Κριός | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

krios

Από τον Μιχάλη Αντιώτη

Ο Κριός, όντας το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, χαρακτηρίζεται από τα ξεκινήματα. μιας και είναι η πρώτη σπίθα της δημιουργίας. Αποτελεί το σημείο έναρξης, την αρχή, και συμπίπτει με την εαρινή ισημερία – άνοιξη, το ξεκίνημα της ζωής με όλη την θέρμη και τον ενθουσιασμό της.

Σαν ζώδιο αρσενικό με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη του αρέσει να ηγείται και να ρισκάρει γι’ αυτό πολλές φορές πετυχαίνει σαν επιχειρηματίας. Με τον Ήλιο - προσωπικότητα σε έξαρση ο εγωισμός τονίζεται περισσότερο. Θετικά στοιχεία: Θέρμη, ενθουσιασμός, βραχυπρόθεσμες ηγετικές τάσεις. Αρνητικά στοιχεία: εγωισμός, ωμότητα, βία.

Έχοντας μια ιδέα για το πώς λειτουργεί ένας Κριός ας δούμε τις τάσεις του 2020 γι’ αυτό το ζώδιο.

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να φέρνει ευθύνες ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου μέχρι τον Μάρτιο και το διάστημα Ιουλίου έως το τέλος του έτους. Επαναπροσδιορισμό στόχων σε εσάς του πρώτου από τον Μάρτιο και εύνοια γενική και στα επαγγελματικά και σταδιακά σε όλα τα δεκαήμερα μέσα στο χρόνο για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Εσείς πάλι του τρίτου δεκαημέρου δεν παύει και το 2020 να δεχτείτε την αναμόρφωση ως απαραίτητη, για να συνεχίσετε ομαλά. Εγωισμοί και πείσματα δεν βγάζουν πουθενά.

Τα οικονομικά έχουν μπει σε άστατη τροχιά με ξαφνικά έσοδα αλλά και ξαφνικές απώλειες. Η πίστη, τα προφητικά όνειρα και η διαίσθηση μπορεί να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Η είσοδος του πολεμόχαρου Άρη στο ζώδιο σας στις 28 Ιουνίου μέχρι το τέλος περίπου του έτους σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα αλλά και ρήξεις διαπληκτισμούς και ατυχήματα λόγω παρορμητισμού. Ιδιαίτερη προσοχή από 23 έως 27 Αυγούστου και από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

antiotis-mixalisΜιχάλης Αντιώτης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ΑΘΗΝΑ το 1974. Από μικρή ηλικία είχα μεταφυσικές αναζητήσεις και έλξη για την τέχνη της αστρολογίας και της μαντείας. Αυτό με οδήγησε στην αναζήτηση γνώσης πάνω σ αυτά κι αφού έκανα τα πρώτα σεμινάρια με την κύρια Ρούλα Βαλιανάτου, συνέχισα επεκτείνοντας τις γνώσεις μου στο αντικείμενο διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια στον κύριο Βασίλη Παπαδολιά. Αυτά όμως όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχουν τέλος, καθώς πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνεις. Ασχολούμαι με ανάλυση γενεθλίου και τις προβλέψεις.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
12 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
17 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum