Πόσο «στα πάνω σας» είσαστε;

ΠΟΣΟ «ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ» ΕΙΣΑΣΤΕ

(...με οδηγό τις πλανητικές διελεύσεις)

Υπάρχουν μερικές καθημερινές εκφράσεις οι οποίες προδίδουν την ψυχολογική μας κατάσταση και οδηγούν κάποιους «εκ του ασφαλούς» να μας αντιμετωπίζουν ανάλογα.

Ένα αινιγματικό μας χαμόγελο ίσως αποτρέψει κάποιον που δε θέλουμε. Ενώ η φράση «σπάζω οτιδήποτε πιάνω στα χέρια μου» προδιαθέτει αρνητικά στο να μας εμπιστευτούν, όπως για παράδειγμα την μεταφορά ενός πολύτιμου σερβίτσιου.

Όμως, τέτοιου είδους εκφράσεις συνήθως αποτελούν το αποτέλεσμα ορισμένων πλανητικών διελεύσεων.

Συχνά λέμε «νιώθω τόσο τεμπέλικα σήμερα, που να μη μπορώ να κουνηθώ» ή «δε συνηθίζω να παίρνω πρωινό, αλλά σήμερα μου φαίνεται ότι θα το κάνω. Η τεμπελιά και υπερκατανάλωση είναι σίγουρα δουλειές της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο κάποιου.

Για παράδειγμα, αν η διέλευση της Αφροδίτης σχηματίζει όψη τριγώνου με τη γενέθλια Σελήνη τότε μπορεί το άτομο να αγοράσει κάτι αυθόρμητα, απλά γιατί το είδε στις προθήκες ενός καταστήματος ή σε μία περίοπτη θέση κοντά στο ταμείο κ.λπ χωρίς να λάβει υπόψη την πρακτική αξία του αντικειμένου που αγοράζει. 

Η άλλη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι ότι προτρέπει κάποιον για περισσότερη κοινωνική ζωή. Έτσι, δε χρειάζεται να απορεί κανείς γιατί με αυτήν τη διέλευση δέχεται πολύ περισσότερες προσκλήσεις από πριν. 


Σήμερα μήπως βλέπετε κάποιον περισσότερο ομιλητικό ή υπεραπασχολημένο; Α ναι, τότε αναζητήστε τη θέση του Ερμή, αλλά πάντως είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε πότε ένας πλανήτης επηρεάζει το γενέθλιο Ερμή του ή ο Ερμής κάποιον άλλο πλανήτη.

Όμως τι συνέβη και ήλθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου σας τόσο «φουσκωμένος»; Μην ψάχνετε για λάθη στο μετρητή. Ψάξτε να βρείτε τις διελεύσεις του Ερμή (συνόδους, τετράγωνα, αντιθέσεις). Ίσως τότε μονολογήσετε «εγώ φταίω, γιατί δεν κράτησα το στόμα μου κλειστό…».


ΠΟΣΟ «ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ» ΕΙΣΑΣΤΕ


Αν δείτε κάποιον απρόσεχτο, ζημιάρη και άτσαλο, που ίσως και να τον ακούσετε να λέει «ότι πιάνω στα χέρια μου χαλάει» το μυαλό σας πρέπει να πάει προς το γενέθλιο ή διελαύνοντα Άρη.

Σε αυτήν την περίπτωση, συμβουλέψτε τον ότι κρατάει μέσα του ενέργεια που θα πρέπει να την εξωτερικεύσει και γι αυτό συμβαίνουν αυτά. Τρόποι εκδήλωσης αυτής της ενέργειας είναι ο αθλητισμός ή κάποια χειρωνακτική εργασία.

 

Αν δείτε κάποιον με την αισιοδοξία και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του να ξέρετε ότι είναι σημάδια μιας διελαύνουσας όψης του Δια.

Αν πάλι ακούσετε τη φράση «Μπορώ να τα καταφέρω» ή «σήμερα είμαι σε καλή φόρμα» μην καθυστερείτε, βιαστείτε πριν εξασθενήσει η όποια όψη του Δία, να του ζητήσετε ή να του αναθέσετε να αναλάβει κάτι δύσκολο το οποίο αρνούνται κάποιοι άλλοι.

Και μη σκεφτείτε ότι μπορεί να νομίσει ότι τον εκμεταλλεύεστε, διότι θα τα καταφέρει χωρίς να κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες.

Έχετε προσέξει ποτέ κάποιο άτομο να έχει θλιμμένη όψη στα μάτια του, αν και φαίνεται ότι περνά κάποια ευχάριστη περίοδο όπου καμία δυστυχία δεν τον σκιάζει; Σκεφτείτε αμέσως το γενέθλιο η διελαύνοντα Κρόνο.

Αλλά πριν μιλήσετε με σιγουριά γι αυτό, κάντε προηγουμένως τις παρατηρήσεις σας με σχολαστικότητα, καθώς οι Κρόνιοι άνθρωποι δε συνηθίζουν να συζητούν τα προβλήματά τους.

Αν τηλεφωνήσετε κάποια μέρα στη μητέρα σας και της πείτε «γεια σου μητέρα» και αυτή απαντήσει «ποιος είναι;» ή αν δείτε κάποιον που δε μπορεί να αποφασίσει ή δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου ή στυλώνει τα μάτια του σε ένα σημείο και μένει εκεί με απλανές ύφος ή ενώ εσείς του μιλάτε αυτός σκέπτεται τα δικά του, τότε αναζητήστε τον Ποσειδώνα του.

Αν ακούσετε τις φράσεις: «τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι πολύ νευρικός» η «δεν κοιμήθηκα καλά» ή βλέπετε ξαφνικά κάποιον να νευριάζει με την ένταση, για παράδειγμα του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης του γείτονα ή κάποιον που αναμένει κάποια αποτελέσματα και κινείται σαν ελατήριο ψάξτε για τη θέση του Ουρανού του.

Αν κάποια μέρα δείτε ένα γνωστό σας πρόσωπο, που σχεδόν πάντα δείχνει περιθωριακός, να ορθώνει ξαφνικά το ανάστημά του να παίρνει αποφάσεις και να αναπτύσσει πρωτοβουλίες, σκεφτείτε κάποια έντονη επιρροή του Ήλιου του.

Οι επιδράσεις που δεχόμαστε από τη διέλευση της Σελήνης είναι στιγμιαίες, αλλά πάντως, επηρεάζουν τη διάθεσή μας κατά τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα.

Αν δείτε λοιπόν, κάποιον να πιέζει ανθρώπους και καταστάσεις και στο τέλος να μη μένει και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ψάξτε να βρείτε μία όψη Σελήνης. Είναι η περίπτωση «αυτός σήμερα είναι με τα φεγγάρια του».

Οι όψεις του Πλούτωνα με τους γενέθλιους πλανήτες έχουν μία αρκετά μεγάλη διάρκεια επιρροής, αλλά είναι και τόσο υπόγειες ώστε να καταστεί δύσκολη η παρατήρηση του σε καθημερινή βάση.

Πάντως, αν ο Πλούτωνας, για παράδειγμα σχηματίζει όψη συνόδου, με τη γενέθλια Σελήνη ή τον Ήλιο, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τη μοναχικότητα που προτιμά να έχει το άτομο.  

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο