Καρκίνος | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Καρκίνος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Καρκίνους η χρονιά ξεκινάει λίγο χαοτικά με μετακινήσεις από δω κι από κει μεταξύ των συγγενών σας και προσπάθεια να είστε παντού και να υποστηρίξετε συναισθηματικά πολύ κόσμο. Όμως τελικά όλο αυτό μάλλον σας ξοδεύει και οι εντάσεις ιδιαίτερα με το περιβάλλον του συντρόφου ίσως σας εξαντλήσουν περαιτέρω. Συνεχείς μετακινήσεις μπορεί να δείτε να υπάρχουν το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αλλά και εντάσεις σε επικοινωνίες με τον άμεσο σας περίγυρο. Ίσως μία τάση να εκφράζεστε πολύ να σας χαρακτηρίζει, που δεν είναι συνήθης για σας, και να δουν οι γύρω σας να εκφράζεστε πολύ κυριολεκτικά και γλαφυρά γι' αυτά που νιώθετε, αδιαφορώντας για την άποψη τους.

Η άνοιξη δεν φαίνεται να είναι εξίσου εξωστρεφής για σας. Φαίνεται ότι επιστρέφετε στο σπίτι χωρίς πολλές επαφές με άλλο κόσμο είναι η αλήθεια, παρά μόνο με την αποσπασματική σας ενασχόληση με τη δουλειά. Ωστόσο για σας είναι αναγκαία αυτή η ξεκούραση και η ενδοσκόπηση ενδεχομένως και η τεμπελιά για να ανανεώσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Ίσως να διαλέξετε επίσης κάποια μακρόχρονη παραμονή κοντά στη θάλασσα σε συνδυασμό με απομακρυσμένη εργασία. Μία ανανέωση μπορεί να σας έρθει από μία ένα τέτοιο συνδυσασμό στην καθημερινότητα σας.

Το καλοκαίρι αναμένεται πιο δραστήριο ενδεχομένως με οικογενειακή παρέα σε κάποιο θέρετρο ή σε κάποιο ταξίδι. Η παρουσία σας μπορεί να είναι υποστηρικτική σε άλλα μέλη της οικογένειας που ίσως έχουν τον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ εσείς χαίρεστε με τη χαρά τους. Μία φιλοσοφική διάθεση ίσως σας αγγίζει αυτό το διάστημα, ενώ εκδηλώσεις μπορεί να διοργανωθούν με την χορηγία σας και με σκοπό την παρουσία πολύ κόσμου. Η παρουσία σας σε μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι ένα στοίχημα, η οποία ίσως όμως είναι περισσότερο παροδική και να έχει το χαρακτήρα κάποια εμπειρίας. Τα προβλήματα στο σπίτι παραμένουν βέβαια - ίσως ένας ηλικιωμένος πατέρας - αλλά προς το παρόν τα αγνοείτε.

Το φθινόπωρο θα χρειαστεί να γίνετε πιο αυστηροί και να στρωθείτε πίσω στις υποχρεώσεις που είχατε αφήσει στην αρχή του χρόνου. Με λιγότερη ευθυμία ίσως χρειαστεί πάλι να κάνετε τα δρομολόγια σας για να υποστηρίξετε συγγενείς, αυτή τη φορά χωρίς το σύντροφο αλλά ίσως με την χρήσιμη βοήθεια φίλων. Επίσης ευκαιρίες στην εργασία σας ίσως τις αφήσετε να περάσουν έτσι, γιατί δε θα νιώθετε τη διάθεση για χαρά και εξωστρέφεια.

Το τέλος της χρονιάς ίσως είναι πιο ελπιδοφόρο με την παρουσία κάποιου ερωτικού συντρόφου που θα σας γεμίζει με την φυσική του παρουσία, αλλά και με πληθώρα δημιουργικών ιδεών από μέρους σας, που μπορεί να εκφραστούν στην εργασία σταδιακά. Η παρουσία ενός νεότερου ατόμου στη ζωή σας, ίσως ενός απογόνου μπορεί να ανανεώσει τη ζωή σας, και να νιώσετε πάλι ότι η ζωή σας είναι γόνιμη. Η παρουσία του συντρόφου μπορεί να είναι πιο υποστηρικτική, η ανάγκη του για φυσικό ερωτισμό όμως ίσως είναι πιο έντονη.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum