Ο Δίας στο Σκορπιό και oι προοπτικές

Ο Δίας στο Σκορπιό και oi προοπτικές

Ένας μήνας από σήμερα μένει περίπου για τον Δία στο Σκορπιό. Καλοσυνηθήσαμε στις αβρότητες, ας δούμε τώρα πώς θα χωνέψουμε και τους αμίλητους τύπους.

Μερικά πράγματα που μπορούμε να περιμένουμε με τον Δία στο Σκορπιό:

 1. Την ενδυνάμωση της φιλίας

 2. Την επιτυχία σε όσους ρισκάρουν

 3. Την αποτυχία σε όσους μιλούν πολύ και πράττουν λίγο

 4. Την επιτυχία όσων κάνουν τη δουλειά τους χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες

 5. Διεύρυνση των εμπειριών μας στον αισθηματικό τομέα ή τις ερωτικές εμπειρίες

 6. Επενδύσεις σε οικονομικά που θα μπορούσαν να αποδώσουν (αρκεί η είσπραξη να γίνει όσο ακόμη ο Δίας θα είναι σ' αυτό το ζώδιο)

 7. Ρίσκα σε επιχειρήσεις για ολική αλλαγή δομών και νοοτροπίας

 8. Ευκαιρίες σε εξαγορές και συγχωνεύσεις

 9.  Περισσότερες ευκαιρίες για τους "πονηρούς" για να έχουν παραστρατήματα και εμπειρίες

 10. Περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά σε τομείς που σχετίζονται με την προστασία (π.χ. security)

 11. Εύνοια για επέκταση επιχειρήσεων με χρήση χορηγιών και δανείων (αρκεί να συνηγορεί και ο υπόλοιπος χάρτης)

 12. Εύνοια και επιτυχία από την επίδειξη αφοσίωσης (δεν είναι καιρός για αντιρρήσεις στα αφεντικά, περιμένετε τον Δία στον Τοξότη για τέτοια)

 13. Επιτυχία σε συγγραφικές προσπάθειες με θέματα αστυνομικά ή μυστηρίου

 14. Επιτυχία σε σεμινάρια και μαθήματα που έχουν σχέση με την ατομική ψυχολογία και την ψυχανάλυση

 15. Διάσωση από τις κακοτοπιές με τη βοήθεια αφοσιωμένων φίλων (γενικά με τον Δία στο Σκορπιό η αφοσίωση σώζει και η προδοσία καταστρέφει)

 16. Επιστροφή του ερωτισμού στα social media αλλά και επιτυχία καλλιτεχνών και διαφημίσεων που θα ρισκάρουν στην τέχνη του πιο βαθέος και με υπονοούμενα ερωτισμού

 17. Εύνοια σε επαγγέλματα που αφορούν διαχείριση χρημάτων τρίτων, π.χ. λογιστές, οικονομικοί διευθυντές κλπ

 18. Μία μερική επανάκαμψη του χρηματιστηρίου

 19. Ευνοείται το συγκεντρωτικό management και οι άνθρωποι για τις δύσκολες αποστολές

Αυτά και άλλα πολλά για το επόμενο έτος του Δία.

Όσον αφορά τις οικοθεσίες:

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 1ο οίκο σας
Τότε είναι ευκαιρία να αθληθείτε περισσότερο, να κάνετε εκείνα τα extreme sport που θέλατε και να αλλάξετε την εμφάνιση σας όπως καιρό περιμένατε. Η νέα εντύπωση που θα κάνετε δε θα έχει τόσο σχέση με τη λάμψη των μαλλιών σας (δεν είστε Λέοντες) όσο με την λάμψη που θα ξαναφανεί φέτος στα (τις περισσότερες φορές) κατάμαυρα μάτια σας.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στο 2ο οίκο σας
Τότε είναι ευκαιρία να δουλέψετε πάνω στην εργασία σας. Μάθετε καινούριες δεξιότητες που δεν τολμούν να αναλάβουν οι άλλοι, κινηθείτε χωρίς τυμπανοκρουσίες και αποκομίστε πρόσθετα εισοδήματα κάνοντας και λίγο τα στραβά μάτια στην τήρηση του νόμου. Δουλειές σε θέσεις ασφαλείας ή στην αστυνομία μπορεί να σας βοηθήσουν.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 3ο οίκο σας
Είναι ευκαιρία να γίνετε πιο παρατηρητικοί. Θα προσέχετε φέτος τους γύρω σας περισσότερο από συνήθως, θα "κατασκοπεύτε" ίσως και λίγο και μέσα από αυτή τη διαδικασία πολλά θα μάθετε για την φύση των ανθρώπων. Εύνοια στα αδέλφια και τους άμεσους συγγενείς σας στα οικονομικά μπορεί να βοηθήσουν και σας. Μιλήστε στους φίλους και τους γνωστούς για πράγματα πιο προσωπικά σας, ίσως ανοικτούν κι αυτοί μαζί σας.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 4ο οίκο σας
Είναι ευκαιρία να ανακαινίσετε κάποιο σπίτι ή να επενδύσετε σε κάποιο νέο, χρησιμοποιώντας ίσως και λεφτά τρίτων ή παίρνοντας κάποιο μικρό δάνειο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην ανοιχτείτε για μεγάλο διάστημα, γιατί ο Δίας στο Τοξότη του χρόνου δε θα βοηθήσει πολύ στην ξεπλήρωση του δανείου.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 5ο οίκο σας
Είναι καλή περίοδος για τους τολμηρούς ερωτικά ή για τους καλλιτέχνες. Καθώς η εποχή μας είναι μάλλον καθώς πρέπει είναι λίγο τολμηρό να ενθαρρύνουμε λέγοντας ότι η ερωτική αίσθηση και το θράσος θα δώσει περισσότερη επιτυχία φέτος σε σας. Είναι σα να σας ενθαρρύνουμε να γίνετε πιο τολμηροί επί τούτου. Σίγουρα ο Σκορπιός δε θα το κάνει αυτό βέβαια με τρόπο που να το βλέπουν οι γείτονες. Εσείς ξέρετε.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 6ο οίκο σας
Τότε είναι καλή ευκαιρία να κερδίσετε από τη δουλειά σας. Με το να μείνετε παρά πάνω ώρες στη δουλειά και να κάνετε υπερωρίες θα κερδίσετε φέτος, καθώς θα δείξετε αφοσίωση αλλά θα νιώσετε και ικανοποίηση από το πέρας των εκκρεμοτήτων σας. Το σίγουρο είναι ότι φέτος δεν υπάρχει διπλωματία, κερδίζει αυτός που την κρίσιμη ώρα παίρνει το ρίσκο που χρειάζεται. Και σε σας αυτό ισχύει στα εργασιακά σας.

Εάν ο Δίας βρίσκεται φέτος στον 7ο οίκο σας
Πιθανόν να δει επιτυχίες ο σύντροφος σας, που θα επηρεάσουν και σας. Νέες συνεργασίες με άτομα που είναι αρκετά στα πράγματα ώστε να θεωρούνται «καπάτσα» ίσως σας βοηθήσουν να λύσετε οικονομικά σας προβλήματα και να σας δώσουν την αίσθηση ότι βρήκατε κάποιον που μπορείτε να βασίζεστε επάνω του στα δύσκολα. Προσοχή μην πάρετε ελαφρά το ενδιαφέρον όμως κάποιου για σχέση γιατί η κατάσταση θα γυρίσει μπούμερανγκ σε σας. Δεν είναι χρονιά για ελαφριές σχέσεις η φετινή.

Εάν ο Δίας βρίσκεται φέτος στον 8ο οίκο σας
Ίσως σας προτείνουν να πάρετε κάποιες μετοχές ή κάποιο μέρισμα στη δουλειά σας ή έχετε να κερδίσετε από εισοδήματα τρίτων που για λίγο θα βοηθήσουν και σας. Καλή περίοδος να δουλέψετε πάνω σε οικονομικά επαγγέλματα (λογιστές, χρηματιστήριο, τράπεζες, κλπ), αλλά και να φυλάσσετε απλά τα χρήματα άλλων (security). Συμβόλαια κληροδοτημάτων είναι καλό να γίνουν, εάν έχετε τέτοιες δυνατότητες, ενώ εάν εμπιστεύεστε το σύντροφο σας, μάλλον τα οικονομικά σας θα δέσουν περισσότερο.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 9ο οίκο σας
Εργασίες και σπουδές σε θέματα ψυχολογίας ή πρακτικής αυτογνωσίας ίσως σας ενδιαφέρουν. Πιθανόν επίσης να υποστηρίξετε κάποιες πιο απόλυτες ιδεολογίες, καθώς δε θα σας ικανοποιούν πολύ οι ως τώρα μεσοβέζικες λύσεις. Εύνοια από συγγενείς στο εξωτερικό μπορεί να έρθει αργότερα και σε σας (η θεία από το Σικάγο). Ή μπορεί να πάτε στο εξωτερικό και να σας δοθούν εκεί μέρος και δουλειά για να ξεκινήσετε.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 10ο οίκο σας
Είναι περίοδος επιτυχίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Η πελατεία θα αυξηθεί φέτος χωρίς πολλές διαφημίσεις, ενώ τα μυστικά που θα έρχονται σε σας στα πλαίσια της δουλειά θα αυξηθούν ιδιαίτερα. Θα μάθετε πολλά πράγματα που κρύβουν άλλοι στα πλαίσια της δουλειάς σας κι αυτό θα σας δώσει ιδιαίτερη δύναμη. Ηγετικές θέσεις σε οργανισμούς που απαιτούν ριζική αναδιάρθρωση ίσως σας ανοιχτούν.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 11ο οίκο σας
Ίσως βρείτε επιτυχία σε έναν όμιλο φίλων και συνοδοιπόρων που θα έχουν τόλμη να κάνουν μεγάλα ρίσκα. Μεγάλες τομές σε κόμματα και συλλόγους ευνοούνται αρκεί να μην ξεχειλώσουν σε διάρκεια και να ολοκληρωθούν όσο ο Δίας είναι στο Σκορπιό. Μυστικότητα και δράση χωρίς ανακοινώσεις θα είναι το μυστικό για τη σύσταση σωματείων, συλλόγων ή ακόμη και πολιτικών κομμάτων. Πιθανόν κάποιες συμφωνίες συνεργασίας να θεωρηθούν αιρετικές κι ότι συνιστούν ύπουλο χτύπημα ή προδοσία.

Εάν ο Δίας θα βρίσκεται φέτος στον 12ο οίκο σας
Ίσως καταφέρετε σημαντική πρόοδο στον τομέα της θεραπείας και της αυτογνωσίας, εάν είστε θεραπευτές. Νέες μέθοδοι εναλλακτικής θεραπείας με ριζικά αποτελέσματα ίσως παρουσιαστούν και τις ακολουθήσετε ή ίσως γίνετε εκπρόσωποι μιας πιο ριζικής στάσης στα θέματα της πίστης ή/και της εκκλησίας. Ευνοείται η συμπαράσταση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και η διατήρηση της εμπιστοσύνης τους ως γενικότερο καρμικό σας κέρδος.


του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
28 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
11 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
0 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα