Κριός | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Κριός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Κριούς η χρονιά ξεκινάει με αρκετές ευκαιρίες και ερεθίσματα από το περιβάλλον σας, και στόχους στο χώρο των σπουδών σας, αλλά και σε νομικές διεκδικήσεις ή σε ταξιδιωτικές περιπέτειες. Στη διαδικασία αυτή πιθανόν το άμεσο περιβάλλον να σας προκαλέσει εκνευρισμό με την έλλειψη οργάνωσης του και ένα κάποιο ζαμαφουτισμό, ενώ κάποια οξύτητα στην κριτική σας από τα νεύρα σας μπορεί να είναι αισθητή.

Το δεύτερο τρίμηνο συνεχίζονται οι υψηλές ταχύτητες, ωστόσο στο στόχο σας τώρα μπαίνει η ανανέωση της σχέσης σας με κάποιο περισσότερο ρομαντισμό και σκέρτσο από όσο είχατε στο πρόσφατο παρελθόν. Βιαστικές κινήσεις εδώ είναι πιθανές, αλλά συγχωρητέες, καθώς δεν διακινδυνεύεται η σταθερότητα της σχέσης σας. Διαφωνίες σε επαγγελματικά θέματα με συνεργάτες είναι πιο πιθανόν να ξεφύγουν, αλλά δεν είστε χωρίς σύνεση και ανεξέλεγκτοι και οι φόβοι για ακραίες καταστάσεις είναι περιορισμένοι. Μεταδοτικές ασθένειες είναι πιθανές και θα χρειαστείτε ένα καλό γιατρό να σας κρατήσει σε τάξη για να τις ξεπεράσετε.

Το καλοκαίρι είναι πιο εντυπωσιακό, με επιστροφές σε ταξιδιωτικές περιπέτειες, με εντυπωσιακή παρέα ενδεχομένως, από φίλους και οικογένεια και μεγάλες παρέες. Πολυέξοδες μάλλον οι διακοπές σας, μπορεί να προκαλέσουν μία παθητική αντίσταση από το σύντροφο ή από συναδέλφους στη δουλειά που μπορεί να ζηλέψουν, ωστόσο θα είναι μία εκτόνωση για σας, και την ανάγκη σας να νιώσετε ότι λαμβάνετε τη διασκέδαση που αξίζετε. Διακοπές με τα παιδιά σας επίσης είναι πιθανές, ειδικά με κάποιο παιδί που η αυτοεκτίμηση του χρειάζεται ενίσχυση.

Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου φαινεται λιγότερο δυναμικό από την προηγούμενη χρονιά, ενδεχομένως με κάποια εξάντληση ή με παράπονα που οδηγούν σε εσωστρέφεια. Πιθανές διακοπές ξεκούρασης αυτή τη φορά και όχι εξωστρεφούς διασκέδασης μπορεί να τις αναζητήσετε, μπορεί όμως και να προκύψει ένα κρυφό φλερτ. Διακριτικά είναι δυνατόν να αναζητήσετε επιβεβαίωση σε τρίτα πρόσωπα προσέχοντας να μην εκτεθείτε όμως στην οικογένεια. Σε επαγγελματικό επίπεδο μία θέση υποστήριξης σε κάποιο πρόσωπο που βγαίνει μπροστά στην εργασία μπορεί να σας ενδιαφέρει. Από αυτή τη θέση μπορεί η δουλειά σας να είναι να του φυλάτε τα νώτα ή να τον υποστηρίζετε στη δημόσια δράση του από τα παρασκήνια.

H Χρονιά τελειώνει αρκετά δυναμικά με ένα νέο - φανερό πλέον - φλερτ και πιο έντονη ερωτική δραστηριότητα ή εναλλακτικά με περισσότερη σωματική δράση, ίσως με φροντίδα του σώματος σας μέσα από ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Ενασχόληση με ένα απόγονο ίσως ανοίξει επίσης καινούρια σχέδια από το νέο χρόνο.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum