Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Σκορπιός | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Σκορπιούς επικρατεί η χρονιά ξεκινάει με διαφορετικές προσεγγίσεις. Κάποιοι από σας φαίνεται να είναι χωμένοι μέσα στις υποχρεώσεις και να μην μπορούν εύκολα να σηκώσουν κεφάλι από όσα έχουν να κάνουν. Κύριος προβληματισμός για σας τα έξοδα σας, που παρά την ηθική υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων κατά βάθος νιώθετε να τα έχετε πάρει επ' ώμου. Για κάποιους άλλους ωστόσο η ζωή είναι λίγο πιο πολύ σε κίνηση με κάποιους να βρίσκεται νέες δυνατότητες διασκέδασης, άλλους να ξοδεύετε λεφτά σε ένα νέο σπίτι και άλλους να σχεδιάζετε ατομικές επιχειρήσεις ή ακόμα και ένα παιδί. Κάποιοι τρίτοι ακόμη ίσως να παλινδρομείτε μεταξύ αυτών των δύο άκρων και άλλοτε να επικεντρώνεστε στις ευκαιρίες και άλλοτε στο πόσο πολύ θα πρέπει να δουλέψετε για να τις υλοποιήσετε.

Η άνοιξη βρίσκει πάντως και τους μεν και τους δε από σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να έχετε αλλάξει κλίμα. Πιο αποστασιοποιημένοι, λιγότερο αγχωμένοι, με περισσότερο χρόνο να περνάτε ίσως μόνοι στο σπίτι και - πράγμα ίσως σπάνιο για σας - με διάθεση να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις βασισμένος στο πάθος, αλλά να βλέπετε με ένα πιο Ζεν τρόπο τα πράγματα. Σίγουρα θα βοηθήσει αυτό πολλούς από σας να περάσετε πιο ανώδυνα τις περιόδους των εκλείψεων, ειδικά, αν έχετε αναστατώσεις εργασιακές ή εξαρτόμενα άτομα από σας να παιδεύονται με την υγεία τους. Η σύνοδος Δία Ουρανού θα βρει κάποιους από σας του τρίτου δεκαημέρου να αποστασιοποιείστε ακόμα και από τον τρέχοντα σύντροφο σας και να ψάχνετε κάτι διαφορετικό με τρόπο που ίσως να μην τον φανταζόσαστε ως τώρα. Από την άλλη η παρουσία του Κρόνου στο δεύτερο δεκαήμερο θα λειτουργήσει πιο σταθεροποιητικά για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου.

Το καλοκαίρι κάποιοι από σας μπορεί να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους άλλους, και πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε υλικές χαρές, καλό φαί και ευχάριστες εξόδους. Άλλοι όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο της αποστασιοποίησης ενδεχομένως απομακρυνόμενοι από γνωστούς και φίλους που μπορεί να σας φαίνονται πολύ ενοχλητικοί και ασχολούμενοι ίσως παράλληλα και με ένα πρόβλημα υγείας δικού σας ανθρώπου.

Κάποιες πιο έντονες αλλαγές μπορεί να δει κάποιος στη ζωή σας από τον Σεπτέμβρη, τότε που εσείς που περιμένατε τόσον καιρό στο παρασκήνιο ενδεχομένως να αποφασίσετε κάποιες τομές, όπως το να αποκαλύψετε μία κρυφή ως τώρα σχέση ή να αλλάξετε σπίτι. Οι υπόλοιποι προσπαθώντας ίσως να φανείτε πιο πολύ καλά παιδιά, από ότι προσπαθούν οι Σκορπιοί συνήθως, φαίνεται ότι θα αναλώσετε τον περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να προστατεύεσετε κεκτημένα στην καθημερινότητα της εργασίας σας.

Η χρονιά θα τελειώσει με την ανάγκη να κάνετε κάποια σημαντική επιλογή στην εργασίας σας, καθώς θα σας δοθεί η εκλογή του να πάρετε μία πιο σημαντική θέση, με περισσότερες αρμοδιότητες αποφάσεων, που θα απαιτήσει όμως περισσότερες ώρες εργασίας. Κάποιοι από σας θα δείτε μέσα από την πρόταση αυτή να ικανοποιούνται οι φιλοσοξίες σας, άλλοι όμως θα αρνηθείτε την εμπλοκή προτιμώντας να επιστρέψετε στην αποστασιοποιημένη στάση της μη συμμετοχής που ακολουθούσατε κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Γενικά τη χρονιά αυτή κάποιοι από σας θα φαίνεστε κάπως απογοητευμένοι και απόμακροι, ενώ άλλοι θα προσπαθείτε περισσότερο να φανείτε πιο πολύ σαν τους άλλους. Ανάλογα με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας μπορεί να επηρεαστείτε γενικά ανάμεσα στο να συνεχίσετε να προσπαθείτε μαζί τους ή να αποστασιοποιηθείτε σε μία κατάσταση που νιώθετε ότι δεν αξίζει να προσπαθείτε για φρούδες ελπίδες.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
26 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
12 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum