Στο μήνα των Ιχθύων

Στο μήνα των Ιχθύων

Στο μήνα των Ιχθύων (για όλους) 20/2-20/3

Κάθε χρόνο σε ετούτη τη χρονική περίοδο ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο είναι γεννημένος ο καθένας ανάλογα του οίκου και του ζωδίου που εξουσιάζεται από τους Ιχθείς μπορεί να ταυτιστεί με τη Θεϊκή Πηγή από την οποία κατάγεται.

Ο άνθρωπος, από τη στιγμή της δημιουργίας του προσπαθεί να προσεγγίσει τις Ουράνιες Θεϊκές Δυνάμεις με την προσευχή του. Κι όπως αναφέρει ένας μεγάλος μύστης η προσευχή είναι «το κλάμα της ψυχής που αναγνωρίζει δυνάμεις σπουδαιότερες από τις δικές της».

Ωστόσο, όλες οι μορφές αυτοσυγκέντρωσης και όλες οι προσπάθειες για αναζήτηση επαφής με τον άυλο πνευματικό κόσμο, ακολουθούν τους νόμους της αυτοσυγκέντρωσης και της ικεσίας.

Και εδώ μπορούμε να πούμε ότι στην εποχή που μεσουρανεί το ζώδιο των Ιχθύων, και μάλιστα ως το τελευταίο ζώδιο στο ζωδιακό δείχνοντας μας το τέλος μιας πορείας που αρχίζει από τον Κριό, εδώ αρχίζει η αντίστροφη πορεία αυτή της επιστροφής πίσω στην πραγματική πατρίδα, εκεί στη θεϊκή στέγη.

Γι αυτό σε τούτη την εποχή αποκτάμε την ευχέρεια να απαλλαγούμε από όλα όσα μας προκαλούν ανησυχία.

Όμως, το βασικότερο πράγμα που συνειδητοποιούμε είναι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στον υλικό κόσμο και ότι όλα βρίσκονται σε μία συνεχή ρευστότητα.

Έτσι λοιπόν, σε τούτο τον μήνα, βρισκόμαστε στη φάση που κλείνουμε έναν κύκλο εμπειριών και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο, καθώς τώρα μπορεί και μπαίνει αυτόματα ο ενορατικός μηχανισμός μας ο οποίος δραστηριοποιείται μέσω της ικεσίας μας.

Εδώ το αίτημά μας βρίσκει άμεση ανταπόκριση με το «προχώρα και θα σε συναντήσω στα μισά του δρόμου» και μάλιστα τώρα σε μία τόσο ταραγμένη εποχή.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Ιχθύ

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Rebirthing - Αναγέννηση Rebirthing - Αναγέννηση
Η θεραπευτική ικανότητα της αναπνοής έχει αναγνωριστεί από όλες τις κουλτούρες του κόσμου, έτσι την βρίσκουμε στην Ινδία σε ασκήσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων Καλοκαιρινή προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε τα 10 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) και δώρο επιπλέον ένα "Σεμινάριο Επιλεκτικής Αστρολογίας διάρκειας 90'...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
0 μοίρες
στον Υδροχόο
Σελήνη στον Υδροχόο
28 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα