Καρκίνος | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

karkinos

από την Χριστίνα Φούσκα

Μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινάει για εσάς, όπου σημαντικές πλανητικές συγκυρίες έρχονται να σας δώσουν εκείνη την ώθηση που χρειάζεστε για μεγάλες προσωπικές αλλαγές αλλά και να ανατρέψουν πολλά από τα δεδομένα σας με σκοπό μια διαφορετική πορεία ζωής.

Ήδη από τον Δεκέμβρη του 2019 ο Δίας έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις συνεργασίες αλλά και στη σύσφιξη των σχέσεων σας μέσω των κοινωνικών επιταγών. Ένας γάμος, μια συνεργασία ή ένα δικαστικό θέμα φαίνονται να παίρνουν εκείνη την πορεία που θα καθορίζεται από ένα πλαίσιο ή μια οργάνωση και θα σας βοηθήσει στην προοπτική μιας σημαντικής σας εδραίωσης. Ο Δίας στον Αιγόκερω είναι αυτός που θα μπορέσει να σας ενθαρρύνει αυτή την χρονιά για μια ουσιαστική δέσμευση απέναντι στα οράματά σας.

Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του μέσα στον Αιγόκερω, γεγονός που για πολλούς από εσάς έχει ήδη βάλει σε κάποιο κλυδωνισμό τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Ό,τι στηρίζεται σε σταθερές και υγιείς βάσεις θα είναι αυτό που θα μπορέσει να συνεχιστεί και να διατηρηθεί στο χρόνο.

Συγκεκριμένα από τις 16/2 μέχρι και τις 21/3 του 2020, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο ωθώντας σας σε σημαντικές αλλαγές. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε έντονες διαμάχες και αποφασίστε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν κι εσείς καλείστε να τα αντιμετωπίσετε σθεναρά και με διάκριση, μιας και πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε τη δύναμη αλλά και την υλική εξασφάλιση σε μια μόνιμη σχέση ή σε άτομα που επιθυμείτε την συνεργασία τους.

Προηγείται όμως μια άκρως εκκαθαριστική σύνοδος, αυτή του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 12/1, γεγονός που θα σας βάλει σε μια δοκιμασία και σε ένα τεστ αντοχής. Μαζί με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 10/1 και σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα, οι γεννημένοι γύρω στις 11 - 16 Ιουλίου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο στην 20η 23η μοίρα του Καρκίνου - Αιγόκερου, ή μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα, καλό θα ήταν να κάνετε μια βαθιά αναδρομή στα πεπραγμένα σας και να εξετάσετε το παρελθόν σας σε σχέση με τους άλλους.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο (21/6 - 1/7), έχετε την θετική συνεισφορά του Ουρανού μέσα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, γεγονός που σας ωθεί, ήδη από την προηγούμενη χρονιά, σε ένα καινούριο άνοιγμα ζωής, σε νέες επαφές και σε συνδέσεις με ομοϊδεάτες σας. Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου θα μπορούσαν να είναι ιδανικές για έναν γάμο αλλά και για την θέσπιση νέων βάσεων στη ζωή σας.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο (1/7 - 12/7) έχετε μπροστά σας μια σημαντική χρονιά, με επίκεντρο το καλοκαίρι, όπου η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/7 στην 13η μοίρα του Αιγόκερου και μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, έχει τη δύναμη να σας ωθήσει σε νέα και σημαντικά ξεκινήματα. Προβάλετε όμως τη διάκρισή σας γιατί πολλά από αυτά μπορεί να εξελιχθούν λίγο πιο περίπλοκα στη συνέχειά τους απ’ ότι τα περιμένατε. Οι φιλίες σας δοκιμάζονται αλλά κι ένας καινούριος κοινωνικός κύκλος φαίνεται να ανοίγει τώρα για εσάς.

Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο (12/7 - 22/7) αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά σας. Μια μεταμορφωτική διαδικασία σε θέματα σχέσεων ίσως και να είναι το πιο δυνατό σημείο της χρονιάς. Η ακεραιότητά σας είναι αυτή που θα δοκιμαστεί είτε από κοντινούς σας ανθρώπους είτε από εχθρούς. Δώστε τη μάχη σας με τιμιότητα και να είστε σίγουροι πως μετά από αυτή τη χρονιά μια καινούρια εποχή θα ανατείλει για εσάς.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

fouskaΧριστίνα Φούσκα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Σπούδασα βρεφονηπιοκόμος, δραματοθεραπεία, παιγνιοθεραπεία και art-therapy και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια. Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία ίσως απ’ την ανάγκη μου να κατανοήσω και να ερμηνεύσω δύσκολες προσωπικές καταστάσεις.

Το 1988-1990 παρακολούθησα μαθήματα Κλασικής Αστρολογίας με την Κατερίνα Σουτλόγλου. Από το 1997-2002 συνέχισα στο σπουδαστήριο συμβολισμών «Αστρώον» με μαθήματα Καρμικής και Ιατρικής Αστρολογίας, Κηρύκειο του Ερμή, και ανάλυση ονείρων κατά Γιούνγκ σε συνδυασμό με την Αστρολογία.

Συνεργάστηκα με το αστρολογικό site Star Secrets ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «New Age Astrology» και στο «12- Αστρολογική Επιθεώρηση». Παράλληλα ασχολούμαι με την συγγραφή ποίησης, διηγήματος και παραμυθιού. Ποιήματά μου είχαν την χαρά να διακριθούν και να συμπεριληφθούν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Μύρτιλο» και στην «Σύγχρονη Ανθολογία της Νέας Ελληνικής Ποίησης», ενώ διηγήματά μου έχουν παρουσιαστεί από την ομάδα Αφηγηματικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Σήμερα ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Ιωάννινα.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Λέων
Ήλιος στον Λέων
10 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
12 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum