Καρκίνος | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Καρκίνος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Καρκίνους η αρχή της χρονιάς δεν είναι άσχημη καθώς δείχνει να φεύγετε από μία περίοδο ανασφάλειας για τα οικονομικά σας. Τα οποία βελτιώνονται μεν, αλλά με ένα τρόπο που δε θα φανεί αμέσως, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Με τις εξελίξεις αυτές όμως φαίνεται ότι επανέρχεται η ηρεμία των συναισθημάτων σας και ο έλεγχος των επιθυμιών σας από το νου σας - πράγμα ζητούμενο για σας γενικότερα για να λειτουργείτε καλά.

Η άνοιξη από την άλλη είναι αρκετά πιο δύσκολη. Παρά το ότι φαινομενικά φαίνεται να έχετε πάρει τον έλεγχο των πραγμάτων στην καθημερινότητα σας - και να σας σέβονται πλέον πλήρως στην εργασία σας - δείχνει να είναι μία φαινομενική αποδοχή αυτή, καθώς κατά βάθος δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι έχετε άποψη για όλα και παρεμβαίνετε παντού. Αναπόφευκτα αυτό θα δημιουργήσει αντισυσπειρώσεις που θα σας δημιουργούν προβλήματα στο παρασκήνιο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της προδοσίας γι' αυτό να είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και να μην αεροβατείτε.

Οι εκλείψεις είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας σημαντικά και εργασιακά και οικογενειακά και ίσως είναι ένας επιπλέον παράγοντας αστάθειας κυρίως για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο.

Η σύνοδος Δία Ουρανού ίσως ανοίξει μία πόρτα στη ζωή σας διαφορετική μέσω της συμμετοχής σε κάποια ομάδα προβληματισμού ενδεχομένως και με αλλαγή ιδεολογίας και πολιτικής σκέψης που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σας βλέπουν και οι άλλοι.

Το καλοκαίρι δείχνει να παίζετε τα ρέστα σας στα επαγγελματικά, καθώς επανέρχεστε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ειδικά αν στη δουλειά σας έχετε εκπαιδευτικό ρόλο και παρά τις αναστολές κάποιων πιο συντηρητικών κύκλων, φαίνεται ότι η δημοφιλία σας καλπάζει.

Θέλει βέβαια και κάποια προσοχή πάνω στη μέθη σας μην προτείνετε και πολύ πρωτοποριακά πράγματα, πέρα από τις αντοχές των ανθρώπων που σας ακολουθούνε.

Το φθινόπωρο οι τόνοι κατεβαίνουν με θέματα της οικογένειας να επανέρχονται να ζητάνε την προσοχή σας και ανάγκη να δείξετε συναισθηματική αντοχή για να τα αντιμετωπίσετε. Αν και η πρώτη σας παρόρμηση θα είναι να τα δείτε επιπόλαια και να τα προσπεράσετε, φαίνεται ότι οι καταστάσεις δε θα σας αφήσουν και ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ίσως για παράδειγμα να μετακομίσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο.

Η χρονιά τελειώνει με κάπως πιο στυφό τρόπο είναι η αλήθεια από ότι ξεκινάει, με την αίσθηση ότι κάτι δεν προχωράει τελικά στις επιλογές σας ίσως περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παρά τις σειρήνες που σας παροτρύνουν να αγνοήσετε τα προβλήματα και να δραπετεύσετε γυρίζοντας στη μαμά σας, ίσως αυτή δεν είναι η καλύτερη ιδέα μπροστά στο να αντιμετωπίσετε head on το πρόβλημα και να το λύσετε.

Γενικά η χρονιά δείχνει αρκετά καλή επαγγελματικά, παρά τις τυχόν υπονομεύσεις, και αν εξαιρέσουμε το τέλος της χρονιάς μπορεί να πει κανείς ότι θα μπορούσε να είναι και επιτυχημένη. Όμως δείχνει η οικογένεια να είναι τελικά το αδύναμο σημείο σας που από το φθινόπωρο και μετά θα σας αναγκάσει να ρίξετε την αισιοδοξία σας και ίσως θα σας "σαμποτάρει" από το να έχετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Τελειώνει με ένα ερώτημα επομένως η χρονιά πώς θα συνεχίσετε στην επόμενη, ώστε να μην έχετε πάλι τα ίδια.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum