Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Σκορπιούς το 2022 έχει δύο πρόσωπα. Άλλοι από σας βρίσκουν τον εαυτό τους να βρίσκεται σε μία σχέση ή συνεργασία με ιδιαίτερες ευθύνες, τις οποίες έχετε αναλάβει εσείς τον καθοδηγητικό ρόλο και άλλοι από σας αρνείστε να μπείτε σε αυτό το λούκι και προτιμάτε το ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή που αρπάζει τις ευκαιρίες για να νιώσει την ένταση που του είναι απαραίτητη για να ζήσει. Οι πρώτοι είναι πιθανόν να έχετε δυσαρεστήσει άτομα από το περιβάλλον σας, τα οποία νιώθουν ότι είστε πολύ πιεστικοί απέναντι τους, οι δεύτεροι όμως είναι σα να ζείτε σε άλλο έργο και να διασκεδάζετε με έντονο τρόπο, όπως συνήθως ξέρετε να κάνετε. Το μόνο πρόβλημα που ίσως έχετε εσείς οι δεύτεροι ίσως είναι η πλήξη, καθώς δε φαίνεται να υπάρχουν νέες προκλήσεις στο περιβάλλον και όλα δείχνουν να είναι τα ίδια και τα ίδια.

Καθώς μπαίνει η άνοιξη όσοι από σας είχαν περάσει από τις θέσεις ευθύνης δείχνει να απομονώνονται κάπως και να αναλαμβάνουν άλλοι να φέρουν εις πέρας κάποιες συνεργασίες, λιγότερο πιεστικοί από σας, αν και διατηρούν τους στόχους που εσείς αρχικά είχατε θέσει. Οι υπόλοιποι που είχαν διαλέξει το ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή συνεχίζετε να βρίσκεστε εκτός συστήματος, διαλέγοντας να βιώσετε ίσως μία σχέση με ένα άτομο που σας συνδέει κάποιο κοινό παρελθόν ή μία κοινή καταγωγή ίσως και κατά παράβαση των δεσμών που έχετε με τον ως τότε επίσημο σύντροφο σας. Για άλλους από σας αυτή η επιρροή μπορεί να σημαίνει επιστροφή στο χωριό ή στο χώρο της οικογένειας μαζί με κάποιο πρόσωπο ενδιαφέροντος και χτίσιμο κάποιας κοινής στέγης μαζί. Ιδιαίτερα που στον τότε σύντροφο σας μπορεί να συμβαίνουν διάφορα έκτακτα γεγονότα που να τον κάνουν να αναζητά αλλαγή στη ζωή του.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει πάλι να έχετε δύο επιλογές. Να μείνετε στο μοναχικό ρόλο εκείνου του ατόμου που γνωρίζει πού θα καταλήξουν τα πράγματα, αλλά δυστυχώς πλην ελαχίστων συνοδοποιόρων οι υπόλοιποι τον απομονώνουν γιατί δεν μπορούν τα άσχημα νέα ή να διαλέξετε το δρόμο του να κοιτάξετε τον εαυτό σας, επενδύοντας ίσως σε μία επιχειρηματική κίνηση και αφήνοντας τους άλλους στην άκρη, από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς δε σας ακούνε. Οι επιχειρηματικές κινήσεις βέβαια εφόσον διαλέξετε αυτό το δρόμο θα έχουν δυσκολίες - κυρίως δυσκολίες εύρεσης πόρων και χορηγών - οπότε μην νομίζετε ότι το έδαφος κι από κει θα είναι εύκολο να το περπατήσετε, ωστόσο το καλό είναι ότι εκεί θα έχετε να κάνετε μόνο με τον εαυτό σας και τη διάθεση του για δουλειά και δε θα φορτώνεστε την προσπάθεια να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των αποφάσεων σας για το μέλλον.

Το τελευταίο τέταρτο της χρονιάς βρίσκει κάποιους από σας να επιστρέφουν πίσω στις ευθύνες και την εργασιοθεραπεία, ακολουθώντας το μοναχικό δρόμο εκείνων που βλέπουν το μέλλον έστω κι αν οι άλλοι τους αγνοούν. Άλλοι όμως, θα προτιμήσετε να κάνετε αυτό που ο κόσμος που δε γνωρίζει επιθυμεί, δηλαδή να δείξετε ένα πρόσωπο δημοσίων σχέσεων και να δώσετε στον κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει. Φυσικά με το αζημίωτο καθώς από αυτή τη στάση σας περιμένετε ίσως κάποια επιβράβευση από κάποιο ιδιοκτήτη επιχείρησης ή ακινήτου που προσφάτως έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται μαζί σας. Ο ρόλος του μεσίτη ή του δημοσιογράφου ή του παρουσιαστή μπορεί να είναι ένας ρόλος που θα παίξετε εσείς με επιτυχία αυτή την περίοδο.

Η χρονιά γενικά δείχνει διχασμένη για σας τους Σκορπιού, καθώς άλλοι θα έχετε επιλέξει να δράσετε μέσα από το σύστημα χωρίς μεγάλα περιθώρια απόκλισης από το πρακτέο, κι άλλοι με διάφορες ευκαιριακές κινήσεις θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε έξω από το σύστημα εκμεταλλευόμενοι ότι πιθανότητα κέρδους σας παρουσιαστεί. Και οι δύο χρειάζεστε προσοχή, οι μεν λόγω υπερκόπωσης και οι δε γιατί η παραμικρή άστοχία στις επιλογές συνεργατών και επενδύσεων μπορεί να σας κοστίσει.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
13 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
11 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum