Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

skorpios

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού, μαζί με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο. Είναι το 2ο ζώδιο του νερού και σηματοδοτεί την καρδιά του Φθινόπωρου. Εκφράζεται σπάνια και ελέγχει τα πάντα. Εναρμονίζεται με την έννοια παγκόσμιος και άγραφος νόμος και σηματοδοτεί τον πυρήνα του υποσυνειδήτου.

Τα ανεπτυγμένα του ένστικτα, είναι η δύναμή του. Προστατεύει ότι αγαπά, με ζήλο αλλά και με απόλυτη θέρμη. Οι Σκορπιοί σε γενικές γραμμές, είναι οι άνθρωποι που αγαπούν το δίκαιο. Το δίκαιο σε κάθε επίπεδο. Είτε φανερό, είτε αόρατο, δηλαδή, ψυχολογικό. Έχουν δυνατή και απόλυτη πρόθεση, και είναι οι θεματοφύλακες της ψυχικής υγείας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι τα εξής: Κυβερνήτης: Άρης, Φύλο: Θηλυκό, Στοιχείο: Νερό, Ποιότητα: Σταθερό. Αρχέτυπο: Ο μάγος, ο σαμάνος Αποστολή: Ο αληθινός θεραπευτής. Κίνητρο: Έλξη για τα βάθη. Παγίδα: Η μέθη της εξουσίας. Ο κυριότερος σωματικός συσχετισμός έχει να κάνει με τα γεννητικά όργανα. Η εποχή που αντιστοιχεί με τον Σκορπιό, είναι η μεταμόρφωση της φύσης σε οργανική ουσία, κάτω από τη γη, για την επερχόμενη αναγέννηση.

Μυθολογικό του μοτίβο: ο Γκιλγκαμέζ και ο λαός των Σκορπιών, Πλούτωνας (Ελληνική Μυθολογία). Όπως μας ενημερώνει και ο Hajo Banzhaf/Anna Haebler, o Σκορπιός είναι το Ζώδιο του βάθους και των άκρων. Ο κόσμος του Σκορπιού είναι κρυφός. Έλκεται ασταμάτητα από την αναγκαιότητα να εξερευνήσει ό,τι είναι απαγορευμένο, μυστικό, κρυμμένο, ακόμη και από τα κοινωνικά ταμπού. Το φάσμα των συναισθημάτων του κινείται μόνο στα άκρα, όπως π.χ. ο έρωτας και το μίσος. Δεν γνωρίζει τους μετριοπαθείς τόνους. Κατέχει ανεξάντλητες ψυχικές δυνάμεις …που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για το καλό άλλων. Μπορεί να είναι ο θεραπευτής και ο σωτήρας, αλλά εξίσου έντεχνα μπορεί να εξαρτήσει τους άλλους. Η ικανότητα της υπεύθυνης διαχείρισης της δύναμης γίνεται το κύριο και εκρηκτικό θέμα αυτού του ζωδίου. Είναι βαθύς και αναλυτικός.

Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας, Υδροχόος). Η νέα αυτή χρονιά, αναζητά λύσεις. Θέματα επικοινωνίας και κατανόησης, αλλά και αναγκαστικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων είναι το ζητούμενο. Η αυτοκριτική σας σε σχέση με το παρελθόν θα είναι έντονη, αλλά το δίκαιο πάντα στην πρώτη γραμμή.

Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, καλό θα ήταν να αλλάξουν ότι κριθεί αναγκαίο. Η βοηθητική στήριξη του Δία του Κρόνου και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δώσει τις σωστές αποφάσεις.

Η ενεργοποιημένη συγκλίνουσα όψη συνόδου Κρόνου - Πλούτωνα, επηρεάζει εσάς (κυρίως) του 3ου δεκαημέρου έως και τον Μάρτιο του 2020.

Η νέα θέση του Κρόνου (στην παραδοσιακή του θέση Υδροχόος) από τις 22/3 έως την 1η Ιουλίου θα αποδώσει καρπούς, για τους Σκορπιούς των πρώτων 2 ημερών (εάν έχουν προετοιμάσει το έδαφος).

Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 16/12, ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αυτή τη φορά τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Η εμπειρία σας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Εμπιστευτείτε τις ενορατικές σας ικανότητες, και μετασχηματίστε ότι χρειάζεται, …με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο.

 

Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

blaxopoulouΚωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας, Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων.

Σπούδασε στο «Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών», Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία. Εκπαιδεύτηκε σε συστήματα όπως της Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων, της Πρόβλεψης, της Διόρθωσης Ωροσκοπίων κ.α. Συμμετείχε σε 5ετές εργαστήρι ονείρων σε συνδυασμό με την Αστρολογία, έχοντας ως κύριο άξονα την Αναλυτική Ψυχολογία, αλλά και τις 4 βασικές ιδιότητες κατά Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ.

Είναι αρχισυντάκτρια και αρθρογραφεί στο περιοδικό «Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας» ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. Συνεργάτης του περιοδικού «New Age Astrology». Αρθρογράφησε για το περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση» των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, που είχε την τιμή να είναι η Πρόεδρος για το έτος 2016, 2017. Επίσης αρθρογράφησε στο περιοδικό «Αστρολογική Επιθεώρηση» με την επιμέλεια των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Κατέχει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την τριετία 2018-2020.

Είναι η δημιουργός του Blog: http://ouranokatevatoi.blogspot.com

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Αιγόκερω
Ήλιος στον Αιγόκερω
26 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
2 μοίρες
Αύξων Μηνίσκος
Αύξων Μηνίσκος
4 ημερών
Powered by Saxum