4ος οίκος και κάρμα

4ος οίκος και κάρμα

Στον τέταρτο οίκο υπάρχουν πολλά κρυμμένα πράγματα που πρέπει να βρεθούν και να ξεκαθαριστούν. Με ποιό τρόπο θα ρωτούσε κάποιος. Απλά με το να μάθουν οι άνθρωποι να ακούν την εσωτερική φωνή τους, καθώς αυτή η φωνή δουλεύει μέσω του τετάρτου οίκου και φυσικά μέσω της Σελήνης.

Από εδώ ανοίγεται το κανάλι της διαίσθησης από την οποία ξεπηδούν οι εμπνεύσεις, οι οποίες με τη σειρά τους στοιχειοθετούν το μέγεθος και την ποιότητα της δημιουργικότητας τους. Και δεν είναι καν αυτή η αναφορά μου υπερβολική αν ο ερευνητής σκεφθεί ότι ο επόμενος οίκος είναι ο πέμπτος μέσω του οποίου αποδεικνύεται το μέγεθος της δημιουργικότητας του.

Άλλωστε γι αυτόν το λόγο βρισκόμαστε εδώ στο γήινο εκπαιδευτικό σχολείο να δημιουργούμε… να έχουμε… και να είμαστε…

Έτσι λοιπόν, ο τέταρτος κρύβει τρομερά μυστικά για το παρελθόν μας και για τις τάσεις της παρούσας ζωής μας, καθότι δε μας περιγράφει μόνο τις συνθήκες που ζούμε στο πατρικό σπίτι, μας αποκαλύπτει και τις τάσεις μας για τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας, του δικού μας νοικοκυριού κ.λπ.

Μας περιγράφει επίσης και τις συνθήκες που ζήσαμε και ως ψυχοπνευματικές οντότητες, τη σχέση μας με τον Ουράνιο Πατέρα μας τότε και τώρα. Μας περιγράφει που δουλέψαμε συνειδητά για το καλό και που παραβήκαμε ή τείνουμε να παραβούμε τους ηθικούς νόμους (γήινους και Συμπαντικούς).

Όμως, μέσα σε αυτόν τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο που μας περιγράφεται από τον τέταρτο οίκο εκτός από τη θεϊκή παρουσία (παρεισφρέουν) εισχωρούν και άλλες παραπλανητικές δυνάμεις του νου, ωθώντας τον αδύναμο άνθρωπο σε λανθασμένα μονοπάτια (εκμετάλλευση, βιαιότητα, περιθωριοποίηση, μαγγανείες, μαγείες, ψευδοπροφητείες, κ.λπ.)

Καθώς λοιπόν, αποτελεί τον πλέον μυστικιστικό χώρο της ύπαρξης μας, καλό είναι εκτός από την αποκωδικοποίηση του και το ξεκαθάρισμα του να προσπαθούμε να τον κρατάμε επίσης καθαρό και λαμπερό.

Διότι ο τέταρτος οίκος μας εκτός από το φυσικό μας σπίτι, εκτός ότι αποτελεί τον οίκο του Δημιουργού Πατέρα μας "Ουκ είδατε ότι ναός θεού Έστε και Πνεύμα του θεού οικεί εν υμίν" (Α΄ προς Κορινθίους 3:16 ), μας δείχνει επίσης και τις συνθήκες της ζωής μας στη γενέτειρα μας πόλη, χώρα, φυλή μας.

Ωστόσο, στον τέταρτο οίκο βρίσκεται το "κλειδί" για τη λογική διεκπεραίωση και διαχείριση όλων εκείνων των πραγμάτων που συνδέονται με την ιδιωτική ζωή μας.

Επίσης μας υποδεικνύονται και οι συνθήκες ζωής κατά το δεύτερο ήμισυ του βίου μας. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη που τα βαθύτερα συναισθήματά, οι αξίες και τα προσωπικά θέλω των περισσοτέρων ανθρώπων ανασύρονται στην επιφάνεια κατ αυτήν τη χρονική περίοδο τους.

Ίσως, επειδή τότε συνειδητοποιούν ότι όλα γύρω τους κάποια στιγμή πεθαίνουν και ότι ως θνητοί αυτή είναι και η δική τους μοίρα.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
18 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
16 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
27 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα