Στο μήνα του Κριού

Στο μήνα του Κριού

Στο μήνα του Κριού (για όλους) 21/3-20/4

Το ζώδιο του Κριού είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει γενικά την αρχή. Στον άνθρωπο αυτή η αρχή πηγάζει από έναν πυρήνα ή κεντρικό σημείο του Εγώ. Σε αυτόν τον πυρήνα, είναι που πάλλεται η πύρινη ενέργεια της Πατρικής Ουράνιας θέλησης και ξεκινά το πρώτο βήμα προς την ενσάρκωση.

Εδώ λοιπόν, στο μήνα του Κριού η φύση βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση έντασης-χαλάρωσης, ενώ αυτό θα πρέπει να γίνεται σταδιακά. Έτσι εξηγείται όταν η παρορμητικότητα του Κριού ξεφεύγει από τα όριά της έρχεται σε σύγκρουση με τις αρετές, της ευπρέπειας, και της διαλλακτικότητας.

Γι αυτό σε τούτον το μήνα η ίδια η φύση μας καλεί να χρησιμοποιούμε την παρόρμησή μας σε ζητήματα που απαιτούν τόλμη και αυθορμητισμό.

Διότι τώρα, ψυχολογικά νιώθουμε έτοιμοι να αποβάλουμε τον παλαιό εαυτό μας και να δημιουργήσουμε έναν άλλον από την αρχή.

Αυτό όμως απαιτεί τόλμη και αυθορμητισμό καθώς μόνο τότε μπορούμε να τον προβάλουμε με σιγουριά. Αλλά και γιατί να θέλουμε τη διαμόρφωση του Εγώ; Απλά, διότι έτσι απελευθερώνουμε τον εαυτόν μας από τις όποιες εξαρτήσεις, αναγνωρίζοντάς τον πλέον όπως πραγματικά είναι. Και αφού τότε, μπορούμε να λέμε. «Αυτός είμαι, έτσι σκέφτομαι και έτσι πράττω. Δεν εξαρτιέμαι από την γνώμη άλλων. Είμαι αυτάρκης.»

Στα κείμενα του εσωτερισμού, ο Κριός ονομάζεται «το σημείο γέννησης των θεϊκών σκέψεων. Καθώς ο εσωτερικός εξουσιαστής πλανήτης του Κριού είναι ο Ερμής. Δεν είναι μόνο οι κατευθύνσεις του ανθρώπου που παίρνονται από την ορμή του Άρη, αλλά και εκείνες που κατευθύνονται από τον Ερμή και καθοδηγούνται από θεϊκές σκέψεις.

Σε τούτο το μήνα λοιπόν, μπορούμε να δοκιμάσουμε να δουλεύουμε δημιουργικά σε νοητικό επίπεδο. Γιατί μόνο μέσα από τη σκέψη μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό και να συμβάλουμε στη βελτίωσή μας και βέβαια της ανθρώπινης πραγματικότητας. Άλλωστε η ανώτερη σκέψη είναι το όργανο της διαίσθησης.

Επίσης, διεισδύουμε σε νοητικές περιοχές που δε θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε άλλοτε. Δημιουργούμε καινούριες νεογενείς ιδέες και τις μεταφέρουμε από την αφηρημένη σκέψη σε εφαρμοσμένη.

Ως εκ τούτου, στον αναφερόμενο μήνα μέσω των δύο πλανητών του Κριού, Άρη και Ερμή μπορούμε να αποκτήσουμε το πνεύμα του πρωτοπόρου, του πολεμιστή και του διανοητή.

Ο μήνας του Κριού μας παρέχει τη δυνατότητα της αυτάρκειας

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Κριού

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Της γιαγιάς τα γιατροσόφια Της γιαγιάς τα γιατροσόφια
Οι φυσικές λύσεις που υπάρχουν είναι αποτελεσματικότατες, και μπορεί να έχουν ξεχαστεί με τις δεκαετίες, αλλά οι γιαγιάδες μας τις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Σκορπιό
Ήλιος στον Σκορπιό
0 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
14 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
13 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα