Παρθένος | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

parthenos

από το Βασίλη Παπαδολιά

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει με μία αποδιοργάνωση, που ίσως οφείλεται και σε θέματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι. Δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας σε αυτά που πρέπει και σκέφτεστε διαρκώς και μόνο τη διαφυγή.

Η άνοιξη σας βρίσκει σε φάση ακόμη μεγαλύτερης εσωστρέφειας να παρεξηγείτε εύκολα πράγματα που λένε οι άλλοι για σας, αλλά και να διαδίδετε τα παράπονα σας με εύσχημο τρόπο σε ώτα ευνοϊκώς ακουόντων.

Το καλοκαίρι βρίσκεστε μπροστά σε κάποια προβλήματα που έχουν ίσως σχέση με τα παιδιά σας, ενώ κάποιοι μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιο παλιότερο φλερτ.

Το φθινόπωρο κινείστε πιο δημιουργικά, κυνηγώντας κάποια επιμόρφωση που θα σας δώσει και περισσότερα χρήματα, αντιμετωπίζοντας όμως εμπόδια και άρνηση των άλλων να σας βοηθήσουν.

Η χρονιά τελειώνει αρκετά θετικά με την κατάληψη κάποιας καλύτερης θέσης εργασίας, που ίσως φέρει και έκτακτα έσοδα, δίπλα σε κάποιον άνθρωπο που στη δουλειά σας θα έχει κύρος.

Θετικό της χρονιάς η επιρροή του Δία που τον Ιανουάριο θα βοηθήσει το πρώτο δεκαήμερο να αποκαταστήσει σχέσεις με παιδιά και να χαρεί περισσότερο τη δουλειά του. Το μεγαλύτερο κέρδος βέβαια το έχει το δεύτερο δεκαήμερο, που απαλλάσσεται από την επιρροή του Κρόνου και θα έχει από το Φεβρουάριο ως το Νοέμβριο τη βοήθεια του Δία στους ίδιους τομείς.

Οι του τρίτου δεκαημέρου θα περιμένουν τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου για να δρέψουν καρπούς από την πίεση που θα δεχτούν κατά τα άλλα στα θέματα των παιδιών και της προσωπικής δημιουργίας από την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον 5ο ηλιακό τους οίκο.

Οι εκλείψεις της χρονιά επιφυλάσσουν και κάποιες ειδοποιήσεις αλλαγών στην ζωή σας. Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο στα οικογενειακά θέματα, η έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου για το πρώτο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς και η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου για το τρίτο δεκαήμερο σε οικογενειακά θέματα. Οι εκλείψεις συνιστούν παράλληλα ευκαιρίες και κρίσεις και απαιτούν προσαρμογή.

Εκμεταλλευτείτε τη βοήθεια του Δία για να ξεπεράσετε τις αλλαγές με λιγότερες απώλειες, γιατί δε θα την έχετε το 2021. Προσοχή σε τυφλές συναισθηματικές συγκρούσεις το διάστημα της αναδρομής του Άρη το φθινόπωρο και σε άστοχες συνεννοήσεις την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης στο τέλος της άνοιξης.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 
 

 

papadolias-vasΒασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
12 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
17 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum