Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Ταύρους η νέα χρονιά έρχεται αρκετά στριμωγμένη με πολλές απαιτήσεις και εκκρεμότητες να είναι πάνω στην κορύφωση τους. Η αρχή της χρονιάς θα σας βρει να είστε κάπως εξαναγκασμένοι να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουν προκαθορίσει οι άλλοι και κατά κάποιον τρόπο να χορέψετε τους σκοπούς τους. Κάποια γεγονότα που δεν είναι στο χέρι σας μπορεί να σας πιέσουν και να σας δημιουργήσει το αίσθημα ότι δεν περνάτε καλά. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα το οποίο δε σας αρέσει καθόλου. Παράλληλα ίσως αναγκαστείτε να μείνετε μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους για κάποιο διάστημα ίσως λόγω κάποιας κατάστασης που σας επιβάλλεται και δεν είναι στο χέρι σας να την αποφύγετε. Για τους νεότερους έχει ενδιαφέρον ότι ίσως βρεθείτε απέναντι από μία πρόκληση αισθηματική από κάποιο άτομα που έχει τη διάθεση να σας ξεσηκώσει. Κι αν και δεν καταφέρνει να λυγίσει την αφοσίωση σας στο καθήκον, προκαλεί ωστόσο σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον και το μειδίαμα σας.

Η άνοιξη θα σας βρει πιο απελευθερωμένους με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και παρέα του αντίθετου φύλου να συμπορεύεται μαζί σας σε εξερευνήσεις του μυαλού και όχι μόνο. Μία σχέση εξ' αποστάσεως ή εν πάσει περιπτώσει με όχι και τόσο καθορισμένη ατζέντα και όχι και τόση βεβαιότητα για "πού πάει" θα νιώθετε παρόλα αυτά ότι σας είναι ευχάριστη μέσα από την κατανόηση που θα βρίσκετε και το μοίρασμα κοινών ενδιαφερόντων. Παράλληλα αναποδιές και αναστατώσεις θα σας κρατάνε μακριά από τον αποφασίζετε να κάνετε το περαιτέρω βήμα και θα ενισχύουν την αναβλητικότητα σας.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει πιο ευχαριστημένους με τον εαυτό σας κοντά σε ένα πρόσωπο που μέσα από την επιρροή του και το μαγνητισμό του σας επηρεάζει και σας γνωρίζει έντονες συγκινήσεις, ίσως όμως απλά σας εξασφαλίζει τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η σχέση αυτή ή συνεργασία βέβαια θα αντιμετωπίσει και την κριτική του κοινωνικού περιβάλλοντος και εφόσον περιέχει κάποιους είδους παράνομες ή μη κοινωνικά αποδεκτές δραστηριότητες ίσως αντιμετωπίσετε κριτική ή έχετε θέματα στη σχέση σας με το Νόμο. Στα θέματα της εργασίας σας ίσως αντιμετωπίσετε την πιεστική στάση ενός προϊσταμένου, ενώ παράλληλα όμως ίσως έχετε την κρυφή υποστήριξη από έναν θαυμαστή σας μέσα στην επιχείρηση.

To φθινόπωρο σας βρίσκει σε μία θέση που αισθάνεστε λιγότερη σιγουριά για τα συμφέροντα σας και κάπως περισσότερο άγχος. Νιώθετε ότι δεν σας υποστηρίζουν αρκετά οι υποτιθέμενοι συνεργάτες σας ή ότι ο σύντροφος σας παρά τις καλές του προθέσεις δεν έχει τη δύναμη να λύσει κάποια πρακτικά προβλήματα που σας απασχολούν. Παράλληλα βλέπετε να περνάνε καιροσκόποι από το περιβάλλον σας που να κερδίζουν χάρη στο θράσος τους περισσότερο, παρά στη σοβαρότητα της δουλειάς του και όλα αυτά σας αγχώνουν και βγάζουν την κακή σας πλευρά στη συμπεριφορά με τους άλλους. Ευτυχώς ο κρυφός θαυμαστής (ή στήριγμα σας) παραμένει και σας στηρίζει με τις αναγκαίες δόσεις συγκινήσεων και οικονομικής στήριξης ώστε να μη νιώσετε τελείως στον αέρα. Παρόλα αυτά η χρονιά θα τελειώσει με ένα παράπονο ότι βάσει αυτών που έδειξαν κυρίως η άνοιξη και το καλοκαίρι, θα μπορούσατε να έχετε καταφέρει κάτι καλύτερο.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
3 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
26 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
28 ημερών
Powered by Saxum