Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Ταύρος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Γεια σας τους Ταύρους η χρονιά ξεκινάει συντηρητικά με ανειλημμένες υποχρεώσεις να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού χρόνου σας. Η οικογένεια πιθανόν απαιτεί από σας την θετική παρουσία σας και την ικανότητα σας να βάζετε τα πράγματα στη σειρά και να τα τακτοποιείτε. Η διαχείριση οικονομικών υποχρεώσεων της οικογένειας και του σπιτιού, αλλά και πιθανών ακινήτων μπορεί να σας απασχολήσει και είναι πιθανόν να υπογραφούν συμφωνητικά, συμβόλαια ή άλλα έγγραφα που θα ρυθμίζουν τέτοιες υποθέσεις.

Η άνοιξη προβλέπεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα, αλλά χωρίς μεγάλες εξάρσεις. Πιθανές ευκαιρίες ίσως να βρεθούν για δουλειά, ενώ μπορεί να δοκιμάσετε κάτι νέο στην εμφάνιση σας ή να προσπαθήσετε να εκφράσετε δημιουργικά τον εαυτό σας με κάποια σεμινάρια ή με κάτι γενικά που θα καταπιαστείτε με τα χέρια σας. Η μουσική ίσως για κάποιο διάστημα να σας τραβήξει ως ενδιαφέρον και να την αναζήτησετε είτε σαν χόμπι είτε σαν διασκέδαση. Ωστόσο τα περιθώρια ανεξαρτητοποίησης σας ακόμη θα είναι περιορισμένα με άτομα από το περιβάλλον να έχουν επικεντρωμένο το μάτι τους επάνω σας και να ελέγχουν την ανεξαρτησία σας με την οικονομική τους κυρίως επιρροή.

Το καλοκαίρι προβλέπεται πιο δυναμικό με έντονες διακοπές με φίλους ή και άτομα που σας έλκουν ερωτικά, και πιο έντονη διασκέδαση. Βέβαια η ζήλια και δυσαρέσκεια κάποιων δικών σας ατόμων, κυρίως του συντρόφου ή κάποιων συνεργατών, θα παραμείνει, αλλά θα εκφράζεται πιο ακίνδυνα και με τη μορφή παραπόνων. Πιθανόν ένας έρωτας να σας παρασύρει σε κάποιες εκδρομές ή ταξίδια και να ξανανιώσετε πιο νέα από αυτή την ιστορία.

Το φθινόπωρο είναι πιθανόν να ωφεληθείτε από την ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσετε και κάποια εργασιακή πρόοδο, επιστρέφοντας ίσως σε κάποια θέση εργασίας με αρκετή προβολή και εμβέλεια. Μία δουλειά στα μέσα ενημέρωσης για παράδειγμα δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Παραμένει βέβαια η προσπάθεια δικών σας ανθρώπων να καθυστερήσουν την πρόοδο σας σε κάποιο βαθμό, όμως συνεχίζει σε αυτή τη φάση η επιρροή τους να είναι μόνο στο επίπεδο της καθυστέρησης σας, παρά στο να σας εμποδίζουν οριστικά.

Η χρονιά θα κλείσει ωστόσο σε κάπως διαφορετικό κλίμα. Ενδεχομένως λόγω λήξης της εργασιακής σας συμφωνίας ίσως αναγκαστείτε να επιστρέψετε στα της οικογένειας, όμως αυτή τη φορά με διάθεση να συγκρουστείτε με αυτούς που όλο αυτό το διάστημα δεν σας υποστήριξαν. Ένας χωρισμός ίσως να μην μπορεί να αποκλειστεί σε συνδυασμό με μία επιστροφή ίσως σε ένα πατρικό σπίτι. Μία αποχώρηση επίσης σε ένα δεύτερο σπίτι ίσως στη θάλασσα για να έχετε αποστάσεις και απομόνωση ίσως σας προσελκύσει. Κρυφές ερωτικές επιθυμίες που θα έχουν και ένα θυμό και μία τάση εκδίκησης επίσης μπορεί να είναι θέμα αυτή την περίοδο.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum