για άλλο εκνευρίζεται και σε άλλο ξεσπάει. Και εσείς βέβαια πρέπει να γίνετε Πυθία για να καταλάβετε την πραγματική αιτία του εκνευρισμού του και το χειρότερο γιατί άλλους λόγους επικαλείται τη μία φορά και άλλους την άλλη.
Εσείς δεν έχετε παρά να οπλιστείτε με υπομονή και να συγκεντρώσετε όλη την προσοχή σας στα λόγια του προσπαθώντας να εμβαθύνετε στο νόημα τους. Όταν σιγουρευτείτε για το τι θέλει, κάντε τις προτάσεις σας. Μόνο προσέξτε η πολυστροφία των Διδύμων δεν παρακολουθείται τόσο εύκολα. Όταν θα νομίζετε ότι έχετε φέρει κάποια ισορροπία στη συζήτηση σας ξαφνικά μπορεί να σας ξεφύγει αλλάζοντας τελείως θέμα ή να σας προβάλλει τέτοια επιχειρήματα που εσείς να νομίζετε ότι στριφογυρίζετε σε ανεμόμυλο Λούνα-Παρκ. Για αυτό το μεγαλύτερο όπλο σας είναι να μείνετε σταθεροί και αποφασιστικοί στις απόψεις σας και να επιμείνετε ακούσετε την τελική του απόφαση.


karkinosΚαρκίνος
Με ένα σύντροφο Καρκίνο τα πράγματα χωρίς να είναι πολύ δύσκολα, μη νομίζετε ότι είναι και εύκολα.
Σε αυτόν τον άνθρωπο με την τρυφερή ψυχή στον οποίον υπερισχύει το συναίσθημα, κατά βάση δεν αρέσουν οι αντιθέσεις, όμως μπορεί να γκρινιάζει ασταμάτητα αν του πάτε κόντρα χωρίς να καταλαβαίνετε τις ευαισθησίες του.
Κάτι πολύ σημαντικό στις σχέσεις σας είναι να αποφεύγετε να του θίγετε περασμένες κακές στιγμές και να μην τον πληγώνετε με κατηγορίες για πράγματα που έγιναν. Είναι άνθρωπος που δύσκολα αποκολλάται από το παρελθόν και με μία τέτοια σας συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να του δημιουργήσετε εμπάθειες.
Όταν τον βλέπετε εκνευρισμένο πλησιάστε τον με τέτοιο τρόπο ώστε να του δημιουργήσετε την εντύπωση ότι εσείς ενδιαφέρεστε, εξ’ ίσου σοβαρά για τα προβλήματα του. Προσπαθήστε σε ήρεμο τόνο, με διάφορα επιχειρήματα να τον ηρεμήσετε, βοηθώντας τον να ξεχωρίσει πρώτα από όλα τα τρέχοντα προβλήματα από τα περασμένα, τα μεγάλα από τα μικρά και τα σοβαρά από τα επουσιώδη. Στη συνέχεια με ευγενικό τρόπο συζητήστε του το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και εκθέστε του την άποψη σας αλλά αυτήν τη φορά κοιτώντας τον στα μάτια, έτσι που αντιληφτεί πόσο σοβαρά, υπεύθυνα και απόλυτα του μιλάτε. Όμως κατά καιρούς και όταν οι μεταξύ σας σχέσεις είναι σε επίπεδο ευτυχίας μπορείτε να του/της υπενθυμίζετε ότι κάθε πρόβλημα πρέπει να λύνεται τη στιγμή που παρουσιάζεται, διότι ακόμη και τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα, όταν συσσωρεύονται γίνονται δύσκολα και μεγάλα.


leonΛέων
Το βασικότερο στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε για τον Λέοντα σύντροφο σας είτε άνδρας είναι ή γυναίκα, είναι η μεγάλη υπεροχή που νιώθει για τον εαυτόν του, γεγονός που τις περισσότερες φορές τον κάνει να βρυχάται σαν αληθινό λιοντάρι. Ποτέ, δε θα ανεχθεί να του επιβληθείτε ή να το θίξετε ως ανίκανο ή υποδεέστερο σας. Η έπαρση και ο εγωισμός ακόμα και αν δεν είναι έκδηλα, υποσυνείδητα υπάρχουν και μάλιστα πολύ ανεπτυγμένα.
Κατά βάση πιστεύει ότι αυτός είναι ο αρχηγός και έναν αρχηγό δεν τον προσβάλλουν ποτέ δημόσια. Αν τολμήσετε κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι η μεταξύ σας σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη. Η καλύτερη τακτική που πρέπει να εφαρμόσετε στην περίπτωση που το Λιοντάρι σας έχει αγριέψει είναι να αποφύγετε εκείνη τη στιγμή κάθε συζήτηση μαζί του, γιατί δύσκολα θα μπορέσει να καταλάβει τι του λέτε. Αργότερα, όταν θα έχει πια ηρεμήσει ή και σε άλλες ανύποπτες στιγμές μπορείτε να του πείτε να μη χάνει την ψυχραιμία του όταν αντιμετωπίζει κάποια δύσκολη περίπτωση ή κάποια αποτυχία. Θυμίστε του ότι οι αποτυχίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα της ζωής, άλλωστε είναι η συνέπεια κάποιων άτυχων προσπαθειών.
Επίσης, τονίστε του το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να έχει πάντα δίκιο και να είναι ο μόνος τέλειος. Τέλος δημιουργείστε έτσι την ατμόσφαιρα ώστε να πειστεί ότι οι σύντροφοι πρέπει να συζητούν όλα τα μεταξύ τους θέματα και ότι στο τέλος-τέλος έχετε και εσείς τη δική σας ισχυρή προσωπικότητα, εξ ίσου ισχυρή και να άδικο να σας συμπεριφέρεται ως να είστε υποτακτικός/η του.


parthenosΠαρθένος
Με την αυστηρή κριτική που συνήθως ασκεί σε κάθε τι και την τάση να ελέγχει και την πιο μικρή λεπτομέρεια ο/η Παρθένος σας το καλλίτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον/την ενημερώνετε προκαταβολικά για οτιδήποτε συμβαίνει.
Έτσι, όταν εκδηλωθεί κάποιο πρόβλημα, ενώ ο/η σύντροφος σας θα αρχίσει να συγκεντρώνει τις πληροφορίες που θα χρειάζεται, εσείς θα πρέπει να παρακολουθείτε όλες του τι ενέργειες με κάποια επιφανειακή αδιαφορία, έστω και αν αυτά που λέει και κάνει τα βλέπετε παράλογα.
Μέχρι που να βρει τη λύση που αναζητά θα έχει περάσει αρκετός καιρός τόσος που δεν αξίζει τον κόπο να του κάνετε υποδείξεις ή επιθέσεις από την αρχή. Καλό όμως είναι να μην το κάνετε αυτό και όταν σας ανακοινώσει την τελική του απόφαση έστω και αν δείτε ότι είναι λανθασμένη, είναι ικανός/η να στυλώσει τα πόδια του μόνο και μόνο επειδή μπορεί να χαρακτηρίσει προκλητικό το δικό σας τρόπο. Εκθέστε τις απόψεις σας με κάποια διπλωματία, χωρίς να απορρίψετε τις δικές του. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας αλλά να έχετε τεκμηριωμένες αποδείξεις για αυτά που θα ισχυρίζεστε.zygosΖυγός
Ο Ζυγός συνήθως είναι συμβιβαστικό άτομο. Δεν του αρέσει να τραβάει τα άκρα, προτιμάει να ακούει όλες τις απόψεις του/της συντρόφου του. Το μόνο εκνευριστικό του στοιχείο, είναι μέχρι που να πάρει κάποια οριστική απόφαση, στις ατέλειωτες συζητήσεις για το ίδιο θέμα.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε τον Ζυγό σας να βρει την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί η σας απασχολεί, χωρίς φωνές και εκνευρισμούς διότι είναι πολύ ευαίσθητος στους θορύβους.
Ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα με ένα Ζυγό θα μπορέσετε να το λύσετε, αν από την αρχή του προβλήματος του δείξετε διάθεση συνεργασίας που σημαίνει και κατανόησης. Έτσι αντί για τον καβγά να προτιμάτε τη συνεργασία διότι στην χειρότερη περίπτωση μπορεί αντί να κάνει υποχώρηση να κάνει αποχώρηση…


skorpiosΣκορπιός
Η πρώτη συνήθως εκδήλωση θυμού ενός Σκορπιού αρχίζει να διαφαίνεται μέσω της ψυχρής, σιωπηλής και αινιγματικής του όψης.
Αν δείτε αυτήν την εικόνα του να ξέρετε ότι κάτι έντονο τον απασχολεί. Με πολύ ήρεμο και όχι επιβλητικό τρόπο με αγάπη και τρυφερότητα προσπαθήστε να τον κάνετε να μιλήσει -λίγο δύσκολα βέβαια- αλλά ίσως αναγκαίο. Μετά από μέρες και όταν το πρόβλημα του θα του έχει γίνει εφιάλτης ενδέχεται να ξεσπάσει σ εσάς ακόμη και για την πιο ασήμαντη αιτία. Ακόμα και τότε, καλό θα είναι να μην αντεπιτεθείτε έστω και αν έχετε δίκιο προκειμένου να ξεπεραστεί η «η κακιά ώρα» και μην προβάλλετε σα δικαιολογία ότι είναι θέμα εγωισμού σας.
Εξακολουθήστε να του/της δείχνετε τα τρυφερά αισθήματά σας, το αμείωτο ενδιαφέρον σας και πείτε του ότι τα δικά του προβλήματα είναι και δικά σας… Έτσι με τέλος καλό, όλα καλά.


toxotisΤοξότης
Οι ατελείωτες συζητήσεις, η περιέργεια, η αστάθεια στις αποφάσεις και ο εύκολος εκνευρισμός είναι από τα κυριότερα μελανά σημεία αυτού του ζωδίου για να εκνευρίσουν τους άλλους. Και το χειρότερο, σε καταστάσεις που βλέπει ότι τον πιέζουν, αντί να καθίσει να συζητήσει και να βρει από κοινού μία λύση με το/τη σύντροφο του μπορεί να αντιδράσει με ένα βίαιο χτύπημα στην πόρτα… ή να δικαιολογηθεί ότι θυμήθηκε μία επείγουσα δουλειά, και να φύγει. Αυτά είναι μόνο δύο δείγματα από όσα μπορεί να σκαρφιστεί ο Τοξότης προκειμένου να μειώσει τη διάρκεια μιας ενοχλητικής συζήτησης γι αυτόν. Δηλαδή με υπεκφυγές.
Χωρίς λοιπόν να γίνετε καταπιεστικοί βρείτε έναν τρόπο έτσι που να δεσμεύσετε τον/την Τοξότη σας σε μία συζήτηση και να επιμείνετε να ολοκληρωθεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να ζείτε με την αμφιβολία και να σπάνε τα νεύρα σας.


aigokerosΑιγόκερως
Ο Αιγόκερως σύντροφός σας είναι αρκετά ικανός να σας εκνευρίσει ή να σας δημιουργήσει άγχος και μόνο με το ψυχρό και ανιαρό του ύφος ή με την καθηλωτική υποτιμητική ματιά που μπορεί να σας ρίξει. Είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ύλη και την κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση παρά για τις δικές σας μικρές ανάγκες. Και λέω μικρές γιατί μπορεί να σας παρέχει τα πάντα και να αμελήσει να προσέξει για παράδειγμα αν είστε γυναίκα, την αλλαγή του χτενίσματός σας.
Συνήθως οι διαφορές με έναν Αιγόκερω πηγάζουν από την άρνηση που έχει να σας δεχτεί σαν ίσο του και ότι μπορεί να πέφτει έξω στις κρίσεις του.
Η καλύτερη δική σας στάση είναι να τον αντιμετωπίζετε ψύχραιμα, χωρίς επιθέσεις και χωρίς να του δείχνετε ότι κάπου, με κάποιον τρόπο ψάχνετε να τον εκδικηθείτε, διότι τότε μπορεί να χάσει τελείως τον αυτοέλεγχό του και να προκληθούν μεταξύ σας ανταγωνιστικές καταστάσεις.
Αντίθεα αν αφήσετε τον Αιγόκερω σας να σκεφτεί ήρεμα, σχετικά με το εμφανιζόμενο πρόβλημα σας να είστε σίγουροι ότι η απόφασή του έστω και αν δε θα είναι απόλυτα σωστή, όμως θα έχει μέσα της αρκετά θετικά στοιχεία.


ydroxoosΥδροχόος
Αν ζητάτε να βρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας με έναν Υδροχόο θα πρέπει ευθύς εξ αρχής να καλλιεργήσετε την ιδιότητα της ευκαμψίας και μεταβατικότητας για να μπορέσετε να εναρμονιστείτε με τον άκαμπτο χαρακτήρα του, γεγονός που γίνεται πρόξενος σοβαρών διαφωνιών.
Για να μπορέσετε να πετύχετε μία αρμονική συμβίωση με έναν Υδροχόο θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτόν σας να δεχτεί την περίεργη λογική και το πείσμα του σε σχέση με τα προσωπικά του πιστεύω και να εισχωρήσετε στα πιο βαθειά του συναισθήματα.
Κοντά στον Υδροχόο σας πρέπει να μάθετε ότι οι φυσικές σχέσεις σας δεν αποτελούν τον απόλυτο συνδετικό σας κρίκο, αλλά οι πιο ευγενικές ανθρώπινες προσφορές σας προς αυτόν. Αυτή είναι η μόνη κατάλληλη στιγμή που μπορείτε να του αγγίξετε τις πιο ευαίσθητες χορδές του, εκείνη τη στιγμή μπορείτε συζητώντας να βρείτε την κατάλληλη λύση στα όποια σας προβλήματα. Ωστόσο θα πρέπει να μην ξεχνάτε ότι όσο σοβαρή και αν είναι η σχέση σας ποτέ ένας Υδροχόος δε θα γίνει χτήμα σας.


ixthysΙχθύες
Ο/Η σύντροφος Ιχθύες αν σας δίνει την εντύπωση του δύσκολου είναι γιατί εσείς δεν ασχοληθήκατε σωστά να δείτε τον αληθινό του εαυτό. Το συναίσθημα και η μεταβλητικότητά του δεν είναι δύσκολα να μπουν σε καλούπια.
Αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα αν σκέπτεστε τις λέξεις πριν τις ξεστομίσετε. Θεωρώ ότι αυτή είναι πολύ καλή τακτική από το να βλέπετε έναν Ιχθύ να κλείνεται στον εαυτό του παρά να κλαίει και να απειλεί.
Με νεύρα και καβγάδες ποτέ δε θα καταφέρετε να καταλήξετε πουθενά. Όταν βλέπετε λοιπόν ότι τα πνεύματα είναι εξαγριωμένα φροντίστε να διατηρείτε τον αυτοέλεγχό σας. Ηρεμήστε τον με λόγια και πράξεις συμπόνιας, ειλικρίνειας και κατανόησης και μόνο μετά από αυτό μπορείτε να του ξανά θίξετε το πρόβλημα και με πράο τρόπο να ψάξετε μαζί για τη λύση του προβλήματος που σας απασχολεί.  


της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο