Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Τοξότης | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Τοξότες η χρονιά ξεκινάει με αρκετό ενδιαφέρον καθώς σας βρίσκει ίσως σε κάποιο ταξίδι ή σε κάποια διαδικασία σπουδών για ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον της χρονιάς θα είναι άλλωστε αρκετό και μόνο από το γεγονός ότι ο Δίας θα περάσει μέσα στη χρονιά σε δύο ζώδια κάνοντας μεγάλες εναλλαγές και κρατώντας το ενδιαφέρον σας μακριά από τη βαρεμάρα και τη στασιμότητα. Ήδη πριν καλά καλά μπει ο Χρόνος ο Δίας θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας μία μεγαλύτερη διάθεση να αναζητήσετε ξεκούραση και διακοπές σε ένα χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης μετά την επικοινωνιακή καθημερινότητα που είχατε ζήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ίσως πάλι κάποιοι από σας απλά να θέλουν να επισκεφτούν τους γονείς τους και να ασχοληθούν για λίγο με αυτούς, αφήνοντας σε εκκρεμότητα για λίγο τα θέματα που τρέχουν.

Τα πράγματα βέβαια δε θα μείνουν εκει και σύντομα μπαίνοντας η άνοιξη θα βρεθείτε να ενστερνίζεστε μία νέα φιλοσοφία ζωής ίσως και ένα νέο φιλοσοφικό σύστημα ή μία ιδεολογία και να εντάσσεστε ίσως σε ένα ρεύμα ιδεών, το οποίο θα επιθυμήσετε να εκπροσωπήσετε. Ίσως όχι φωναχτά αλλά με σιωπηλή παρουσία και στήριξη στην αρχή μέχρι να ενσωματωθείτε στις συνήθειες και τις συνάφειες του νέου σας περίγυρου. Στο χώρο αυτό ίσως κάνετε και μία συναισθηματική γνωριμία με ένα άτομο αρκετά ποιητικό και με φαντασία, όχι τόσο πρακτικό, αλλά αδιάφορο ίσως αυτό για σας σε αυτή τη φάση που βρίσκεστε. Κάποιοι άλλοι από σας ίσως επιστρέψουν στην παράδοση, τα πατροπαράδοτικα ήθη ή την εκκλησία και αποφασίσουν να ξαναδούν με άλλο μάτι τον τρόπο ζωής που τους έμαθαν οι γονείς τους και τον οποίο τα προηγούμενα χρόνια ίσως είχατε σνομπάρει.

Το καλοκαίρι είναι ίσως ο καιρός να ξαναβγείτε από το καβούκι που είχατε μπει για ένα τετράμηνο και με την παρουσία ενός προσώπου ενδιαφέροντος δίπλα σας να ζήσετε ένα έντονο συναισθηματικά καλοκαίρι με έντονο ερωτισμό συνδυασμένο με - πρωτότυπο για σας - ψυχικό δέσιμο. Ένας άνθρωπος που θα νιώσετε δικός σας μπορεί να είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για σας και εσείς να είστε έτοιμοι να τον προστατεύεσετε με τις φτερούγες σας έναντι όλων των κινδύνων. Με τη συμπαράσταση κάποιου φίλου ή συνεργάτη που θα βοηθήσει στην καθημερινότητα σας είναι δυνατόν να συνδυάσετε δουλειά και αισθηματικά με επιτυχία και για κάποιο διάστημα να έχετε και οικονομικά κέρδη.

Η "ρέντα" σας στα οικονομικά φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, όμως παράλληλα θα παρουσιαστεί και μία αιμορραγία εξόδων, που ίσως οδηγήσει στο να μην μπορείτε αυτή τη φορά να κρατήσετε τα έσοδα που θα έχετε δημιουργήσει. Έχοντας να παίρνετε από δικαιώματα ή χρωστούμενα, ίσως διαπιστώσετε ότι ο σύντροφος σας έχει άλλες προτεραιότητες στο πού πρέπει να ξοδευτούν τα χρήματα σας και αυτό μπορει να οδηγήσει στο να ξοδεύετε για να ικανοποιείτε τόσο τα δικά σας όνειρα όσο και τις δικές του επιδιώξεις. Ένα συμβόλαιο ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τουλάχιστον τον ισολογισμό σας ίσα βάρκα ίσα νερά, αρκεί να μην αφεθείτε στο γνωστό χαρακτηριστικό σας, να ξοδεύετε πρώτα και μετά να λέτε το δε βαριέσαι.

Γενικά η χρονιά δείχνει αρκετά περίεργη για τα δικά σας μέτρα, γιατί δηλώνει την μετοχή σας σε μία προσωπική σχέση για την οποία θα νοιάζεστε ουσιαστικά, κάνοντας θυσίες που στο παρελθόν δε μας είχατε συνηθίσει. Εάν χειριστείτε καλά την κατάσταση σίγουρα θα έχετε να θυμάστε από αυτή τη χρονιά τις εμπειρίες που θα σας δώσει η μετοχή σας σε αυτή την κατάσταση.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
3 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
26 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
28 ημερών
Powered by Saxum