Λέων | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

leon

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Για σας τους Λέοντες το 2020 η χρονιά ξεκινάει με ενδιαφέρον, αλλά ίσως και λίγο βαρετή. Εμπλέκεστε σε κάποιες αλλαγές εργασιακές, οι οποίες δείχνουν να σας ωφελούν οικονομικά, αναταράσσουν όμως τα γνωστά πατήματα σας, ειδικά για αυτούς του α’ δεκαημέρου.

Η άνοιξη σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνιση σας, ξεκινώντας ίσως μία δίαιτα, γιατί για άλλη μία φορά αισθάνεστε άσχημα και ψειρίζεστε με την εικόνα του εαυτού σας. Στο μεταξύ τα προβλήματα σε σπίτι και δουλειά τρέχουν και οι άνθρωποι που εξαρτώνται από σας αγανακτούν που ασχολείστε πάλι μόνο με τον εαυτό σας.

Το καλοκαίρι παρουσιάζεται μία ευκαιρία να είστε με την οικογένεια σας σε ένα καινούριο χώρο, ίσως ένα σπίτι που θα νοικιάσετε για το καλοκαίρι, εκεί που θα γνωρίσετε και αρκετό νέο κόσμο.

Η επιστροφή το φθινόπωρο σας βρίσκει να αγωνίζεστε να φέρετε βόλτα τα οικονομικά σας, πιθανόν λόγω αυξημένης φορολογίας.

Η χρονιά κλείνει θετικά για σας με θετικά νέα από τα επαγγελματικά σας και την ανάληψη ίσως μίας υψηλότερης θέσης εργασίας με τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη.

Τη χρονιά αυτή δεν έχετε να φοβάστε σημαντικά πράγματα από τις εκλείψεις, κάποιες μάλιστα όπως αυτές της 5ης Ιουνίου, της 30ης Νοεμβρίου και της 14ης Δεκεμβρίου ίσως και να σας ευνοούν. Είναι χρονιά που βελτιώνεται το εργασιακό περιβάλλον και ανακουφίζεται κάπως η καταπίεση που νιώθατε αρκετό καιρό.

Μόνο οι γεννημένοι στις 22 και 23 Ιουλίου ίσως πρέπει να δείξετε προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο, γιατί κάποιες σχέσεις ίσως αρχίζουν να κλυδωνίζονται. Ακόμα και οι αναδρομές του Άρη και της Αφροδίτης, το φθινόπωρο και την άνοιξη δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα, παρά κυρίως να παρατείνουν ταξίδια, εξορμήσεις και καλή παρέα.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 
 

 

papadolias-vasΒασίλης Παπαδολιάς

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
12 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
17 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum