Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Υδροχόους η χρονιά ξεκινάει περίεργα. Άλλοι από σας δείχνει να έχουν μπλέξει σε κάποια νομική ή οικονομική διαμάχη, στην οποία βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Άλλοι πάλι φαίνεται να έχουν κάνει πιο συντηρητικές επιλογές στο παρελθόν και να υποστηρίζονται περισσότερο από το σύστημα αυτή την περίοδο, κι αυτό επειδή στο παρελθόν λειτούργησαν πιο ομαδικά και με περισσότερη διαφάνεια. Γενικά τα περιθώρια επιλογών είναι περιορισμένα πάντως και για τις δύο κατηγορίες Υδροχόων καθώς οι μεν είναι σε μειονεκτική θέση λόγω προηγούμενων επιλογών, οι δε βρίσκονται σε τόση αλληλεξάρτηση με τους συνεργάτες τους που τα περιθώρια ελεύθερων επιλογών και ατομικής κατεύθυνσης είναι πολύ περιορισμένα.

Μπαίνοντας η άνοιξη πολλοί από σας μπορεί να αλλάξετε επιλογές και να ακολουθήσετε ένα πιο προσωπικό δρόμο, αφήνοντας μία θέση εργασίας που σας εξασφάλιζε μία διοικητική θέση. Άλλοι μπορεί να βρεθείτε στην ανάγκη να δουλέψετε, αλλά να μην έχετε πολλές επιλογές και να αναζητήσετε ευκαιριακή εργασία. Η διάθεση σας θα είναι μία διάθεση απομόνωσης περισσότερο, καθώς άλλοι θα νιώθετε ότι έχετε προδοθεί από προηγούμενους συνεργάτες κι άλλοι θα νιώθετε ότι δε σας δίνονται οι ευκαιρίες που θα έπρεπε για να δείξετε την αξία σας.

Το καλοκαίρι αναμένεται μία συνέχεια του κλίματος αυτού αλλά με περισσότερα γεγονότα, καθώς είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε μία κρίση στην οικογένεια, ίσως και ένα διαζύγιο ή την αποχώρηση κάποιου ατόμου από το σπίτι. Άλλοι πάλι από σας ίσως να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σύντροφο που θα τους κοροϊδέψει οικονομικά ή οι επιλογές του στο παρελθόν θα εκθέσουν όλη την οικογένεια. Κι εδώ η τάση σας θα είναι να κρατήσετε αποστάσεις από συνεργάτες και οικογένεια για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από την κρίση δραματοποίησης που αναπόφευκτα θα κληθείτε να υποστείτε.

Το φθινόπωρο είναι δυνατόν κάποιοι από σας να κάνουν κάποιες νέες σποραδικές σχέσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν εχέγγυα για διάρκεια στις επιλογές σας. Άλλοι πάλι θα παραμείνουν δέσμιοι των οικογενειακών απαιτήσεων, αν και αυτό το διάστημα ίσως και μέσα στο σπίτι να υπάρξει ένα μεγαλύτερο δέσιμο με ένα άτομο που να έχει έναν υφέρποντα ερωτισμό, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σεξουαλική συνεύρεση λόγω ηθικών απαιτήσεων.

Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει κάποιους από σας να αντιμετωπίζετε την κρυφή εχθρότητα ενός ατόμου ή να δημιουργείτε μαζί του μία περίπλοκη σχέση που είναι άγνωστο που θα οδηγήσει. Άλλοι πάλι επιστρέφουν πίσω στην απομόνωση τους, καθώς και αυτή η παρουσία ενός αφοσιωμένου ατόμου τους προηγούμενους μήνες κοντά τους πιθανόν να έχει εκλείψει. Προβλήματα υγείας, ενδεχομένως και ψυχοσωματικά αλλά και κρίση πίστης μπορεί να σας απασχολούν. Από την άλλη ίσως η επανασύνδεση με κάποια πνευματική αρχή μπορεί να σας δώσει την αντοχή και επιμονή που χρειάζεται για να λειτουργήσετε πιο θετικά και πιο αλτρουιστικά αυτό το διάστημα για τους άλλους.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum