Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Υδροχόους η χρονιά ξεκινά ίσως με κάποια αίσθηση μοναξιάς από τα προβλήματα που ίσως έχετε βιώσει τους τελευταίους μήνες με την ενεργητικότητα σας και την έλλειψη μεγάλης ζωτικότητας. Κάποιοι από σας ίσως έχετε εντρυφήσει στην προσπάθεια διελεύκανσης κάποιου προβλήματος που φαντάζει αρκετά περίπλοκο στην επίλυση του και αφορά ίσως κάποια παράνομη δραστηριότητα που έχει κάνει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας. Κάποιοι άλλοι ίσως ζείτε ένα πιο μποέμικο τρόπο ζωής, αναζητώντας ευκαιριακές αποδράσεις και απολαύσεις με φίλους όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, που δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο τους αυτή την περίοδο. Ένας διχασμός ίσως υπάρχει μέσα σας ανάμεσα στο πώς θα πρέπει να συνεχίσετε το 2022 με ευθύνη για τη διατήρηση των κεκτημένων κυρίως στα οικονομικά σας ή αφήνοντας πίσω την υπεύθυνη στάση και ζώντας με ένα πνεύμα όσα πάνε κι όσα έρθουν.

Η άνοιξη θα διευρύνει αυτό το δίλημμα καθώς τα οικονομικά θέματα θα διατηρηθούν στο προσκήνιο και μάλιστα προς το Μάιο θα ενταθούν. Κι εσείς σε όλο αυτό δείχνει να στέκεστε απέναντι με μία αμηχανία, μην γνωρίζοντας πώς να το διαχειριστείτε, αν πρέπει να αφήσετε τα περιουσιακά σας να βυθιστούν κουρασμένοι ίσως από τη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων δύο χρόνων. Θέματα υγείας ίσως σας απασχολήσουν αλλά και η απώλεια κάποιου δικούς σας ατόμου που ίσως σας πλήξει ηθικά αλλά και το οποίο μπορεί να έχει και οικονομικές συνέπειες για το μέλλον σας. Γενικά δεν βλέπετε να υπάρχει και πολλή στήριξη από το περιβάλλον και η στωικότητα είναι μάλλον η τελευταία άμυνα πριν να αφεθείτε να σας παρασύρει και σας η πορεία των καταστάσεων.

Το καλοκαίρι παραμένετε σε κάποιο βαθμό εκτός του γενικού κλίματος καθώς άλλοι ξεκινάνε τις διακοπές τους αλλά εσείς διατηρείτε ένα ελεγχόμενο τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει να έχετε τον τελευταίο καιρό, κυρίως με σκοπό να προστατεύσετε την υγεία σας. Κάποιοι από σας, ίσως έχουν την τύχη να επισκεφτούν το καλοκαίρι ένα νέο τόπο διακοπών, κοντά στη φύση και με ηρεμία, που θα σας κάνει να νιώσετε πάλι μία φρεσκάδα και μία επαφή με την ζωή και ίσως σας βάλει στο τριπάκι να κάνετε πάλι σχέδια για μία μόνιμη εγκατάσταση σε αυτό το μέρος.

Το τελευταίο τέταρτο της χρονιά έχει τις περισσότερες προκλήσεις αλλά και την ακτίδα ελπίδας συνάμα. Οι προκλήσεις έχουν να κάνουν με αλλαγές στο περιβάλλον σας που δεν εξαρτώνται από σας (αποφάσεις εργοδοτών, κυβερνώντων κλπ) που αναστατώνουν την ηρεμία σας και σας αποσυντονίζουν. Η ελπίδα έχει να κάνει με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που δέχεστε από νεότερα άτομα - ίσως τα παιδιά σας - σε αυτόν τον αγώνα και την αίσθηση για πρώτη φορά ίσως το 2022 ότι δεν είστε μόνοι σας. Η αλήθεια είναι ότι το 2022 δεν είναι ένα εύκολο έτος για σας, όπως δεν ήταν και το 2021, ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο που είναι ένα ζώδιο στο οποίο είναι παραδοσιακά κυρίαρχος δείχνει ότι το κυριότερο προσόν σας μπορεί να είναι η μη απώλεια της ψυχραιμίας σας και ότι εάν βασιστείτε σε αυτό ίσως καταφέρετε να περάσετε και από αυτές τις συμπληγάδες και να προχωρήσετε με σθένος για το επόμενο έτος.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
11 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
16 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum