Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Αιγόκερους η χρονιά ξεκινάει με σταθερότητα και κάποια μεγαλύτερη από συνήθως αισιοδοξία. Ναι, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε, αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται με κάθε πρόβλημα που λύνεται και η αίσθηση της δύναμης σας και ένα χαμόγελο αμυδρό τελικά σχηματίζεται στα συνήθως πιεσμένα σας χείλη που προσπαθούν να μη δείξουν ανοικτά ότι χαμογελάνε. Η οικογένεια σας στηρίζει, το οικονομικό πάει αρκετά καλά, τα παιδιά δείχνει να μπαίνουν σιγά σιγά στο δρόμο τους και ακόμα και αυτές οι σχέσεις με τα αδέλφια σας δείχνει να είναι πιο ανεκτικές από ότι συνήθως. Μία θετικότητα βγαίνει στον τρόπο που εκφράζεστε στους γύρω σας και μία σιγουριά και μία αίσθηση πως ότι και να τους συμβεί θα είστε εκεί.

Την άνοιξη η σχέση σας ισχυροποιείται, όχι τόσο από αγάπες και λουλούδια, αλλά από τα προβλήματα που σας δένουν περισσότερο και σας κάνουν συντρόφους στον αγώνα. Το περιβάλλον βοηθάει, κι ίσως είναι και καιρός για σας να αγοράσετε και ένα καινούριο αυτοκίνητο. Κάποιοι ανταγωνισμοί και αντιρρήσεις βγαίνουν από άτομα που έχουν υπερβολικό στρες που δεν μπορούν να το συγκρατήσουν στη δουλειά σας, ενώ ίσως κάποιοι ανταγωνιστές στα αισθηματικά μπορεί να φανούν, τους οποίους όμως έμπειροι από καιρό, τους βάζετε αμέσως στη θέση τους, χωρίς μάλιστα να χάσετε και την ψυχραιμία σας.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο οικογενειακό κι ακόμα και οι περίεργες ιδέες που μπορεί να πιάσουν το σύντροφο σας για περίεργα μέρη διακοπών θα είναι για σας διαχειρίσιμες. Μία ανησυχία ίσως προκύπτει από κάποιες τάσεις παλιμπαιδισμού που εμφανίζει ένας από τους δύο γονείς σας, ίσως να εξαναγκαστείτε κάπως να τον μαζέψετε. Κατά τα άλλα όμως δείχνει να έχετε υπό έλεγχο τις καταστάσεις, έστω κι αν ο ρόλος σας είναι να επισημαίνετε κυρίως στους άλλους τις παραλείψεις τους.

Το φθινόπωρο αρχίζουν να εμφανίζονται σημάδια ότι κάποιες καταστάσεις παραμένουν στάσιμες. Φαίνεται σαν οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν τις συμβουλές που τους δίνετε και να εμφανίζουν όλο και περισσότερες τάσεις αντίρρησης. Ενδεχομένως να προβληθούν και αντιρρήσεις μέσω της νομικής οδού, με μέτρα που θα προσπαθήσουν να καθυστερήσουν τις αποφάσεις σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς τους άντρα σας μπορεί να περάσουν επίσης μία κρίση, ενώ και υφιστάμενοι σας στη δουλειά μπορεί να μην τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για σας, να νιώθουν ότι είστε καταπιεστικοί.

Κατά το τέλος του χρόνου το κλίμα αυτό δυστυχώς φαίνεται να αγγίζει σιγά σιγά και την οικογένεια και τη σχέση σας. Ο σύντροφος σας σταδιακά δείχνει να παίρνει αποστάσεις αυτοπροστασίας από την τάση σας να τον ελέγχετε κι αυτόν και την οικογένεια γενικότερα, επισημαίνοντας συνεχώς τα φάουλ και κάνοντας τους άλλους να νιώθουν ότι τους πατρονάρετε. Μία θλίψη μπορεί να σας πιάσει και μία αίσθηση αδικίας από το γεγονός ότι χάνετε μία κατανόηση που θεωρούσατε δεδομένη κι ίσως είναι η ώρα να μαλακώσετε λίγο τη στάση σας απέναντι στους δικούς σας.

Η χρονιά τελειώνει λίγο πιο στυφά από ότι ξεκινάει είναι αλήθεια, όμως το παιχνίδι δεν έχει χαθεί σε καμία περίπτωση. Απλά χρειάζεται να στραφείτε λίγο μέσα σας και να κάνετε λίγο δουλειά με τον εαυτό σας και όλα αυτά που σας αναγκάζουν να δείχνετε το σκληρό σας πρόσωπο προς τους άλλους. Πάρτε χρόνο ξεκούρασης, πάρτε χώρο και με τη σωστή ξεκούραση θα επιστρέψετε πιθανότατα πιο αποτελεσματικοί σε δουλειά και σχέσεις με το νέο χρόνο.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Καρκίνο
Ήλιος στον Καρκίνο
20 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
15 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
7 ημερών
Powered by Saxum