Ζυγός | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Ζυγός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Ζυγούς η χρονιά έχει αρκετές προκλήσεις ήδη από την αρχή της. Με οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια μόλις λίγες μέρες πίσω σας να αφήνει πρόσφατα σημάδια ίσως και με κάποιο θέμα υγείας, το πείσμα είναι ίσως το μόνο που σας κάνει να προχωράτε, αλλά ίσως και η καπατσοσύνη, που αν και δεν είναι εγγενές στοιχείο σας, αναγκάζεστε πολλοί και πολλές από σας να αναπτύσσετε για την επιβίωση σας. Πάντα με το όνειρο μιας καλύτερης τύχης, μία εξόδου στο εξωτερικού, ενός ρομαντικού ταξιδιού ή μιας ρομαντικής αγάπης, κρατάτε όσο μπορείτε το ηθικό σας ψηλά παρά τις δυσκολίες. Οι πρώτοι μήνες της χρονιάς θα κυλήσουν μέσα σε αυτόν τον τόνο προσπαθώντας να ισορροπήσετε το στρες με την ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Η άνοιξη αλλάζει λίγο το κλίμα με κάποια ασάφεια αν αυτό θα είναι θετικό ή αρνητικό απολογιστικά γιατί από τη μία φαίνεται να βρίσκεται ένα ασφαλές λιμάνι, μία δραστηριότητα ή σχέση που σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ξεκρέμαστη - κάτι που ομολογουμένως έχετε ανάγκη αυτή την εποχή - και στην οποία δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, έχοντας ίσως παράλληλα το μάτι σας στραμμένο και σε ένα πρόσωπο στο περιβάλλον που, ενώ δεν βρίσκεστε μαζί του, δείχνει να έχετε αμοιβαία κατανόηση μεταλύτερη του δέοντος. Όλα αυτά όμως πάνω που πάνε να χτίσουν κάποιες προοπτικές θα βρουν μπροστά τους τις εκλείψεις που φέτος στον άξονα του ζωδίου σας φαίνεται ότι θα βαλθούν κυρίως για τα πρώτα δύο δεκαήμερα να σας ακυρώνουν σχέδια και να σας βάζουν πάλι να ψάχνετε. Στο παιχνίδια αυτό ίσως παίζει ρόλο και κάποιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που εποφθαλμιά τη δική σας θέση είτε εργασιακά είτε στην προσωπική σας ζωή και με το οποία έχετε και διαφορά αντιλήψεων σε σχέση με το ζήτημα της αξιοπρέπειας.

H σύνοδος Δία Ουρανού τον Απρίλιο δείχνει να σας επηρεάζει σε θέματα ψυχολογικά καθώς μία αλλαγή στο περιβάλλον σας μπορεί να βιωθεί ως προδοσία από κάποιο οικογενειακό ίσως πρόσωπο αλλά ίσως ακόμα και από κάποιον που νομίζατε ότι σας συμπαθεί στη δουλειά.

Το καλοκαίρι ίσως γυρνάει σε πιο ασφαλή νερά, ίσως σε μία βελτίωση της σχέσης σας με τον πατέρα και προσπαθώντας να αποκαταστήσετε σχέσεις που θα σας κάνουν να πάρετε πάλι πίσω μία στοργή που ψάχνετε αρκετό καιρό τώρα ματαίως. Ο Δίας στους Διδύμους σίγουρα βελτιώνει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι ιδιαίτερα για τα δύο πρώτα δεκαήμερα που δέχτηκαν και την επιρροή των εκλείψεων, όμως άλλα προβλήματα, που έχουν ίσως σχέση με την αδυναμία εύρεσης εργασίας ή με θέματα υγείας, φαίνεται ότι δε θα σας αφήνουν να χαρείτε αναπόσπαστοι την ελευθερία σας. Πολύς ενθουσιασμός και γιορτή στην οικογένεια πάντως, σε βαθμό υπερβολής, αλλά ίσως κι αυτό να είναι κάτι που το χρειάζεστε για να γεμίσετε μπαταρίες.

Αρκετά καλύτερο καταρχήν το φθινόπωρο - που είναι έτσι κι αλλιώς η εποχή σας - σας βρίσκει ίσως και σε μία υψηλότερη κοινωνική θέση, με τη διαφορά ότι ευθύς εξαρχής αδυναμίες δικές σας - ίσως και θέματα ευχέρειας σωματικής κίνησης - μπορεί να σας εμποδίσουν να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κάνουν πολύ σύντομη την διάρκεια της επιτυχίας σας. Ένα άλλο ζήτημα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η σχέση με τα κοινωνικά μέσα, που πιθανόν να ασκήσουν ένα ύποπτα διαβρωτικό ρόλο στις προσπάθειες σας, ιδιαίτερα, αν προσπαθείτε να δείξετε κάποια δουλειά σε μέσα ενημέρωσης.

H χρονιά είναι αλήθεια δεν κλείνει άσχημα, μπορεί ίσως πιο μοναχικά για σας από ότι την προηγούμενη χρονιά, αλλά ίσως και σε ένα πιο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι, ίσως με πιο ευχάριστους γείτονες ή με πιο νέα μέλη στην οικογένεια που σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο. Αν και η μεθεπόμενη χρονιά θα μείνει προς το παρόν ερωτηματικό, το τέλος της επόμενης ίσως σας βρίσκει να αποτραβιέστε με ανακούφιση σε μία ξεκούραστη μοναξιά που θα σας επιτρέψει αν μη τι άλλο να συντονιστείτε καλύτερα με τα θέλω σας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
20 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
2 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum