Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης

Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης

Εδώ θα αναφερθούμε στο ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο καθώς αποκαλύπτει τη δυνατότητα του καθενός στο να δίνει και να παίρνει, να αγαπάει και να αγαπιέται.

kriosΣτον Κριό
Το άτομο αυτό είναι παρορμητικό στον έρωτα, ακολουθεί την τακτική της απευθείας προσέγγισης. Είναι εκδηλωτικό και χαρακτηρίζεται από πάθος. Ανυπομονεί να βρεθεί στην κρεβατοκάμαρα και είναι κυρίως ερωτευμένο με τον εαυτό του. Φλογερός εραστής στην αρχή έχει το ελάττωμα να βαριέται πολύ εύκολα στη συνέχεια. Ένα άλλο του χαρακτηριστικό είναι οι σύντομες αποδράσεις». Πίσω από το γοητευτικό προσωπείο του, με το οποίο εμφανίζεται στις κοινωνικές του συναναστροφές, εδώ στον έρωτα κρύβει έναν ιδεαλιστή που ικανοποιείται πολύ δύσκολα.


tavrosΣτον Ταύρο
Πρόκειται για υπομονετικό άτομο, που αγαπάει την πολυτέλεια και την καλοπέραση. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σπιτόγατος. Από τη στιγμή που θα συναντήσει κάποια που τον θα ικανοποιεί σεξουαλικά μπορεί να θεωρηθεί πιστός στον έρωτα. Η γήινη σεξουαλικότητά του προϋποθέτει έντονες συγκινήσεις. Γενναιόδωρος αλλά πεισματάρης μπορεί να είναι πολύ τρυφερός όταν βρεθεί με την κατάλληλη σύντροφο. Προτιμάει τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.


didimoiΣτους Διδύμους
Στην προκειμένη περίπτωση η Αφροδίτη θυμίζει μία πολύ κοινωνική πεταλούδα. Το άτομο είναι γοητευτικό έξυπνο και ανεξάρτητο. Αναζητάει μία σύντροφο που να τον διεγείρει καταρχήν διανοητικά. Ενδέχεται όμως να έχει πολλές μεταπτώσεις. Είναι δύσκολο να κατασταλάξει και να προσκολληθεί σε μία γυναίκα. Ο ασταθής αυτός λοιπόν άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για μακροχρόνιες σχέσεις. Για αυτό μην υπολογίζετε με σιγουριά ότι θα γίνει ο σύντροφος της ζωής σας.


karkinosΣτον Καρκίνο
Συναισθηματικό και αφοσιωμένο, ευμετάβλητο και ιδιότροπο, πρόκειται στην πραγματικότητα για άτομο συμπαθητικό και ευγενικό που εντυπωσιάζεται εύκολα. Είναι ντροπαλό στις ερωτικές σχέσεις, γι’ αυτό είναι συχνά ανταγωνιστικό. Εάν όμως, αποφασίσει ότι βρήκε τη σύντροφο που του ταιριάζει, πολύ δύσκολα απαλλάσσεται κανείς από αυτόν.


leonΣτον Λέοντα
Εδώ πρόκειται για μία εξωστρεφή και θερμή Αφροδίτη. Το άτομο είναι ρομαντικό και εύκολο ενθουσίαστο με διακυμάνσεις στα συναισθήματά του. Από τη μια μπορεί να δραματοποιεί τα πράγματα και από την άλλη να είναι έντονα σεξουαλικό. Απαιτεί να το προσέχουν και ενδέχεται να είναι πολύ κτητικό. Όταν όμως ερωτευτεί πραγματικά είναι πιστό και γενναιόδωρο.


parthenosΣτην Παρθένο
Αυτή η θέση Αφροδίτης θεωρείται δύσκολη Αυτός ο άνθρωπος αναλύει τα πάντα γύρω από τον έρωτα και τη σύντροφο του. Εάν διαπιστώσετε ότι η νέα σας γνωριμία πιστεύει σε πολύ υψηλά ιδανικά και έχει κρητική διάθεση απέναντι στον κόσμο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Αφροδίτη του να βρίσκεται στην Παρθένο. Συναισθηματικά είναι ανεξάρτητος και φλερτάρει με μεθοδικό τρόπο. Ικανοποιείται πολύ δύσκολα καθώς και σε αυτό το κομμάτι της ζωής του είναι τελειομανής.


zygosΣτον Ζυγό
Θεωρείται η καλύτερη θέση για έναν φύση ρομαντικό άνθρωπο. Ετούτο το άτομο έχει στοιχεία ευγένειας και ξέρει πως να ευχαριστεί τη σύντροφό του. Στην κρεβατοκάμαρά που ζει τον έρωτά του πρέπει όλα να βρίσκονται σε τάξη. Απεχθάνεται την τραχύτητα και τις χοντροκοπιές. Επίσης είναι ο άνδρας που σχεδόν αποβλέπει μέσω του γάμου να βελτιώσει την κοινωνική του θέση επιλέγοντας το πρόσωπο που θα τον βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου.


skorpiosΣτον Σκορπιό
Εδώ επικρατεί το πάθος και το μυστήριο. Αυτός ο άντρας έχει την τάση να θέλει να επιβάλλεται στις ερωτικές του σχέσεις. Είναι κτητικός εκφράζει τα συναισθήματά του με έντονο τρόπο, έχει έντονες σεξουαλικές ορμές και γενικά γίνεται ιδιαίτερα επιθυμητός. Από την άλλη με το πείσμα και την κτητικότητα του δεν πρέπει να τρέφει κανείς την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά του.


toxotisΣτον Τοξότη
Πρόκειται για άτομο που μπαίνει κατευθείαν στο «ψητό», προσεγγίζει το άλλο πρόσωπο με ευθύτητα, παρορμητικά, καλοπροαίρετα με ευγένεια και γι’ αυτό δημιουργεί πολλές ερωτικές σχέσεις. Ίσως γι αυτό να μη μένει σε έναν γάμο, καθώς η ελευθερία αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της ζωής του καθώς το κυνήγι του άλλου είναι ένα αγαπημένο του σπορ.


aigokerosΣτον Αιγόκερω
Εδώ ο έρωτας αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Το άτομο είναι γενικώς καχύποπτο και έχει την τάση να δημιουργεί δεσμούς από καθαρά συμφεροντολογικά κίνητρα. Επιδιώκει σταθερές σχέσεις, ώστε έχοντας εξασφαλίσει την προσωπική ζωή του να μπορεί ανενόχλητος να αφιερωθεί πλέον στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.


ydroxoosΣτον Υδροχόο
Ο έρωτας σε τούτον τον άντρα έχει απρόσωπο χαρακτήρα. Μπορεί οι ερωτικές του ιστορίες να ξεκινούν ξαφνικά αλλά μπορεί και ξαφνικά να τις τελειώσει όχι απαραίτητα και από φιλικές. Το ιδανικό γι’ αυτόν είναι να βρει τη γυναίκα που θα είναι φίλη και σύντροφο μαζί. Η κρεβατοκάμαρά του είναι περισσότερο τόπος για κουβεντούλα παρά για φλογερές ερωτικές συνευρέσεις. Στη χειρότερη περίπτωση γίνεται εντελώς αδιάφορος προς τη σύντροφό του.


ixthysΣτους Ιχθείς
Παθητικό, τρυφερό, ευσυγκίνητο αυτό το άτομο μπορεί να αφοσιωθεί απόλυτα στη σύντροφό του. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να μην αρκεστεί σε ένα μόνο γάμο καθώς έχει αρκετές απαιτήσεις από εκείνη, όπως να είναι μαζί του τρυφερή καλοσυνάτη περιποιημένη και περισσότερο από όλα πιστή.  
 


της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα