Δίδυμοι | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Δίδυμοι | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Διδύμους η χρονιά ξεκινάει με αρκετές περιπλοκές καθώς έχετε πολλές γραφειοκρατικές διεργασίες να τακτοποιήσετε οι οποίες σας παίρνουν χρόνο. Γενικά νιώθετε μπλοκαρισμένοι στα πρωτόκολλα και τις νομικές λεπτομέρειες των πραγμάτων και δείχνετε να δυσανασχετείτε. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη βέβαια κυρίως για να προφυλαχθείτε από πιθανούς μελλοντικούς κινδύνους σε εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας. Ασφαλιστήρια συμβόλαια, ενοικιοστάσια ή συντήρηση σπιτιών ίσως είναι μέρος αυτής της διαδικασίας.

Η άνοιξη δείχνει να είναι πιο τολμηρή, υπό την έννοια ότι εκφράζετε πιο ανοικτά τις προθέσεις σας στους άλλους και διεκδικείτε περισσότερο να σας ακούσουν. Ωστόσο δε θα είναι χωρίς αντιρρήσεις τα σχέδια σας, ιδιαίτερα από την πλευρά μελών της οικογένειας που έχουν άλλα σχέδια για τη διαχείριση οικογενειακών πόρων. Κάποια ερωτικά φλερτ είναι πιθανόν να σας ανανεώσεουν, έστω κι αν μείνουν στο επίπεδο του φλερτ, χωρίς τα υπόλοιπα περαιτέρω. Το σπίτι σας ωστόσο αναμένεται να είναι πιο ανοικτό και με περισσότερους καλεσμένους από ότι το προηγούμενο τρίμηνο της χρονιάς.

Το καλοκαίρι δείχνει ακόμη πιο ενδιαφέρον για σας με πολλές από τις ιδέες σας να υλοποιούνται από άτομα του περιβάλλοντος σας και σας να λειτουργείτε περισσότερο σα συμβουλάτορας τρίτων, έχοντας χαρά μέσα σας όμως που βλέπετε η καθοδήγηση σας να πιάνει τόπο. Οι παρέες ίσως ζητήσουν την παρουσία σας σε χώρο διακοπών αλλά εσείς, παρά το ότι τω πνεύματι θα είστε κοντά τους, μάλλον θα προτιμήσετε την παρουσία του συντρόφου με τον οποίο ίσως πιθανόν προσπαθήσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Το φθινόπωρο αναμένεται πιο πρακτικό με πολλές εργασιακές εκκρεμότητες να ρυθμίζονται μέσα από ομαδική εργασία, στην οποία δεν είστε και τόσο καλοί καταρχήν, αλλά θα κάνετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε αυτή την περίοδο. Θετική η συνεισφορά των συνεργατών, ενώ και η σχέση σας θα σας δώσει τον απαραίτητο χώρο δράσης, χωρίς να δυσκολεύει πολύ την επίτευξη αποτελέσματος. Δυσκολίες επικοινωνίας, εντάσεις σε καθημερινές συναλλαγές ή δυσκολίες στην επίτευξη καθημερινών συναντήσεων ίσως χαρακτηρίσουν την καθημερινότητα σας, ενώ μυστικότητα ίσως απαιτηθεί για τις καθημερινές σας πρωτοβουλίες. Υλικό κέρδος σίγουρα μπορεί να αναμένεται, αν δείξετε αφοσίωση και επιμονή και μάθετε να έχετε κλειστό το στόμα σας - πράγμα ομολογουμένως δύσκολο για σας.

Η χρονιά θα τελειώσει με μία επιστροφή στο παρελθόν, δηλαδή γραφειοκρατικές διαδικασίες που νομίζατε ότι έχετε αφήσει πίσω, αλλά θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας στο τέλος του έτους. Ωστόσο η δεύτερη ανάγνωση τώρα θα είναι για καλό και με τη βοήθεια ανθρώπων που θέλουν να σας βοηθήσουν ίσως προκύψουν υλικά κέρδη. Μία σταθερή σεξουαλική σχέση επίσης ίσως εκτονώσει τις εντάσεις σας αυτό το διάστημα, με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλεια με τη φυσική τους παρουσία κοντά σας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum