Δίδυμοι | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Δίδυμοι | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Διδύμους η χρονιά ξεκινάει με ανάδρομο τον κυβερνήτη σας και στο απέναντι ζώδιο από σας. Σύντομα όμως αναδρομεί ήδη από τις 3 Ιανουαρίου, συμβολικά όμως δείχνει ότι η χρονιά έχει να κάνει με πράγματα που παραλείψατε να κάνετε στο παρελθόν και ενδεχομένως έχετε αμελήσει σε σχέσεις και συνεργασίες και πρέπει να τους ξαναδώσετε την προσοχή που τους αρμόζει.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα έχει αρκετό τρέξιμο σε πρακτικά ζητήματα, κυρίως ρύθμιση οικονομικών θεμάτων που αφορούν οφειλές, δάνεια, λογαριασμοί, νέα συμβόλαια ΔΕΗ, αλλαγές προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, πράγματα που δεσμεύουν γενικά το κεφάλαιο σας σε πάγια έξοδα και σας κάνουν να νιώθετε φυλακισμένοι επειδή δεν μπορείτε να επενδύσετε το κεφάλαιο σας εκεί που επιθυμείτε. Αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ευνοϊκές ρυθμίσεις συχνά η τάση σας να μην ακούτε και δεύτερη γνώμη και να κάνετε του κεφαλιού σας ίσως σας στερήσει τις μεγάλες οικονομίες. Μάθετε επίσης να μην αγνοείτε κι όσους σας λένε να περιμένετε λίγο να δείτε προς τα πού θα πάει η κατάσταση.

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους δίνει αρκετές ευκαιρίες να βγάλετε ένα γρήγορο κέρδος, όμως περιέχει και πολλές αστοχίες, καθώς φαίνεται ότι πάνω στη βιασύνη σας θα βγείτε λίγο άγαρμπα στη γύρα για τη διεκδίκηση ενός κέρδους. Παρόλα αυτά από όσα θα δείτε να συμβαίνουν στους γύρω σας, ίσως μπορέσετε να αντλήσετε γνώση, ώστε να βρείτε νέους τρόπους να δουλεύετε και σεις, έστω και αν δεν είστε στον ίδιο τομέα.

Η σύνοδος Δία Ουρανού ίσως και να μην είναι για σας το καλύτερο δυνατό καθώς ίσως δημιουργήσει θέματα ψυχολογικής υγείας, όμως από την άλλη μπορεί να σας φέρει και κρυφές σχέσεις - ή απλά κρυφές προσδοκίες για σχέσεις - με άτομα από εξωτερικό για τις οποίες δε χρειάζεται να βγάζετε και πολλές ανακοινώσεις. Εν τέλει ίσως δημιουργήσει σε σας μία επιθυμία να το σκάσετε και να δραπετεύσετε από όλα.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο συντηρητικό και το βιώνετε ίσως σαν επανάληψη του προηγούμενου έτους. Οι κοινοτυπίες που επαναλαμβάνονται στα οικογενειακά και ερωτικά σας θέματα θα σας πλήξουν μέχρι θανάτου κι ίσως αναζητήσετε πιο "διαστροφικές" εναλλακτικές να απασχολήσετε το μυαλό σας, το οποίο ίσως θα βαριέται σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη ίσως είναι καλή περίοδος τότε να βγάλετε αυτή την ανία σας στο να γράψετε ένα βιβλίο.

Το φθινόπωρο δείχνει να επανέρχονται τα οικονομικά θέματα στη ζωή σας, αλλά αυτή τη φορά προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε πιο μεθοδικά. Κι αν και δε βοηθάνε οι συνθήκες, και πολλά πράγματα δεν τα έχετε σαν πληροφορίες ή σας τα λένε θολά, αν επιμείνετε αρκετά ίσως βρεθεί διέξοδος καλυτέρευσης - μία πιθανή εξ' αυτών να είναι για σας και η αλλαγή σπιτιού για μείωση των εξόδων.

Η χρονιά τελειώνει τουλάχιστον αρκετά πιο αισιόδοξα και με περισσότερο δύναμη να πείσετε τους άλλους. Κι αν και τα εμπόδια των συντηρητικών ανθρώπων γύρω σας που προσπαθούν να σας φρενάρουν θα παραμείνουν, ένα ταξίδι με ένα σύντροφο ή ένα νέο αντικείμενο σπουδών ίσως σας κάνει να ξεχαστείτε και να αναθαρρήσετε.

Γενικά η χρονιά αυτή έχει αρκετές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα και απαιτεί από σας αρκετά καλή ψυχική κατάσταση για να τα βάλετε σε μία τάξη. Η έλλειψη καλής διάθεσης επηρεάζει το μυαλό σας και το οδηγεί να παίρνει λάθος αποφάσεις που έχουν οικονομικές επιπτώσεις κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξέρετε και να το ρυθμίσετε.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum