Στο μήνα του Τάυρου

Στο μήνα του Τάυρου

Στο μήνα του Τάυρου (για όλους) 21/4-20/5

Ακόμα και ο πλέον αδαής προς τα σύμβολα των ζωδίων και μόνο βλέποντας το ιδεόγραμμά τους μπορεί να αντιληφθεί πιο ζώδιο απεικονίζουν. Το σύμβουλο του Ταύρου απεικονίζει το κεφάλι του ταύρου. Αυτό και μόνο παραπέμπει σε συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές των γεννημένων σε αυτό το ζώδιο δηλαδή αργές νωχελικές κινήσεις, καλό φαγητό, χουζούρι, επάρκεια αγαθών κ.λπ.

Αν λάβουμε υπόψη μας όμως το βαθύτερο συμβολισμό η απεικόνιση με ένα κύκλο και έναν ημικύκλιο πάνω σε αυτόν, θα το ερμηνεύαμε ως ένα συνδυασμό της ύλης και του πνεύματος.

Ο Ταύρος στον Εσωτερισμό λοιπόν, συμβολίζει την είσοδο της ψυχής στον κόσμο της ύλης.

Γι αυτό, τα άτομα Ταύρος οφείλουν να φωτίζονται μέσα από αυτά που βλέπουν, καθώς ο βασικός στόχος τους είναι να εκπαιδεύονται στον έλεγχο της επιθυμίας, δηλαδή να μάθουν να τιθασεύουν τις ακόρεστες διαθέσεις της σάρκας και της απληστίας.

Εδώ λοιπόν, στον μήνα του Ταύρου όλοι μας μπορούμε –εφόσον το επιθυμούμε– να αλλάξουμε τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αφιερώσουμε τον εαυτό μας πιο εκτεταμένα σε πνευματικούς στόχους. Δηλαδή να εναρμονίσουμε τη ζωή μας με το νόμο της εξέλιξης ή με το θεϊκό σχέδιο, όπως διατυπώνεται στον αποκρυφισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάποιες θυσίες, όπως με το να απαρνηθούμε κάτι που θα θέλαμε για τον εαυτό μας προσφέροντας κάποια υπηρεσία στους άλλους.

Έτσι, σε τούτην την εποχή –του Ταύρου-, το Σύμπαν συνηγορεί, αν βέβαια το θέλουμε, να μάθουμε να βλέπουμε.

Δηλαδή η «τύφλωση» μας να δώσει τη θέση της στην πνευματική όραση, μέσω της οποίας θα αποκτήσουμε ζωή στις πράξεις μας, καθώς θα εξαγνίζουμε τα συναισθήματα μας και θα εξυψώνουμε το νου μας. Διότι τώρα, αποκτάμε την επίγνωση ότι η μόνη αξιόλογη ιδιοκτησία μας είναι ο πνευματικός μας πλούτος, μέσα από τον οποίον προφυλασσόμαστε από τον καταστροφικό υλισμό.

Καταρχήν γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και δε θα βαδίζουμε στα τυφλά, διότι θα ακολουθούμε το δρόμο και με τη διορατικότητά μας. Στα αρχαία γραπτά ο Ταύρος αναφερόταν ως «το μάτι της διαφώτισης», «η μητέρα της θυσίας», «ο ερμηνευτής της θείας Φωνής», «Ο φωτισμένος Βούδας», «Ο λυτρωτικός Χριστός».

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Ταύρου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Της γιαγιάς τα γιατροσόφια Της γιαγιάς τα γιατροσόφια
Οι φυσικές λύσεις που υπάρχουν είναι αποτελεσματικότατες, και μπορεί να έχουν ξεχαστεί με τις δεκαετίες, αλλά οι γιαγιάδες μας τις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
29 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
1 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα