Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Τοξότες η χρονιά ξεκινάει με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται να περνάτε καλά κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον με αφθονία τουλάχιστον σε υλικό επίπεδο και χωρίς μεγάλες ανησυχίες για το οικονομικό σας μέλλον. Η περίοδος βοηθάει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος - τώρα που φαίνεται να έχετε κάποια ευχέρεια χρημάτων και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο θετικοί γενικότερα.

Η άνοιξη δείχνει να σας βρίσκει σε ένα πιο μεταβατικό στάδιο, καθώς φαίνεται να ψάχνεστε για το κάτι παραπάνω πλέον και να μην αρκείστε στις επιτυχίες του παρελθόντος. Αποτέλεσμα της ανησυχίας σας αυτής η προσπάθεια να βρείτε κάτι ακόμη καλύτερο στη δουλειά σας, κάτι ακόμη πιο αποτελεσματικό. Με ένα κίνδυνο βέβαια πάντα, αναζητώντας το καλύτερο να χάσετε το καλό - αλλά αυτός είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για σας τους Τοξότες.

Η σύνοδος Δία Ουρανού τον Απρίλιο μπορεί όντως να δώσει μία αλλαγή εργασίας ή μία αλλαγή μέσα στην εργασία με την αποχώρηση κάποιου ατόμου που θα δώσει περισσότερη ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητα σας. Ίσως περισσότερη ευελιξία στην εργασία, πιο ελαστικό ωράριο ή και εξερεύνηση πιο ιδιαίτερων ευκαιριών σε χώρους αγοράς που συνήθως δεν προτιμούνται από το μέσο όρο.

Το καλοκαίρι με το Δία στους Διδύμους μέλημα σας περισσότερο μπορεί να είναι η αποκατάσταση της σχέσης σας - ή για τους πιο ελεύθερους ή τους απογοητευμένους η είσοδος στη ζωή σας ενός νέου προσώπου. Ιδιαίτερα τα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου ίσως αποδειχθούν και πιο προσαρμοστικά και πιο ευέλικτα για να βρίσκονται κοντά στο έτερον ήμιση, και μπορεί να βρεθείτε κατά διαστήματα να κοιμάστε σε ξένα μέρη ή κάθε μέρα σε άλλο τόπο. Η περίοδος θα είναι μάλλον ευχάριστη για σας ιδιαίτερα που και εργασιακά φαίνεται να διατηρείτε μία σημαντική αναγνώριση για την προσφορά σας. Πρόβλημα ίσως δημιουργεί μόνο κάποιο άτομο στο οικογενειακό σας περιβάλλον - ένας γονιός - που δεν εγκρίνει τον τρόπο αυτό της "έκλυτης" ζωής σας. Οι ηθικοί ενδοιασμοί των πιο μεγάλων σε ηλικία ατόμων από σας πάντως θα παραμεριστούν εύκολα στο μυαλό σας, ακόμη κι αν σας αφήνουν κατά βάθος μία πικρή γεύση στο στόμα.

Η χρονιά θα κλείσει λίγο πιο ήρεμα, αλλά όχι τελείως. Υπό την έννοια ότι ίσως μεταφέρετε το νέο σύντροφο σας στο σπίτι, να σας συντροφεύει εκεί και να κάνει την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα. Άλλοι από σας μπορεί να θελήσετε να τακτοποιήσετε τα θέματα ενός ακινήτου ή να διακοσμήσετε το σπίτι, όλα αυτά ωστόσο ίσως φαντάζουν άκαιρα, καθώς οι εργασιακές συνθήκες και οι γονείς δε θα συντονίζονται στον ίδιο αισιόδοξο ρυθμό με σας και θα προσπαθούν να σας μεταφέρουν την γκρίνια και το στρες ή τους περιορισμούς τους.

Γενικά η χρονιά δείχνει αρκετά θετική, στο πρώτο μισό του χρόνου κυρίως από πλευράς εργασίας και στο δεύτερο κυρίως στα αισθηματικά και το μόνο ίσως σημείο που μπορεί να νιώσετε άσχημα είναι ότι οι δικοί σας άνθρωποι δε θα σας το αναγνωρίζουν. Είναι όμως ίσως κάτι που το έχετε συνηθίσει αυτό και γνωρίζετε ότι οι προφήτες στον τόπο τους συνήθως δεν παίρνουν bonus. Συνεπώς μπορεί να σας πάρει λίγο κόπο να κάνετε την καρδιά σας πέτρα, αλλά κάποια στιγμή θα το αποφασίσετε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να χαρείτε όπως σας έρχεται τη ζωή σας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum