2022: Τα ερωτικά των ζωδίων

2022: Τα ερωτικά των ζωδίων

Δεν μπορούμε να μάθουμε πότε θα τελειώσει η πανδημία και πότε θα σταματήσουμε να χρειαζόμαστε νέα έκτακτα μέτρα. Αν ρωτήσουμε τα άστρα, στην καλύτερη να μας πουν "Σόρι κιόλας". Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η απάντησή τους, αλλά επειδή μας είδαν λυπημένους, είπαν να προσφέρουν αυτό που μπορούν: Προβλέψεις για τα γκομενικά σου μέσα στο 2022.

Τι θα φέρει το 2022 στα ερωτικά των ζωδίων;

kriosΚριός
Θα κάνεις μπόλικη δουλίτσα με τον εαυτό σου φέτος όσον αφορά το τι θέλεις, πώς το θέλεις και πότε το θέλεις. Βρίσκεσαι σε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταβατικό στάδιο στο πώς αντιμετωπίζεις τα συναισθηματικά σου, και μόνο κερδισμένος θα βγεις - αν όχι με μια νέα σχέση, με μπόλικη αυτογνωσία.


tavrosΤαύρος
Τέλος άνοιξης προς καλοκαίρι θα είναι η φάση που θα σε πιάσει κάτι έξαλλο σεξουαλικά και θα θες να πειραματιστείς. Αυτό όμως μπορείς να το εφαρμόσεις και στο τι άτομα ψάχνεις για να έχεις δίπλα σου. Δοκίμασε στην πράξη αν τα αντίθετα όντως έλκονται, είναι η πιο κατάλληλη χρονιά για να το κάνεις.


didimoiΔίδυμοι
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, και θα είσαι σε φάση που θα θέλεις να τις εκμεταλλευτείς όλες. Αυτό δεν είναι κακό αναγκαστικά, αλλά πρέπει να προσέχεις το πιθανό δράμα: Φρόντισε να είσαι πάντα ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου, και όλα θα πάνε καλά.


karkinosΚαρκίνος
Θα είναι μια χρονιά στην οποία θα αντιμετωπίσεις όχι μόνο τις αμφιβολίες σου για το τι θες από μία σχέση, αλλά και πολλές από τις πιο κρυφές σου ανασφάλειες. Μέσα από αυτό θα βρεις μια νέα δύναμη, που θα σε βοηθήσει να πατάς πολύ πιο γερά στα πόδια σου συναισθηματικά.


leonΛέων
Τα πράγματα δεν ήταν πολύ ευχάριστα τελευταία, και θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα στο πρώτο μισό του 2022. Καταβάλλεις προσπάθειες που δεν βλέπεις να πετυχαίνουν, και ίσως είναι ο καιρός να σκεφτείς το μέλλον. Το οποίο δεν αργεί: Προς το τέλος του καλοκαιριού, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.


parthenosΠαρθένος
Αυτή θα είναι πολύ, πολύ καλή χρονιά για το ζώδιό σου στα συναισθηματικά. Αν κρατήσεις σωστές ισορροπίες, οι επόμενοι μήνες μπορούν να είναι πολύ ζουζούνικοι, ή και πολύ σέξι. Η επιλογή είναι στο χέρι σου, αρκεί να αφήνεις στον εαυτό σου χρόνο να έχει προσωπική ζωή.


zygosΖυγός
Δεν θα ξεκινήσει πολύ εύκολα το 2022, επειδή εντάσεις και δράματα θα σου στραγγίξουν όλη την ενέργεια. Η υπομονή σου όμως θα ανταμειφθεί με μπόλικα πυροτεχνήματα στο κρεβάτι σου, και κάπου προς το τέλος του καλοκαιριού θα είναι ίσως και μια καλή στιγμή να σκεφτείς αν κάποιο πυροτέχνημα σε ενθουσίασε αρκετά για να μιλήσετε για αποκλειστικότητα.


skorpiosΣκορπιός
Μαύρη πέτρα θα ρίξεις στα πάντα: Οι ιδέες σου για τις σχέσεις, την αγάπη και την πίστη θα κλονιστούν φέτος. Και αυτό θα είναι καλό πράγμα, επειδή θα μπορέσεις να αφήσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, να αφεθεί στον ενθουσιασμό και να γνωρίσει ίσως ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.


toxotisΤοξότης
Μια χρονιά γεμάτη διλήμματα θα έχεις, δεν θα σου πούμε ψέματα. Από την μία θα θέλεις ζεστούλα και αγκαλίτσα, κι από την άλλη ελεύθερο πουλί. Το μυστικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο που όχι μόνο θα ικανοποιεί αρκετά την ελεύθερη πλευρά σου, αλλά θα μπορεί να την συναγωνιστεί κιόλας. Όταν διαλέξεις σχέση, θα ξέρεις ότι ο προβολέας θα πέφτει πάνω και στους δυο σας.


aigokairosΑιγόκερως
Κλείνεις το 2021 με αρκετή αυτογνωσία, και αυτό σημαίνει ότι το 2022 είναι η καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα. Από την στιγμή που έχεις σιγουριά για το τι θέλεις από έναν άνθρωπο κατά βάθος, όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες κάνουν πιο πίσω, ανοίγοντας σε τεράστιο βαθμό τις επιλογές σου. Μην φοβάσαι τις επιφανειακές διαφορές σου με τους ανθρώπους.


ydroxoosΥδροχόος
Τα ερωτικά σου μάλλον θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα μέσα στο 2022. Η ζωή σου θα είναι αρκετά σπινταριστή για να προλάβεις να ασχοληθείς, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις μοναξιά. Προσπαθώντας να την αντιμετωπίσεις, όμως, θα φλερτάρεις. Και το φλερτ θα σου θυμίσει ότι μπορείς να περάσεις και πολύ καλά με την μοναξιά σου.


ixthysΙχθείς
Η χρονιά θα είναι πάρα πολύ καλή για εσένα. Αν υπάρχει σχέση, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν είσαι σινγκλ, οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο κομμένο και ραμμένο για εσένα είναι μεγάλες. Στο τέλος της χρονιάς μπορεί να χρειαστεί να δεις λίγο αποστασιοποιημένα ορισμένες σχέσεις σου και να πάρεις αποφάσεις, αλλά μην φοβηθείς.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο