Κριός | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Κριός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Κριούς η χρονιά ξεκινάει με ζήλο και με μία έντονη προσπάθεια να εκμεταλλευτείτε μία μεγάλη ευκαιρία που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αυταξία. Στο δρόμο αυτής της προσπάθειας είναι δυνατόν να ξοδεύετε τις δυνάμεις σας υπερβολικά ή να μην υπολογίζετε πολύ τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Και σωματικά όμως είναι δυνατόν να υπερβάλλετε εαυτούς προσπαθώντας να κάνετε ένα άλμα αρκετά μακρύτερα από ότι μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή το πόδι σας.

Η Άνοιξη είναι περίοδος ανακατατάξεων λόγω εκλείψεων που επηρεάζουν το ζώδιο σας κυρίως για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Ζητήματα σχέσεων με μία ομάδα που συνεργάζεστε μπορεί να τεθούν για σας του πρώτου δεκαημέρου το Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο οι του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να έχουν ευκαιρίες να βρουν νέα εργασία, καθώς ένας κύκλος θα κλείσει στην τρέχουσα εργασιακή τους κατάσταση. Η σύνοδος Δία Ουρανού δημιουργεί για όλους σας νέα ζητήματα με τα οικονομικά σας, μπορεί όμως να σας δώσει και μία νέα δίαιτα ή ένα διαφορετικό τρόπο να προσέχετε τον εαυτό σας.

Στην κατάσταση αυτή εσείς φαίνεται να κρατάτε μία συμπεριφορά Ζεν με αρκετή αποστασιοποίηση και αυτοέλεγχο, για άλλους ενδεχομένως και απάθεια. Ίσως πάλι να είναι και μία αναβλητικότητα με την οποία αφήνετε το χρόνο να περνάει, αντί να προχωράτε σε δράση. Από την άλλη η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας για δυόμισι μήνες θα επιτρέψει να προχωράνε πολλά πράγματα πολύ γρήγορα - πράγμα που γενικώς μάλλον θα σας ικανοποιεί.

To καλοκαίρι δείχνει να πέφτουν οι τόνοι και από τέλος Ιουνίου και μετά δείχνετε πιο συντηρητικοί και με μία προσπάθεια κυρίως να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Πιο θετική εργασιακά δείχνει η περίοδος του Ιουλίου και μετά το Δεκαπενταύγουστο, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερου του Αυγούστου παραδόξως θα βρεθείτε με λίγο μεγαλύτερες ευθύνες.

Το φθινόπωρο μία γκρίνια την έχετε, ίσως και λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιες αμυντικές κινήσεις που κάνετε στην εργασιακή καθημερινότητα σας δείχνει να σας αφήνουν εκτός νυμφώνος στα πράγματα που εξελίσσονται. Η έκλειψη του Οκτωβρίου δημιουργεί κάποια θέματα συνεργασιών, γιατί φαίνεται η περίοδος να ευνοεί περισσότερο τη συναινετική προσέγγιση των πραγμάτων κι όχι τη δική σας τάση να κάνετε τα πράγματα όπως σας αρέσει (τάση που ομολογουμένως το πρώτο εξάμηνο σας πήγαινε μία χαρά).

Η χρονιά πάντως θα κλείσει πιο θετικά με την είσοδο του Άρη στο φιλικό για σας ζώδιο του Λέοντα στις αρχές Νοεμβρίου όπου και θα μείνει ως τις 7 Ιανουαρίου σε πρώτη φάση και η οποία θα βοηθήσει εσάς κυρίως του πρώτου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε τις επιδιώξεις σας και να κρατήσετε σταθερή στάση στις αξίες σας. Παρά το ότι ίσως αντιμετωπίσετε ένα συνασπισμό απόψεων εναντίον σας η σταθερότητα σας θα ανεβάσει τουλάχιστον την αυτοεκτίμηση σας, ότι δεν πάτε με το συρμό και έχετε προσωπικότητα.

Γενικά η χρονιά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά και ευκαιρίες, θα κινητοποιήσει αρκετές πλευρές σας που έμεναν εν υπνώσει τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει και τον κίνδυνο να ξοδέψετε πολύ γρήγορα το κεφάλαιο σας και από το καλοκαίρι και μετά να μείνετε από δυνάμεις. Στοίχημα του τελευταίου διμήνου θα είναι να μάθετε να δουλεύετε και με διάρκεια, όχι μόνο με ορμή.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
26 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
12 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum