Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Λέοντες η χρονιά ξεκινάει συντητηρικά με την προσπάθεια σας να επικεντρώνεται στο να προστατεύσετε τους δικούς σας ανθρώπους - αλλά και να τους κρατήσετε γύρω σας. Οι πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δεν είναι πάντα ελέγξιμες αυτή την περίοδο και ίσως σας τρομάζει λίγο η διάθεση του για πρωτοβουλίες που βλέπετε ότι δεν μπορείτε να την ελέγξετε. Επίσης αναστατώσεις ίσως προκύπτουν από νομικά πισωγυρίσματα που σας εμποδίζουν να ολοκληρώσετε περιουσιακές συναλλαγές που είχατε βάλει σα στόχο.

Η Άνοιξη δείχνει πιο αισιόδοξη κι εσείς ίσως αποφασίζετε να ανοίξετε λίγο το σπίτι σε παιδιά και φίλους ή να περάσετε λίγο χρόνο παραπάνω σε κάποιο εξοχικό με περισσότερες επαφές με τον περίγυρο. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε κάποια ανακαίνιση ή γενικά να ρίξετε χρήματα στο σπίτι. Ενδεχομένως να παρασυρθείτε σε έξοδα από το όνειρο σας, πώς θέλετε να φτιάξετε τον ατομικό σας χώρο και ίσως έχετε και κάποιες διαφωνίες με το σύντροφο ή κάποιους φίλους που τον επηρεάζουν. Όμως για το δικό σας αίσθημα πληρότητας είναι απαραίτητο να πάρετε πρωτοβουλίες αυτό το διάστημα και να μη νιώσετε αδρανείς. Κάποια προβλήματα υγείας μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές αυτή την περίοδο, αλλά μάλλον θα τα ξεπεράσετε με την επιμονή σας.

Το καλοκαίρι αναμένεται πιο οικογενειακό για σας με επιθυμία να κάνετε οικονομία πόρων ή να επενδύσετε σε κάποια σταθερή περιουσιακή κατάσταση. Μία αγορά σπιτιού ή μία αποταμίευση στα σταθερά προϊόντα ίσως σας ενδιαφέρει, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιο πρόσωπο στην οικογένεια - ίσως τον πατέρα - που μπορεί να έχει ανάγκη την παρουσία σας. Η διάθεση να προσφέρετε μπορεί να είναι ισχυρή αυτή την περίοδο, αλλά μπορεί να σας εξαντλήσει και ενεργειακά. Σίγουρα εδώ το κλίμα αλλάζει σε σχέση με την άνοιξη πάντως, κι αν είναι να διαλέξετε η αδράνεια και η αναβολή κάποιων αποφάσεων μάλλον θα είναι προς το συμφέρον σας περισσότερο από την λήψη άμεσων αποφάσεων.

Το φθινόπωρο αναλαμβάνετε ίσως κάποιες κοινωνικές πρωτοβουλίες, ίσως σε κάποιο σύλλογο ή σε κάποιο κόμμα - όχι πάντα με την έγκριση του συντρόφου ή της οικογένειας. Η ανάγκη σας εδώ μπορεί να είναι να αλλάξετε κάποια πράγματα που βρίσκετε λάθος και να αναγνωρίσετε ότι για να το κάνετε αυτό πρέπει να κάνετε θυσίες, δηλαδή να αποδεχτείτε ότι άλλοι έχουν την εξουσία και πρέπει να πάτε με τα νερά τους. Ο ρόλος σας αυτή την περίοδο θα είναι περισσότερο ρόλος παρατηρητή και οι άλλοι θα ανατρέχουν σε σας περισσότερο θεωρώντας ότι θα έχετε πάντα να δώσετε μία καλή συμβουλή για τα προβλήματα τους.

Η χρονιά τελειώνει καλύτερα από ότι άρχισε, υπό την έννοια ότι ο σύντροφος σας εμφανίζεται πιο πρόθυμος για φυσική παρουσία στο πλευρό σας, - ενδεχομένως και να εκφράσει την επιθυμία για κάποιο απόγονο - κι εσείς νιώθετε πιο ασφαλής που βλέπετε ότι δεν προσπαθεί να ξεφύγει από την υψηλή εποπτεία σας, αλλά την αποδέχεται με στοργή και ευχαρίστηση. Μία συνεργασία σε μία επιχείρηση ή σε μία καλλιτεχνική προσπάθεια ίσως αποδώσει και οικονομικά για τους δυο σας, ενώ αν έχετε ήδη απογόνους ίσως έχετε ευχάριστα από αυτούς στα αισθηματικά και τα οικογενειακά τους.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
18 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
16 μοίρες
Φθίνων Μηνίσκος
Φθίνων Μηνίσκος
27 ημερών
Powered by Saxum