Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει γενικά με καλούς οιωνούς υπό την έννοια ότι έχετε μία σταθερή συνεργασία η οποία σας προσφέρει ασφάλεια και προβλεψιμότητα αυτή την περίοδο. Επίσης βλέπετε να γίνονται θετικές αλλαγές που σας επιτρέπουν να έχετε κάποια ευελιξία στην καθημερινότητα σας και να μην είναι τόσο μεγάλη η πίεση που νιώθετε όπως στο παρελθόν. Μέσα από τη σωστή στάση σας σε μία συνεργασία μπορεί να αποκομίσετε και κάποια περαιτέρω χρήματα ή γενικά να δείτε να αναγνωρίζεται η προσπάθεια σας.

Η άνοιξη ίσως φέρει στην πόρτα σας κάτι πιο ενδιαφέρον κάποια προοπτική νέας σχέσης με ένα άτομο που φαίνεται να σας κάνει μεγάλη εντύπωση και που το θαυμάζετε ίσως για το επίπεδο της ψυχικής του καλλιέργειας και της συμπεριφοράς του προς τους άλλους. Επιθυμία σας είναι να βρίσκεστε δίπλα του και να έχετε χώρο στη ζωή του γιατί νιώθετε ότι σας γεμίζει και σας ψυχικά, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να το βοηθήσετε όσο γίνεται σε πρακτικά θέματα. Η παρουσία σας στη ζωή του ίσως σας απομακρύνει κάπως από την δική σας καθημερινότητα και μπορεί να δείτε ότι αφήνετε πίσω κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα, που θα έπρεπε ίσως να τακτοποιήσετε για τη δικής σας τη ζωή. Φαίνεται όμως ότι η επιθυμία σας να είστε μαζί του θα είναι τόσο έντονη που θα αφήσετε τα πράγματα να τρέξουν έτσι παρά τις πιθανές συνέπειες.

Το καλοκαίρι φαίνεται να βγαίνετε από τη νιρβάνα που είχατε βρεθεί για κάποιο διάστημα και να βλέπετε ότι τρέχουν αρκετές εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο και μάλιστα τόσο γρήγορα που ίσως να μην μπορείτε να τις προλάβετε. Ίσως εκδηλώσετε μία ανησυχία κι ένα άγχος και μια βιασύνη, όμως δεν είναι ανάγκη να υπάρχει πανικός και θα υπάρξουν και πρόσωπα που από το παρασκήνιο θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς σας βρίσκει εστιασμένους στο να λύσετε οικονομικές εκκρεμότητες κυρίως ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και συναλλαγές που έχουν μείνει στον αέρα λόγω λάθος συνεννόησης ή αναβλητικότητας και αναποφασιστικότητας. Στην προσπάθεια σας αυτή ίσως φανείτε κάπως πιο πιεστικοί και επίμονοι να ξεκαθαρίσετε τα χρωστούμενα, από ότι οι άλλοι θα περίμεναν από σας και ίσως μάλιστα να επιδείξετε και κάποια θρασύτητα στην διεκδίκηση σας. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δε θα σας κακοκαρδίσει κάποιος με την απάντηση του, αντίθετα θα ανεχτεί το ύφος σας και πιθανότατα θα βοηθήσει να λυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως όχι στο βαθμό όμως που είχαν ανεβάσει οι προσδοκίες σας το αποτέλεσμα.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
3 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
26 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
28 ημερών
Powered by Saxum