Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2020

aigokeros

από τη Χριστίνα Φούσκα

Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς είστε εσείς οι Αιγόκεροι όπου εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια πολλοί από εσάς έχετε ήδη μπει σε μια νέα ρότα ζωής.

Τόσο η προσωπική σας ταυτότητα όσο και η εξωτερική σας εμφάνιση έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές και μέσα στο 2020 φαίνονται να οριστικοποιούνται κι εσείς να περνάτε πλέον σε μια νέα εποχή. Κρόνος και Πλούτωνας διασχίζουν το ζώδιό σας και οι αλλαγές στη ζωή σας είναι βαθιές και καθοριστικές. Σε αυτό το σκηνικό ήδη από τον Δεκέμβρη του 2019 προστέθηκε και ο Δίας, σημειοδοτώντας για εσάς μια από τις πιο σημαντικές χρονιές σας.

Αποτοξίνωση, καθαρισμός και αφύπνιση είναι οι λέξεις κλειδιά που θα συντελέσουν στην μεταμόρφωσή σας.

Οι αλλαγές θα αρχίσουν από την αρχή του χρόνου και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, όπου η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα έρχεται να επισημάνει έναν βαθύ μετασχηματισμό, πιο πολύ για τους γεννημένους 10 - 15/1, όπου μαζί με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1, θέματα οικογένειας και σχέσεων αναμένεται να υποστούν μια βαθιά αλλαγή. Ίσως σας ζητηθεί να προστατέψετε εσείς κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή να συμβάλλετε στη βοήθειά τους.

Άρης - Δίας - Κρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται στο ζώδιό σας τον Μάρτιο του 2020 φέρνοντας σημαντικές αλλαγές και εκκαθαρίσεις, καθιστώντας και αυτόν τον μήνα σταθμό για την μετέπειτα πορεία σας.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω και για όλη τη χρόνια θα σας δίνει μηνύματα επέκτασης, πλούτου και εξουσίας, ειδικά στις συναντήσεις του με τον Πλούτωνα στις 5/4, 30/6 και 12/11, κάτι που θα πρέπει να δείτε με μια πιο ώριμη ματιά, μιας και όλο αυτό κρύβει και αρκετά σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σας που θα πρέπει να αναγνωρίσετε και να μεταμορφώσετε.

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και μέσα στον 4ο ηλιακό σας οίκο ένα ολόκληρο εξάμηνο, από την 1/7 μέχρι και το τέλος του χρόνου, φορτίζοντας με εντάσεις αλλά και σκληρές αλλαγές το οικογενειακό σας περιβάλλον, θέματα γονεϊκής εστίας, αλλά και ακινήτων.

Στις 5/7 έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη στις 13η μοίρα του Αιγόκερω όπου οι σχέσεις σας και πάλι θα περάσουν την δοκιμασία τους κι εσείς καλείστε να δείξετε την συναισθηματική σας δύναμη.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο (22/12 - 31/12) ίσως να είστε και οι πιο ευνοημένοι γι’ αυτήν την χρονιά, έχοντας τον Ουρανό σε τρίγωνο με το ζώδιό σας να φέρνει στη ζωή σας μια ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια, τα παιδιά σας ή ακόμα και σε σχέση με ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω, ο πρώτος μήνας του χρόνου σας ευνοεί για προωθήσεις καινούριων σχεδίων με θετικές αλλαγές και αρκετή τύχη κι εδώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις συμπτώσεις που θα παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο (1/1 - 10/1) έχετε το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς να σας καλεί σε ένα πιο πνευματικό σκηνικό και στην ενασχόλησή σας με τα ανάλογα ενδιαφέροντα μέσα από ταξίδια ή σπουδές. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 5/7 στην 13η μοίρα του Αιγόκερω σας αφορά άμεσα σε σχέση με θέματα της οικογένειας όπου οι τεταμένες σχέσεις θα σας κουράσουν συναισθηματικά. Επικαλεστείτε την διαίσθησή σας αλλά και την εσωτερική σας δύναμη για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

Τέλος οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο (11/1 - 20/1) είστε εσείς που βρίσκεστε μέσα στο επίκεντρο των μεγάλων αλλαγών και θα βιώσετε τις πιο έντονες εμπειρίες με σκοπό μια βαθιά προσωπική αλλαγή. Η αποφασιστικότητα και η φιλοδοξία σας μπορούν να σας οδηγήσουν στη θέση που επιθυμείτε, όμως έχετε κατά νου κι εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σας που μπορεί να γίνουν αδίστακτα μπροστά σε θέσεις εξουσίας. Αποφύγετε τον έλεγχο κι αναζητήστε μέσα από τις όποιες αλλαγές επιδιώξετε, εκτός από την δύναμη και τον πλούτο και την αξία του εσωτερικού σας εαυτού.


Διαβάστε τον πλήρη Αστρολογικό Οδηγό για το 2020 στο
www.il-piccolo.gr/odigos_2020.pdf 

 

fouskaΧριστίνα Φούσκα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Σπούδασα βρεφονηπιοκόμος, δραματοθεραπεία, παιγνιοθεραπεία και art-therapy και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια. Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία ίσως απ’ την ανάγκη μου να κατανοήσω και να ερμηνεύσω δύσκολες προσωπικές καταστάσεις.

Το 1988-1990 παρακολούθησα μαθήματα Κλασικής Αστρολογίας με την Κατερίνα Σουτλόγλου. Από το 1997-2002 συνέχισα στο σπουδαστήριο συμβολισμών «Αστρώον» με μαθήματα Καρμικής και Ιατρικής Αστρολογίας, Κηρύκειο του Ερμή, και ανάλυση ονείρων κατά Γιούνγκ σε συνδυασμό με την Αστρολογία.

Συνεργάστηκα με το αστρολογικό site Star Secrets ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «New Age Astrology» και στο «12- Αστρολογική Επιθεώρηση». Παράλληλα ασχολούμαι με την συγγραφή ποίησης, διηγήματος και παραμυθιού. Ποιήματά μου είχαν την χαρά να διακριθούν και να συμπεριληφθούν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Μύρτιλο» και στην «Σύγχρονη Ανθολογία της Νέας Ελληνικής Ποίησης», ενώ διηγήματά μου έχουν παρουσιαστεί από την ομάδα Αφηγηματικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Σήμερα ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Ιωάννινα.

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας.
Εάν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου κάνε "κλικ" εδώ για να τον βρείς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ο Αστρολογικός Γιατρός σας Ο Αστρολογικός Γιατρός σας
Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Εύρεση Ωροσκόπου

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
7 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
17 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
5 ημερών
Powered by Saxum