Στο μήνα του Καρκίνου

Στο μήνα του Καρκίνου

Στο μήνα του Καρκίνου (για όλους) 22/6-22/7

Στο μήνα του Καρκίνου, όλοι μας, ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο γεννηθήκαμε, έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε με το παρελθόν, ιδιαίτερα δε, αν κουβαλάμε βιώματα που μας ταλαιπωρούν, μας πονάνε ή και μας τρομάζουν.

Στη διάρκεια, λοιπόν, αυτών των τριάντα ημερών, μπορούμε να πάρουμε την απόφαση να μη γυρίζουμε να κοιτάζουμε ξανά αυτά που αφήνουμε πίσω. Εδώ, χρειάζεται να συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες του παρελθόντος και να τις κάνουμε το θεμέλιο γι’ αυτά που προσδοκούμε σήμερα. Γιατί μόνο σήμερα και όχι αύριο; Απλά, γιατί αυτό (το αύριο) δεν ανήκει σ’ εμάς, αλλά στην Ουράνια ιεραρχία.

Στη διάρκεια αυτών των ημερών λοιπόν, μπορούμε να προσπαθήσουμε για την εσωτερική ενδυνάμωσή μας, από την οποία θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μας.

Κοιτάζοντας μέσα μας, ερχόμαστε σ’ επαφή με τις δυνάμεις που μας κληροδότησε η ζωή. Και μέσα απ’ αυτήν την αντίληψη, διαπιστώνουμε ότι πολλά από τα προβλήματά μας, ενώ είναι λυμένα, εμείς τα διατηρούμε στο κύτταρό μας και βασανιζόμαστε αδικαιολόγητα. Έτσι, πολλά από αυτά που μας κρατούσαν αιχμάλωτους, διαγράφονται και αυτόματα, ως δια μαγείας, νιώθουμε ήρεμοι και πλημμυρισμένοι από ένα φως. Είναι το φως της ελπίδας που δημιουργείται μέσα από τα βάθη της ψυχής μας. Μέσα από το δικό μας «ναό», που όταν είναι φωτισμένος, μπορούν να έλθουν και να βρουν και άλλοι κοντά μας, την ασφάλεια που τους λείπει.

Έτσι στη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα, μπορούμε να προσφέρουμε προστασία και ασφάλεια και σε άλλους ανθρώπους, με την αγάπη μας. Είναι τότε που εμείς και το σπίτι μας, γινόμαστε ένας φιλόξενος χώρος για όσους χρειάζεται ν’ αυτοσυγκρωτήσουν τις δυνάμεις τους.

Όταν αποκοπτόμαστε από τους γύρω μας, εξαιτίας κάποιας αγχωτικής κατάστασης, τότε αποχωριζόμαστε από το ζωτικό ρεύμα της ζωής, παραμένοντας, έτσι, θύματα του Εγώ μας, αλλά και ανίκανοι να εξελιχθούμε και να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας.

Και όμως, τότε πρέπει να μάθουμε να υψώνουμε ένα «φωτεινό σπίτι», δηλαδή να δημιουργούμε μια καινούργια προσωπικότητα. Και αυτό, μπορεί να επιτευχθεί μ’ έναν απλό τρόπο, θέτοντας, μόνο κάποια ερωτήματα στον εαυτό μας: «Ποιος είμαι; Τι έχω καταφέρει; Πώς επέδρασσε η οικογένειά μου; Πώς ανατράφηκα; Ποιες είναι οι ρίζες μου;» κ.ο.κ. Και έτσι ερχόμαστε σ’ επαφή με τις ιδιαίτερες αρετές του συγκεκριμένου ζωδίου, βιώνοντας τα θετικά που παίρνουμε απ’ αυτό στην ζωή μας.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Χαρακτηριστικά Καρκίνου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
18 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
16 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
27 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα