Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Ταύρους η χρονιά ξεκινάει ίσως αρκετά στρυμωγμένα με αρκετά καταπιεσμένα συναισθήματα που είναι έτοιμα να σκάσουν και αναζητούν εκτόνωση. Βέβαια πολλά από αυτά μπορεί να προκαλούνται από τις συνθήκες της ζωής σας - θέματα δουλειάς και εργασίας - και όχι από τους άλλους κι ίσως είναι καλό να το θυμάστε αυτό, αν πάτε να ξεσπάσετε επάνω τους. Μία διέξοδος είναι η απομόνωση στο σπίτι σε ένα χώρο που θα φτιάξετε μόνο για σας για να ξεχνιέστε.

Η άνοιξη σας βρίσκει σε λίγο καλύτερη διάθεση, αλλά με κάποιους συμβιβασμούς, καθώς διαπιστώνετε ότι για να επιβιώσετε των καταστάσεων και να ανταγωνιστείτε άλλα πρόσωπα που φαίνεται να λειτουργούν με περισσότερη καπατσοσύνη από σας, πρέπει να προσεταιριστείτε κάποιο πρόσωπο που έχει δύναμη και επιρροή και να μείνετε δίπλα του - έστω κι αν αυτό περιορίζει κάπως τις επιλογές σας. Θέματα ηθικής θα τεθούν αυτό το διάστημα, δηλαδή κατά πόσον μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς όλα τα μέσα καθώς πρέπει και μη για να περνάει το δικό του, ενώ στα αισθηματικά σας μπορεί να ενσκήψει ο φόβος κάποιου ανταγωνισμού.

Η σύνοδος Δία Ουρανού είναι δυνατόν να δημιουργήσει ένα θέμα υγείας σε σας του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί όμως να αλλάξει και τη μενταλιτέ σας και να σας δώσει ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζετε το σώμα σας. Μπορεί επίσης να επιλεγείτε στη δουλειά από το αφεντικό σας να είστε ο εκπρόσωπος κάποιων αλλαγών που θέλει να φέρει στο μαγαζί σας.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο συναισθηματικό με στοργική συντροφιά το φλερτ (ή ίσως και την οικογένεια σας), ενώ για τους πιο ορεξάτους η ερωτική δραστηριότητα θα είναι αρκετά πιο συστηματική με αποτέλεσμα ίσως και ένα απόγονο - ή τουλάχιστον ίσως τεθεί κι αυτό στο τραπέζι. Τα συναισθήματά θα είναι πολύ έντονα και ίσως πάνω στην έξαρση τους να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μετά να σκεφτείτε ότι με καθαρό μυαλό ίσως να μην τις παίρνατε. Παρόλα αυτά η εμπειρία θα παραμείνει.

Το φθινόπωρο δείχνει καλό, από μία άποψη, γιατί δείχνουν τα πράγματα να πηγαίνουν με τα νερά σας, όμως μπαίνετε σε μία θέση προβολής που σας ξενίζει, καθώς εσείς προτιμάτε να μην είστε τόσο πολύ στο προσκήνιο. Παρά την υποστήριξη που δέχεστε έχετε και αρκετά εμπόδια να ξεπεράσετε, συνθήκες παγιωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων στο περιβάλλον σας, αντιλήψεις ανθρώπων που θεωρούν τα έξοδα σας αδικαιολόγητα, καθώς και κόμπλεξ συγγενών σας, που θεωρούν ότι δεν αξίζετε τη θέση και την προβολή που κατέχετε. Σε όλα αυτά μάλλον καλείστε να απαντήσετε αποστασιοποιημένα κάνοντας αυτό που πρέπει έστω και με μία πικρή γεύση στο στόμα.

Το τέλος της χρονιάς είναι αρκετά πιο ήρεμο με περισσότερη ξεκούραση σε ένα προσωπικό περιβάλλον που κυκλοφορεί κόσμος με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν μη τι άλλο είναι μία αισιόδοξη προοπτική για τη συνέχεια.

Γενικά η χρονιά αυτή δε θα είναι και από τις πιο εύκολες για σας, παρά την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, θα χρειαστεί τε υπομονή και κυρίως το θάρρος να βγείτε λίγο από το στενά προσωπικό σας πλαίσιο αναφοράς και να δείτε τι γίνεται στον κόσμο και πώς πρέπει να τοποθετηθείτε σε πράγματα που συμβαίνουν και έξω από σας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
26 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
12 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum