Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2023

Αιγόκερως | Ετήσια Πρόβλεψη 2022

Για σας τους Αιγόκερους η χρονιά ξεκινάει συγκρατημένα καθώς κύριο μέλημα σας είναι η διατήρηση κάποιων ισορροπιών στο εργασιακό περιβάλλον, προκειμένου να διατηρήσετε μέσα από τις ισορροπίες αυτές και την επιρροή σας. Προσπάθεια σας θα είναι να κρατήσετε γύρω σας την ομάδα εργασίας σας, αναγνωρίζοντας ότι χάρις σε αυτήν αυτή τη στιγμή κι εσείς αναγνωρίζεστε. Αναποδιές νομικές και οικονομικές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, όμως πιθανότατα έχετε προβλέψει γι' αυτά τα ενδεχόμενα και θα τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία.

Την άνοιξη οι τόνοι της εργασίας δείχνει να πέφτουν και να επικρατεί μία χαλάρωση στους προϊσταμένους σας και στα άτομα που παίρνουν αποφάσεις γενικότερα. Σε κάποιο βαθμό αυτό μπορεί να είναι το κλίμα γενικότερα της χρονιάς, προς το παρόν όμως αυτό που βιώνετε εσείς είναι μία δυσκολία να τους βρείτε για να εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν και με τους συγγενείς που φαίνεται να έχουν προβλήματα ιδεολογικής φύσεως και να διαφωνούν μεταξύ τους ενδεχομένως για θέματα ηθικής που μπορεί να τους απασχολούν - ίσως σχετικά με κάποιο θέμα ενός συγγενή που πρέπει να πάει μία ηθική απόφαση. Ο πουριτανισμός είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε - ενδεχομένως όμως να είστε κι εσείς που θα τον ενστερνιστείτε.

Το καλοκαίρι φαίνεται στην οικογένεια σας να μην πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα, ίσως σε συνέχεια και του προηγούμενου θέματος, αλλά μπορεί και για λόγους υγείας. Ένα δικό σας άτομο μπορεί να περνάει δύσκολα και ίσως να βιώσετε και κάποια απώλεια από το οικογενειακό περιβάλλον. Η διάθεση σας για εργασία μπορεί να μειωθεί αρκετά, ενώ, αν έχετε υφισταμένους πιθανόν να σας αμφισβητήσουν βάσει κάποιων ηθικών επιλογών σας περισσότερο και λιγότερο λόγω της αποτελεσματικότητας σας.

Το φθινόπωρο παραμένει η ανάγκη σας να έχετε την προσοχή σας στην οικογένεια, όμως κάπως παίρνετε κάποιες αποστάσεις ώστε να έχετε κι εσείς κάποιο χρόνο για τις ατομικές σας επιδιώξεις. Αν και φίλοι και φλερτ σας προσκαλούν να βγείτε και να ξενυχτήσετε, εσείς μάλλον αδυνατείτε και είστε απρόθυμοι να παρασυρθείτε μαζί τους. Διακοπές με την οικογένεια κοντά στη θάλασσα ίσως είναι κάτι που θα επιλέξετε από ανάγκη. Καλή περίοδος ωστόσο, αν εργάζεστε στο ναυτικό ή σε εργασίες κοντά στη θάλασσα ή σε δομές υγείας.

Το τέλος της χρονιάς λίγο πολύ το κλίμα παραμένει ίδιο με μία αίσθηση απομόνωσης και ότι δε σας καταλαβαίνουν. Ωστόσο ίσως δείξουν κάποια κατανόηση στις θέσεις σας τα παιδιά σας και ίσως σας δώσουν κάποιες στιγμές χαράς που δε σας δίνουν οι συγγενείς σας. Ερωτικά δε θα έχετε και πολύ διάθεση (αντίθετα από το καλοκαίρι που σποραδικά η λίμπιντο σας θα ενεργοποιείται) και η τάση σας θα είναι να βγάλετε περισσότερο τον εκνευρισμό και την αυστηρή πλευρά σας, αποξενώνοντας ίσως σε κάποιο βαθμό τους άλλους. Διέξοδοι στη μοναξιά σας ίσως το διάβασμα και οι νουβέλες ίσως σας βοηθήσουν να μην είστε πολύ αρνητικοί με τους άλλους και να μη δημιουργήσετε αρνητική εικόνα στους άλλους για σας.

από τον Βασίλη Παπαδολιά

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Παπαδολιά

papadolias-vas

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Είχε εκτενείς δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς σελίδες όπως το «Myhoroscope» ή το ελληνικό φόρουμ του «Astrodienst» αλλά και επιλεγμένες δημοσιεύσεις στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και Ζώδια».

Συνεργάστηκε με το εναλλακτικό κέντρο SMG και την ιστοσελίδα Astrology.gr. Εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους το «New Age Astrology Magazine» και συνεργάστηκε με τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδας στο περιοδικό «12- Αστρολογική Επιθεώρηση».

Ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος» (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Έχει εκδώσει ως τώρα έντεκα βιβλία.

Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο www.il-piccolo.gr 

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
5 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
6 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
12 ημερών
Powered by Saxum