Σελήνη και καθημερινότητα

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Στη σημερινή Αστρολογία, έχει οικειοποιηθεί η ιδέα ότι αφού ο κόσμος αποτελεί ένα σύνολο, όσα συμβαίνουν εις αυτόν σχετίζονται μεταξύ τους κάθε στιγμή. Έτσι, αν συλλάβουμε την ιδιότητα του προτύπου κάθε στιγμής μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να προβλέψουμε την εναλλασσόμενη ροή των γεγονότων. 

Για να μπορούμε όμως, να κάνουμε πρόβλεψη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την κίνηση της Σελήνης ως του πιο γρήγορου κινουμένου ουρανίου σώματος και το οποίο αντανακλά τη λήψη και την εκπομπή των δραστηριοτήτων μεταξύ Ηλίου και Γής. 

Είναι απαραίτητο όμως να γνωρίζει κανείς την διαφορά μεταξύ Ηλίου και Σελήνης για καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της καθημερινότητας. Ο Ήλιος ως κύριος του συστήματος με τις έντονα εκπεμπόμενες ακτινοβολίες του καθορίζει αυτήν καθ΄εαυτήν τη ζωή.

Η Σελήνη ως δέκτης της ηλιακής ενέργειας δρα ως ένας μόνιμα δραστηριοποιούμενος «συσσωρευτής» με σκοπό να φορτίζει με τις ακτινοβολίες τη ζωή στη Γή. Δηλαδή Ήλος και Σελήνη αποτελούν τα υποστηρίγματα της ύλης και διατηρούν μέσα στα πλαίσια των όποιων άλλων κοσμικών επιρροών τις ποικίλες δράσεις και αντιδράσεις.

Η Σελήνη επειδή κινείται γύρω από τη Γή διατρέχει όλον το ζωδιακό σε 27 ημέρες, 7 ώρες και 43 λεπτά. Έτσι, ο μέσος χρόνος διάρκειας για τη διέλευση της από κάθε ζώδιο ορίζεται σε 2 ημέρες, 6 ώρες και 38 λεπτά.

Γνωρίζοντας κανείς την καθημερινή θέση της Σελήνης μπορεί να προγραμματίζει τις δραστηριότητες του κατά τέτοιον τρόπο. ώστε αυτές να βρίσκονται σε αρμονία με τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη.

Για παράδειγμα, αν κάποια μέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο Διδύμων το οποίο σχετίζεται με τη νόηση, την επικοινωνία, το γράψιμο κ.λπ, θα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσει κανείς τη συγγραφή ενός βιβλίου, να διαφημίσει κάποιο προϊόν κ.λπ. Αν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο εκπροσωπεί την τάξη και τον καθαρισμό του σπιτιού, του επαγγελματικού χώρου, του αυτοκινήτου θα φαίνεται πολύ πιο απλή και ευχάριστη παρά αν γινόταν στη διάρκεια των ημερών που η Σελήνη θα βρισκόταν σε κάποιο άλλο ζώδιο.

Έτσι, σας παραθέτω στη συνέχεια μερικές από τις προδιαθέσεις της Σελήνης στο μηνιαίο κύκλο της, όταν διέρχεται από τα δώδεκα ζώδια. Θα πρέπει όμως να ελέγχεται αν η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση αύξησης η μείωσης. Στη μείωση ίσως χρειάζονται κάποιες ειδικές προφυλάξεις.της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
26 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
12 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα