Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Λέοντες η χρονιά ξεκινάει με μία προσπάθεια να τηρηθούν οι ισορροπίες, οι προθεσμίες και οι υποχρεώσεις. Με πολύ συνειδητό τρόπο και ευτυχώς και με τη βοήθεια των γύρω σας φαίνεται να προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των ημερών, που δεν είναι και λίγες. Η προσπάθεια σας γενικά δείχνει να αναγνωρίζεται και κάποιοι από σας ίσως έχουν και αναγνώριση μέσω κάποιας αύξησης αποδοχών ή ηθικής αναγνώρισης. Είναι γεγονός ότι ρόλο σε αυτό παίζει και κάποιος άνθρωπος που στέκεται δίπλα σας παρατηρητής, σαν αδελφός, προσέχοντας τα στραβοπατήματα σας να μην έχουν κόστος.

Για καλή σας τύχη φαίνεται ότι η αρμονία αυτή μεταξύ υμών και των γύρω σας συνεχίζεται και την άνοιξη και οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται πραγματικά πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν σε πρωτοβουλίες που πάτε να αναπτύξετε, αυτή τη φορά αυξάνοντας το βηματισμό και προσπαθώντας όχι να κρατήσετε ισορροπίες αλλά να βγείτε μπροστά ως πρωταγωνιστές. Ίσως οι προσδοξίες σας να είναι σε κάποιο βαθμό υπερβολικές, όμως οι συνάδελφοι σας δείχνει να έχουν εμπιστοσύνη σε σας και να σας στηρίζουν. Ισχυροί σύμμαχοι εμφανίζονται αυτή την εποχή που σας στηρίζουν από απόσταση, χωρίς να εμπλέκονται πολύ στα πόδια σας, αλλά δημιουργώντας μία αίσθηση ασφάλειας. Ενδεχομένως δε, κάποιες πρωτοβουλίες σας να συγκεντρώνουν κεφάλαιο ή ηθική υποστήριξη με μαζικό τρόπο από τα κοινωνικά μέσα ή με άλλες τεχνολογικές προσεγγίσεις.

Το καλοκαίρι δείχνει να παρασύρεστε σε ερωτικές παρασπονδίες ή έστω μύχιες επιθυμίες, έστω κι αν δεν είναι φανερό και κρατάτε χαμηλούς τόνους, ενώ κάποιου είδους στοργή και οικειότητα ίσως δημιουργηθεί με άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σας μέσα σε αυτό που λέμε ευρύτερη οικογένεια. Στο χέρι σας είναι να διατηρηθεί αυτό στα πλαίσια της κανονικότητας και να μην ξεφύγει σε κάποιου είδους παθολογική κατάσταση.

Το φθινόπωρο η ατζέντα αλλάζει και φαίνεται να σας δημιουργείται η επιθυμία να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο ώστε είτε να κάνετε καλύτερη και πιο κερδοφόρα διαχείριση είτε κάνοντας κάποιου είδους νομικό ή οικονομικό έλεγχο στη διαχείριση της. Αν και έχετε τη βοήθεια του κόσμου ή ειδικότερα όσων σας στηρίζουν σε αυτό το εγχείρημα (τρίτο τρίμηνο της χρονιάς που φαίνεται να έχετε την στήριξη του περιβάλλοντος σας) και φαίνεται ότι είναι και απαίτηση της συγκυρίας αυτό, να επιμείνετε δηλαδή σε μία τέτοια διαχείριση - εκκαθάριση, φαίνεται επίσης ότι είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη βιασύνη σας σε λάθος συναλλαγές, εμπιστευτόμενοι τους λάθος ανθρώπους. Συνεπώς θέλει προσοχή το εγχείρημα και όχι βιασύνες. Παράλληλα, έχετε το νου σας και σε αισθήματα που δεν έχουν ανταπόκριση αυτό το διάστημα, γιατί όσο καλά κι αν τα κρατάτε μέσα σας και όσο και να έχετε την κατανόηση των γύρω σας η απογοήτευση ίσως να μην μπορεί να αποφευχθεί.

Η χρονιά τελειώνει θα λέγαμε αρκετά καλά, αρκετά καλύτερα από ότι ξεκίνησε με σας να έχετε επικρατήσει τουλάχιστον φαινομενικά στο περιβάλλον σας και να αποδέχονται πλέον όλοι τις επιλογές σας. Μόνη παράμετρος που θα πρέπει να προσέξετε είναι το καθαρό μυαλό, το οποίο ίσως ακόμη να το έχετε στη διάθεση σας, ώστε οι αποφάσεις που θα παίρνετε να είναι και οι πλέον ρεαλιστικές και επιτυχημένες.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum