Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Τοξότες η χρονιά ξεκινάει πολύ καλά με θετικό κλίμα ανανέωσης στη σχέση σας και το σύντροφο σας να παίρνει δυναμικές πρωτοβουλίες για να προχωρήσει μπροστά η σχέση σας. Ευκαιρίες υπάρχουν για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας και να αφήσετε τις επαγγελματικές ανησυχίες και υποχρεώσεις για αργότερα.

Το ευχάριστο κλίμα παραμένει και την άνοιξη με μία αίσθηση αυτοπεποίθησης να μεγαλώνει μέσα σας από το γεγονός ότι δεν μένετε αδρανής, αντίθετα φαίνεται να εκφράζεστε δυναμικά μέσα από ένα ατομικό επάγγελμα που έχετε ξεκινήσει και φαίνεται ο λόγος σας να περνάει και να αναγνωρίζεται. Παράλληλα δέχεστε ευχάριστα νέα από τους απογόνους σας, από τη δική τους διάκριση και πρόοδο. Αρκετά απωθημένα δημιουργικότητας και επιτυχίας από το παρελθόν ίσως καταφέρετε να ξεπεράσετε τώρα, αναπληρώνοντας χαμένο χρονικό διάστημα του παρελθόντος που ήσασταν σε αδράνεια.

Το καλοκαίρι ίσως είστε λιγότερο εξωστρεφείς από άλλους, επαναπαυμένοι ίσως σε μία καθημερινότητα και εργασία που σας αποφέρει αρκετά χρήματα. Στη θέση αυτή μπορεί να μην παίρνετε πολύ δόξα, αλλά δεν έχετε πολλές ευθύνες, έχετε εύκολη καθημερινότητα και αρκετά καλές αποδοχές. Για τον πολύ κόσμο μπορεί να χαθείτε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα, αλλά για σας μπορεί να είναι περίοδος αφθονίας και ξεκούρασης.

Το Φθινόπωρο σας περιμένει επιτυχία και στα αισθηματικά σας με μία νέα γνωριμία που ίσως έχει και την οικονομική επιφάνεια να καλύψει ανάγκες σας και να κάνει τη ζωή σας πιο άνετη. Παράλληλα φαίνεται ότι επαναδραστηριοποιήστε στο φλερτ και ενδεχομένως να σας προκύψουν παράλληλα με την προοπτική μίας σταθερής σχέσης και αρκετές περιπέτειες - διακριτικού τύπου - με νεαρότερα άτομα από τον φιλικό σας χώρο. Προσέξτε μόνο μην μπλέξετε τους φίλους με την επίσημη σχέση - ή μήπως αυτοί είναι και φίλοι μεταξύ τους. Γενικά είναι θετική περίοδος για σας πάντως, τα πράγματα δείχνουν να σας πηγαίνουν καλά και να περνάτε άνετα τη ζωή σας χωρίς πίεση.

Η χρονιά ίσως τελειώσει λίγο περίεργα, καθώς ίσως τεθεί και για σας το θέμα ενός απογόνου. Ίσως η επένδυση στην οικογένεια να είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε την μόνιμη παρουσία ενός ανθρώπου στη ζωή σας που θα σας διασφαλίσει οικονομικά και θα μειώσει το στρες της καθημερινότητας σας. Το κλίμα στην οικογένεια αναμένεται να είναι γενικά θετικό χωρίς πολλές εντάσεις στις οικογενειακές συνευρέσεις.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum