Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Λέοντες η χρονιά ξεκινά κάπως δύσκολα, είτε γιατί βρίσκεστε σε μία δύσκολη θέση εργασιακά, χωρίς να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε τις πάρα πολλές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, είτε γιατί σας έχει προκύψει κάποιο θέμα υγείας, για το οποίο δεν έχετε ακόμη τις απαιτούμενες πληροφορίες για να το αξιολογήσετε. Για τους λόγους αυτούς η χρονιά ξεκινάει μάλλον διστακτικά, με μικρά βήματα, καθώς δεν έχετε βρει ακόμη καλά τα πατήματα σας σε κάποια νέα κατάσταση ή θέση και προχωράτε βήμα βήμα για να μη βρεθείτε προ απροόπτου. Κάποια συνεργασία με κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας αχνοφαίνεται πιθανή, αλλά θα χρειαστεί χρόνο να δείξει, αν μπορεί να αποφέρει τους καρπούς που υπόσχεται.

Προχωρώντας την άνοιξη παίρνετε πάνω σας από πλευράς ηθικού και ξεκινάτε κάποιες συνεργασίες ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν στην επιτυχία αμφοτέρων των μερών. Στη σχέση σας αποκτάτε επίσης πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, αναλαμβάνοντας να θέσετε τους στόχους και να οδηγήσετε τη σχέση προς τα εκεί στα επόμενα βήματα της. Ένα χαρακτηριστικό σας αυτό το διάστημα είναι η επιμονή και η αποφασιστικότητα που σταδιακά αρχίζετε να δείχνετε στους άλλους, στοιχείο που σας έλειπε στην αρχή του χρόνου. Το οικογενειακό σας περιβάλλον βέβαια ίσως να έχετε μία διακριτκά κριτική στάση απέναντι στην αλλαγή της στάσης σας περιμένοντας ίσως από σας να δείξετε περισσότερη διαλλακτικότητα και διάθεση συμβιβασμού.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει σε μία σημαντική θέση ευθύνης στην οποία βρίσκεστε όχι τόσο επειδή εσείς το ζητήσατε, αλλά επειδή οι καταστάσεις το φέραν έτσι, ώστε κάποιος να πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει - και ως συνήθως αυτός ο κάποιος βρεθήκατε να είστε εσείς. Στη θέση αυτή καλό είναι να μη βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε τους συνεργάτες σας να σας πάρουν τα μυαλά, με την συνεχή διάθεση τους να σας λένε να κάνετε αυτό ή εκείνο. Αυτό γιατί εκείνοι μπορεί να έχουν τη δική τους ατζέντα βιασύνης που να μη συμφωνεί με τη δική σας άποψη περί σταθερής και αργής προόδου. Στηριχτείτε σε πιο αντικειμενικές και αποστασιοποιημένες προσεγγίσεις και κάντε τις ενέργειες σας απρόσωπα και χωρίς δραματοποιήσεις.

Εάν τα καταφέρετε μπορεί το φθινόπωρο να σας δώσει τη δυνατότητα για κάποια ξεκούραση που θα συνοδεύεται από φροντίδα στον εαυτό σας - ίσως είναι ο καιρός να περάσετε από εκείνο το κέντρο αισθητικής που είχατε κατά νου όλο το χρόνο. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από τις αποφάσεις για τα προβλήματα άλλων και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας - κι ας βουλιάξει το καράβι που όλο το καλοκαίρι προσπαθούσατε να διασώσετε. Μία επαγγελματική σχέση του προηγούμενου διαστήματος ίσως εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή ίσως απλά να συνεχίζετε τη συνεργασία σας με περισσότερη εχεμύθεια και εμπιστοσύνη.

Το τελευταίο τρίμηνο γενικά είναι περισσότερο τρίμηνο ξεκούρασης μετά από ένα μάλλον κουραστικό καλοκαίρι, θα σας δώσει όμως τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ανεβάσετε την αυτοεκτίμηση σας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα θέματα της εμφάνισης.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
3 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
26 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
28 ημερών
Powered by Saxum