Εικόνα επαφής
Λέκκα 3-5, Σύνταγμα
Αθήνα, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6945807566
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Βασίλης ΠαπαδολιάςΑπόφοιτος της Mayo School of Astrology, ο Βασίλης Παπαδολιάς ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε δημοφιλείς σελίδες όπως το Myhoroscope ή το ελληνικό φόρουμ του Astrodienst αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό Ζωή και Ζώδια.

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Αstrology.gr, ενώ από το 2011 ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια σε δικό του χώρο στο Σύνταγμα.

Διατηρεί προσωπικό ημερολόγιο (astro-journal.blogspot.com) και σελίδα ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου (books.newageastrology.gr). Από το Γενάρη του 2012 σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους ξεκίνησε να εκδίδει την Αστρολογική Επιθεώρηση NewAgeAstrology, η οποία διακινείται συνδρομητικά ή σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία, ενώ τελευταία έχει εισέλθει και στο χώρο των αστρολογικών εκδόσεων.

Έχει εκδώσει τρία βιβλία με τίτλο Μαθήματα Αστρολογίας Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που έχουν προσανατολισμό εκπαιδευτικό για το κοινό, ενώ αναμένονται και θα ακολουθήσουν και τίτλοι για την Αστρολογία της Αυτογνωσίας και την Πολιτική Αστρολογία.

Από το 2013 είναι και μέλος της APAI (Assosiation for Professional Astrologers International).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα του στο Facebook (vassilis.papadolias) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση vpapadolias@gmail.com

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail