Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2019

aigokeros

Αιγόκερως 2019


Α΄ Δεκαήμερο
Μια νέα εποχή ξεκινάει από τον Μάρτιο του 2019, για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, με το οριστικό πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες και φέρνοντάς σας μπροστά σε πρωτότυπα και δημιουργικά σχέδια.

Το καινούριο είναι αυτό που θα σας οδηγήσει σε μια νέα ρότα ζωής, μέσα από ευφάνταστους ανθρώπους που θα ξυπνήσουν έναν πιο ελεύθερο Αιγόκερω μέσα σας. Ακόμα και ένας απρόσμενος έρωτας θα μπορούσε να εισβάλλει στην ζωή σας και να σας συναρπάσει. Ο Κρόνος αποχωρεί από το δικό σας δεκαήμερο και οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μετριάζονται.

Η χρονιά ξεκινάει λίγο έντονα, με τον Άρη από τον Κριό να δυναμιτίζει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Από τις εκλείψεις της χρονιάς, αυτή που σας επηρεάζει είναι η έκλειψη Ηλίου στις 2/7, πιο πολύ για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου σας και θα τονίσει συντροφικά καθώς και οικογενειακά θέματα.

Στις 26/12 πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη Ηλίου της χρονιάς, στις 4η μοίρα του ζωδίου σας σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Όσοι έχετε γενέθλιά γύρω από αυτήν την ημερομηνία θα εισπράξετε μια σημαντική επιτυχία κάτι που θα καταστήσει το τέλος αυτής του χρόνου ορόσημο για την μετέπειτα πορείας σας.


Β΄ Δεκαήμερο
Ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο για όλη την χρονιά και σας φορτώνει με ευθύνες και δεσμεύσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς ενισχύει τα οράματά σας και στο εξάγωνό του με τον Κρόνο, (τέλη Ιανουαρίου, τέλη Ιουνίου, και αρχές Νοέμβρη) σας βοηθάει να υλοποιήσετε καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας σχέδια ενώ σας δίνει και την απαραίτητη ευαισθητοποίηση στα προβλήματα των διπλανών σας.

Οι ψυχολογικές σας διακυμάνσεις δεν θα λείψουν, όμως ο Δίας από τον Τοξότη και μέσα στον 12ο σας ηλιακό οίκο θα αναζητήσει καινούριους τρόπους και δρόμους για να κατευθύνει τα εσωτερικά σας αδιέξοδα.

Στις 6/1 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στην 15η μοίρα του ζωδίου σας και όσοι έχετε γενέθλια γύρω από αυτήν την ημερομηνία, σας αφορά άμεσα. Μια αρκετά δύσκολη περίοδος για εσάς όπου η επιβολή και η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα βοηθήσουν. Πολλά είναι αυτά που γκρεμίζονται τώρα για να μπορέσουν να αναγερθούν τα καινούρια.

Η έκλειψη Ηλίου στις 2/7, αφορά τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου σας και θα φέρει έναν αέρα σημαντικών αλλαγών σε σχέσεις και συνεργασίες. Αξιοποιείστε το δυναμικό σας με σύνεση και το 2019 θα αποδειχτεί για εσάς σοφότερο των περιστάσεων.


Γ΄ Δεκαήμερο
Όσοι είστε γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου σας, ο Ουρανός τους δυο πρώτους μήνες του 2019 από τον Κριό,έρχεται για να βγάλει προς τα έξω τον επαναστατικό σας εαυτό δημιουργώντας συγκρούσεις τόσο σε επίπεδο οικογενειακό όσο και επαγγελματικό.

Από την άλλη ο Πλούτωνας, για τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου σας αρχίζει να προετοιμάζει τις μεγάλες και βαθιές αλλαγές που θα λάβουν μέρος στην προσωπική σας ζωή το 2020.

Στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη και στο τετράγωνό του με τον Άρη η εξουθένωση και η απαισιοδοξία σας θα είναι εμφανείς. Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ, καθώς και συναισθήματα έντονης ζήλιας και κτητικότητας σε σχέσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν εκτός εαυτού.

Η έκλειψη Ηλίου στις 21/1, αφορά τους γεννημένους στο τέλος του δεκαημέρου σας και θα είναι απρόσμενη και ανατρεπτική. Στις 16/7 η Σεληνιακή έκλειψη αφορά τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου σας και η αντιπαραβολή των ζητούμενών σας με αυτών του συντρόφου σας θα βιωθούν με τόνους άκρατης επιβολής.

Το 2019 σας προετοιμάζει για να αντέξετε μια μεγάλη αλλαγή ζωής.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στην Παρθένο
Ήλιος στην Παρθένο
2 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
23 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum