Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

ydroxoos

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Προβλήματα οικονομικής φύσης για τους περισσότερους από σας με την έναρξη του χρόνου. Άλλοι αναγκάζεστε να κάνετε στυγνές οικονομίες, άλλοι κάνετε αυτό που σας αρέσει αλλά με πενιχρές αποδοχές.

Προβλήματα υγείας που πρέπει να προσέξετε ίσως και με σωματικούς πόνους.

Η άνοιξη σας βρίσκει σε φάση αποκλεισμού ατόμων που δε σας κάνουν κοινωνικά ή εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση σας. Η οικονομική ανασφάλεια παραμένει και σας κάνει να μην έχετε όρεξη να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά.

Τα πράγματα βελτιώνονται κάπως το καλοκαίρι, αν μη τι άλλο βρίσκετε πιο σοβαρούς ανθρώπους και πιο κοντά στα μέτρα σας να επικοινωνήσετε.

Από το Σεπτέμβριο δυσκολεύει και πάλι η ψυχολογία σας, ίσως και με μία επαναφορά προβλημάτων υγείας και με μία διάθεση να κυκλοφορήσετε σε μέρη που δε σας ξέρει κανένας.

Το τέλος της χρονιάς πάντως είναι πιο ελπιδοφόρο, με βοήθεια από φίλους και ηθική στήριξη από όσους σας υποστηρίζουν.

Η χρονιά γενικά παρέχει επαγγελματική ανασφάλεια και πολλές αλλαγές που δεν είναι απαραίτητα για την πρόοδο σας. Η ψυχολογία σας που εδώ και καιρό δεν είναι καλή, θα βρει ένα στήριγμα σε κάποιο φίλο που θα προσπαθήσει να σας στηρίξει στις πολλές προσωπικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως και μέσω των γνωριμιών του.

Το διάστημα από τον Ιούλιο και μετά δε θα είναι εύκολο για την επικοινωνία σας με συγγενείς ή γείτονες στην πολυκατοικία, ενώ οι εκλείψεις της 5/6, 30/11 και 14/12 αναμένεται να πλήξουν τη συμμετοχή σας σε ομαδικές προσπάθειες.

Το κυριότερο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι οι εκλείψεις της 10/1, 5/7 και 21/6 γιατί μπορεί να επιδεινώσουν σοβαρά προβλήματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 
 

 

papadolias-vasΒασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Εύρεση Ωροσκόπου

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
7 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
0 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum