Εικόνα επαφής
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Πανόρμου 54, 11523, Αμπελόκηποι
Αθήνα, Ελλάδα
 
 
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Γιώτα ΚαλογεράΑγαπητοί φίλοι, με λύπη σας ενημερώνουμε πως η κυρία Καλογερά δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πήγε στην χώρα των Αγγέλων ανήμερα του Πάσχα.
Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο την περασμένη Παρασκευή (6/5/2016), στο νεκροταφείο Ζωγράφου.


"Τελείωσα το Λύκειο Μπαρμπίκα. Έφτασα μέχρι το τρίτο έτος της ιατρικής. Διέκοψα την περαιτέρω φοίτηση μου διότι με συγκινούσε ο κλάδος της ναυτιλίας. Έτσι, απέκτησα πτυχίο ραδιοτηλεγραφητή με συνέπεια να εργαστώ ως ασυρματίστρια στο Εμπορικό Ναυτικό (ήμουν η πρώτη γυναίκα στο χώρο).

Παντρεύτηκα ναυτικό και απέκτησα ένα γιό. Με βρέφος ακόμα το παιδί μας βρεθήκαμε στη Γαλλία παρακολουθώντας τη ναυπήγηση ενός σκάφους. Η εκεί παραμονή μας διήρκεσε 2 χρόνια και η οποία στάθηκε αφορμή τις ελεύθερες ώρες μου να παρακολουθώ μαθήματα αστρολογίας.

Tρία χρόνια μετά, λόγω του θανάτου του μόλις 29 ετών συζύγου μου εγκαταλείπω τη θάλασσα.

Προσλαμβάνομαι στην εταιρεία Λιπασμάτων στην Αθήνα αλλά και συνεχίζει το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία. Με μαθήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Τρία χρόνια μετά δραστηριοποιούμαι και επίσημα στο χώρο της αστρολογίας.

Εκδίδω το πρώτο αστρολογικό μου έντυπο «Πλανήτες και ζώδια» το οποίο αργότερα μετονομάζεται «η Αστρολογία σήμερα» και παράλληλα ιδρύω σχολή αστρολογίας και το «Astrology club».

Σήμερα είμαι εκδότης και συγγραφέας 25 βιβλίων και συνεχίζω επίσης τη διδασκαλία και τα σεμινάρια σε επίπεδο πάντα αστρολογίας και μεταφυσικής, αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι ο εσωτερισμός για αυτό τα πιο πρόσφατα βιβλία μου αναφέρονται στην εσωτερική αστρολογική γνώση.

Έχω μία μεγάλη διαδρομή στα ραδιοτηλεοπτικά πράγματα, στους εκδοτικούς χώρους και στα τρία τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι και στο διαδύκτιο (Facebook με τα προφίλ 1 και 2, επίσης στο Γιώτα Καλογερα Ελλάδα, στο Βlogspot και στο τωρινό site."

Γιώτα Καλογερά

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail