Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Σκορπιούς είναι λίγο μοιρασμένες οι καταστάσεις. Στην αρχή της χρονιάς άλλοι θα είστε απορροφημένοι τελείως από την οικογένεια σας, ίσως και από υποχρεώσεις με τα παιδιά σας, άλλοι όμως θα γυρίζετε από δω κι από κει σε ταξιδιωτικές και ερωτικές περιπέτειες. Φυσικά για κάποιους από σας οι περιπέτειες μπορεί να έχουν και κόστος, π.χ. κάποιες νομικές περιπέτειες, αν φερθείτε επιπόλαια. Σε περίπτωση που φερθείτε επιπόλαια, είναι πιθανόν να υπάρχει ρήξη με τους δικούς σας που δε θα θελήσουν να σας υποστηρίξουν, για να μην εκτεθούν στον κοινωνικό τους περίγυρο. Έτσι μπορεί να βιώσετε μία περίοδο μοναξιάς - αλλά δε θα αφήσετε σίγουρα τον εαυτό σας να μελαγχολήσει για το λόγο αυτό.

Η άνοιξη παραμένει δύσκολη για σας, για άλλους γιατί τα οικονομικά προβλήματα που απομένουν για λύση ακόμη είναι πολλά και για άλλους γιατί η ένταση του προηγούμενου διαστήματος οδηγεί αυτό το διάστημα σε εντάσεις με συντρόφους. Κλονισμός της εμπιστοσύνης μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας, αλλά και διάθεση ένας από τους δυο σας να ξεγελάσει τον άλλον - ίσως και με μία απιστία. Από την άλλη ένας νέος έρωτας ίσως σας στρέψει σε άλλη κατεύθυνση από εκείνον. Ένα άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος πάντως προσπαθεί να σας συγκρατήσει και σέβεστε τη συμβουλή του γιατί προσπαθεί να σας προφυλάξει από τα χειρότερα.

Το καλοκαίρι για κάποιους από σας λίγα αλλάζουν, οι σχέσεις με την οικογένεια επιδεινώνονται, καθώς τους χωρίζουν περιουσιακά ζητήματα. Για άλλους όμως, είναι περίοδος εργασιακής έντασης και προσπάθειας να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος εργασιακά με παρουσία διεκδικητική και ζητώντας πίσω τα κεκτημένα. Μία έντονη ιδεολογική χροιά μπορεί να έχει ο αγώνας σας αυτή την περίοδο, ενώ οι δικαστικές διαμάχες ίσως επανέλθουν και έχουν και κάποιου είδους ιδεολογικό χαρακτήρα.

Η χρονιά θα τελειώσει με τρόπο παρόμοιο για κάποιους από σας, οι οποίοι όλη τη χρονιά δεν κατάφεραν στην ουσία να λύσουν οικονομικά και περιουσιακά θέματα και πελαγοδρομούσαν γύρω από αυτά. Άλλοι όμως ίσως να έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία νέα αρχή, κοιτώντας τον εαυτό τους, κάνοντας νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σε μία ατομική επιχείρηση, μακριά από τη δημοσιότητα αυτή τη φορά ή ασχολούμενοι με έναν απόγονο - ή φέρνοντας στον κόσμο άλλον ένα. Η παρουσία σας δίπλα σε ένα ισχυρό πρόσωπο μπορεί να σας επιτρέψει να νιώσετε ασφάλεια προς ώρα και σε αντάλλαγμα η ιδεολογική σας αφοσίωση σε αυτόν μπορεί να εκφραστεί με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum