Δίδυμοι | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

didimoi

από την Εσμεράλδα Δόσι

Για σας τους Διδύμους ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών που σχετίζεται με τους άλλους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τα οικονομικά σας είτε με χρήματα από τη δουλειά σας, είτε από κάποια κληρονομιά, από κάποιο δάνειο που θα ζητήσετε ή από χρήματα του συντρόφου σας.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα, θα βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών και θα σας βοηθήσουν να έχετε πειθαρχία, τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στα αισθηματικά, για να τα βάλετε σε τάξη, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Θα είστε εσωστρεφείς, θα έχετε την ανάγκη να δείτε βαθιά μέσα σας, να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεών σας, εάν οι επιλογές που κάνετε στη ζωή σας συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας, εάν αυτό που έχετε στη ζωή σας εκφράζει και σας κάνει χαρούμενους.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου ο Κρόνος θα κινείται στον 9ο οίκο σας, στον Υδροχόο και ίσως φέρει καθυστερήσεις, δυσκολίες στις σπουδές, εάν έχετε αφήσει εκκρεμότητες στην απόκτηση πτυχίων, στην αντιμετώπιση νομικών θεμάτων, θα είναι ένα διάστημα που θα βοηθήσει να κατανοήσετε τους νόμους της κοινωνίας και να προσπαθήσετε να αναλύσετε πιο βαθιά τον εαυτό σας, πιθανόν να αλλάξετε και την φιλοσοφία για τη ζωή σας.

Ο Ουρανός από τον 12ο ηλιακό οίκο σας βοηθάει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν, να ανοίξετε και να ετοιμάσετε νέους δρόμους για το μέλλον. Ο Ουρανός φέρνει στην επιφάνεια στοιχεία από το παρελθόν που βρίσκονται βαθιά στο υποσυνείδητο σας και δεν αντέχετε να αντιμετωπίσετε. Η καλύτερη λύση θα ήταν η ψυχοθεραπεία και η δημιουργικότητα, προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές και να μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Ο Ποσειδώνας από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθάει στη δημιουργία, την καλλιτεχνία, όμως θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε πιθανόν εξαπατήσεις από άτομα που σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανόν να αποκαλύψουν κάποιο μυστικό σας και να σας εκθέσουν, με αποτέλεσμα να χάσετε ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε να είστε σεμνοί, ταπεινοί και ειλικρινής, αποφύγετε να είστε εγωιστές και ματαιόδοξοι γιατί θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες.

Η επιρροή της Σεληνιακής και της Ηλιακής έκλειψης στο Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 και στις 14 Δεκεμβρίου 2020 θα ενεργοποιήσουν τον έβδομο οίκο σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές και θα φέρουν ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου θα ανοίξει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Ίσως θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο, να αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας και να εξελιχτείτε.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, αυτό το διάστημα θα έχετε την ανάγκη να επανεξετάσετε προσωπικά σας θέματα, ίσως έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, αποφύγετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ή αισθητικές επεμβάσεις.

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας το φθινόπωρο, που σχετίζεται με τις φιλίες, τις ομάδες, την τεχνολογία, μπορεί να έχετε προβλήματα με κάποιον φίλο σας ή μπερδέματα με κάποια ομάδα. Ίσως ένας φίλος σας αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σας, να είστε χαμηλών τόνων, ίσως αναθεωρήσετε τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα και απομακρυνθείτε για λίγο.

 

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

dosi-esmΕσμεράλδα Δόσι

Σπούδασα Χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψα και αγάπησα, την Αστρολογία. Διαπίστωσα πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Μελετώντας την Αστρολογία τις ενέργειες των πλανητών και πώς αυτό επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την προσωπικότητά μας μπορούμε να ωφεληθούμε και να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και να προστατευτούμε από τις δύσκολες. Αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη, μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις τόσο για το χαρακτήρα όσο και για τις κατευθύνσεις στη ζωή μπορούμε να αντλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που μας αφορά να κατανοήσουμε τις αντιδράσεις μας και να μπούμε στο Ψυχικό μας κόσμο.

Έτσι, από το 2012 ξεκίνησα σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογία, Συναστρία, μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο συνεχίζω να παρακολουθώ και να μαθαίνω ότι νέο υπάρχει για την αστρολογία. Συνεργάζομαι και αρθρογραφώ σε διάφορα site, εφημερίδες και περιοδικά.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
12 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
17 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum