Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

toxotis

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Η χρονιά ξεκινάει για σας με αναγνώριση και επιτυχίες, οι οποίες μεταφράζονται και σε χρήμα, οι οποίες όμως καταρχήν δε φαίνεται να σας ικανοποιούν και ιδιαίτερα γιατί μάλλον σας προκαλούν πλήξη.

Η άνοιξη σας βρίσκει προσδεμένους στο άρμα κάποιου ισχυρού παράγοντα, ο οποίος επηρεάζει καταλυτικά μία ομαδική προσπάθεια.

Ελάχιστες αλλαγές συμβαίνουν στο σκηνικό το καλοκαίρι, από το φθινόπωρο όμως περνάτε σε δράση περισσότερο από το παρασκήνιο.

Η συμμετοχή σας σε μία κοινή προσπάθεια συνεχίζεται και το τέλος του χρόνου αλλά και στις αρχές του 2021 και μάλιστα σε μία πιο υγιή και πιο δημοκρατική πλέον βάση.

Η επιρροή του Δία γενικότερα δείχνει να γεμίζει το υλικό σας περιβάλλον με αφθονία. Όμως υπάρχει και μία επιλεκτικότητα κι ίσως μία αίσθηση ανωτερότητας συνάμα.

Οι εκλείψεις της χρονιά έχουν από κάτι για τον καθένα με το πρώτο δεκαήμερο να επηρεάζεται περισσότερο από την έκλειψη στις 30/11, το δεύτερο δεκαήμερο από την έκλειψη στις 5 Ιουνίου και το τρίτο δεκαήμερο από την έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου. Και στις τρεις περιπτώσεις η επιρροή έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες από ότι φαίνεται θα αρχίσουν να διακατέχονται από ένα αίσθημα πιθανής προδοσίας, ιδιαίτερα για αυτούς του δευτέρου δεκαημέρου.

Ευτυχώς ο Άρης στον Κριό από τον Ιούλιο και μετά αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους νωρίτερα που θα παρατείνουν την παραμονή τους και οι δύο σε ζώδια φιλικά για σας, θα κάνουν ότι μπορούν να μειώσουν τις συνέπειες των εκλείψεων.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 
 

 

papadolias-vasΒασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ο Αστρολογικός Γιατρός σας Ο Αστρολογικός Γιατρός σας
Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
7 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
17 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
5 ημερών
Powered by Saxum