Εικόνα επαφής
Λέκκα 3-5, Σύνταγμα
Αθήνα, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6945807566
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Βασίλης ΠαπαδολιάςΑπόφοιτος της Mayo School of Astrology, ο Βασίλης Παπαδολιάς ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε δημοφιλείς σελίδες όπως το Myhoroscope ή το ελληνικό φόρουμ του Astrodienst αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό Ζωή και Ζώδια.

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Αstrology.gr, ενώ από το 2011 ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια σε δικό του χώρο στο Σύνταγμα.

Διατηρεί προσωπική σελίδα για την αστρολογία της νέας εποχής (www.newageastrology.gr), προσωπικό ημερολόγιο (astro-journal.blogspot.com) και σελίδα ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου (books.newageastrology.gr). Από το Γενάρη του 2012 σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους ξεκίνησε να εκδίδει την Αστρολογική Επιθεώρηση NewAgeAstrology, η οποία διακινείται συνδρομητικά ή σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία, ενώ τελευταία έχει εισέλθει και στο χώρο των αστρολογικών εκδόσεων.

Έχει εκδώσει τρία βιβλία με τίτλο Μαθήματα Αστρολογίας Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που έχουν προσανατολισμό εκπαιδευτικό για το κοινό, ενώ αναμένονται και θα ακολουθήσουν και τίτλοι για την Αστρολογία της Αυτογνωσίας και την Πολιτική Αστρολογία.

Από το 2013 είναι και μέλος της APAI (Assosiation for Professional Astrologers International).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα του στο Facebook (vassilis.papadolias) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση vpapadolias@gmail.com

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail