Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας η χρονιά δείχνει να ξεκινάει με κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Αυτό οφείλεται κυρίως στην προσπάθεια σας να διαχειριστείτε με δικαιοσύνη και διαφάνεια τα οικονομικά της οικογένειας ή κάποιου ομίλου, στοιχεία που εμποδίζοντας όμως από συνεχείς ανατροπές αστοχίες που σας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια και δεν επιτρέπουν να ευοδώσουν οι προσπάθειες σας. Το θετικό είναι ότι η κακοδαιμονία αυτή με τα μέτρα ρύθμισης χρεών ή οικονομικών οφειλών που σας απασχόλησε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα του 2021, θα ατονήσει κάπως το 2022, δημιουργώντας ίσως άλλες εστίες ενδιαφέροντος. Ένα πρόβλημα της περιόδου αυτής θα είναι και η έλλειψη διάθεσης σας για ερωτική επαφή, μπροστά σε όλο αυτόν τον κυκαιώνα προβλημάτων και υποχρεώσεων που θα έχετε. Η "αδιαφορία" αυτή ίσως ερμηνευτεί εσφαλμένα από το σύντροφο σας που μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται να δραπετεύσει ή - χειρότερα - να αρχίσει να προσπαθεί να σαμποτάρει το πρόγραμμα σας, προσπαθώντας να σας κάνει να τον προσέξετε.

Η άνοιξη σας βρίσκει να έχετε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο στόχων και ρυθμίσεων των επαγγελματικών σας, στάδιο που όμως αυτή τη φορά δείχνει να μη συντονίζεται με τον παλμό του περιβάλλοντος, το οποίο δείχνει να είναι χαμένο σε σχέσεις καταστροφής, προσπαθώντας ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου, αντί να συνεργάζονται για τις κοινές τους επιδιώξεις. Η στάση σας να προσπαθήσετε να κρατήσετε ενωμένο το καράβι και να μην το αφήσετε να βυθιστεί ίσως να μην είναι καρμικά και η καλύτερη υπό την έννοια ότι δεν αφήνετε τα προβλήματα να εκδηλωθούν και να επιλυθούν. Από μία άποψη ο δρόμος σας αυτή την περίοδο μπορεί να είναι δύσκολος, καθώς όλοι μπορεί να σας κατηγορούν για έλλειψη ενσυναίσθησης των προβλημάτων τους, ενώ εσείς απλά έχετε την διορατικότητα που σε εκείνους λείπει.

Το καλοκαίρι δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα στην ουσία, απλώς δίνεται μία αναβολή στα πράγματα, μετά από μία καταιγίδα που ίσως έχει ξεσπάσει εκεί το Μάιο Ιούνιο και μία προσπάθεια να αφεθούν κάποια πράγματα να ηρεμήσουν. Εσείς συνεχίζετε να εργάζεστε για το κοινό καλό αν και πιο απομονωμένοι και ίσως και μοναχικοί, ενώ άλλοι κάνουν τις διακοπές τους και αποπειρώνται να δραπετεύσουν στην κατανάλωση και τις πρόσκαιρες επενδύσεις. Προβλήματα υγείας ίσως πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο που μπορεί να προέρχονται και από στενοχώρια και ίσως έχουν να κάνουν με το κυκλοφορικό σας σύστημα ή κάποιας μορφής δυσκολία στην κυκλοφορία της ενέργειας στο σώμα σας.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι ίσως και το πιο δύσκολο, καθώς αναλαμβάνει στο περιβάλλον σας να καθοδηγήσει τα πράγματα κάποιος άνθρωπος που μέχρι χτες δρούσε σαν υπονομευτής κι εσείς φαίνεται τώρα να βρίσκεστε στη θέση εκείνου που προξενεί τα εμπόδια προσπαθώντας να διατηρήσετε το κεκτημένο του παρελθόντος. Υπό την επιρροή αυτού του ατόμου πολλά μπορεί να αλλάζουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου σε θέματα φιλοδοξίας διαφόρων ατόμων, που ζητάνε το πρόσκαιρο όφελος για τον εαυτο τους, θεωρώντας ότι η ανάγκη για συνεργασία και αυτοπεριορισμό είναι πλέον στο παρελθόν. Η μόνη παρηγοριά για σας θα είναι η παρουσία κάποιων νέων ατόμων στο εργασιακό σας περιβάλλον που μάλλον βλέπουν πιο μπροστά και συνεργάζονται μαζί σας ελπίζοντας βασιζόμενοι στην προτέρα εμπειρία που σας δίνει η μακρόχρονη προϋπηρεσία. Μία σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο νεότερης ηλικίας αυτή την περίοδο μπορεί να σας δώσει για λίγο τη ζωντάνια που σας έλειψε τους προηγούμενους μήνες, τουλάχιστον για να μπορέσετε να βγάλετε τις υποχρεώσεις. Βλέποντας το καράβι να βουλιάζει συλλέξτε γύρω σας νέους ανθρώπους με ιδέες παρόμοιες με τις δικές σας, επενδύοντας σε μία διάδοχη κατάσταση που ίσως δημιουργηθεί μετά την κατάρρευση μίας οικογένειας που από ότι φαίνεται δε θα θέλει τελικά να μείνει μαζί μέσα στο 2022.

από τον Βασίλη Παπαδολία

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
13 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
11 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum