Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει ήρεμα με μία σχετική εργασιακή ρουτίνα να σας δίνει ασφάλεια και τα οικονομικά σας είναι αρκετά σταθερά αυτή την περίοδο, ώστε να μην σας προκαλούν άγχος. Σε κάποιο βαθμό μπορεί να αισθάνεστε κάπως μπλεγμένοι σε προβλήματα τρίτων, ίσως να σας απασχολούν τρίτοι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή κάτι τέτοιο. Οι οικογενειακές σχέσεις με τις μπηχτές και τα υπονοούμενα τους ίσως να σας διασκεδάζουν σε κάποιο βαθμό με τη διάθεση των ανθρώπων να δείξουν ανταγωνιστικότητα και εριστικότητα. Πάντως εσείς δείχνετε να μην επηρεάζεστε από αυτό το κλίμα και να προγραμματίζετε και κάποιες εμβόλιμες μικρές διακοπές.

Η άνοιξη είναι πιο παθιασμένη και με ενδεχόμενο ερωτισμό για σας, όπου το σπίτι φαίνεται ότι δε θα το έχετε μόνο για ξενοδοχείο, αλλά θα είναι και τόπος ερωτικής έκφρασης ή τόπος που θα σας προκαλεί ένας άνθρωπος να συμπεριφερθείτε πιο ερωτικά. Αν και για σας μπορεί να σας δημιουργεί αμηχανία ένας τέτοιος ερωτισμός, παράλληλα σας κολακεύει κι έτσι ίσως παρασυρθείτε με την γενικότερα - τράβα με κι ας κλαίω - προσέγγιση που έχετε στο ερωτικό ζήτημα.

Το καλοκαίρι μάλλον θα είναι αδιάφορο για σας - πολύ κουβέντα και λίγη ουσία - με πολύ κόσμο να ζητάει τη γνώμη σας για πολλά πράγματα, αλλά λίγα πράγματα να γίνονται πράξη. Ενδεχομένως να έχετε μία πιο έντονη εξωστρέφεια - εξ' ανάγκης - είτε γιατί στη δουλειά θα σας πιέσουν να μιλάτε περισσότερο είτε εξαιτίας δραστηριοτήτων του συντρόφου. Στιγμές ειλικρίνειας είναι δυνατόν να υπάρξουν στη σχέση σας, εξομολογήσεις και συζητήσεις πιο ανοικτές, αλλά το πρόβλημα είναι πως όλα αυτά μάλλον θα παραμείνουν λόγια και ευχές και στο διά ταύτα ίσως χρειαστεί να περιμένετε περαιτέρω.

Το φθινόπωρο δείχνει πράγματι πιο ουσιώδες με συνεργασίες επαγγελματικές που αποδίδουν οικονομικά και αυξάνουν πιθανόν το εισόδημα σας, ενώ έχετε και οικογενειακή στήριξη στις πρωτοβουλίες σας. Αν και άτομα από το περιβάλλον ίσως να προσπαθήσουν να κρατήσουν πληροφορίες για τον εαυτό τους - ίσως κάποιοι στο γραφείο να θεωρούν ότι οι πληροφορίες ειναι ιδιοκτησία τους - η παρουσία σας ίσως τους ξεβολέψει καθώς σκαλίζετε τα πράγματα και αναζητείτε το γιατί και το πώς ο καθένας κάνει αυτό που κάνει. Παρά τις κάποιες δυσαρέσκειες η συνεισφορά σας μάλλον θα εκτιμηθεί και ίσως ακόμα και αισθηματικά να προκύψει κάτι από τον εργασιακό χώρο μέσα από αυτή την ιστορία.

Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει να προσπαθείτε να αυξήσετε κάποια προσόντα σας - ίσως με κάποια πιστοποίηση - ή ίσως να συμπαρασταθείτε σε κάποιο πρόσωπο - ίσως τον πατέρα σας - που έχει κάποιο θέμα αυτή την περίοδο. Η οικογένεια δείχνει ότι θα έχει ομοθυμία και θα είναι συνασπισμένη γύρω από ένα άτομο που ίσως αντιμετωπίζει δυσκολίες. Αφθονία υλική και συναισθηματική θα σας δώσει την αίσθηση της ασφάλειας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum