Ζώδια που δεν αντέχουν μόνα

Ζώδια που δεν αντέχουν μόνα

Υπάρχουν άνθρωποι αυτάρκεις, που θα μπορούσαν να μείνουν με τον εαυτό τους για πολύ καιρό και να είναι εντάξει. Και υπάρχουν και οι άνθρωποι που χρειάζονται να είναι κομμάτι μιας σχέσης.

Νιώθουν ότι λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται δίπλα σε κάποιον άλλο, και προφανώς τα άστρα θα είχαν άποψη επί αυτού. Για να ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που σπάνια θα τα πετύχεις χωρίς σύντροφο.


Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν μόνα τους

karkinosΚαρκίνος
Όταν είναι μόνος, υποφέρει. Δεν αντέχει να μην μοιράζεται την ζωή του με κάποιον άλλο άνθρωπο, και γι' αυτό σπάνια θα τον δεις μόνο του. Είναι από τα άτομα που, ακόμα κι αν ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό, θα παρασυρθούν και θα αποθέσουν όλες τις ελπίδες τους σε μια νέα σχέση, και κάθε φορά προσεύχονται να βρήκαν κάτι αληθινό.


leonΛέων
Το κλισέ για τον Λέοντα λέει πως θέλει να φαίνεται. Πώς θα φαίνεται, λοιπόν, κάποιος χωρίς κοινό; Οι Λέοντες βρίσκουν αυτό το πολυπόθητο κοινό στα άτομα με τα οποία δένονται συναισθηματικά, και χρειάζονται άφθονη προσοχή για να... ανθίσουν. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν είναι παράξενο να τους βλέπεις να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις επειδή αισθάνονται μοναξιά, και δεν την αντέχουν, τους σκοτώνει.


skorpiosΣκορπιός
Αν όχι ο Σκορπιός, τότε ποιος; Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια (αλλά και αρκετά κρυφή μερικές φορές) ανάγκη να βλέπει τον εαυτό του ως μέρος μιας ολότητας. Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει (και με το παραπάνω) και στα ερωτικά του. Ένας Σκορπιός απλά δεν αισθάνεται ο εαυτός του αν δεν έχει κάποιον σύντροφο για να τον βοηθά να βλέπει τον εαυτό του καλύτερα και να μην στηρίζεται τόσο πολύ στις άμυνές του.


aigokerosΑιγόκερως
Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά αυτό το ζώδιο είναι κατά βάθος σχεσάκιας. Χρειάζεται την γλυκιά επιβεβαίωση που θα σου δώσει μια σχέση και γίνεται ακόμα καλύτερος μέσα από αυτήν. Πάνω από όλα, όμως, ο Αιγόκερως είναι πρακτικός άνθρωπος, άρα απλά θα σου πει πως δεν του αρέσει να κοιμάται μόνος. Είναι μια δικαιολογία κι αυτή.


ixthysΙχθείς
Έχει ανάγκη να βλέπει τον εαυτό του να αντικατοπτρίζεται στα μάτια ενός άλλου. Αν αυτό σου ακούστηκε μελοδραματικό, τότε καλωσόρισες στο μυαλό αυτού του τόσο παράξενου ζωδίου. Το μελόδραμα κυλά στο αίμα τους και πρέπει λίγο-πολύ να το αποδεχτείς πριν μπλέξεις μαζί τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν πολλά να προσφέρουν σε μια σχέση, αρκεί να ξέρουν 100% γιατί βρίσκονται εκεί.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο