Εικόνα επαφής
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Πανόρμου 54, 11523, Αμπελόκηποι
Αθήνα, Ελλάδα
 
 
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Γιώτα ΚαλογεράΑγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.
Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την περασμένη Παρασκευή (6/5/2016), στο νεκροταφείο Ζωγράφου.


"Τελείωσα το Λύκειο Μπαρμπίκα. Έφτασα μέχρι το τρίτο έτος της ιατρικής. Διέκοψα την περαιτέρω φοίτηση μου διότι με συγκινούσε ο κλάδος της ναυτιλίας. Έτσι, απέκτησα πτυχίο ραδιοτηλεγραφητή με συνέπεια να εργαστώ ως ασυρματίστρια στο Εμπορικό Ναυτικό (ήμουν η πρώτη γυναίκα στο χώρο).

Παντρεύτηκα ναυτικό και απέκτησα ένα γιό. Με βρέφος ακόμα το παιδί μας βρεθήκαμε στη Γαλλία παρακολουθώντας τη ναυπήγηση ενός σκάφους. Η εκεί παραμονή μας διήρκεσε 2 χρόνια και η οποία στάθηκε αφορμή τις ελεύθερες ώρες μου να παρακολουθώ μαθήματα αστρολογίας.

Tρία χρόνια μετά, λόγω του θανάτου του μόλις 29 ετών συζύγου μου εγκαταλείπω τη θάλασσα.

Προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Λιπασμάτων στην Αθήνα αλλά και συνεχίζει το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία. Με μαθήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Τρία χρόνια μετά δραστηριοποιούμαι και επίσημα στο χώρο της αστρολογίας.

Εκδίδω το πρώτο αστρολογικό μου έντυπο «Πλανήτες και ζώδια» το οποίο αργότερα μετονομάζεται «η Αστρολογία σήμερα» και παράλληλα ιδρύω σχολή αστρολογίας και το «Astrology club».

Σήμερα είμαι εκδότης και συγγραφέας 25 βιβλίων και συνεχίζω επίσης τη διδασκαλία και τα σεμινάρια σε επίπεδο πάντα αστρολογίας και μεταφυσικής, αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι ο εσωτερισμός για αυτό τα πιο πρόσφατα βιβλία μου αναφέρονται στην εσωτερική αστρολογική γνώση.

Έχω μία μεγάλη διαδρομή στα ραδιοτηλεοπτικά πράγματα, στους εκδοτικούς χώρους και στα τρία τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι και στο διαδύκτιο (Facebook με τα προφίλ 1 και 2, επίσης στο Γιώτα Καλογερα Ελλάδα, στο Βlogspot και στο τωρινό site."

Γιώτα Καλογερά

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε σε μία μοναδική προσφορά για τις γιορτές, τα 5 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) "Μαθήματα Αστρολογιας Ι, ΙΙ,...
More detail