Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Υδροχόους η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με κάποια προβλήματα. Κάποιοι από σας παιδεύονται ίσως με κάποια προβλήματα υγείας, που έχουν ρίξει τα επίπεδα ενέργειας σας. Άλλοι νιώθετε ότι η πίστη σας έχει κλονιστεί - ίσως και τα οικονομικά σας να μην είναι τα καλύτερα και να μη βοηθάνε. Και κάποιοι άλλοι ίσως ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τελειώσετε τον κλεφτοπόλεμο των εξόδων, το πώς θα βρείτε τρόπο δηλαδή να αποφύγετε την προσπάθεια του περιβάλλοντος σας να σας βάλει στο λούκι να δουλεύετε όλη μέρα για να βγάζετε ψίχουλα. Και σα να μην έφταναν αυτά, τα προσωπικά σας μπορεί να μην πηγαίνουν και καλύτερα, ίσως για άλλη μία φορά ένας σύντροφος σας αφήνει ή νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Η άνοιξη δείχνει να τακτοποιεί κάποια θέματα σπιτιού σε σας και ίσως σας βοηθάει να κλείσετε μία συμφωνία με ένα ενοικιαστή ή κάποιου άλλου είδους συμβόλαιο, παρά την προσπάθεια κάποιων καλοθελητών να σας χαλάσουν τη δουλειά. Τα αισθηματικά δεν είναι και πάλι στα καλύτερα τους - αρπαχτές ναι, αλλά δεν προχωράει κάτι περισσότερο, ίσως κάποια ελπίδα όμως φαίνεται για κάποιους από σας από τη σύνοδο Δία Ουρανού, που μπορεί να κλείσει μία υπόθεση σημαντική για σας με τη βοήθεια φίλου και να φέρει αρκετά χρήματα στην τσέπη σας.

Το καλοκαίρι δείχνει να έχετε προχωρήσει σε ένα σημείο τα πρακτικά θέματα, όμως αυτό που σας λείπει είναι η παρέα της οικογένεια σας, η οποία θα δείχνει αρκετά απομακρυσμένη. Ενώ εσείς θα παλεύετε με τα θέματα σας, ίσως να δείτε εκείνοι να κάνουν τα ταξίδια σους και να μην σας προσφέρουν τη συμπαράσταση που θα θέλατε. Παρόλα αυτά ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι απλά να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς και να επιβραδύνετε λίγο το κρεσέντο της προσπάθειας σας να λύσετε όλα τα θέματα. Γυρίστε προς τα μέσα την προσοχή σας και θεραπεύστε θέματα που δεν μπορεί να θεραπεύσει κανείς άλλος για σας παρά μόνο ο εαυτός σας.

Το φθινόπωρο μειώνεται κάπως η τύχη σας σε πρακτικά θέματα, και νιώθετε και μία απομάκρυνση από φίλους, ενώ τα οικονομικά σας παραμένουν ζορισμένα και η σχέση με τα παιδιά σας δεν έχει βελτιωθεί και πολύ. Παρόλα αυτά οι ταχύτητες σας πλέον είναι πιο φυσιολογικές και φαίνεται ότι έχετε μπει σε ένα ρυθμό που δε σας κουράζει ψυχικά και δε σας εξαντλεί πλέον.

Ενδεχομένως η στροφή αυτή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς να έρχεται πάνω στην ώρα καθώς το τέλος της χρονιάς μπορεί να σας βρει με μία έξαρση σε κάποιο θέμα υγείας που θα πρέπει να φροντίσετε. Αυτό μπορεί να ζορίσει την καθημερινότητα σας, ενώ και η ρευστότητα σας η οικονομική δε θα είναι και η καλύτερη. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι είστε πολύ σκληροί για να παραιτηθείτε κι αν έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας τους προηγούμενους μήνες και τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, μάλλον θα περάσετε κι αυτή τη στροφή και θα βγείτε πιο δυνατοί από ότι νωρίτερα. Άλλωστε το 2025 είναι το πρώτο έτος που θα μπει ο Ουρανός στους Διδύμους και πρέπει να κάνετε υπομονή το 2024 να είστε εκεί να τον υποδεχτείτε.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum