Στο μήνα των Διδύμων

Στο μήνα των Διδύμων

Στο μήνα των Διδύμων (για όλους) 21/5-21/6

Λίγο πολύ, στη διάρκεια που διανύουμε το μήνα των Διδύμων έστω κι ασυνείδητα προσπαθούμε σ’ επίπεδο επικοινωνίας, αφενός, να συμπεριφερόμαστε με βάση το δίπολο Δίδυμοι - Τοξότης και αφετέρου, με το μήνυμα της Αφροδίτης, την Αγάπη.

Η αγάπη, όμως, είναι το μοναδικό Μεγαλειώδες συναίσθημα, καθότι μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται η ελεημοσύνη, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η πίστη, ή καλοσύνη, η πραότητα, η ταπείνωση, ο θείος έρωτας. Είναι δηλαδή ο μαγνήτης που μας ενώνει, με ό,τι αγαπάμε. Ακόμα αν νιώθουμε ότι αγαπάμε και επιθυμούμε και· θέλουμε να συναντήσουμε το Θεό και αυτό μπορεί να γίνει...

Αρκετά εύκολα δε, μέσα από την καθημερινότητα, συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να υποκρινόμαστε, να «κρυβόμαστε», να φοβόμαστε την απόρριψη και τον αποκλεισμό. Μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά, αφήνοντας τον ατομικό νου (Δίδυμοι), να συνοδοιπορεί με το συλλογικό (Τοξότης).

Έτσι, χωρίς ανησυχίες και φόβους, αλλά με αρκετά αυξημένη την περιέργειά μας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες σημαντικές αναγνωρίσεις, κυρίως, κατανοώντας τις λειτουργίες της ζωής, μέσα από τις οποίες μπορούμε να είμαστε αληθινοί.

Μια καλή άσκηση, στο μήνα των Διδύμων, είναι να αφήνουμε τα πράγματα να περνούν από δίπλα μας, είτε μας ευχαριστούν είτε όχι, ιδωμένα από την πλευρά της εμπειρίας. Ακόμα και αν έχουμε κολλήσει επίμονα σε μια ιδέα, μια σκέψη, μια γνώμη ή αν έχουμε εγκλωβιστεί σε βάσανα, όλο και κάτι θα συμβαίνει, που θα μας ωθεί να βλέπουμε τα πράγματα και από μια άλλη πιο αντικειμενική σκοπιά. Αυτό είναι ένα σωτήριο γεγονός, για εκείνους που θεωρούν τον εαυτόν τους ως το μοναδικό επί της γης και με την πρώτη κιόλας δοκιμασία πέφτουν σε «χειμερία νάρκη».

Στην συγκεκριμένη περίοδο, μαθαίνουμε ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και ότι κάθε πράγμα έχει τα θετικά και τ’ αρνητικά του.

Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι μας παρουσιάζεται μια θαυμάσια ευκαιρία, να βλέπουμε, ακόμα και πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, στα οποία ήμασταν «κολλημένοι». Μπορούμε να γίνουμε πιο ανεκτικοί με αυτούς που μας προβληματίζουν, να συμφιλιωθούμε και να τους συγχωρήσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ξεκινήσουμε μ’ ένα ανανεωμένο κέφι από την άλλη.

Εδώ, ταιριάζει η Ευαγγελική ρήση «γύρισε και την δεξιά πλευρά του προσώπου σου», δηλαδή άλλαζε συμπεριφορά. Και με αυτόν τον τρόπο, ενωνόμαστε πλέον με το πνεύμα του Κυρίου Χριστού μας, για την απόκτηση διαφορετικών εμπειριών, μέσω της καλοκάγαθης κατανόησης που θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει, σε μια περίοδο ζωής που όλα αλλάζουν.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Διδύμου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
28 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
11 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
0 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα