Στο μήνα του Λέοντα

Στο μήνα του Λέοντα

Στο μήνα του Λέοντα (για όλους) 23/7-23/8

Στο μήνα, λοιπόν, του Λέοντα, κάθε άνθρωπος πρέπει να ξεκινήσει με αυτά ακριβώς τα ερωτηματικά. «Από πού αρχίζει η προσαρμογή; Πού ξεκινάει ο ρόλος που πρέπει να παίξει για χάρη του σκοπού του και τι θέλει ο ίδιος πραγματικά;».

Είναι δύσκολο βέβαια να αναγνωρίσει κανείς τέτοιες μεταμφιέσεις και να διαλύσει τέτοια ψεύτικα Εγώ. Πολλοί άνθρωποι σπαταλούν ένα μεγάλο μέρος της ενεργητικότητάς τους, για να διατηρήσουν την εικόνα που έχουν δημιουργήσει με τον ρόλο τους, γιατί φοβούνται, μήπως κανείς κοιτάξει μέσα τους και δει την αλήθεια.

Αυτά τα προστατευτικά προσωπεία δημιουργούνται συνήθως στα πρώτα χρόνια της νεότητας.

Το νήπιο Εγώ χρειάζεται προστασία και βοήθεια από έξω και από μέσα, ώστε ο κόσμος να μην έχει έντονα αποτελέσματα πάνω του. Και έτσι, δημιουργούν τους δικούς τους μηχανισμούς άμυνας. Αυτό ας το δικαιολογήσουμε ως αναγκαίο κακό εκείνης της εποχής, αλλά θα’ ναι καταστροφικό, εάν αφήσουμε σαν ενήλικες αυτά τα προστατευτικά προσωπεία να σκληρύνουν και να γίνουν ένα αδιαπέραστο φράγμα, επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να κρυφτούμε πίσω τους. Δεν έχει νόημα να ζούμε σ’ ένα φρούριο, με μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού μας, γιατί έτσι, στο τέλος θα καταλήγουμε να βλέπουμε και ν’ ακούμε, μόνο ό,τι εξυπηρετεί την αγάπη που έχουμε για τον εαυτό μας και την αυτό επιβεβαίωση μας, χάνοντας έτσι, όμως, ευκαιρίες για την προσωπική μας ανέλιξη.

Ο Λέοντας, λοιπόν, είναι δύο πράγματα: εσωτερικός πυρήνας και περιβάλλον.

Σ’ ολόκληρο το Σύμπαν είναι η γνώση και η ικανότητα για ευαισθησία της ψυχής ή Ά δύναμη της αγάπης, δηλαδή ο παράγοντας που βρίσκεται στη βάση του Σχεδίου της Δημιουργίας, που κρατάει την εξέλιξη σε κίνηση. Έτσι, λοιπόν, ο Ήλιος είναι και εξωτερικός και εσωτερικός Κυβερνήτης του Λέοντα.

Αυτό το ζώδιο, αν το δούμε από την εσωτερική πλευρά, είναι η αντανάκλαση της καρδιάς στο κεφάλι. Εδώ, συνδυάζεται η νοημοσύνη με την αγάπη και γίνεται εσωτερική φωνή, αγνός σκοπός ή σοφία που μας οδηγεί και που θα έπρεπε ν’ ακολουθούμε χωρίς ερωτήσεις. Πολλοί άνθρωποι το ονομάζουν «η φωνή της σιωπής» ή το φως στο νου, διαφώτιση ή διαίσθηση. Πράγματι, αναλαμπές έμπνευσης εισχωρούν στη συνείδηση του μυαλού και συνήθως, εξαφανίζονται ξανά.

Έτσι στο μήνα του Λέοντα, διαλογιζόμενοι επάνω στο ερώτημα του ποιοι είμαστε, κάποια στιγμή, θα αισθανθούμε να μας αγγίζει η ανάσα της αιωνιότητας, αναγνωρίζοντας, ξαφνικά, πράγματα που δε μπορούσαμε να δούμε μέχρι τότε.

Το ποιο σημαντικό βέβαια, όλων αυτών, είναι η αναγνώριση του «Είμαι αυτό και Αυτό είμαι», αναγνωρίζοντας δηλαδή, το πραγματικό εαυτό μας και κατά συνέπεια, τις πραγματικές ικανότητές μας.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Λέοντα

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
28 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
11 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
0 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα