Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

tavros

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ο Ταύρος ανήκει στα γήινα ζώδια, μαζί με την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Είναι το 1ο ζώδιο της γης και σηματοδοτεί την καρδιά της Άνοιξης. Εκφράζεται αργά αλλά σταθερά. Εναρμονίζεται με τους φυσικούς ρυθμούς και αφουγκράζεται τα πάντα. Οι ανεπτυγμένες του αισθήσεις, είναι η δύναμή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η καλή του φωνή.

Οι Ταύροι σε γενικές γραμμές, είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τη φύση. Έχουν καλή πρόθεση, αλλά κάτι τέτοιο θα εξακριβωθεί από τη συνολική εικόνα του αστρολογικού χάρτη.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι τα εξής: Κυβερνήτης: Αφροδίτη, Φύλο: Θηλυκό, Στοιχείο: Γη, Ποιότητα: Σταθερό. Σύμβολό τους: ένας κύκλος μ’ ένα ημικύκλιο πάνω του. Η κερασφόρα αγελάδα ή το κεφάλι του Ταύρου. Η εικόνα της τρυφερής μητέρας αγελάδας, ως σύμβολο της ζωοδότριας και τροφού μάνας Γης.

Ο κυριότερος σωματικός συσχετισμός έχει να κάνει με το λαιμό και το σβέρκο. Η εποχή που αντιστοιχεί με τον Ταύρο, είναι η στιγμή που ριζώνουν και δυναμώνουν τα φυτά. Μια από την αρχετυπική του εικόνα, είναι ο αγρότης. Μυθολογικό του μοτίβο, ο Μινώταυρος, η Ευρώπη. Όπως μας ενημερώνει και ο Hajo Banzhaf / Anna Haebler, o Ταύρος είναι το Ζώδιο του ριζώματος και της μεγαλύτερης ακινησίας. Χαρακτηρίζεται από αγάπη και πίστη σε ό,τι γνωρίζει.

Φροντίζει ό,τι μεγάλωσε και δοκιμάστηκε στο χρόνο και μπορεί να περιμένει περισσότερο από κάθε άλλο Ζώδιο. Από την ικανότητά του αυτή και μόνο, μπορεί να πετύχει αρκετά. Του αρέσει να πατά σε στέρεο έδαφος και φυλάγεται καλά από ξαφνικούς νεωτερισμούς και άσκοπους κινδύνους. Είναι πρακτικός και προσγειωμένος, αποφασιστικός και επίμονος. Ξεκινά αργά, αλλά στην πορεία ταυτίζεται με ό,τι κάνει. Η σκέψη του είναι κυρίως λογική. Δεν του αρέσουν οι μπερδεμένες ιδέες. Όταν ζυγίζει μια κατάσταση, σκέφτεται πρώτα τη χρησιμότητά της.

Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας, Υδροχόος). Η νέα αυτή χρονιά, δημιουργεί αξιόλογες επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασίες για όλους τους Ταύρους. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να αλλάξουν ότι κριθεί αναγκαίο. Οι επιχειρηματίες και στυλοβάτες Δίας και Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα δώσουν όρεξη, στήριγμα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ενδέχεται οι κόποι σας να αποδώσουν καρπούς, αλλά θα πρέπει να είστε διορατικοί.

Η ενεργοποιημένη συγκλίνουσα όψη συνόδου Κρόνου - Πλούτωνα, επηρεάζει εσάς (κυρίως) του 3ου δεκαημέρου έως και τον Μάρτιο του 2020. Η νέα θέση του Κρόνου (στην παραδοσιακή του θέση Υδροχόος) από τις 22/3 έως την 1η Ιουλίου θα αποδώσει καρπούς, για τους Ταύρους των πρώτων 2 ημερών (εάν έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος).

Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 16/12, ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αυτή τη φορά τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Μια δηλαδή σημαντική εποχή, που καλό θα ήταν να αξιολογήσετε σφαιρικά, αλλά πάντα με σύνεση και προσοχή. Είναι η περίοδος που οριστικοποιούνται πολλά. Η εμπειρία σας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο.

Από τις 13/5 - 25/6, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη από την 21η, φτάνοντας στην 5η μοίρα των Διδύμων. Αυτό για εσάς σημαίνει ό,τι οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνουν γενέθλια έχοντας την Αφροδίτη ανάδρομη (στην Ηλιακή τους επιστροφή). Το γεγονός αυτό μπορεί να αφήσει πολλές – κυρίως εκκρεμότητες κυρίως στα προσωπικά και τα οικονομικά σας από την προηγούμενη γενεθλιακή τους χρονιά προς τη νέα.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

blaxopoulouΚωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας, Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων.

Σπούδασε στο «Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών», Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία. Εκπαιδεύτηκε σε συστήματα όπως της Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων, της Πρόβλεψης, της Διόρθωσης Ωροσκοπίων κ.α. Συμμετείχε σε 5ετές εργαστήρι ονείρων σε συνδυασμό με την Αστρολογία, έχοντας ως κύριο άξονα την Αναλυτική Ψυχολογία, αλλά και τις 4 βασικές ιδιότητες κατά Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ.

Είναι αρχισυντάκτρια και αρθρογραφεί στο περιοδικό «Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας» ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. Συνεργάτης του περιοδικού «New Age Astrology». Αρθρογράφησε για το περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση» των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, που είχε την τιμή να είναι η Πρόεδρος για το έτος 2016, 2017. Επίσης αρθρογράφησε στο περιοδικό «Αστρολογική Επιθεώρηση» με την επιμέλεια των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Κατέχει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την τριετία 2018-2020.

Είναι η δημιουργός του Blog: http://ouranokatevatoi.blogspot.com

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Λέων
Ήλιος στον Λέων
10 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
12 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
24 ημερών
Powered by Saxum