Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει αρκετά καλά υπό την έννοια ότι σας δίνεται χρόνος να διευθετήσετε αρκετές παλιές εκκρεμότητες και να τις βάλετε σε μία τάξη. Το κλίμα στη δουλειά είναι αρκετά καλό, προοπτικές υπάρχουν και παρά τις δυσκολίες, οι καταστάσεις γενικά οδηγούνται σε εποικοδημοτικό τέλος.

Η άνοιξη είναι πιο ανήσυχη και αν και δημιουργεί προοπτικές για ξαφνικά και γρήγορα κέρδη, από την άλλη λόγω εκλείψεων μπορεί οι προοπτικές αυτές απότομα και γρήγορα να διαψευσθούν. Αν και δε συνηθίζετε να δράτε παρορμητικά, μερικοί από σας ίσως θελήσουν να προκαλέσουν την τύχη τους σε τυχερά παιχνίδια, κυριολεκτικά ή μεταφορικά (όπου τυχερό παιχνίδι και το παιχνίδι για την καρδιά μιας γυναίκας), αλλά το αποτέλεσμα του ρίσκου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να σας στοιχίσει επιπλέον και τα μαλλιά της κεφαλής σας. Κάποιες δημιουργικές ιδέες ίσως προκύψουν από Brain storming σε σας του τρίτου δεκαημέρου κυρίως με τη σύνοδο Δία Ουρανού, αλλά το κατά πόσον θα κάνετε πράξη τις ιδέες αυτές ή θα μείνουν στη θεωρία μένει να αποδειχτεί.

Το καλοκαίρι έχετε να αντιμετωπίσει τη γκρίνια των φίλων, που σας πασάρουν μάλλον όλα τους τα οικογενειακά προβλήματα - συν τα γκομενικά - κι εσείς κάθεστε να τους ακούτε, φορτώνοντας από τα νεύρα. Παρόλα αυτά μία στωϊκή στάση μπορεί να βοηθήσει να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να πληρώσετε πολλά, αρκεί να δείχνετε εποικοδομητική στάση στις φίλες και τους φίλους σας που έχουν ανάγκη κάποιον να πουν τον πόνο τους. Προσοχή καλό είναι να δείξετε στην οδήγηση των διακοπών γιατί μπορεί να σας μπει καμία ιδέα στο μυαλό ότι ετοιμάζεστε για ραλλίστες.

Το φθινόπωρο είναι ως συνήθως η εποχή σας και έστω από το παρασκήνιο φαίνεται να διευθετείτε προς όφελος σας αρκετά οικονομικά θέματα, δείχνοντας αποφασιστικότητα και αντίσταση σε όσους προσπαθούν να σας μεταπείσουν, ενώ από την άλλη καλό είναι να αποφύγετε τους καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να σας φουσκώσουν τα μυαλά ώστε να έχετε περισσότερες απαιτήσεις. Η εποχή ευνοεί εσάς που έχετε λογιστικά και οικονομικά επαγγέλματα και μπορείτε να βγάλετε χρήματα ρυθμίζοντας τις οικονομικές εκκρεμότητες άλλων.

Η χρονιά τελειώνει περίεργα, γιατί από τη μία εσείς είστε σε φάση ταξιδεύω με την οικογένεια εξωτερικό για Χριστούγεννα, άλλοι όμως δε θα έχουν την ίδια γνώμη με σας και ενδεχομένως θα σας εμποδίσουν να εκπληρώσετε το όνειρο σας. Ακόμη κι αν μείνετε στη δουλειά ωστόσο το καλό είναι ότι θα έχετε κι εκεί τον κατάλληλο χαβαλέ, ενώ αν σπουδάζετε αυτή η περίοδος μπορεί να είναι περίοδος φοιτητικής διασκέδασης αλλά και ευκαιριών για κοινωνική δικτύωση συνάμα. Σίγουρα πάντως θα είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για τους άλλους που είναι συνηθισμένη στο να είστε υπάκουοι και εργατικοί κι εδώ θα σας βλέπουν να είστε με το ένα πόδι έξω για εκδρομή και πάντως όχι διαθέσιμοι να ξελασπώσετε άλλους όπως κάνετε συνήθως.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
25 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
16 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
9 ημερών
Powered by Saxum