Η χρησιμότητα της συναστρίας

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η Αστρολογία μπορεί να σας πληροφορήσει για την τύχη της αισθηματικής σας ζωής; Και βέβαια μπορεί.


Κάθε φορά που δημιουργείται μία σχέση εφόσον γνωρίζετε το ζώδιό σας και τις πλανητικές θέσεις του άλλου προσώπου με πολύ απλό τρόπο μπορείτε να ξέρετε αν θα είναι η τελευταία και οριστική σας. Αν θα είναι όμορφη ή γεμάτη αγκάθια. Αν θα είναι ένα όμορφο ταξίδι ή ένα μικρό μερικών μόνο ημερών.

Το πιο ωραίο όμως που μπορείτε να ξέρετε, είναι κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να τελειώσει αυτή η σχέση ή δε θα τελειώσει ποτέ…

Όλα αυτά επιτυγχάνονται με μία τεχνική που χρησιμοποιούν οι Αστρολόγοι τη συναστρία, όπως την αποκαλούν.

Στη συναστρία γίνεται η σύγκριση των ωροσκοπίων του ζευγαριού. Συγκεκριμένα συγκρίνονται οι πλανήτες του ενός με του άλλου, σε σχέση με τα ζώδια και τους οίκους που καταλαμβάνουν.

Βέβαια, σας προανέφερα τον τρόπο αυτόν απλό, αλλά δεν πρέπει να παραβλεφθεί και ο παράγων πείρα, στον οποίο περιλαμβάνεται η πρακτική εξάσκηση του κάθε αστρολόγου πάνω σε αυτό το θέμα.

Η συναστρία δεν αφορά μόνο τη σχέση ενός αισθηματικού δεσμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πληροφορίες μεταξύ συνεργατών, γονέων με παιδιών, κ.λπ. Οι όψεις ή γωνιώδεις αποστάσεις που χρησιμοποιούνται στη συναστρία είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούμε στα γενέθλια ωροσκόπια (σύνοδος, τετράγωνο, τρίγωνο, αντίθεση, κ.λπ) μόνο που εδώ οι ανοχές μεταξύ των όψεων πρέπει να είναι πολύ μικρότερες.

Η σύνοδος
Δείχνει το σημείο εκείνο στο οποίο το ζευγάρι θα ενώσει τις ικανότητες και προσπάθειες του. Ακόμα, την αναχαίτιση του ενός στο πρόβλημα του άλλου, εξουδετερώνοντας, όσο βέβαια γίνεται τις αρνητικές επιδράσεις.

Η αντίθεση
Σημειοδοτεί τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται». Δείχνει τον τρόπο που ο καθένας τείνει να συμπληρώσει τον άλλον.

Τα τετράγωνο
Συνήθως δείχνει διαφορετικούς στόχους και νοοτροπίες Βέβαια, και τα τετράγωνα παρόλες τις αντιθέσεις που προκαλούν στο ζευγάρι έχουν και αυτά τη χρησιμότητα τους, διότι μέσα από ην πρόκληση, τα άτομα αποκτούν περισσότερες εμπειρίες και κατά συνέπεια ωριμότητα. Επίσης ανάλογα με ς πλανήτες που συμμετέχουν μπορεί να δείχνουν μεγάλη σεξουαλική έλξη.

Το τρίγωνο
Δείχνει μεγάλη ομοιότητα και μία άνετη και όμορφη συμβίωση.

Το εξάγωνο
Σε μικρότερο βαθμό από το τρίγωνο δείχνει και αυτό κάποια άνεση στις σχέσεις. Όμως έχει και κάτι από τις ιδιότητες του τετραγώνου. Δίνει την ευκαιρία για αλλαγή συμπεριφοράς, καλύτερης από αυτήν που είχαν τα άτομα μόνα τους, χωρίς βέβαια την καταπίεση που προκαλεί το τετράγωνο.

Η όψη των 150
Συνήθως δείχνει τις υπεκφυγές και τις πράξεις που δεν αλληλο-υποστηρίζονται και αλληλοεκτιμώνται.

Η όψη των 30
Δείχνει τους μικρούς κοινούς προβληματισμούς της ζωής, ικανούς όμως να στερήσουν από το ζευγάρι την ολοκλήρωση της ευτυχίας του, μιας και δημιουργούν άγχος και εκνευρισμό. Είναι τα συννεφάκια που κατά διαστήματα μαυρίζουν μία σχέση.

Φυσιολογικά μιας και είναι πράγματα τα οποία είναι αδύνατον να αποτραπούν, θα πρέπει οι άνθρωποι με αυτήν την αστρολογική σχέση, να μάθουν να τα ζουν.

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα συναστρία είναι αρκετά σοβαρό και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σ εκείνους που είναι γνώστες της αστρολογίας. Και επειδή είναι δύσκολο να καλυφθεί μέσω του διαδικτύου μία και έξω, αρχικά θα αναφερθούμε στις επιδράσεις με όψεις συνόδου ομοίων ουρανίων σωμάτων. Όπως με την περίπτωση που ο Ήλιος του ενός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου ατόμου κ.ο.

 
της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Αν θέλεις να μάθεις τι άποψη έχουν τα άστρα για εσένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δες την

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
25 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
16 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα